Откриха 23 нелегални мигранти във влак с магнезиева руда

Трафиканти се опитаха да преведат през границата ни с Турция 23-ма нелегални мигранти, скрити във влак с магнезиева руда. 30 души пък са хванати край Приморско.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 23 нелегални мигранти във влак с магнезиева руда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в родината на тези човеци от поне половин век бомбардировка&престрелка,нима е от тях,вие да сте там колко ще издържите,да ходите на работа,училище,да се наспите,кой&защо финансира гореописано там,нужно ли е някому ,живи&здрави

...И какво правим, ЛОВЯТ ги и си ги прибираме за отглеждане ли, ЧЕ СА НИ МАЛКО нашите мангали, така ли г-жо Министър??? ВЕДНАГА ДА СЕ ВРЪЩАТ на Турция, не искам ДА ХАРЧАТ парите ми като данъкоплатец, за излишни процедури по тези ПАРАЗИТИ!!!!

Християните да заповядат мюслитата на секундата да се връщат!

Гответе се! За нещо по- тежко от турското робство! Нямаме държава, която да защити народа от ислямската напаст. Пък и това нарежда големият американски брат. Съжалявам за всички млади българи в България...

Не казвай гответе се.... Казвай дайте да принудим продажните политици да напраят това, което иска народа на тая страна и което е правилно за ситуацията за да запазим държават си от хаоса и да погледнем на 13-ти век като на урок , коъто явно не сме научили за 8 века.... Ако искаме да оцелеем и да ни има..трябва да се деъства сега , а не да се съжалява за бъдните поколения.... дами и господа....

Всички патриоти, всички "Динковци", българската граница в този час иска само ВАС!

Натоварвайте ги на някой обратен влак за турция! От там ни ги пращат, там трябва да ги върнем , никакви разпределителни центрове! България на българите!

Българските управляващи, които нито са управляващи нито са български, вече 26 години доказаха, че не желаят да пазят живота, здравето, имуществото и достойнството на собствените си данъкоплатци. Ако Ердоган пусне ордите през България, които в Турция са няколко милиона, а от Гърция могат да нахлуят още няколко милиона, то и в най-мрачните си фантазии не смея да си представям какво ще остане след тях по пътя им на запад.... Смятайте какво ни чака при това състояние на държавата ни. Вадете главите от пясъците, ако още не сте, и си опичайте акълите какво да правите. Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.

Къде е СЛЪНЦЕТО, да ни огрее с необятната си мъдрост и най-вече да сведе на нас обикновените простосмъртни ,последните нараждания на "началниците"

Е, хванати при Приморско , та това е почти на границата има ,няма 70-80 км,къде по интересно да ги хванат на Дунав мост при напускане на страната ,каквито случаи имаме.Да му мислят чехкините и полякините през лятото , ако разбира се имат глупостта да дойдат у нас на почивка

дум дум-дум-дум-думдумдумдумдум.....

Алоооо....Борисов...ти не разбра ли че нищо не може да спре тая паплач. ??Нито полиция нито ограда...Само няколко откоса от КАЛАШНИКОВ ще решат всички проблеми....

Когато са 8 мъже, 8 жени и 7 деца, очевидно става дума за бежанци... Когато са 30 бр. умело премълчани какви са точно, значи става дума за поредния "взвод" терористи, пропуснати в ЕС!

В тиха вода да не газиш...

Наднорменият премиер подари ли чрез рязане на лентика , четвърта ръка униформи от Гибралтар на граничните ?

Българският народ - за разлика от Полша, Чехия, Словакия, Унгария - си избира проевропейски партии да го управляват - ГЕРБ, РБ, ДПС, скоро и ДОСТ... Тези 4-те събират около 60% от избирателите и всичките гравитират около проимигрантската политика на Меркел. Защо се оплаквате тогава? Или оплакванията идват от 3-4% "атакисти", налазили форума тук?

