Откриха 3-годишния Димо след 5 дни в гората

3-годишното момченце, което изчезна в гората в района на русенското село Смирненски, е открито около 15 ч. във видимо добро състояние, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 3-годишния Димо след 5 дни в гората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата история иска дълбоки разследвания на причините за всичко, а не само единичния случай: КОЙ си затваря очите пред изкупуването на суровини на ниски цени? Вчера в един "парк" във Видин имаше голема група циганьор, която намиташе с метли опадалия липов цвят в чували. Няма да споменавам съмнителната хигиенна стойност на операцията. Тоя цвят ще се изкупи за без пари и ще се продава в опаковки за около 3 евро опаковката в западна европа. Какво е това стимулиране на робство и оциганяване на България? Къде е надзора?

Вижте хора, не може да ни занимавате с посраните мангалски истории като с новини от първостепенно значение. Та те циганите в повечето време не знаят къде са им чаветата. Това не е проблем на българското общество и не е новина. Да спрат детските на родителите мангали.

Добре,че е намерено живо!Но цялата работа направо вони!5 дни без вода и храна????????? и то в най.големите горещини!!!!! чудно много чудно! ако на дядото и бащата се хвърли един здрав кютек истината ще излезе!!!!!!!!!

тва е циганор, те за издръжливи на всичко... и чак пък добре, хайде моля... това същото утре ще влезе във вашата къща.. хайде стига толерантност

добре че българите сме милостиви и човечни.Иначе тая пасмина башибозук заслужава друго!

Откога на катуните им викат палаткови лагери?

Българския матрял се грижи образцово за поколенията си.

Нещо не съм много съгласен. Вярно ли е,че човешкия живот е безценен,особено пък детския? Абсолютно! Кой спори? Само че в случая заради безотговорността на "братята роми" над 100/сто/ души в продължение на 5/пет/ дена търсят денонощно изчезналото дете. Кой плаща? СТАВА ДУМА ЗА ТОВА,ЧЕ ВЪПРОСНИЯ ЕТНОС Е СВИКНАЛ ДРУГ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО! Той прави по 7 деца,а държавата трябва да ги отглежда! Да му плаща тока и водата.Защо не кажете,че инкасаторите влизат в Столипиново да отчитат електромери и водомери с полиция и въпреки това често ги посрещат с колове! А убийствата,изнасилванията на възрастни жени и кражбите? Та нали точно тези средства които са хвърлени за издирването липсва на някое училище или пенсионер? Нещо не разбирам?

Слава Богу, само това бих казала.. И нека се помолим всички за Петър от Пловдив, надявам се на щастлив финал и стискам палци..дано го открият жив и здрав по скоро.

Случката с тези двете изчезнали деца показва колко е устойчив живота. И колко е мощно чистото и ненатоварено с разни условности съзнание на човека. Ако на мястото на тези двете момченца бяха възрастни хора, така наречените "нормални" хора щяха да са умрели от жажда, от глад и от страх...

можете ли да ми кажете какво стана с ония младежи, май преди 2 години, дето ги издирваха няколко дни в Стара планина. Щяха да плащат за търсенето... имаше съмнения, че са се крили от спасителите...

Как Димо ,пък Мохамед? Нещо не разбирам!Да е живо и здраво детето.

те са с по 2 имена.. българско и турско..

Хей, за пръв път от толкова време една радостна новина. За тези дни , от както запозна търсенето на двете деца, направо бях на тръни. Искрено се радвам , че всичко приключи благополучно. Да са живи и здрави..Те, хората около тях и всички ние!!!

....започна..

Беър Грилз ряпа да яде пред тоз фъстък!

5 дена без вода в това време, интересно ... някоя мангалска история, сигурно са го гепали и после върнали.

Два случая в които хиляди доброволци търсиха две деца и не ги намериха... Мислех си, че вече не може да има партизанско движение , но не е така ... възможности явно има ... но ги няма вече партизаните.

Само изроди ли коментират в тези сайтове.Този който мисли по този начин за едно 3 годишно дете трябва да е или в психиатрията или в затвора.

Що за човек трябва да си, за да мислиш по този начин за едно дете! Изроди меко казано.

Я малко се опомнете? Какво ми класифицирате хората.. На народа му писна от такива толерантни защитници като вас.. А ако утре тоя малкия влезе в къщата ви? А ако прегази децата ви? Как ще се чувствате!?

