Плевнелиев и Борисов: Това е лош ден за Европа

Президентът Росен Плевнелиев и премиерът Бойко Борисов заявиха, че днес е лош ден за Европа, но ЕС трябва да покаже, че може да продължи и без Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Борисов: Това е лош ден за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и от двамата, би била най-доброто дело в името на ЕС.

ЛОШДЕН ЗА ВАС КРАДЦИТЕ И ДОБЪР ЗА НАС

Колко е хубаво, че България има досетлив премиер, дето не през юни 2016 г., а още преди това, да преди това, е бил разбрал, че през Балканският маршрут ще минат много мигранти! Но разбира се той лъже като казва, че потокът е можело да бъде спрян. Нашествие от 1до 2 милиона за по малко от година, освен съдействието на Брюксел изисква колосална организация, на мощни сили и структури, така че за местното население под брюкселско статукво, беше абсолютно непосилно да го предотврати, което се показва и от фактически случилото се. Останалото са все лъжи, за затвърдяване на достигнатите позиции и подготовка на следващата атака. Какво толкова лошо му се е случило на комисарския бюрократиат в Брюксел? На дневен ред е заплахата от ужасните националисти и популисти в Европа, а относно планове пълно прекратяване на набезите и за депортиране през тази година на поне половината от ланските нашественици нито дума. Напротив: от непоправимия брюкселския антураж идват само фанатични, яростни и безумни заклинания, че с Великобритания на кея или не след няколко години, Брюксел ще продължава все така. Безкомпромисно никакви отклонения, нито сега, нито после . Само шумотевици са разрешени, докато пак времето покаже поредният им резултат и достижение.

бих казал- цялото статукво от хората 09.09.1944-1989 с продължение-2016год -със стари курви нов бардак не става,не го ли проумяхте се питам аз!

Те са прости, ма ти не си и затова не се разбирате. Глей ги, като болни прасета стоят и се гушат. Безпомощни същества, шокът е много силен за тях чудят се какво става. Ше мине време да се освестят. Нас питаш ли ни?! Само да се появя и току изниква някоя, тика ми микрофон и почва да вряска: Кажете, г-н Борисов Дейвид, ти що даде оставка! Аз на твое място нямаше да се дам. Помня как едно време Берлускони с педи ми мери гърба. Разтвори си ръцете и извика на всички в залата: Ей това е премиер, не е като вас! Аз знам едно след като в Банкя някой те покани да се биеш, отиваш и се биеш. Същото е и в Лондон. Какво да ти кажа?! На базата на стабилността в България ние си пазим нашето чердже да не ни го запалят. Щото къде беше НАТО, като ни спряха Южен поток? Във всяко едно отношение сме доказали, че сме лоялен партньор на НАТО. Пардон, обърках се нещо член сме, член сме. Нали разбираш един океан вас ви дели от САЩ, нас едно моренце от Русия. Благодаря за джипките, ама само с тях няма как да пазя цяла граница. Пази се с баланси. Да ти кажа, Дейвид, и на мен ми минава през ум за референдумче за ЕС. Ама не сега. Като свърши програмният период 2020-а после не виждам смисъл да стоиме. И не се коси. Съмтаймс уин, съмтаймс люн.

Лошияд ден ,и лошият крак,го провлачиште Вие с Батко,недей се сърди сега на англичаните,все пак и ние нещо сме дали на света-:((( Когато в България гласуваме тъпо,то казват,че сме гласували като европейци,но когато в англия гласуват като в българия казват,че са били тъпи ,щом са гласували така:)

Най-нископоставените слуги на червената мафия ще ми обясняват кое е добре за страната и кое зле.От такива платени тролове акъл не искам.Думите на президента са точни и много на място.Нямате откъде 2 лв. ли да изкарате, че сте принудени в сайта на М Станишева и чАкъров да драскате такива простотии.

Думите на президента Роско никога не са били на място! Събитията го доказват и този самотен клоун ще разбере пак последен.

АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ДЕН ЗА ИЗМЪКВАНЕ ОТ СОРОСОИДО-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛАПИ НА АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

Пастирке,лошите дни за теб тепърва предстоят. Затова твоето спасение е -беж в Ирландия, тя със сигурност е в ЕвроГейския Халифат....поне за сега :)

Без Великобритания може, ама без Чехльо и Тиквун - никога!

След напускането на ЕС от Великобритания България се изкачи с една позиция напред и от 28-и вече сме 27-и по стандарт в съюза.