Самите избиратели са около 30 % от населението... Може би сега реват тия дето ходиха за гъби?

Ми те поне тия дет ходиха за "гъби: поне знаят ЕДНО ВАЖНО НЕЩО , че поне не са гласували за комунистическите леви и десни образувания в Парламента ни..а ти за кое от тях гласува :)))))

Аз не ходя за гъби , винаги редовно гласувам ,последните два -три пъти ...ПРОТЕСТНО просто унищожавам бюлетината ! А кажи за кого да гласувам ,след като всичко което ми се предлага ...НЕ ГО ОДОБРЯВАМ !

Разбрах те , и си прав , наистина , изброените страни си имат свои партии борещи се за интересите на народите си..на страната си..и засега ОЦЕЛЯВАТ.. Но , позволи ми да те поправя , или да ти обясня къде е разликата между изброените от теб дтржави и България: Там отдавна мина и Лустрация и декомунизация... и сега и най-левите им партии , нямат нищо общо със твоите дори така наречени "проевропейски" партии в България създадени от своя страна от две единствени сили - тази на БКП и тази на ДС.... В България няма партии които да нямат своите корени с БКП и ДС .. НЯМА ЧОВЕЧЕ... ПОВЯРВАЙ МИ - И ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА МИ КАЖЕШ КОЙ В КОЯ ПАРТИЯ В бГ- НЕ Е ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО СВЪРЗАН И С ДС И НАЙ-ВЕЧЕ С БКП.. Хихихиихии , време е да се посмеем и да почакаме , от умрел писмо и от теб отговор :)))

И кой да я извърши тая прословута лустрация, като днешните най върли антикомунисти са вчерашните номеклатурчици, комсомолци и доносници.

Че на Борисов не може да се вярва, това е ясно на всички които следят неговите изяви в медиите. Вчера казва Балканския път е затворен, днеска се оказва че имал някакъв "нов" такъв. Инспектира границата и със задоволство отбеляза, че няма натиск от мигранти, бил съвсем заглъхнал. Но за какво е приятелският му обръч от т.н. коалиционни партньори, няма ли кой да му каже колко е опасно това самодоволно приспиване на електората му, нацията никога не е била на негова страна. А сега няма как истината да се скрие. Всички вот ЕС го предупреждаваха, че няма начин България да не се окаже под имигрантски натиск. От една страна от нарушители през Турция, от друга страна от хванати и върнати "наши си" бегълци проникнали в Западна Европа. Македонците показаха как да се действа, никой не им се разсърди. Но за това трябва повече национализъм, управленска решителност и гъвкава външна политика, в т.ч. и двустранни преговори с бунтарите в Съюза. България заложи на североамериканската карта, уроците от миналото явно не са забравени.

Е това беше и при предишната демокрация, преди 2000г. кога оня го разпънаха на кръста. Масово преселение на народите. А ако кан Аспарух види отгоре какви идиоти е оставил ще се завърти като пумпал в гроба си. Па на всичко отгоре и държава ви е направил.

ЗА ОТВАРЯНЕ НА НОВ МАРШРУТ.За сега само проучват и ако открият пътечка дори ще я превърнат във магистрала ако открият "ДУПЧИЦА" ТАКАВА ЛАВИНА ще ни се изсипе на главите че светът ще ни се види тесен.Аз питм от къде минават като имаме вече "ограда"? явно има хора във България които владеят "ТЕЛЕПОРТИРАНЕТО" през границата.Кой ли са те?Има ги със сигурност! Кой ще им потърси отговорност?

Митничарите мръсни родоотстъпници - вместо да ги пропуснат към Европа - ще ги свалят ,настаняват и РЕГИСТРИРАТ у нас. Боклуци ! Дано да е само постановка за пред Брюксел.

Какво са виновни митничарите, че някой от мигрантите е имал газове, изпуснал се е и газанализаторът го е хванал? Да беше се стискал, вече щеше да е в Австрия. Другия път да знаят да си правят клизма преди тръгване, по опаковка еспумизан.

