МОН с удължено работно време заради кандидат-студентите

Министерството на образованието и науката въвежда удължено работно време за кандидатстудентските кампании за чужбина през месеците юни и юли 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - МОН с удължено работно време заради кандидат-студентите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако знаете само как и се иска да бъде предложена за кандидат- президент.

Ох,повърнах!Сменям програмата.

Разбира се !!! Нека децата ни да отиват да учат в чужбина, след като българските ВУЗ са с некадърни преподавателите и могат да предложат само калпаво обучение ... Това е първата стъпка на децата ни към емиграция в чужбина ... Кой луд ще се върне обратно в РБ след като си завърши образованието някъде по света ...

Да не са й спуснали квота за брой мозъци, които трябва да изтекат в чужбина?

Ficho

И какво, ако някой е решил да учи в чужбина, ще го спреш с кратко работно време и опашки? Точно обратното, ако последния сблъсък с администрацията изглежда като от нормална държава, може и да има някъкъв мъъъничък шанс да се да се върне някой след време.

someone

а защо не каже с колко намаляха сравнено с миналата година? всяка година са с около 10, 000 по-малко.

Екстра. Сега и в КАТ!!!

Таз поне нещо е научила докато беше по европейските институции. То не е нещо кой знае колко гениално, но и ако други държавни структури започнат да го прилагат когато има нужда, няма да е зле. НО в КАТ... там съм виждал една и съща дума изписана по 3 различни начина. Твоето желание ще им прозвучи като от филм за бъдещето :D

МОН с удължено работно време заради кандидат-студентите Поредната "рекламна" акция на Кунева. Ами , като ще работите, работете, без да биете "тъпана".