Плевнелиев и Борисов: Това е лош ден за Европа и добър за България понеже ще възстанови суверинитета си.

И вие 2-та сте лош избор за България що не се махнете?

незабавно!

ХА, ХА, ХА! Всъщност въпросът е: ИМА ЛИ ИЗОБЩО "ДОБЪР ДЕН" ЗА ЕС? За БГ всичко е ясно(подразбира се по сснимката)!

ПОЗОР, О С Т А В К А и народен съд за двамата предатели

На снимката; Зелена тиква и... Плюнка. Това е ваш избор! До КОГА?

направете едно добро дело.

да си кажем днес не можем,не добър ден щом не е добър денят! В Гърция на роско всичките му дни ще са от убави по-убави.

....язе такованка прецедентът тури ли каската вечи....щот нъли вуйна щялу дъ има ку ингилизити излязът ....мноу шъ съ радвам на заблудени куршуми и шрапнели.....

се напъва да стигне роско по тъпота и мазане. Не ни интересува гусине Бедров щот по-зле не можем да станем-тава е отговора на обикновения плевенчанин даге. А сме по-зле зарад комсомолци като тебе.

Време е и Джордж Ганчев да предизвика Референдум за излизане от ЕС , то нашите продажни управляващи Соросоиди унищожиха България и никога не биха го направили !

то си е гошо ганчев като гриша ганчев да речем ама по-дърт.

вчера беше юбав ден за БГ демокрация! Тия двамата да одят в Брюксела при еурогейовете.

Горкия Ра(ма)данчо! Отново е неадекватен. Бива го само да си прави селфита на голя г..з. България е жертва на такива продажни негодници като него.

Референдума във Великобритания. Това е един добър ден за демокрацията. Но не за българската. Която липсва.

ББ и Плювню -това е най-лошия ден ! А ВИЕ сте най-лошото управление на България от 1878година ! До кога ще мъчите БЪЛГАРИТЕ , махайте се мръсни долни крадци и продажници !

Капути еврейски така ли не се отблагодоявяте че ви спасихме жижото. Мрете бе капути СоРОС да пукне дано -мамави мръсна .Махайте се бе педераси. Плъхове ще ядете обувките на болшевиките.Не ни заливаите с пропаганда бе шкембета тлъсти. Ще ви ПОБЛИКУВАМ ИМЕНАТА И АДРЕСИТЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ- ТЛЪСТИ СВИНЕ

Баси! Много си страшен ве!

полските гъби, закъде сме без полски гъби гумени домати.Ами кокошките европейски/не обичаш кунева/ а станишката нимой така

Европа ще претърпи трусове , но Англия ще "духа супата студена" ! Ще видите и чуете дебатите и коментарите на същите тия , които до вчера бяха в Брюксел най-големите манджии и все си мрънкаха за какво ли не. Според мен 23.06.16 е "Денят на Армагедон" за Англия , а не "Ден на независимостта". Тия 4 % разлика в по-малко гласували са "кантарът" на събитията , които предстоят тепърва...

България още сега духа няколко супи.

са яки копелета не може да ги упашат кончитите на брюксел. Империята съществува доста години за разлика от ЕС.не ги мисли толкоз- величай роско.

Да лош е - Започва разпадането на ЕС , лапачката почва да намалява , после ще спре ами тогава .......... ЛОШО - МНОГО ЛОШО !!!!!

Плъховете първи бягат от кораба Европа който потъва ! Англичаните още преди 6месеца си прехвърлиха парите в Индийски и Хонконгски банки , вчера още 2 държави влязоха в БРИКС , Индия и Пакистан и станаха Великолепната осмица ! Вече Запада гледа на изток , от изток изгрява слънцето и от изток тръгва паричния поток ! А тук психично болни управляват и лаят срещу новия Император ! Българите където и да се обеденят винаги се руши и разваля !

никой никога не е питак българите нито за хитлер нито за ссср,нито сега за ес-затуй не са виновни българите ами плужеци кат роско и боко.

Така ли,казват?!...

Както се казваше в един филм -"Денят,в който рибите изплуваха"... Това е денят ,за който германците /вижте в-к Stern/ се питат-"Не трябва ли да се казва Nexit,защото вероятно ще има Der Next-следващият//!" Това е денят,в който на българския хоризонт се очертава контурът на Народния съд-може би е мираж,но може би е предвестник на буря!Не е прекалено да напомним,че в управлението на България от 100 години насам винаги е имало ,бивши ,настоящи и бъдещи затворници!

