Полицията в Германия застреля барикадирал се с експлозиви

Въоръжен маскиран мъж барикадира в киносалон в германския град Фирнхайм, но бе застрелян от специални части на полицията.

Обратно в новината

Коментари - Полицията в Германия застреля барикадирал се с експлозиви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто е невероятно как за броени някакви си 50 години превърнаха войнствените немци в разпльокнати гостоприемни хурки, които чакат разни мамунайци да ги нахаковат. Непрекъснато им обясняват кк те били виновни за холокоста, за започването на войните, как те са най-лошите и накрая поддадоха - помислиха се , че наистина са такива. И сега смирено се извиняват пред ятагана. Затова, че те били виновни. хаха, смях. Какво нещо е обработката на масите. Можеш да научиш вълка да пасе трева и агнето да хрупа пържоли. Ама дали е така наистина. Ще разберем.

тези пришълци ще плъзнат и по домовете и ще ги изхврлят от там като мръсни котета.Това са индивиди с различна психика,изостанали с 1000 години от европейците.

Поздравления за бързите действия на немската полиция!На двутактовата путлерастия само да поясня,че нещата не са черно бели!И за бъркотията с бежанците голяма вина има ботоксовия гном дето се опитва с масови убийства на цивилни в Сирия и Украйна да се прави на велик!Германия пак ще победи!

Германияя? пак ще победи ??? Значи ще се бие? Или нещо не съм разбрал. Или какво - ще се бори с мирни демонстрации срещу получовеците, които сама покани?

Tези страни(ЕС) се чувстваха велики и не досегаеми нали.Сега без да се правят на разсеяни да ги приемат ,приютят,нахранят и след някоя година ,когато се нормализират нещата да ги върнат ,Меркел и Оланд са основната ПРИЧИНА за да се случва това безумие на континента ни ! главните виновнизи за тази катастрофа са немските политици Директно към Германия!!! С камиони,влакове,автобуси,пеш- както искат!!! Фрау Меркел нали каза: "Добре са дошли! В Европа населението застарява, имаме нужда от работна ръка!" Айде сега да си ги приема, да им строи първо джамии и минарета, да ги храни ,а те да се плодят и да и увеличават прираста на населението!!!! е 4 млн бежанци от Турция са в готовност да потеглят към Европа

Европа с радост потъркваше ръце, когато свалиха Кадафи. С радост се обявяваше против Асад. Сега с радост трябва да си поеме отговорността. АМИ ТЯ В ТУРЦИЯ ИМА 2 МЛН.БЕЖАНСИ ВРЕМЕ Е И ЕВРОПА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СЬС ТЯХ НАЛИ ТАКА ГОСПОЖА МЕРКЕЛ

Е.... вече всичко се обърка ,какво общо има Обама с лудия в киното

трябва да информират Обама, да не би този в киното да му е роднина?

Дайте му името,именцетооо! Мустафа нали,или Ахмед! Имало гранати,ама не бил терорист! Стрелял,ама с газов пистолет! Придават на новината удобен за масовия потребител вид! И си затварят очите пред някои опасности... От такива простащини ще пропадне ЕС!

Най-вероятно Хюсеин. Щом уведомяват Барак Хюсеин, ще да е някой от неговото племе.

барак, покровителя на всички терористи е бил уведомен за прогреса на мисията:)

На хората тотално взе да им писва от оная бабичка, а и ще се крие информацията какъв е бил зааради референдума в Англия. Демокрация по Меркелски

разбира се че "не е терорист". тои човека си е стрелял еи тъи , за кеф. и тея о ид ако ги пизате и те ще ви кажат че не са терористи... ние нали сме прости - вярваме на врели-некипели.

С терористи не се преговаря!

в следващата информация-не е стрелял с газов пистолет ,а стрелял с прашка.хората са били обгазени защото немчугите масово са се насрали от страх.нападателя е бил психично болен също като оня пилот дето разби самолета в алпите. спете спокойно нищо не се е случило.

По скоро ти би се насрал от страх в такава ситуация. Хората са си свършили работата, както трябва.

Slet kato samo odtneli zhivotad 4res obiistvo tesa go primahnali,no sa go likvidirali a tova dali e homanno???

Неграмотна простачка

Научи Кирилица!!!

Ti naistina se bazikash!Nali?Priznavam,che sam sA vrazval mnogo pAti!(((-:

ЗА ДА КОМЕНТИРАМЕ, ВАЖНОТО Е ЧЕ ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЯ СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА, БИХ ЖЕЛАЛ ДА ЧЕТА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БГ, КЪДЕТО ЕЖЕЧАСНО ИМА АТЕНТАТИ ПО ВСИЧКИ МЕСТА, НО РЕАКЦИЯ НЯМА

Къде са ежечасно тия атентати бе? Пиеш ли си редовно хапчетата?

