Борисов преразпредели ресорите на вицепремиерите

Министър-председателят Бойко Борисов направи ново разпределение на ресорите, за които отговарят вицепремиерите, съобщиха от правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов преразпредели ресорите на вицепремиерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИНИСТЕРСТВО ТЪРЧИ - ЛЪЖИ НА КОГО ДА ДАМ

Тия си играят като в детската градина на сюжетно-ролеви игри! Всеки ден влизат и излизат в роли!!! Както им изнася.......

Само една дума има за него и роско -мозъчни гиганти мисловни колоси,велики стратези на прехода. Съмнявам се в цялата история на България да е имало по-загубени управници от тия двамата

ама не е необходимо това преразпределяне, защото те и без това не знаят какво да правят и сега съвсем ще я оплескат, Регулировчикът трябва да се спре и да подаде оставка на цялото правителство, щото ги е хванала марсилската треска и ги тресе ли тресе, гледат злобно и налитат на кавги и бой дори, но ако си отидат вместе, ще ги аплодираме за пръв и последен път....

Ех, пък как му "ходи" - Тато номер 2! Да ни е жув и здрав - Банкянския хитрец, копие на Правешкия (Бог да го прости)!

Тикве, тури Седящият бик за вожд на МО, Гърмящата змия за пазител на хазната, а Бягащата кошута за предводител на племенния съвет...Окумуш човек си! Прояви малко креативност! Онази единствена книга, която си прочел е най-добрият пъреводител за държавните дела.

Яаа, Тиквето разпределя порциите! Хранилката Тикве требе отново да се зареди с нов заем, че ония милиарди ги изпапахте, а гербераст насищане няма! Кажи на оня олигофрен Горанов да спретне едно ново заемче за 5-6 милиарда (Евро)- ще стигнат до Коледа!

Няма какво да си разпределяте , ОСТАВКА и марш от Министерствата !

Щото г-жа Статистика го забръсна с МВР-то, та и турнахте и МО... Кажете ми, как така само малоумници ни управляват? И аз съм тъпанар, мога ли да се уредя някъде с някой ресор и аз?

А доктор Чоко Боко за какво ще отговаря или той само ще реже лентички! Хубаво е, че затова много акъл не се иска!

А,тези "СМЕНЕНИТЕ" дадоха ли ОТЧЕТИ за направените КРАЖБИ??? За ,които Европа ни СПРЯ ЕВРО-ПАРИТЕ??? Или,ЗАЩО ни СПРЯХА СРЕДСТВАТА от Европа,ДРУГАРЮ Борисов?!

Отдека и да се въртиш, гъзо ти все че е отзад. Особено покрай двете пръдли.

няма спасение за нас! от едната страна ни мори европата! от другата законното ни правителство!

Ура, никой не отговаря за ИА главна инспекция по труда , значи я закриват.

Ма разбира се! Р.Б. оправи престъпността и МВР е без проблеми, затова може да й остане време да се "задълбочи" в задачките пред МО. Да я попитам - ще има ли флотилия в Черно море и Р.Б. във флагманския кораб.

България не напразно, при всички ситуации, е последна във всяко отношение!Опозицията е като оскубана кокошка,а власта е голо вода!Трагедията е пълна!Премиерът покри всички норми по лентичките,досущ като батко му Путин,без свян и срам!

не можа да ги наместиш,брато...разтуряй най-добре

Боко, Боко, до кога?

То затова няма никаква координация при толкова отговорности,а освен това мадамите ще координират и себе си.Трябва да се назначи инспекторат при положение че има свръх персонал т.е. бройки има,остава да са качествени които да координират дейностите по ресори и да търсят отговорност от министрите за действията им.то затова образованието не мърда,остарели програми,особено това наизустяване,абсолютно ненужно,а МВР има достатъчно работа,за да се концентрират там.

Не виждам радоста на Путин,като Русия няма никаква облага,още повече ,че Англия остава твърдо в НАТО с/у Русия!

Как ще стане държава с тези пикли бре тъпанар скапан.Като прибавим и американските мекерета какво остава?Нищо!

Щом толкова всички квичат, значи англичаните са на правия път.

П.П. Това беше по другата тема, ама и за тука става.

