Първи данни във Великобритания: 52,4% са за напускане на ЕС

Надмощие на привържениците на напускането на Европейския съюз, сочат първите резултати от остро оспорвания референдум във Великобритания, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Първи данни във Великобритания: 52,4% са за напускане на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превод от Български: Европа ===> Превод на Български: Лека жена(проститутка)

аве кой е победил? Идиоти, в 1 статия пише за едните, в тази - задругите?

А сега ние даже нямаме и цигари "слънце" да изнасяме т. е. изнасяме ги за ИДИЛ, а нашите вина и ракии са си чист блювоч. А какво ще правят сега нашите мургави "англичани" без социални помощи, па и много други заблудени дебилчета. Май много ще му се качат на хранилката на бат боцко и черни и мургави.

Не е тайна, че във времената на Варшавския договор българите живееха за сметка на колетите от Москва. След поредната братска целувка между комунистическите вождове Леонид Брежнев и Тодор Живков България незабавно получаваше стотици милиони за развитие на селското стопанство или за строеж на заводи и магистрали. В замяна от София не се искаше много: само да се кълне във вечна дружба. И българите въодушевено се кълняха. А след години, когато СССР се разпадна и финансовите потоци от Москва секнаха, също толкова въодушевено обявиха руснаците за окупатори, а Русия за империя на злото. След рухването на съветската империя България започва да си търси нова хранилка и не след дълго я открива в лицето на НАТО и ЕС, които бързо прилапват апетитната от геополитическа гледна точка хапка. Това се случи в годините, когато Евросъюзът не пестеше средства за разширяването си на Изток. Но времената се промениха. Сега нито НАТО, нито ЕС имат излишни милиони за осигуряване на охолен живот в периферията. Грантовете, субсидиите и програмите за развитие стремително намаляват. Сега напротив, НАТО иска от членовете си да увеличат рязко държавните разходи за отбрана. А откъде да извади България, с нейния скромен бюджет, милиони за нови натовски танкове и самолети? С други думи, хранилката отново се изпразни,

А тайната е, че колетите си ги плащахме двойно и тройно и че България хранеше 8 милионна Москва с евтини храни, вино, коняк и цигари! Кутия "Слънце" струваше 12 копейки, а я изнасяхме за 5 стотинки! Жив обир по "братски"!

Ама по онова време шефът ми внасяше един ТОН нефт от Русия срещу една лампова българска елка! Ако сега успееш да направиш същата операция, те обявявам за главен икономист на слънчевата система!

Това е доказателство за провала на либерално - гейската върхушка управляваща ЕС в момента и водената от нея извратена мазохистична политика. ЕС има нужда от реформи, за да възстанови доверието в себе си.

Никакви реформи няма да има. Няма кой да ги направи. Но ожесточаване към по-малките, втвърдяване и озъбване - ще има. Някой трябва да им е виновен. Какъв по-добър виновник от малка България ? А да - забравете за магистрала Хемус.

Докато в ЕС националните държави се лишават от всякакъв суверенитет и се готовят за глобалния американски котел,в скромната доскоро Шанхайска организация за сътрудничество (ШОС),в състав Русия, Китай, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан и Узбекистан са шокирани от наплива на желаещи за нови членове-Индия, Пакистан, Иран,Египет, Израел,Беларус,Монголия,Сирия,Афганистан. Меморандумът за присъединяване към ШОС на Индия и Пакистан, се очаква да бъде подписан на срещата на върха в Ташкент и да влее свежа кръв в дейността на организацията.Ами какви ги правят тези.Та те питали ли са Държавния департамент.Нещо ги изпуснал от поглед, ама ще ги огрее със своята благодат.Ще ми се правят на независими ,демек , че нещо зависи от тях

ШОС - БРИКС - ДРИСКС

ШОС-БРИКС-ДРИКС-ЕС-НАТО

Ами сега ,какво ще стане с уйскито ми.Май ще поскъпне.Ще се наложи да мина на Собиески,или Вибровая,а аз не съм почитател много на водките и ракийте

Глупава политика е да приемаш номади с друга религия която в голямата си част е враждебна което допринася още повече за рухването на Европа и евройпеците мисюлмани завладяха европейските столици мисюлманин стана кмет на Лондон просто вече е прекалено късно за каквото и да е Европа деградира с нейната отворена за всички политика. Лично аз не виждам спасение единственото което ми вдъхва надежда е да се появи някой като Хитлер и да върне говедата в пясъците да си слагат чалмите и бурките и да се оправят! За 20г либерална европейска политика еба майката на Европа! И никой не ни е виновен освен Европейските политици(послушковци)!