3 годишно...5 дни без храна и вода ....това римляните за пореден път доказват че са корави! Няма управия с тия, трябва да се променят теориите за след атомен взрив: хлабарки, тук там някой плъх и римски легионери, берящи жилязо, халумин и тнт полезен мартрял

"Палатков лагер" - я да видим дали ще позная: родителите му сигурно са алпинисти, нали? Или група зелени хипари-еколози! Иначе добре че са намерили детето. К'во да пра'йш, даже родните "алпинисти-еколози" са ми по-мили от чуждите.

Българският народ е толерантен. И християнски. И цивилизован. Не прилича на един християнин да е против живота. Камо ли на дете, без значение на етноса и статута на родителите. А за цивилизованите хора просто ЖИВОТЪТ би трябвало да е над всичко. Останалото трябва да го извоюваме като общество - строги закони и глоби за етносите, не пращащи децата си на училище, нежелаещи да работят, а да крадат, лекции и ограмотяване на тема пазене от забременяване, гледане на бебета и деца... създаване на поминък .... За да не са нашите деца , извън болниците заради циганчета, за да не им плащаме кражбите и тока. Наказания и моментални присъди за цигани-нападатели, за да сме спокойни за децата си, когато са навън или за самотните си родители.

Евала! Браво! Евала и на "Мохамед", който е бдял над него!!!! Браво и на доброволците!!!!! . . . . .каквото и да се приказва, все пак говорим за 3-годишно дете . . . . браво момченце !!!!!!

Такива хора като бащата на това дете да ги бесят и кастрират директно.Ние се чудим как да се оженим и да си създадем семейства дъртите ерегени а тия турци си бият децата всеки ден и ги тормозят щото са за психиатрични заведения.Абе не ги ли проверяват дългучите като се женят освен за венерически заболявания дали са редовни в главите?Щото познавам 41 годишен мъж дето майка му го гони на улицата като и закъснее след 19.00 часа и го млати от бой всеки божи ден и го кара да и готви чисти и тем подобни и не му дава да яде.Такива родители трябва да бъдат лишавани от родителски права и глобявани и държани под наказателна отговорност.

Такива като теб,мислили мислили па се удавили.

Алелуя! Без майтап.

има Господ!

няма, ако имаше този паразит щеше да е загинал. Сега ще трябва да го издържам цял живот от моите данъци..

мохамед точно едва ли. децата на някое мангалско айше - със сигурност. правете разлика между мохамедани - особено нашите братя потурчени - и циганите.

Тъпанар!

Горкото детенце, само в гората... Моят син е на 2,5 и оня ден се шмугна в храсите пред вратата, търсихме се някоя и друга минута докато излезна от храстите уплашен и ревейки. А 5 дни само в гората... не ми се мисли.

В САЩ за такова поведение социалните незабавно отнемат детето.

В САЩ, за такива приказки, като тези тук, щеше да има поне 5-ма прибрани на топло. Но САЩ са като едно време СССР.

колко бездомни имало в СССР умнико?

Бравооо! Чудесна новина, искрено се радвам за детето и семейството му! Желая му много здраве и щастие занапред!

Мехмед-Ахмед или както там е наречен, ама 5 дена тригодишен да е бил сам и сега да е в добро здраве, малко ми е странно ?

Нищо странно няма- тия, на които са го продали "родителите", са го хранили ден-два, па им е писнало ...и айде в гората, на подходящо място.

Господ е изпратил циганите на земята да пеят, да танцуват, а не да работят, е...и естествено да коригират в известна степен паричното неравенство:-)

Добре, че са го намерили живо и здраво детенцето, то за нищо не е виновно. Но на мен това ми е интересно - защо циганите като търсят да бият някой се организират цели орди за отрицателно време, а като трябва да търсят дете абдикират директно и оставят на други да го търсят. Май е като във вица "...или да правим ново"

Добре, че са го намерили живо... Късмет!

Досега не съм и свидетел,циганини да говорят лошо за българина.Както и сред българите има престъпници,крадци,неграмотни,нечистоплътни,така има и сред циганите.Всеки народ си има мърша...Силно впечатление ми прави,че дори сред циганите се среща повече благородство,услужливост,уважение,отколкото сред посредствената наша прослойка българи.И точно тази прослойка най-много критикува циганите,а всъшност,не може да се мери с тях...Може да е жалко,но е факт.