КАПЕЛИ, ПАК ЛИ Е НА ВИНЕТУ

Генералното решение е: изгонва всички и се самотерминира за капак. Това е пътят...

Според мен на тия двете освен един друг ресОр, друго им не трябва.

Тодорживковеца направи рокадо по случай разпадането на ЕС

НЕма страшно. Утре ще се събуди на друг акъл и пак ще почне да ги върти.

Вместо да им разпределя ресорите, по-добре да ги уволни всичките - за нищо не стават!

заедно със себе си ли .. едва ли има такава ЧЕСТ в него :)

Всичките ГЕРБ-ери са като дялани цепеници. Къде ги туриш, все пасват. И акълът им е толкоз, за да не блестят повече от Вожда.

Направо си е много крив! Защо и взема образуванието/образованието (заб. Почти няма ученик, който да забележи разликата, затова не ме плюйте много) Взел, взел- власта негова, парите пак са при борците. Класически принцип:Като вземеш нещо- даваш друго, например : МВР, МНО, ГЩ, КАТ, ДАИ, Агенициите,,всичките,,, Новата Евроинтеграция с Новите фондове/от вчера/, Ветеринарната служба, Асфалтовите бази, Сектор "Земеделие"и т.н-сещате се.... Според мен: Не е редно "Министър на просветата", да не си отговаря за "образуванийето"!!! Ако не я харесваш/също като мен/-сменяш я! Ако не си харесваш "силовата Министърка" /също като мен/- сменяш я. Впрочем не е редно и тя да отговаря за "пойните птици" и лилиите на Ропотамо И аз не харесвам какво постигат. Ако не ме харесваш даже и мен /взаимно е/ има само един сложен въпрос: Ти, какво вършиш? Защото, когато те сменя, ще трябва да зная Какво трябва да върша АЗ? Ако отговорът ти е "НИЩО", то не се хааааби да ти пишат секретарките. Ние го знаем- от поне 200 години. Готов съм. Ти ?

Не бе Министерството на образованието , а Министерството на отбраната.

Един ветеринар може и да стане....директор на АЕЦ! Куриоз след куриоз. Специалисти казват, че не е добре у нас да се хвалиш колко си учил и да показваш дипломи - само дразниш приемната комисия и въобще няма да си намериш работа! Куриози.....

Целта явно е да стане тотално неясно кой за какво отговаря и да настъпи една тотална безотговорност.

Социоложката и НПО-пейка Бъчварова е министър на МВР и ще отговаря за отбраната, което досега е било под надзора на Кунева! Е може ли по-некадърен и абсурден избор? Това Пеевски е все едно професионалист за ДАНС спрямо тези - поне е бил уж следовател.

Щот Бъчварова успешно пребори престъпността сега й дават и МО. Ебаси цирка. Тя не че Пръмовица и тя е можеща. Изводът. Всеки важен ресорс в БГ се дава на най-неможещите и некъдърни хора, кадроваци с доказано комунистическо потекло.

Станишев е толкова скучен и празен като политик, колкото скучна е бебешката му физиономия неадекватно контрастираща на оплешивялата му кратуна във всеки случай не от дълбока и съсредоточена мисъл. Станишев и Борисов са двете страни на една и съща монета, която се хвърля за ези-тура , за да определи следващия дошъл да се упражнява в политиката за сметка на България. И двамата нямат и идея как могат да изкарат 5 лева на свободния трудов пазар, оставени сами на себе си , но самочувствието им , напомпано на единия от грижовни родители и съпартийци на родителите , а на другия от "приятелчета" , нямащи нищо общо с отговорна национална политика и много общо с крими бизнеса е огромно. Това "самочувствие" определяше кресливите хвалби на Станишев , че имаме растеж на икономиката, когато банките , претъпкани с пари , раздаваха кредитите за тухлено-бетонната истерия , която естествено свърши , когато дойде време кредитите да се връщат с лихвите и лумпените , нагъбаркали се с огромни заеми , разбраха , че са потънали. Борисов , чийто мозък не е по-нагънат от този на Станишев пробутва същите номера с растежа, яхнал строежите на магистрали с европейски пари, реже лентички , омайва попресъхнали лелички с улични лафове и това се възприема като държавна политика. За имитация на дейност се назначават лелички, тинейджърки, аверчета на места , където не могат да свършат работа за 5 стотинки и естествено реално управляващия ресора е този , който ги е назначил и който , в нашия случай се е надценил стократно. Това ще продължи , докато от ЕС спрат фондовете-около 2020 и тогава всеки в БГ трябва да се замисли много сериозно какво може да прави за препитанието си. А дотогава можетте да се насладите на два феномена в БГ политическия живот - бебето с оплешивяла кратуна , плещещо общи лафове в ПЕС срещу десетки хиляди месечна заплата и единствения премиер в света експерт по футбол, карате, тенис, икономика, криминалистика, атомни електроцентрали, противопожарни кофпомпи.....