и както се знае нашите граници се минават най-лесно,защото не се пазят.......,защо ги ловят във вътрешността чак някои,а колко заминават?И като ги хванат пак на наш гръб ги хрантутят.Пенсия 150 лв,а за милите хрантутници -над 1000 лв-това е новият ГЕНОЦИД над нас от управниците ни....-продали се на чуждите....

Въоръжавай те се, държавата е на страната на терористите и няма да ви помогне в идващата война на балканите

Бъчварова, стига с тая блокада НА ИЗХОДА! На входа какво правим? Или идеята е да ги залавяте на входа, да ги внедрявате в Елхово, Хасково и т.н.т и да си ги отглеждаме? Скоро ще станат стотици хиляди у нас и при положение, че пенсията е около 200-300 лв., а издръжката на "бежанец" около 1000лв. искам да ми се каже къде да отида да се запиша за бежанец в собствената си страна?

Затваряне на границата !!!! Армията и Полицията ТАМ. Да не се позволява на трафикантите да продължават да прекарват хора. Спрете това безумие докато все още има България.. После ще се движите на прибежки и припълзявания ама ще е късноооооо!!!!

НАЛИ БОЙКО БОРИСОВ БЛАГОДАРИ НА ЕРДОГАН. ТАКА И НЕ РАЗБРАХМЕ ЗА КАКВО ЩЯЛ ДА МУ БЛАГОДАРИ? Защо подписаха първи този протокол към споразумението за мигрантот турция на наша територия срещу бежанец от Турция.Никоя Европейска държава не го е подписала ,а Б.БV даже изплати над 5 млн на Турция от онези 3млр. за Турция. Някой да ни е информирал за това ,че само 1млрд. евро ще бъдат платени на Турция от Европейския бюджет, а останалите 2 млрд. от бюджетите на държавите- членки. Онази хубостница- Бъчварова се радваше ан снимката ,че първи подписваме. ПОДЛИ ТВАРИ.

Някои гледам призовават да пуснат Перата де се справял с бежанците... ...ама тия дни пък четем за един друг такъв батман, който някога биел крадците насред село Галиче - кмета Чоко-Боко! И какво четем за него - организиран бандюга.

И как така "Балканският маршрут" е затворен, като у нас джагалите, които праща Ердоган си влизат свободно, а единствените усилия от страна на властващите са да ги спират да не напускат България?!

Абе таваргищи, защо никой не протестира за нахлулите няколкостотинхиляди руски граждани в България? Че и гражданство искат, че и жителство им дават!!! Ама се мълчи!!!

Еми руснаците дават само пари,а имигрантите от където минат трева не никне,затова и без спорове моля.

Пари дават и се ограждат и българи вътре не могат да стъпят, освен като прислужници :)

Много ясно е защо не протестираме срещу руските граждани. Преди всичко за ХРИСТИЯНИ няма да тругнат да ни колят и изнасилват като изгладнелите и озверели орки.

Ааааа. Бай Путин друго каза - "Русия е надежден съюзник на ислямския свят". Какъв си ти, че ще му противоречиш?

Не съм русофил нито славянофил, но какво ти пречат етническите заселници от Русия и Украйна, които са ни расово близки и религиозно еднакви? Какво против може да имаш и срещу ирландци и бели англичани?

Забележете, че бежанците сами не минават. Минават с трафиканти. Бийте трафикантите и бежанците ще намалеят. Въпросът е, кой толерира трафикантите на хора, оръжие, наркотици, цигари и всякаква контрабанда в Республика България!?!

Е, нали границата ни беше много сигурна?

Е сигурна е де - фанали са ги. Ако ги хванат - мрънкаш. Ако не ги хванат - пак мрънкаш.

Докато Европа продължава да си затваря очите, не реяи глобално проблема и не се осигурят легални канали за убежище подобни новини ще бъдат ежедневие!

