Ангела Меркел е повикала в Берлин трима водещи в ЕС мъже

В понеделник френският президент Оланд и канцлерът на Германия Ангела Меркел ще се видят в Берлин за първата си среща след британското гласуване за Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел е повикала в Берлин трима водещи в ЕС мъже | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хем водещи мъже, хем фюрерката ги привикват като пудели. Как ли би ги нарисувал един Илия Бешков?

Не е фатално излизането на кралството от ЕС,защото Германия е двигателя,Франция-шасито, Италия-кондуктора а Великобритания е просто разглезен пътник в ЕС.Лошото е за българите там-бъдещето им е неясно.

Май нещо двигателя запецна, шасито ръждяса, кондуктора се разболя, а пасажерите продължават, но с друг превоз.

Дори и българите забелязаха, че най- големият проблем за ЕС е Меркел, само умните мъже- НЕ

И с какво право Хитлеровица привиква "водещите в ЕС мъже"?Какво е ЕС?Какво е СС?Какво е Гестапо?Какво е Луфтвафе?

тия твърдоглавци от ЕС мачкаха беднотията,не вдигат стандарта ни ,а само техните бездънни джобове гледат и ни ограбват.....съсипаха ни всичко

Единственият начин за спиране на разпада на ЕС е да се предприемат реални стъпки към оздравяване на икономиката, засилване на темпа на растеж, повишаване на конкурентоспособността; решаване на проблема с мигрантите. Дори народът на Обединеното кралство да бе решило за оставане в ЕС, ако не се изпълнят горните стъпки, ЕС обречен на разпад, най напред на Еврозоната, след това на Шенген или в обратния ред. Има вече толкова страни, желаещи да последват примера на Англия: Швеция, Дания, Холандия, Гърция, Унгария.

комсомолката меркел вече е записана в историята като жената, която свали Кол с интрига и разпадна Европа. благодарим ти... как да кажа... едно време е имало бащицата махно... а да! мамицата меркел. :-)))

Колкото и да се пъне шмеркелицата, четвъртия райх ще свърши като предишните. На хората започва да им писва от немско-брюкселския диктат. ДГД швабите.

От таквоз привикване са отвратени хората защото някой се има за нещо повече от другите. Отврати ме за кой ли път митовия в панорама където каза че НЕможе да се разрешава референдум за такива неща защото хората не разбират нещата???и трябва да се оставят на такива като него???сякаш някой го е избирал за външен та се бута че бил ''легитимен''Ама тия дето не разбират нямаш нищо против да гласуват за вас нали???

точно там е проблемът. но аз да ги питам, като толкова са компетентни и до сега само те ръководят, защо "сичко е у киреча?". погледнете им само прогнозите - за нищо не стават. а управленията им са деспотични и садистични. защо швейцарците са добре, защото се самоуправляват, а не дават управлението си на пълни слабоумници, които нямат нищо собствено в главата, освен външните заповеди. това НЕ Е демокрация, а най-чиста форма на диктатура!!! Разумните го разбраха, безумните още слушат какво ги бъзикат с медиите на дебилизма.

тримата диктатори се събират за да решават съдбата на европейците от името на обама и клинтън. случаят е патологичен.

Аз като казвам, че хонекер управлява Европа, не го казвам напразно. никой от тия не знае какво е оставка и са залепнали по столовете на властта не, а направо са хванали корени. защото без тях не може да се обърка всичко още повече. оланд да си спомни за светкавицата, която сполетя самолета му на първата среща с празноглавата комсомолка, чието мнение се състои от точно 5 (с думи пет) заучени, комсомолски фрази)

не е за вярване дъртата не повика Боко Тиквата,вероятно такива зеленчуци не й трябват, ех бабо, ти що не разбираш от водещи мъже

Явно на британците им писна от самоуправството на немската бабичка и френския й пудел и им показаха червен картон. Само не знам дали имат достатъчно мозък да го осъзнаят или ще чакат и други да ги последват, за да се чукнат по кухите си тикви!

защо не повика и боико,нали той е политик от класа и от неговите решения зависи глобалната политика,нещастен и дебел пожарникар става само за лизане.

Дъртата ги събира и....... най-много още днес да свалят всички санкции с/у Русия, с всичките му извинения а дори и с обезщетения. Хахаха

ВМЕСТО ТРИ МИЛИАРДА ЗА ЕРДОГАН,ДА СЕ ПОДАРЯТ ЗОО МИЛИОНА НА БЪЛГАРИЯ И ОЩЕ СТО НА МАКЕДОНИЯ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОГРАДИ ПО ГРАНИЦИТЕ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ И ШЕНГЕН ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ И БРЕКЗИТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ,ПО МОРЕ ГИ СПАСЯВАТ И ГИ СТОВАРВАТ ОБРАТНО ,МИГРАНТИТЕ НА МЕРКЕЛ СРИНАХА ЕВРОПА

А защо се появи левия и десен популизъм???

