Борисов: Англичаните са добре дошли

Много англичани се чудят как да се върнат обратно в Англия. Ние сме отворени. Добре дошли са, заяви премиерът Бойко Борисов в Кубрат.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Англичаните са добре дошли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям виц.. - Днес ви откриваме обещаното много-полуфунционално физкултурно съоражение. И от нас да мине догодина ще ви пострим и Аеродром. - Ама нямаме космонафти г-н Борисуф.. - Ще ви направиме и космонфти... Ай кара към другото съоражение да ви ..ба

ВСИЧКИ БОКЛУЦИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ НО ДА СИ ГИ КАНИ У ТЯХ

Само при теб са добре дошли, не забравяй, че повечето не са англо-саксонци.

Англичаните на начин да не се юрнат към Черноморието,щом на пазара се появят новите бронежилетки.

Ако си затвориш устата най накрая по добре ще направиш. Ти така си мислиш че като българите те търпят защото някой от козяк ви натрапи че и англичаните ще се скъсат да идват и да ти траят идиотщините ли.

що ни са тия тъпанари? Борисов пак приказваш простотий кат Плевньо!

Както виждате,хляба(т.е питата дето са почерпили Батко с нея ,тя му е до или към Х...боста:)Та смятайте къде сме му ние неговите поданици

колко партамента може са купуват у тоз Кубрат? имат ли стока по магазините си сички за толкоз паре?

4 000 000= 100 апарт по 40 000 по смейства с по 3 деца..пак е за 500 тисвеничета олкото може да сабере стадион за 4 000 000. ... пак добре че е стадион а не градинки за сащи пари.. вапреки че има градинки без хвалби. без надписи като- туй дръвче го има от бай Иван Иванов който го сади 3 пати заради хулигани и почина на 5х години от кражби и ядове по програмата на БКП..

нема кой да провери сметката..

ДОБРЕ ДОШЛИ,ПО-МИЛИ СА ТИ ОТ ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ !!! ТЕ СА ПРЪСНАТИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ЗАРАДИ ВАС !!!

Туй със спортните зали и стадиони по селата и малките градчета си е жива кражба. Миналата година отидох на гости в село Ченге и домакина ми показва един стадион. Питам, "кой ще се състезава тук?" А, казва той - тя кметицата по някаква програма, ама и бая парици крадна. Сигурно бабите и дядовците ще ритат мачлето. Пълна идиощина!!!!

Аз на скоро пътувах през едни затънтени села, където имаше само коне, крави и мургавели... и там имаше нов стадион.. явно е модерно!!

Докога ще го търпиме тоя???? Хора, имаме дебил начело на държавата!!!! И това нещо трябва да защитава националните ни интереси!!!!

Не му се сърдете , толкова му е акъла. Все пак преди да го инсталират за премиер не е бил преподавател в Кембридж, а бригадир на улични биткаджии към СИК. Това плещене с обеднелите англичани, които ще дойдат е продължение на плямпотенето Му преди години как инвеститорите ще ни залеят след като се построят магистралите ..... Е...и...магистралите са тука , ама нещо не виждам инвеститорите.

Британските туристи щели да обеднеят и да ни предпоетат като дестинация - смях се доста на този цитат от статията. Авторът и има ли и най бегла престава за доходите на англичаните? Че един среден богат англичанин взема повече за 1 ден отколкото средно статистически българин за цял месец. Никой англичанин не работи за по малко от 15 паунда на час което прави около 120паунда на ден доход. Разликата между нас с 200евро заплати на месец и тях е просто астрономическа откъм бедност и богатсво.

От утре летище София отваря Терминал 3,4 и5 за да се справи с огромният брой самолети,превозващи британски милионери,желаещи да се заселят в България.

Да бе, те направо боб хвърлят за нас .

