Австрия национализира родната къща на Хитлер

Австрийското правителство обяви, че е внесло проектозакон за национализиране на родната къща на Адолф Хитлер.

Обратно в новината

Коментари - Австрия национализира родната къща на Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам че националисти не се събират протестират и да драскат глупости пред къщата на Сталин,Мавзолеят на Ленин, На стената на плача, докато от друга страна всяка година има демонстрации пред Освиенцим, пред къщата на Ади, пред Райхстага. Преди по малко от месец един ген. Моше Яалон май се казваше си ви го каза директно. Превърнахте се точно в тези срещу които протестирате, хората виждат това и ви се смеят ....

Шубето е голям страх! Един призрак броди из изп..дерастена, толерастка, изнасилвана от орди орки с бурки Европа - призракът на Адалфолф! Треперете мижитурки, евролапачи, соросоиди и прочия майкопродавци!

Американските евреи бързат да унищожат къщата на Хитлер! Така както унищожиха Палмира, Ирак, Либия, а сега и Сирия и напълниха ЕС с мюсюлмани така искат да унищожат и всичко което е свързано с Хитлер! Да обаче в Украина фашизма го възродиха! Хитлер може да се окаже прав в "Моята борба", че евреите са по-опасни и от комунистите!

Доколкото си спомням в Германия никога не е имало фашизъм - четете бе хора , четете за да не пишете глупости.

Румъния щеше да пише на кирилица и да говори на български, ако не бяха австрийци и германци! защо им се подлагате?

А вие кои сте!

До редакторите: вече национализира /в минало време/, национализира в момента /сегашно време/, ще национализира в бъдеще или има намерение да национализира? Българския език има повече от достатъчно глаголни времена и други изразни средства, не се стеснявайте да ги използвате, ако ги владеете.

Значи нацисти не се събират там, но се събират "антифашисти", пък правителството национализира къщата, за да не станела нацистко сборище! Тя пък най ми била антифашистко такова. Сбъркан свят!

00-нето да национализира цяла Австрия защо е фабрика на терористи от планетарен мащаб, пример хитлер, шварценегер, фердинанд и т.н.... у нас е пълно с австрийски агент-провокатори!!!! да сложим краи на това!!! --

Шварценегер е терорист? Батка, пий си хапчетата моля! Обществено-опасен си!

а къв е според тебе, а?

Ако не беше Хитлер, сега в Силистра и Добрич щеше да се говори на румънски език.

ако не бяха австрийците сега целите балкани щяха да говорят на български език!!!

Ако българският език е турски - щеше да е вярно!

да бе.настанете бежанци та да я осе.рат хубаво. света така се промени за 2-3 години че пацифистите вече стават фашисти.

ХИТЛЕР МОЖЕ ДА Е ЛОШ ,ОТКАЧЕН , ГРЕШЕН ОТ ЕДНА СТРАНА , ВЕЛИК ОТ ДРУГА . НЯМА ДРУГИ ТОЛКОВА ПОПУЛЯРНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ !

Плювните по Хитлер и до днес го държат жив на изкуствено дишане.

Хитлер не се е родил в тая сграда на 20 април 1889 . Той се е родил във Версай на 28 юни 1919. Той е плод на алчността на победителите от ПСВ.

В Австрия започват интересни неща. Още не могат да тушират невероятната явка на избирателите 146%, 100% може, ама тия още 46%.... Сега пък с къщата на Хитлер, с къща и без къща, "Моята борба" се търси като топъл хляб и символика се използва . . . та за къщата .. . . .

Да така ще е по лесно да го направят музей!!!!

на кенефите! Всички чинии с лика на Хитлер,точно там,където л..ната мажат най-много!:):))))))

на сапуните

Това се казва демокрация. Великите демократи правят това, което и комунягите не са правили у нас - национализация! Взимат ти нещо без да ти го плащат или заменят. Тук комунягите плащаха или заменяха с ниви.

колкото и да ти е странно много са прави - щом има консенсус обществото и държавата са в правото си да се намесят - стига вече с тия неолиберални тъпотии които не работят - хората решават и това е правилно, а не някакви си тъповати дебелогъзи брюкселски негодници да решават кой какво и къде

ще бъде, в някой момент всички полуграмотни нацистки дървари - получовеци тук, започнете да се образовате.... "Отчуждаването", хем се заплаща, хем няма нищо общо с "национализация"!!