великобритания няма да напусне, ще има нови по добри условия, ще има избори, камерън ще се върне, европейските лидери да се осъзнаят, да смекчат тона, поне веднъж да постъпят умно, източна европа подкрепя великобритания

Следват Холандия и Италия .... Австрия и Унгария ... Брекзит е все по-близо до България. За това, тези от снимката, гледат толкова уплашено

С ТЕЗИ ПОГРЕБАЛНИ КОСТЮМИ МАЙ ОТ 2-3 ГОДИНИ ВСЕКИ ДЕН Е ТРАУР! МЪКА , СКРЪБ И ПЕЧАЛ! РИДАЙТЕ И ПЛАЧЕТЕ БЕЗУТЕШНО! Няма ЕС - няма КЕЛЕПИР!

...еи промити глобалистки мозаци...кое им е лошото на дарJaви с граници...закони ...ред !!!...общото е ничие...няма ред...всеки си влиза и излиза когато поиска..прави си каквото поиска...о кадето го поиска...защото било мн. демократично ?!?...Eвропа се наводни с паплач...демократично...и Aнглiя се изниза !!!...за да се сахрани...я си отворете кащите за всеки ,които поиска да влезе и да прави каквото си поиска в тях !!!...бадете "демократи" и "глобалисти"....промити мозаци такива !!!

Когато нещо ГАДНО, ДОЛНОПРОБНО И ФАЛШИВО се пропуква и разрушава ДЕНЯТ Е ХУБАВ! НОВИНАТА Е ДОБРА!

Ураа!

....господин Bорисов ...."Dеивид"... не ви ли каза ?!?....или може би не ви повярва...колко добре пазите ваншната граница на EC...?!?...

"Плевнелиев и Борисов: Това е лош ден за Европа" - абе кой па пи пита вас, взеха ви за да сте граница географическа от ТУрция. На картата не могат да ви намерят, тръгнали мение да дават...

Каква я мислеха, а каква стана ... Премиерът и президентът, нашите Крачун и Малчо, също трябва да си подадат оставките. Но си правят оглушки. А Камерън веднага си сложи оставката на масата ... Това е достойна постъпка!

Както беше казал едноличният лидер на протестърите у нас, те с Дейвид били като дупе и гащи. Е, гащите си подадоха оставката...

Подайте си оставките.

Война - да , Оставки - НЕ !!!

Как няма да е лош деня - нали Офорко ни предрече война, пък Боко му обеща да го прати с Ненчев и Митов в окопите. Можем да се сетим кой от тях първи ще дезртира и ще се закълне на Путин във вярност...

Можем и да се отдадем на празно отчаяние и пророкуване за края на Европа и пристигането на прокъсания руски ботуш. (Това само в случай, че има пари за гориво и резервни части в хазната на "победителя" Путин...) E, може ли така да се изрази един български политик! Еми хубаво, говори за Великобритания и излизането й от ЕС, ама кой бе човекО те пита нещо за Путин и Русия! Егати простотията....Ей, така се непремерени думи на някой льольовци като г-н Кънев, избухват войни! Иначе г-н Борисов - браво, премерени думи и точно изказване.

мозък. Руснаците трупат войски,купи си каска,следвай президента.Кат не се прояви, кат президент барем като главнокомандуващ да се изяви. Величай боко той е премерен твърд и сериозен,хвърлен камък,казана дума.Тежък човек , пророк,квото е казал е станало ей!

Не сте познали господа от снимката-"демократи",комунисти, лошия ден е за вас от днес, ако съм на ваше место наистина ще се притеснявам!

Отново ще трябва да има народен съд за крадците окрали България, но този път не на прасетата, а до стената!

Що бе , нека и животинките да похапнат!:-)))

Елфите си отиват на острова, ние оставаме да пишем историята на Европа.

Европейска комисия, Европейски съвет, Европарламент - работен език английски. Англичани-0 %. От тях ще остане само английския, като основа на някакъв бъдещ общоевропейски език.

Ами то остава първи език там да остане немския, и след него - руския!? Нали ще приемат и покрайнските циганели...той им е майчин!?

Браво аланглета вие сте демократи, а не като тези двама комунисти-селяндури нагаждачи !

Не е ли крайно време тази "ГЛАВА НА БЪЛГАРИЯ",да излезе в предварителна "ЗАСЛУЖЕНА" пенсия за "ГОЛЕМИТЕ ЗАСЛУГИ" към България.Много време остава още до като се освободим от това недоразумение което ни натресе Бойко.До тогава нищо против да ни вкара и във война.Какъвто активен стана на последък?