Да и лещта

Мистър Боби Бойм многоуважаваний от мен български министър председателю сравним единствено с нашия Уйлям Гладстон.Колкото и да обичаме българския туризъм изпълнен с алкохолни нощи и полови атракций, няма ли го Митжо Очите

.....Няма ли го Митьо Очите(Jimi Eyes)-просто забрави.Какъв туризъм, какви пет паунда без него.

Няма ли го Митьо Очите,няма алкохол,няма секс.

буда откри зала и закри България

Мойте пияни мързели да остават при Бойко да берат тиквената реколта на есенния Референдум

"Туроператори пък очакват ръст на британските туристи, които след референдума вероятно ще обеднеят и да открият България като нискобюджетна туристическа дестинация." И с колко ще обеднеят? 10%? 20%? вместо за 10 дена, ще идат за 8 пак къдетонси знаят.

Тиква,залата става ли и за...смяна на памперси,примерно:)))?!? Или за следобедно пиене на..боза:)))?!? Кой ще е поддържа тази зала бре,тиквенико,кой ще спортува в нея??? Баба ти Айше от Кубрат ще се готви там за следващата олимпиада,може би?!? Ахмаци!!! Една фурна за хляб да им беше построил бре,каун такъв!!!

Тикво,ингилизите не ги мисли,те няма да изчезнат,ами се замисли как да им изпратиш..."тъмните българи"докато не са хлопнали вратите,че барем"хванат ръка"и останат на Албиона:)))!!! П.С.Има ли някой информация дали досега някой ингилизин е станал...българин...по собствено желание(разбира се),отказвайки се от британския си паспорт???

Това Кубрат къде е ? Там освен цигани друго има ли ? Кой ще играе в тази зала - цигани срещу останалия свят ли ? Тиквата нещо умно няма ли да открие някога ?

Нямаме никаква полза от британските туристи.Не и от този сорт..От друг може, но сегашните екземпляри само пълнят джобовете на сводници, пласьори на дрога и долнопробен алкохол..В този смисъл, дори са вредни

Еми, Тиквунски нали точно в тези "отрасли" е инвестирал.

Бойко не ги кани!Видях мъж и жена заселили се в село Мечка Плевенско.През нощта циганите влезли през стената ,убили са двете кучета,вързали са ги и са ги били толкова жестоко,по тях нямаше ненатъртено место,очите им бяха толкова посинени.Били са ги да кажат къде са парите....Боже пази ни от мангалите.Не сме държава за чужденци и обикновени граждани.

да въведем визи за англичаните. Спокойно можем да ограничим достъпа им до България. Полза от алкохолен туризъм нямаме.

Докато властта не се пребори с циганската престъпност, особено по селата, чужденците ще бягат от България като опарени.

7500 човека живеят в кубрат

знаех, че тиквата знае турски. Явно това е част от обучението на агент Буда

"УМНИК"!!!Имама се моли на АРАБСКИ???

пич, не съм резак като теб. Не знам подробности.

То в кубрат няма 500 души!

Красен Кралев за какви им е?

Това новия спорт за богоизбраните е,крадене от програмата за развитие на селските райони.Изразява се в строене на спортни зали и стадиони даже в населени места с нито един жител,като не е задължително съоръжението да е построено.Скоро имаше пример с някакъв стадион в Драгоман ,където тревното покритие беше нещо средно между блато и огромна локва.Но още по-интересна беше пистата за бягане.Върху нея бяха изсипвани няколко самосвала със пръст и строителни отпадъци ,може пък да е нещо като пътека за планински крос и ориентиране,а залата нямаше прозорци,най-вероятно ,за да се проветрява и всичко това на скромната сума 7 милиона,направо без пари

Никога не збравяйте че за този тип са гласували 15 % избиратели!!!!! Никога!!!! За 85 % ибиратели той е г-н Никой!