В села ,банки, пощенски клонове и магазини - всеки ден. Е, средствата са по примитивни в някои случаи - сопи, камъни и т.н. Но насилието е налице, а ответни мерки - не.

Dobromir Dimitrow

Атентати може би няма, но постоянно има цигански набези, побоища и понякога дори убийства!!!

И не били изнесени, а внесени, и небили компютри а компоти...а тасс какви бомбастични и апокалиптични прогнози за убитите очерта. Аз чак се зачудих как така има 45 ранени и нито един ритнал камбаната. После си помислих, че путин е прибрал бутилката с шампанско заради Англия и се нада на нещо черезвичайно ЧК

Убитите и чисто и просто "очистените" не говорят. меркел пак спести пари от съдебни процеси.

FuckTheEU

Като знам от изнасилванията в Кьолн каква е цензурата в "свободна" германия, нищо чудно да има десетки убити при този атентат. Ще се разбере със сигурност след 1-2 седмици.

Ами у вас в Москва по колк избиват вайнахите на вечер?

Не казват какъв е. Значи Меркел не иска да се знае.

Съобщиха името му и после се изметнаха- Абдул, не си спомням второто, много бързо от реагираха.

Е даайте да видим обгазените хора де, да изнасят убития . Какво ми давате някакви ченгета до микробус. Да не е като стрелбата в Орландо, разнасят един ранен и накрая на тротоара го пускат да си ходи. :))))

пак добре , че не са го гръмнали от спътник

Ехее! Те само един танк не са закарали там

Великата Германия - мечта на всеки селяндур в България.

не чакат хората Боко "да ги оправи", оправят се сами. Ти да не би да имаш нещо против, ефенди?

Започвам да се одтегчавам от тази бутафория. Не им се връзвайте.

започвам да се отегчавам от прости българи

И аз от неуки модераторки.

Що така, тия българи не се хващат на тъпи номера. А ти се мъчиш, изписваш стотици коментара. Коментар до коментар, лъжа до лъжа. И никой не ще да ти вярва. А шефовете ако поискате резултати, за какво ти дават пари, кво правим. И да лъжеш акъл се иска. то ще излезе, че баш тариката, дето се опитва да излъже всички , всъщност е най-глупавият. Естествено българите му виновни. На кривата ракета космоса й крив.

ви подла, болшевишка.

напълни се с еврогейски кукунделници

Ти да видиш колко педеруски има само.....мани.

Защо в заглавието се добавили"снимки" сякаш ще покажете18+, а не 3 снимки на немската полиция.

пас си намериха тема за дъвчене ...

интересно кой филм са прожектирали ?

Ще повлияе ли стрелбата по Митьо очите на вота във Великобритания?

Вече си "измиха ръцете"!Казаха,че е криминален случай.Да не би някой да си е мислил,че се касае за тероризъм?В никакъв случай!Направо са си играли на стражари и апаши,а понеже е имал дискова херния е бил опасан с пояс с експлозиви.Само дето не си е носил мечето и балончето което са му подарили за "Добре дошъл" в Германия.

Кметицата на Кьолх я намушка немец...християнин!

Ти за Третия Закон на Нютон чувал ли си? Или си мислиш че хората ще стоят докато ги потурчват и колят.

Че то митковото меле на Слънчев Бряг беше в пъти по-сериозно. Само дето спецчасти нямаше, но пък убит имаше.

Ами човека е имал лош късмет, че точно този ден в Англия има референдум!! Иначе можеше и да оживее. Да го попитат какво иска.

Според известната "българсак" медия Блиц, "Руска билкарка забърква чудотворен балсам, който буквално топи талията с 10 см за 3 седмици!

Брекзит, брекзит бе Дира! Радвайте се , че ЕС се разпада. Майка ви Русия е велика. Путин е гоем! Не е джудже.

ако не беше намесата на спец частите , то новината щеше да е много постна , а сега има един убит , друго си е .

Такива полицията ги стреля на месо, а в Бг , ако го гръмнеш, тежко ти цял живот по съдилища и затвори....

Е то най-важното е зомбито-извършител да е убито. Че става много лошо за организаторите. НО ако го разпитат под хипноза, ще излезе на светло схемата по програмиране. Макар да използват и медикаменти много.

Точно така! След клането в Театъра в Москва и касапницата в Беслан, Путин увеличи бюджета за анти тероризъм 10 пъти! Значи всичко е било организирано от КГБ нарочно!

Вие Путин го изкарахте Дарт Вейдър направо :) Във всяка новина без него не може.