Добре, че ти се научи как да изкрваш 5 лв. на ден с тролене. Достигна апогея на интелектуалното и финансовото си развитие.

Седи си у кочината и не се обаждай

правителство на фалшивите реформи

Хич ли немаше кой да забереш от некое кръстовище?

зимай бухалката и бегай да оправяш енглезите.

Има хора ,които само да се докоснат до нещо и то се превръща във злато. А ти боко ,къде се врътнеш всичко става тикви.

Те нали се оправиха и с престъпността и с образованието. Може още да съсипят, ако нещо е останало...

ЯВНО БОЧКО,МНОГО Е СЛЪНЧАСАЛ!НЕ Е НА ДОБРЕ!БОЖЕ,ДАЙ МУ МАЛКО,АМА МНОГО МАЛКО СИВО ВЕЩЕСТВО!!!

Да се задавите дано с власт и алчност мръсни политици!!!Чао!Аз отивам да живея в бялата страна Дания!!

Чета,чета и не виждам нито един пост в защита на "бащицата"...и се чудя като как така социологическите агенции го изкарват с едни убийствени % напред пред другите желаещи да ни "обгрижват"!? Хайде събудете се де и понапишете нещо весело и оптимистично за ситуацията!

Не работят безплатно.

Че им плащаме /ние вечно управляващите/ е ясно и за най-голлемия тъпак. Ама, защо им плащаме? Да ни лъжат, та да ни е кеф? Вижте в Британия какво се случи. Нищо вярно от прогнозираното! Знам за "стохастичната грешка" и др., обаче....едно си е "ДА", друго е "НЕ", нали?

Ами как. Тя тази същата агенцийка е на Бъчварова.

Буда, Буда, не знаеш ли елементарната истина, а трябва:нов бардак със стари курви не става!!! А тоите курви , освен , че са стари, са и доста тъпи!! така, че стягай куфарите-марш в затвора!! там е местото на целият ти бардак!!!

Какъв играч трябва да си, че да покажеш очевадна некомпетентност в МВР, да нямаш нужното образование, че чак МО да ти се "даде".....като добавка?

побърка се сега и изпада в несвяст :) за 24 часа ако се амбицираме и е аут .. и не само той целия парламент и излизаме от ЕС ...

сега и по малко парички ще му дават от ЕС .. и това явно го срина :) света сменя полюсите си време е и ние да се ориентираме ... ЕС се срина тотално една държава още ако излезе и очаквам ефекта на доминото :) ние естествено ще се натискаме до последно :)

Ха ха, какви реформи сте направили: -вдигате виетки -образовнието все същия кенеф та и по голям -фирмите да си заверяват протоолите от събранията при нотариус -адвокати да посредничт между фирми и държава ..... държава няма, има клика от далверковци.... населението ще му писне и ще ви помете

Бг-политиците ни ,.....всички те са за РЕЦИКЛИРАНЕ.

Абе Г-н Борисов, не знаете ли, че пръмовица трябва да отговаря преди всичко за затворените чрез измама АЕЦ блокове за лично и в чужда полза криминално обогатяване и щети за милиарди на българската енергетика, ами я въртите из властовите етажи, предоставяйки й шансове за други значими поразии?!

А ПРОСТИЯТ, ЗА КАКВО ДА ОТГОВАРЯ ?За пълнене на личната си касичка и тази на гнусните гербаджии ли?!

Опитите Ви за подкрепа на дрогарката пръмовица са напразни, или Вие питате за плевню, който отдавна излезе от комсомолска възраст, ама акълът му е все толкова?

Абе боко защо забрави себе си бе??Няма ли по ''кадърен'' да се завъртиш с него??