Корабът потъва, британците се спасяват...

Леко по леко плановете на Путя се реализират. Все си мислех че Европа и европейците са "световна сила" и не сме толкова глупави за да ни манипулират от всякъде но се оказва точно обратното. Русия и САЩ воюват в арабския свят бежанците, терористите и всички други негативи ги отнасят европейците и по този начин се разпадаме бавно но сигурно. Докато бабичката в Берлин и цайса в Париж не разберат че Европа трябва да има собствено мнение по въпроса а не да е послушкото на САЩ така ще е дори ще става и по зле!

Последно обновяване: 08:45 Обработени резултати: 99.5% За оставане: 48.2%(15 952 444) За Брекзит: 51.8%(17 176 006) 'Айде, разхуяривай и нахуй! Обама не биваше да допуска референдум. Явно не е разбрал, че само на Путин му върви с референдумите.

Лумпен, Благодаря Ви за своевременното информиране! Дир.бг трябва да Ви изкажат благодарност, аз статията нея чета, но следя Вашите коментари за последна информация!

Чудя се дали има нещо вярно в думите , че към ,който съюз или империя е България ,тя неминуемо се разпада.Просто въпрос на време.В историята има податки , че има истина в това.Визирам Византийската ,Турската, Германия, СИВ, Вършавския договор,Съветския съюз.Ето сега и ЕС,ами ред е и на НАТО.Сигурно сме много деструктивни.Просто ,не знам,дали не излъчваме нещо разрушително,някаква анархия

Прав му път на обединеното кралство. Достатъчно голям народ са за да не попаднат в Русский мир на Путин. Само шотландците да не поискат пак референдум за излизане от UK:)

Очевидно ще напуснат следват 10 годишни предоговарания на взаймоотношенията с ЕС при условие че ЕС не се разпадне окончателно което може би ще е най добрия вариант.

Гола вода си е , ама .......

Последно обновяване: 08:08 Обработени резултати: 97.4% За оставане: 48.3%(15 575 878) За Брекзит: 51.7%(16 681 877)

Честито на Великобритания , а ние ще духаме супата !

Вече е официално. Великобритания напуска!

Изглежда, че ингилизите няма да участват в настаняването на гостите на баба Меркел!

Меркел се постара максимално.

Последно обновяване: 07:53 Обработени резултати: 93.7% За оставане: 48.2%(14 890 095) За Брекзит: 51.8%(15 991 507)

ЕС.Всичката тази тъпотия с приемането на мигрантите е белег на разпад. Обединена Европа?Пълна със всякаква измет ,която стреля по своите "благодетели" от Брюксел.И дори тази Обединена Европа не може да се защити.

а ние кога ? Пак ли последни ?!?

За сега преднината е колко 1 - 1.5 Милиона души искат ИЗЛИЗАНЕ от е Е.С защото не искат да ги командват Неадекватни Самозабравили се Управляващи . Излиза ,че е по-важно да се спре варенето на ракия отколкото да се подобрят Мизерните Условия в който Живеем и т.н ( не става дума за Управляващите опазил ме Господ ) . Та кога започва войната Плевнелиев ,защото ще си останеш само един лъжльо какъвто си бил винаги !

Последно обновяване: 07:23 Обработени резултати: 87.2% За оставане: 48.3%(13 676 029) За Брекзит: 51.7%(14 629 824)

ПУТИН ЛИ ГИ БРОИ ? хахаха

Не знам. Може и Путин да е. Той си пада по референдумите, за разлика от Обама. А Вашият въпрос е изключително остроумен и показва ясно, че притежавате безброй много мозъчни гънки!!

"Чистият" британец Фараш/майка и баща-сирийци и жена германка/ коментира: Мои приятели от финансовите среди.......И сега като почне едно кламбичкане на лирата и еврото нагоре и надолу и хоп долара най отгоре......"Каквото и дати говорят, става дума за пари!" Бил Клинтън...

Bravo, EU se razpada I USA stava oste po GREAT !!

Накрая ще стане като в Австрия.Ще се спусне решение за оставане!

Последно обновяване: 06:54 Обработени резултати: 83.3% За оставане: 48.3%(12 726 636) За Брекзит: 51.7%(13 611 687) Работата отива на "разхуяривай и нахуй"!