следващия път ще са повече

Абе прости простаци,а народа трижди по-прост!Стига с тези спортни бази бе идиоти!Кой ще спортува в тях?С това ще се запомните и след тива ще ви замерят с тухлите от саморазрушаващите се спортни зали и площадки!Безумци!Скоро ще секнат и паричките от ЕС за вашите простотии!Нещастнищи безподобни!!!!

Това си можеме, това правиме, брато. Зали, лентички, асфалт, пачки в банката , шкембета , задници (там началника никой не може да го стигне) . С една дума -власт, мъчиме я някак...

БОЙКО НЕРВНО КЪСА ЛИСТЧЕТАТА НА НЕЗАБРАВКА : ДЕЙВИД , МЕРКЕЛ , БОЙКО ДЕЙВИД МЕРКЕЛ БОЙКО ДЕЙВИД МЕРКЕЛ БОЙКО :)))

Каква голяма питка са поднесли тези хорица. Някой много се е трудил да я направи, а някой явно много е страдал от недостиг на мозък, докато е премислял тази ГОЛЯМА изненада. А и Бочко PR-ри няма ли или не ги слуша. Той наистина е доста странен, но защо се е снимал с това чудо - много е просташко и го излага отвсякъде.

УЖ МУТРА АГА БАНКЯЯНЛИЯТА БАШ ЕВРОПЕЕЦ , А ФЮРЕРКАТА НЕ ГО КАНИ НА ТАЙНТА СРЕЩА ФРАНЦИЯ , ГЕРМАНИЯ БЕНЕЛЮКСА В ПОНЕДЕЛНИК :))) .... ТАЗИ СРЕЩА ЩЕ Е ПРЕДИ ОБЩАТА СРЕЩА НА ЕС ВЪВ ВТОРНИК .... КЪДЕТО ЩЕ ПРИСЪСТВАТ ВЕЧЕ И ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИИ :))

поправка: източноевропейските роби.

След като U2 от много години са холандци, сега очакваме Sting да стане българин.

ДА ИДВАТ САМО С ВИЗИ, ДА ВИДЯТ НИЕ КАКЪВ СМЕ ГО ДЪВКАЛИ ТОЛКОВА ГОДИНИ, НА ОПАШКИТЕ ПРЕД КОНСУЛСТВАТА. А И ТОВА, ЧЕ ЗАРАДИ ТЯХ, СА ОРЯЗАНИ КУП БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИИ !!

сега 48% от англичаните ще станат кипърски граждани.

...Борисов: Англичаните са добре дошли.. --- англичаните да не припарват на балканите! ---

"Туроператори пък очакват ръст на британските туристи, които след референдума вероятно ще обеднеят и да открият България като нискобюдже.тна туристическа дестинация. " после ревете дружно, защо в България се пълни с боклуци

Борисов, с тези селски номера, кого заблуждаваш!?Мога да изброя построени с европари поне 50 стадиони и зали, в села с по 50 бабички....И какво от това, кой ще ги ползва, младите са в големите градове или в чужбина, но важното е, да се вееш из БГ-то с ножиците, да режеш лентите си, да ти се радват 100-на редовни клакьори, а тия от подопечният ти Дир.бг да изпадат в овче умиление и след всеки 2 изречения, да те наричат "Премиера", Ваш е, дундуркайте си го, величайте го, за мен той е престъпника Борисов!!!

Тиквата е най-голямот бедствие , случвало се някога в политиката на България. Никога не сме имали толкова тъп самовлюбен е безтговорно пилеещ безумни пари от оргомни заеми. . Типичен мутренски стил-докато има харчиме и крадеме, свършат ли , пак теглиме заеми и пак харчиме и крадеме , а като спрат заемите , омитаме. Този тип все някога ще бъде съден за разсипията , която наложи . Може ефективно , може задочно,защото най-вероятно ще духне, но с положителност ще бъде съден ....

ОКАЗВА СЕ ЧЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ПО-ДАЛНОВИДЕН ОТ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))

Всички са добре дошли само българите сме добре отишли.