истината е че фашизмът е жив и е по-жив отвсякога, Германия и Австрия се дистанцират от него защото знаят, че фашизма е инструмент с който някой прави нацията ти на зомбита за да си свърши някаква важна моментна работа, а после страната с десетилетия плаща огромна морална и материална цена - в случая с Австрия и Германия - въпреки приноса към човечеството със музикантите, философите, поетите и т.н. велики личности, тези страни ще останат вечно в историята като територия откъдето за първи път е тръгнала фашистката чума а иначе причините за фашизма са дълбоко кодирани и вкоренени във Европа и европейските ценности - колониализмът продължаващ и до днес, експлоататорските хватки, двойните стандарти, умението да правиш пари от грабеж, геноцид и войни никъде не си е отишло - то си е във Европа и едва ли някога това ще се промени

пропуснах да спомена Щатите - те също са носители на фашизма, леко модифициран, но същността си е същата - имаме една велика изключителна Америка, която бог е натоварил със функцията да решава съдбите на цели нации и страни нека не ви заблуждава игричките на толерантност и гейските тъпотии - просто капиталът и корпорациите са адаптирали концепцията, но иначе отново има изключителни нации и нации второ качество - Западът продължава делото на Хитлер всъщност Хитлер е бил социопатът под ръка когото Великобритания и Щатите са финансирали, в тоя смисъл организаторите на фашизма са си живи и здрави и продължават да си играят играта - само Русия може да ги прочисти и това ще е добре за целия свят

Единственият фашист в момента е В.В. Путин!

Дано и на нашите управници им светне лампичка, че и те трябва да национализират имотите на Симеон.

извикайте Костов и Бакърджиев-страхотни специалисти по унищожаване на сгради свързани с историята на страната. Важно е да има далавера. След това искат да ги пишат в историята като реформатори.

Запомнихме и догодина ще отидеме! Войводата

Това самобичуване 70 г след ония исторически събития говори вече за нездрав материал Време е да се махне тази маска на човеколюбив СССР и човеконенавистен Хитлер и на историята да се даде нов шанс --време е за нови водачи като Адолф Хитлер и малко историческо щастие за силните и правите -а не за педерасите и маймуните

психопати тук,още ли не сте разбрали,че грозният клоун с мустаците е бил социопат? Ти сигурно си ариец,а пакистанецо?

Един психар НЕ може да накара цял народ да тръгне след него и сляпо да го следва! И аз не го харесвам, но да изкривяваш истината както ти се иска да е говори за болен мозък.

Чешат се където не ги сърби. Четеш и разбираш ,че има анти-фашистки поклонения не обратното ! Тоест страхова ги нещо ,което още дори няма и намек да се случва.

Взимат сградата от частно лице и я национализират, а тук не могат да спрат застрояването на Иракли...

СВЕТЪТ ВЕЧЕ Е ДОСТА ТЪМНО И ТВРАТИТЕЛНО МЯСТО БЕЗ ХИТЛЕР.

съм и аз! Искаш ли да грухтим заедно?

Върви се към възраждане на нацизма

А дано!

Сънуваш екзекуции и крадени салами ли?

Искам само да напомня за някои важни опорни точки. Хитлеристите пееха Наша е днеска Германия, а утре целият свят. Комунистите мечтаеха са победа на социализма в целият свят. Под ръководството на СССР, разбира се. А пък Хилъри какво си е поставила за цел? Да възвърне господстващата роля на Америка в света. Няма голяма разлика, нали? Американците имат готови рецепти, как да си устроят живота виетнамците, латиноамериканските страни, Ирак, Либия и къде ли не. Без да се съобразяват с никакви традиции или национални особености, те искат да приложат американската демокрация. Но тя е чисто американски продукт и работи прекрасно само в Америка. Сравнителният анализ и тук помага, да разберем, че Хитлер не е това, което ни го рисуват победителите. Има много неща, които бихме могли да научим от него. За сега може да прегледате картините му, които са пракалено хубави, за един любител, като него. И говорят за несъмнен талант.

това дето го знаем за Хитлер и делата му ни е предоставено с любезното съдействие на американската и комунистическата пропаганда на СССР...........а до колко те са обективни един Господ знае.....След тоя човек е вървял един многомилионен народ,имал е и съюзници като........България,например.

го кажи това в Сърбия,Гърция,Полша,Чехия и Египет - където са били окупирали земи нацистите,и преди да експлодира кратуната ти от ритниците на местните,може и да разбереш,истина ли е или пропаганда!

които са се сражавали в небето над София срещу летящите крепости-какво да кажа

Как не ги е срам да посягат на частната собственост!

Интересно, кой финансира нацитата? Едва ли се издържат от членски внос?

та да трябва финансиране........те на протести си ходят без заплащане,за разлика от тези дето протестират против тях

Да, и партии се правят без пари, и избори се печелят без пари, и Хитлер е постигнал икономическите си чудеса със силата на своята харизма.

Адолф Хитлер - доброволец 16 баварски полк , два пъти награждаван с железен кръст 2-ра степен , веднъж с Железен Кръст 1-ва степен през 1918г. , чест рядко оказвана !