Няма случай да откажа на "Како, дай за хляб, ма!" и после да няма псувни, клетви и "Пък вие, българите..." Че има свестни цигани, има, но са много малко на фона на общото цяло.

Нещо си се объркал..... циганите всички са крадливи, неграмотни, мизерни, нежелаещи да работят....

Всички разходи по издирването да се поемат от липоберачите

А кой ще поеме разходите за твоята злоба?

Милото дете! Как ли е изкарало 5 дни само в гората?!? Моят син е на 5 и не искам и да си помислям как би се чувствал - сам, уплашен... Господ да ги пази всички деца

Димо го намериха. А Ахмед ли беше, Мохамед ли, или Асан, както се казваше Димо, преди мангалите да видят зор и да спрат да го продават, търсят ли го още?

Добре де Чирков като е Циганин,не е ли Човек а???защо говорите така със лошо за циганите а???Някой знае ли колко хора този достоен Циганин мърша,както вие ги наричате е върнал от ония свят хора а???Иван Костов,Циганин ли е а???не е ли Човек и той,е върна живота във България след Виденов а???

Върна своето благополучие а всички останали ги закопа до шия с минимални доходи. Но глупаци като теебе не знаят тези неща

gangnam style

Глупак ще викаш,на Баща си,че преди време не те е изхвърлил на килима,ами сега ни се правиш,колко си велик???

Браво, една хубава новина днес! Дано да е живо и здраво.

Ако бях по млад със същото мислене,щях да отида на някой цигански пазар за циганки,и щях да си купя поне три красиви Булки,и трите щях да забременя по най малко 3.4 пъти,и аз нямаше и те да работим,само от детски щяхме да се издържаме,и безплатно жилище щяха да ни дадат сигурно.нали???

Имаш пропуски в бизнес модела. Можеш да откриеш верига от чавета, които просят по улиците и касови бележки дават за всяка продажба.

БЛАГОДАРИМ на държавата че па че плати сички разходи А българите ВУЦИ ГИ ЯЛИ от ПЕПИ

Каквито и да са Циганите,било то малки или големи,и те също душа носят,и имат същите права като останалите,че за някой неща имат вина,Държавата е виновна че ги е оставила на произвола на съдбата,Да не си мислите че и на тях им се живее постоянно във Мизерия и глад а???Който им завижда нека заживее като тях,и после да приказва.

Хм... И да и не. Сблъсквал съм се с цигани, които и знаят, и могат, и им се работи. И със такива, за които "работа" е мръсна дума, затова пък "дай" е най-прекрасното нещо на света. И тук не е държавата виновна...

А аз напоследък срещам такива българи.

Какво е направила за теб държавата, за да не живееш в мизерия и глад?

gangnam style

Каквото и за теб,сети се сам Мушмул:)

Този етнос традиционно неглежира отглеждането на децата си. После държавата им била длъжна да им търси детето - доброволци, пожарникари да се ангажират в тази жега, да го издирват.

Маугли изади късмет

Както казваше баба ми"Черен гологан не се губи".

Радвам се че детето е живо и здраво.Имам обаче един въпрос към хората,които са го търсили.Сега като го намерихте колко хиляди лева ще им поискате за услугата"издирване".Преди време поискахте няколко хиляди лева затова че търсихте момче с аутизъм на Витоша.

Имам един въпрос към тебе. Ти за колко пари би го намерила?

Dobromir Dimitrow

Ако е цигане, за без пари ще го заровя и ще спестя някой и друг живот на неубити от цигани Българи!!! В случая се заяждаш без смисъл, въпросът на Светла е резонен, за да има еднакво отношение без разлика на етнос и религия!!!

А ти стрино къде беше? Защо не отиде да помагаш в издирването?

Много уместен въпрос. Но и да бъде повдигнат, ясно е, че нищо няма да бъде платено. Както не се плаща тока, данъците и т.н. Най-много после ние да плащаме, понеже са осъдили държавата в Хага.

Това е новата свръхраса. Нищо не ги мори.

Ама вярно е ! Да е живо и здраво, това дете е супер издържливо !!!

Е, какъв е изводът? Ако се загубиш в гората има по-голяма вероятност да те намерят жив, отколкото ако се загубиш в града.