Последно обновяване: 06:33 Обработени резултати: 72.8% За оставане: 48.5%(10 842 366) За Брекзит: 51.5%(11 496 842) Абе какъвто и да е резултатът, недоумявам ние к'во 'фащаме?!

Както винаги - от трите най-дългия и дебелия.

Странно защо бавят гласовете от Ирландия. Австрийския модел ли подготвят? В последния момент да се нагласят правилните резултати!

Не се хабете , няма да излязат ! Големият брат (САЩ) каза да останат !

"Големият брат" няма думата на Острова...

А кой има думата , "Народен сьд" ли ?

Очаква се, гласовете от Гибралтар и Сев. Ирландия да обърнат резултата в полза на оставане в ЕС. Което е специално подготвен (демократичен) сценарий...

Последно обновяване: 05:49 Обработени резултати: 46.3% За оставане: 48.6% (6 581 905) За Брекзит: 51.4% (6 947 780)

Преди малко по C-SPAN показаха резултати при 80% обработени гласове, резултата остава почти същия.

Сега на борсите настава поголовна спекула.

Ей това май е истината, някои ще направят състояние.

Вече сигурно знаете: глобалистите рекоха, че референумът във Велика Британия не е "демократичен", а "популистки", т.е. порочен и за това, "обединените атлантически демократичните сили", няма да го признаят. Така беше и с референдумите в Португалия и Ирландия по повод "конституцията" на ЕС преди няколко години. Това, което последва там, беше "референдум до дупка", докато не се постигна "правилния" вот (резултат)...

Не бързайте да коментирате ! 1. Рано е ! 2. Статията пишат и така , и иначе .

по немската преса вече говорят за над 60% искащи брексит

50% обработени данни, 51.6 са против оставане

Като гледам това е вот на бедните срещу богатите, който ще задълбочи неравенството. ако се види кой как гласува ще се установи, че селата гласуват за напускане на ЕС, докато богатите искат да се остане в ЕС. Накрая богатите ще си останат богати, а бедните ще обеднеят още и няма да има как да обвиняват ЕС за бедността си повече. Така да си скочат на главата не се е очаквало. но пък сега им е ред да видят как Шотландия просто си тръгва, заедно с Уелс и Ейре.. Толкова хубав шамар от живота ги чака, че няма на къде.

И след Уелс, Шотландия и С. Ирландия да очакваме всички индийци, пакистанци и прочие измет да си стягат куфарите!?

Великобритания е "за" ЕС Резултатът от референдума няма решаващо значение. Дали ще е в Европейският съюз или извън него, сега Великобритания е с подсигурен провал, защото прилага сгрешена парична система. Тази държавна грешка е водещият причинител за нарастване на потенциал за актуални стопански кризи. При запазване на сгрешената парична система стопанските злини ще нарастват. За обществен просперитет е необходимо подобрение на парична система. Линк за накратко представяне на допусканата фатална държавна грешка: link

съдбата? Първо гласуват,после питат Гутъл какво ще стане с тях,ако излязат... ами ще разберат по джоба.

Ще останат за жалост .. иначе би било добре да напуснат но , ще обърнат резултата :(

и да паднем и да бием, все ще ви затрием

Тези резултати са получени от много малък процент от всички протоколи и може да нямат нищо общо с крайния резултат. Последните дни се вадеха какви ли не проценти. В събота сутринта ще е ясно окончателно.

поне да не започнат да връщат българите от Англия. Бая боклук замина на там и ще е хубаво да им ги оставим, да им държи влага от евроинтеграцията, а и нас ще ни задушат икономически ако се върнат.

Ако това се запази като резултат, а не е само някаква извадка означава, че много от резултатите които бяха изваждани последните дни са били меко казано тенденциозни. Нека да изчакаме, защото не е важно кой гласува, а кой брои резултатите.

ЕС се разпада и мишките напускат кораба. Очевидно, че Европа няма да ни оправи държавата. Ще трябва сами да се заемем или да я напускаме или да се присъдиним към Турция. След 1300 години тука поне без бой не трябва да се даваме. Промяната започва с Народен съд.

как ти звучи : "Превантивен арест" ?

Лондон е син

94 от 382 общини; 51% за напускане. Ще се измъкнат по търлъци и ние ще се радваме. А ще останем да им прибираме бежанците от техните бомбардировки. И този случай със стрелбата в Германия си беше чиста постановка - машинация от най-високо ниво. Ще се радваме като малки деца на собствения си край.