лош, по лош, най лош, но водил война и загробвал враговете си, а не своя собствен народ/за разлика от други!! останал в бункера до последно, кой друг тогава и сега би го направил? победителите пишат историята, но ЗАЩО гейзерите и толерастите ги е страх повече от него/живял преди 71г, отколкото от тарамбуките, които ги изтърбушват и разчленяват сега? не знам и въпреки всичко 88

Прекалено грешно е да се бърка теорията на Мусолини за корпоративният фашизъм и концлагерите и войната на Хитлер. Те нямат нищо общо. Части от корпоративният фашизъм може да се види и днес в много страни. В това мисло и в Америка. Това си е чисто икономическа теория. Който се интерсува, може да я прочете. Също така не е правилно да се внушава, че Хитлер е измисли концлагерите и войната. Сега като сме уж цивилизовани, няма ли войни, не са ли те още по жестоки. Ама нали евреите командват света и всите са гракнали Хитлер, та Хитлер. Част от икономическата практика на Хитлер, като държавник и икономист, може да се види в 25-те точки на нацистката палтия. Прочете я вие, за да се убедите, до колко е добра тя. Трябва добре да познава човек тая материя, за да може да я коментира. А тя не се учи от "Наръчник на агитатора".

От всичко казано от до тук единствено вярно е, че фашизмът и нацизмът не са едно и също, въпреки че имат много общо. Иначе т.н. корпоративен фашизъм и т.н. реален социализъм, както и нацизма, като авторитарни и тоталитарни системи на управление имат много прилики. Една от разликите е, че при фашизма и нацизма все пак има свободана инкономическата инициатива на гражданите.

Така само ще се влоши положението и поклонниците ще застават пред къщата и ще започнат още повече да скандират. Даже е по- добре да бъде превърната в музей и австрийските власти да ползват печатницата за пари. Аз мисля, че историята на Хитлер трябва да бъде изучавана от обществото, за да не се повтарят неговите грешки. Хитлер вдигна Германия от калта и постави началото на една Велика държава, която не доживя да види. Просто сбърка с воденето на война в погрешната посока. Много е възможно един ден властите да спретнат един музей, който да се превърне в печатница за пари като Шонбрун и Белведере. Все пак това е само къщата на Хитлер в Австрия и няма политическа значимост, каквато имат Райхстага или щабът на вермахта. Нацисткото минало не трябва да бъде загърбвано, защото опасностите се забравят. Днес един нов Хитлер от Кремъл по ирония на съдбата говори за "Велика и Свещена" Русия, за християнско и мюсулманско покровителство от Русия и по същия начин ултимативно защитава "своите" от невидимия враг. Путин може да бъде спрян само с открит и ясен бой, доколкото това е възможно. По същия начин се е говорело, че Хитлер не може да бъде спрян от никого, а неговата внушителна сила може да разгроми всяка една армия. Така ни убеждават днес родните русофили. дори и символите на третия райх и днешната Русия с двуглавия орел се доближават. само дето Путин все още не се е сдобил с ръчен поздрав. За сметка на това неговият образ получава известна сексуална подкрепа и възхвала, както при фюрера... Не се ли върти историята нещо? Да не стане така да рушим един ден дома на един руски другар, символизиращ една нова мегаломания?

Гума, виждам че са ти много ясни нещата. Не мога да разбера, защо тогава се заяждаш с ВОЛЕН. Той е специален продукт, на прекалено дълго продължила агония на България, наречена преход. Преход към какво? Преход до кога? Да като завърши тоя преход, ще се наложи последният да гаси лампата. Идеологията на АТАКА е най доброто нещо в момента, а и ВОЛЕН се оказа най добрият политик за тая цел. Поне до сега не съм грещал в оценките си за хората, така че винаги ще го подкрепям. В състояние съм да изляза на диспут по темата срещу всеки един опонент, защото няма нищо по лесно от това, да се защити една правилна политика. Такава, каквато е заложена в програмата на АТАКА. Сравни отделни точки с програмата на нацистите, за която споменах в предишният ми коментар.

Волен е поредния продукт на комунисчическо милиционерската олигархия наред с Желю Желев, Бойко Борисов, Ахмед Доганз за управление на съответната част от навалицата. Само че тънкият момент е че Волен е спонсориран от едно място дето никак не обичат да се ебават с тях. А факта че Волен и за чеп за зеле не става рано или късно ще стигне до тях и тогава някой ще плати заиграването...

Като гледат хората как им се подменя с живота с някакво мултукултурно колониално блато, нищо чудно да си намерят ново място за поклонение. От алчност пренесохте колониализма и в Европа. Скоро от Близкият Изток като дойдат инициатори и бомбаджии ще стане интересно. Но на вас това ви трябва - повече проблеми, за да могат хората да са зависими.

70 милиона мъртви, от тях 6 милиона еврей. И единствената причина да е мразен толкова много е заради 6те милиона е не заради другите 64 милиона. Ако не беха тези 6 милиона еврей, щеха паметник да му постоят, така да знаете. Затова и не ги обичат еврейте....искат техните 6мл да засенчат останалите 64мл!

Разликата между и и й знаеш ли я?

Сигурно знаеш като по- ляв, че Хитлер е предлагал "Окончателно решение на еврейския въпрос" и по този повод е предлагал създаването на еврейска държава в Северна Африка, където англичаните, французите и немците, а след тях и станалите европейци да изпратят своите евреи? Но англичаните са му отказали. Нима Хитлер не е родоначалник на новата еврейска държава? Откраднаха му идеята, а сега лош. Е, лош, че е избивал мирни хора, но идеята му работи днес и то много добре.