А от къде са ти данните, че Путин е увеличил 10 кратнобюджета. Изписал си в тази тема и съседни хиляди коментари. И то по цял ден седиш и правиш едно и също: пишеш русофобия. И това не е само на този сайт. Нормално е, по този начин изкарваш пари за ядене. Проблемът е, че ги изкарваш с лъжи и измама. Хляба, който го изкарваш с такива лъжи и измами, не ти ли присяда? Ако някой, драги съфорумци, не е виджал в реално време, следи, макар и поисменни от едно крайно деградирало човешко същество. Може да му прочете писанията. Това същественци е във форума, не да сподели познания и информация, то е тук, за да ни промива мозъците. Задачата, която са му дали е: Под всяка една статия, дори да няма общо с Русия, задължително трябва да се разгърнат русофобски теми. Особено след отказа за черноморската флотилия, тези русофобски коментари се засилиха изключително рязко. Господарите му са отчели, че русофобското образование не ни достига. И ние, българите, задължително трябва да стигнем нивото на фашизоидите от Украйна, Прибалтиките и поляците. За да не се учудвате, защо дегевнерата във форума, и.д, пропагандатор и промивач на мозъци, под всяка статия започва да лее русофобия. Вижте на живо, как срещу нас българите, задокеанските господари водят хибридна война.

Един от терористите в театъра след това е работил в администрацията на президента Путин!! Изобщо не е организирано.

Той не е трол. Той е откровенно луд. Нима не се вижда?

Ако забелязвате, използва се съвсем същата американска схема. В щатите това е често срещано. Но винаги по един и същ сценарии. Защо се прави? Единствена цел, това е усилване на антитерористичното законодателство, за защита от терористи. Справедлива кауза, която трябва да доведе до засилване и укрепване репресивния апарат и ограничаване правата на хората. След като това се случи, жална майка на всички инакомислещи, които не са съгласни с платените чиновници от Брюксел, вече на повод отвъдоеански. Тамошните господари са си поставили малко твърде амбициозна задача. Слез завладяване на политическия боклук управляващ Европа, е необходимо и покоряването на народите на Европа. Това може да стане на етапа единствено с репресии. Пример - Патриотичния акт в САЩ 2001г, и заради който бяха бутнати двете кули. След което САЩ стана тотално Биг брадър.

Дали обърнахте внимание какво се случи във Франция, първата от европейските държави в списъка. Няколко фалшиви атентата. В смисъл, извършени от зомбита. съвършено нелогични, два от които дори ги покриха за некадърно изпълнение. Един полицейски шеф много се задълба в едно от разследванията, обяви, че е открил странни факти и си замина скоропостижно. Но за 3 месецамедиите тихичко казаха, че Франция е приеала много тежки ограничителни закони. После наред беше Белгия. За там нямам информация дали приеха нужните закони. Атаката в Германия започна от няколко месеца. Сега имаме поредното абсурдно убийство. Което се присва обикновено на ИД. Продукт на ЦРУ и Израел. Безспорно доказано. Служителите на американското посолство в България, преди година, след първия кървав театър във Франция, любезно попитаха България, защо все още се бави с приемането на по-репресивна "антитерористически закони". И критика, че закъсняваме. Загрижили се за доброто на България? За безопасността на българския народ??? Това звучи като виц. И то официално.

убитият террорист със сигурност е путлерофил.

и да не е ама 200% путлераст:)

Руснак е бил, от агитката. Затова са гръмнали без да го бавят!

гаранция, че е така, това си е човеколюбив индивид!

Като гледам Европейското по футбол се питам това европейски отбори ли са или африкански.Дали пък не гледам турнира за купата на Африка.То са Нгонго,Боатенг,Нгапет,Сюлеймани,Лукаку и т.н.Като гледам особено френския отбор какъв тен има.

Трудно обяснимо е за путлераст.

Абе тъпунгер непоръбен,какъв Путин какви пет лева.Аз му казвам нещо ,което ми прави впечатление,той го избива на Путин.Ай стига простотия де.

може да не е терорист , но е от турски произход !

Bие изглежда нямате смелост да го помислите камо ли да го кажете или напишете,по добре си стоите с веригите до останалите роби,не правете услие да мислите няма смисъл.

Е, как така, 25 ранени, а нито един убит? Да не ги е стрелял със сачми с въздушен пистолет?

е с газов пистолет със сълзотворни патрони, ранил ги е в очите, поревали са малко и това е, в Рашата щяха да избият хората в киносалона:)

Платили са ми да обиждам руските пудели и папагали в дира!

Намесвам Россия, щото сте ми се събрали само разни руски пудели и папагали в коментарите!

Дали не е защото са ти платили,майоре?

Интересно ми е какви са източниците на dir.bg относно броя на пострадалите, като в официалните немски медии като Tagesschau се споменава, че няма информация за пострадали...