оставките ще правят сега. Първо Матео, после Оландчо и накрая бабата на джамия във вторник

вече има натиск върху лондон за да не излиза! шататане интересно! маи и референдумите нямат значение!

...Ангела Меркел е повикала в Берлин трима водещи в ЕС мъже.. --- ами да се захващат да строят разделителната стена по границата с италия, австрия и германия, че иначе лошо им се пише на западняците!

англичаните поставиха нов етап в развитието на политическата класа в Европа.Бюрократите от ЕС и машите на Вашингтон не са актуални и го осъзнават много добре.Тази дупка ще разклати сегашната политическа класа от дупедав.. и те или ще мимикрират или ще изчезнат.

ЕС+НАТО= Липса на Справедливост ! ЕС+НАТО=Агресивно Изместване на Военни Бази до Границата със Русия ЕС+НАТО=Изсмукване на Ресурските от ИзточноЕвропейските държави в запдните ! ЕС+НАТО= Изискване на пълно Подчинение към САЩ и Германия ! .... Докато ЕС не Отстрани Бързо всичко това +много други проблеми , дотогава тя ще има Нулев шанс за оцеляване ! НАТО е ненужно и Опасно за членовете си с изключение на САЩ !

Бюрокрацията на Брюксел погубва ЕС. Например директивата за кокошите яйца съдържа 150 страници. Колко да е дълго и широко яйцето, колко да тежи, каква да е елипсата, какво е съотношението между желтък и белтък ... и други дивотии. Тази директива е писана от десетки високоплатени бюрократи, минавала е през няколко комисии и гласувана в Европарламента. Ами директивата за щастливите кокошки. Тя пък е от 220 страници. Особено внимание е обърнато на скоростта на въздушните маси, които трябва да преминат през курника и колко време кокошките трябва да стоят на слънце ... Но Меркел привиква тримата водещи мъже на ЕС по друга, много неприятна причина. Само че, защо е пропуснала да извика изтъкнатите евроатлантици Плевнелиев и Борисов. Само те може да извадят ЕС от тежкото положение

Китайците вече правят изкуствени яйца, които евробюрократите не могат да различат от истинските. И набиват омлети от китайски яйца

Пак самоуправство и дискриминация. За каква демокрация и равенство говорят, след като има самоуправство, фигури и пионки? Явно няма да се оправят никога нещата, защото всичко е една гола илюзия ва будалите, които вярват.

Ще ги привика я! Като не се справиха с германските интереси... ЕС е "форма на завладяване на Европа" и подялбата на пазарите и ресурсите й (природни, трудови и интелектуални) от икономически мощните държави - Германия, Франция и Бе-Ни-Люкс

Развалът на ЕС започна. Или както казва високопоставената мис Вики Нюланд - Fuck the EU. На нея може да се вярва

Интересно какво ще измислят този път трите прасенца??? Много ще им е трудничко да накарат жителите на останалите в ЕС 26 държави да бъдат като жителите на 27-мата такава - послушни и продажни управляващи и безволев, некадърен и съсипан робски народ!

В Брюксел се обсъжда нова европейска директива, според която всички референдуми оттук нататък ще се провеждат само от секционни избирателни комисии от България и окончателното отчитане на протоколите ще става в зала Армеец при съответния воден и диетичен режим на участниците, разбира се.

Броенето на бюлетини задължително под зоркият поглед на партия ГЕРБ и лично на Цветан Цветанов . Резултатът винаги ще такъв какъвто е бил Поръчан !

На тия, дето подучиха колоните от "бежанци" да нахлуят в Европа - да им се връща. Предчувствам, че следващите оставки ще са нейната и на Оланд. Нелепото бабче така и не разбра, че тя е основната причина за Брекзита...

Докато тъпите азиатци се прехласват по пути, МЕРКЕЛ управлява водещия континент -ЕВРОПА !

В европейския парламент текат спешни консултации за новите термини, в случай че в някоя страна-членка положението съвсем се оплеска. Ще бъдат отчитани езиковите специфики. Щото не може всичко да е brexit. За Франция и Белгия ще отива повече fransortie, за Германия Nemzen heraus gehen. Испанците току-виж предпочетат esporaido, а пък държавите от Вишеградската четворка може да се обединят под нещо като visheizlaz. Хърватите (Croatia) обсъждат крейзит, южните ни съседи вече си имат грекзит, румънците щели да бъдат румекзит, а България просто резил или брезил нещо такова. Цецка Цачева щяла да каже. Плюс един милиард нов заем, разбира се за всеки случай.

дераго саръ белионхи бетри ханъм Меркел, безиках Оланд, дере Юнкер! Бохча калтак песхкир бебе карасеким башка тарама герелашак - 2017

превод от монголски ще има ли ?

Аз си мислех, че Меркел ще покани изтъкнатите евроатлантици Плевнелиев и Борисов, да решават проблемите на ЕС. Май никой не се сеща за тях ...

Меркел последно за тези мухльовци ще се сети

Дано това да е началото на края на "великия европейски съюз". България щом влезе в някой съюз, не минава много време и съюза е аут. Здраво мислещите хора обичащи свободата го разбраха и показаха какво ще следва.

Четете ТАСС. Абе май работата започна да се изяснява. Потърпевшия е ЕО. И то не поради становището на тасс. Обама, ООН, МВФ и подобни вече заемат позиции.

Меркел и останалата пасмина да си зададат въпроса: КЪДЕ СБЪРКАХМЕ?

Ади споко, ама както е тръгнало май пак няма да случим с поробители....а, ..!

НЕ ! Меркел и всички около нея трябва да направят това, което направи Камерън - да си ходят...

Европска Униjо, jебем ти маjку фашистичку!

То затова ли ги наричат водещи - щото могат да се водят по чуждата свирка?

То не беше чужд КАВАЛ, то не баше американски ДУДУК?

Ангела Меркел е повикала в Берлин трима водещи в ЕС мъже! На ДЪРТИ ГОДИНИ В ПЕНСИОННА ВЪРЗАСТ канцлера прави много ОПАСНИ ЗАВАРКИ!

Сега е времето Меркел да докаже отново, че е най-серизният и успешен политик на нашето време!

като привика още 2-3 милиона "бежанци"

Ако и сега не се махне, ще я махнат с ритници отвън.

Ооооо къде се губиш.Как върви следването?

Точно тези двамата - Меркел и Оланд - и техният приятел Юнкер трябва незабавно да се изметат от политиката! Оланд ще го направи следващата година, Меркел обаче има голям шанс да остане и да продължи да руши Европейския съюз...

Ангела Меркел е повикала в Берлин трима водещи в ЕС мъже? Бойко не е ли мъж? A

Бойко е пожарникар. Той няма мислене на мъж. А и кой нормален политик навън ще иска съвет от пожарникар ?

Драги дирчовци, пишете точно думата "покани", а не погрешното "повика", защото се принизявате до просташкия език на тълпата, която не може да си представи какво са възпитаните отношения между богатите и силните в обществото. С "повика" може да се обърне велможа към конярите и ратаите си, но е немислимо , който и да е от гостите да бъде "повикан", защото представят капитали за милиарди. Дръжте сметка, че богатите в Англия не са онези, които предизвикаха излизането от ЕС и най- малко те го искат. С просташки език и наложена цензура сайтът ви няма да струва дори и един лев. Най- малкото трябва да се поучите от езика на руските "официозни медии", които държат възпитано и дипломатично поведение, защото всички богати знаят, че за капиталите, народите са само потребители и не се обиждат помежду си с просташки език.

В официалното комюнике е точно повика: Anrufen... Та ще да са нещо като подчинени. Или си мислиш че и са началници?

Какви преговори ще водите с Англия Меркел Хората си казха думата - не щат да ги Управляват неадекватни хора както някакъв Туск и някава изкукуригала бабка . А като стане България Председател на Е.С вкупум ще се разбягат всички на бос крак даже няма да се върнат за Чепиците си най-бедната страна в Е.С ще командва богатите - МИЖИМ ДА ТЕ ЛАЖЕМ ! Искаме Р Е Ф Е Р Е Н Д У М навсякъде в Е.С НЯКА ХОРАТА СИ КАЖАТ ДУМАМА НЕ уялите се политици .

Ледът се пука господа съдебни заседатели.

Знаеш ли колко често срещано е името Мохамед в подчинения ти ЕС кукувицо? Какъв ЕС, какви 5 евро, шериат.

на снимката с нейната тъпа политика съвсем ще загроби Европа.

Ей тия идиоти, начело с Меркел провалиха съвсем ЕС! Меркел как може да покани повече бежанци в ЕС, когато всички хора в ЕС искат точно обратното - тя акъл има ли? Това е нагло плюене в лицето на всички обикновени хора в ЕС. Германия за пореден път прецака цяла Европа!

Точно затова Меркел и сие. СЕГА трябва да си ходи от сцената... незабавно.. докато все още има някаъв шанс за спасяването на ЕС.. Разпадне ли се ЕС става пълна анархия - ПЪЛНА... а тогава вече Големия изяжда малкия.. Изобщо - не е на добре...

Ади споко. На нас голите какво ще ни ядат големите ?!

Мерче ханъм, шушу-мушу ЕС разваля!

От коментарите тук разбирам че най-бедните, май-малко развитите най-нещастните жители в ЕС, знаят какво ще стане с една от най-високо развитите нации в света. Браво ръбове и рапони,