тази новина мисля , че не изненадва мислещите хора у нас ! лошото е , че цифрите не отговарят на пълната истина , а най-лошото е , че следите на нашествениците се губят напълно -просто си изчезват в природата и тук просто никой не е отговорен за последиците !

така е , у нас полиция има ..и то колкото щеш.. на глава от населението сме на едно от първите места в еВРОПА АИ В СВЕТА .. А ПО КАЧЕСТВО... ТАМ , СМЕ МАЛКО ПО НАЗАДЕ..ОСОБЕНО АКО НЕ СТАВА ДУМА ЗА ЗАЩИТА НА МАФИЯТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ , А ЗА ЗАЩИТА НА ИСТИНСКИТЕ ИМ РАБОТОДАТЕЛИ.. НАРОДА!!!

Това за многобройната полиция е мит, който някои упорито поддържат с цел да злепоставят полицията! Истината е, че МВР е около 60.000 човека, но в тях се включват и хилядите чиновници, паспортен отдел и т.н. Реално полицаите "на терен" са между 15 и 20 хиляди. Като има мач Локо-Ботев Пд мобилизират всички управления от Стара Загора до Пазарджик и от Карлово до Асеновград, за да могат да съберат 2.000 човека да пазят хулиганите...

Борисов,вземи си ги у вас тези храни си ги и си живей с тях. Защо целува унизително за бг народ Ердоган преди 2 дни?! Ако те е страх от някой подай оставка, не закопавай БГ.

Докато целувал Ердоганя, му прошепнал на ухото обещанието: ще регистрираме ДОСТ, бъди спокоен!

ГЕРБ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!ОЩЕ КОЛКО ДЖИХАДИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ У НАС???

Днес видяхме, че баш джихадиста Путин открива нова ислямска академия!

Русофил

ТОВА Е УВАЖЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ПУТИН КЪМ ВОЛЖСКИТЕ БЪЛГАРИ,КОИТО СА МОСЮЛМАНИ ПО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ!!!

Един е Динко......

Изял съм часа на движение на тези групи бежанци - 17-13.30 часа, поне аз тогава ги виждам.

Лично аз ако не закарам един тир с бежанци у банкя и да им отворим вратата Търчете тамо сарайте.

стискам ти палци !

Аз бих предложил да изкараш един ТИР пълен с продажни политици и псевдо-патриоти от България... Това може би ще е по-добре.. , а и износа ще се подобри.. От тях имаме в много голям излишък....

Развъртете се полицията около часа, слизат от циганските рейсове 78/79 и са на групички. Или идват от Лъвов мост пеш покрай бързата помощ в посока Сточна гара. Заглеждат нагло младите момичета и направо ги принуждават да сменят тротоара по който се движат. Вижте ги тези цигани пришълци и им намерете цаката бе хора. Млади келемета по на 15-25-30 години, то и възраст е трудно да им определиш, всички си приличат и са само от мъжки пол по 5-6- до 10 човека в групичка. Полицията, размърдайте се и наблегнете на това трасе, няма да останете с празни ръце.

Така е брато в "Малкия Багдат".

Даааа, Така ще бъде, защото нашите подлитици и властимащи спинкат... сладък сън.... Скоро тези няма да им издържат хормоните и нещо ще стане... нещо много лошо , което ще развърже ръцете на хората и ще се стигне до сблъсъци....Хората им писва от целия този театър,който в никакъв случай няма да е на добро... Безхаберието сега ще си го плащаме солено след това... И най-лошото е че обикновените хора страдат и ги е СТРАХ да ходят по улуците на собствения си град в собствената си държава... и те стават и се чувстват заплашени и несигурни от тези "мигранти".. А властта продължава да спи и да не обръща внимание..... На следващите избори ХОРА мислете кой и как искате да ви управлява и решава начина , по който ще живеете... Историята достатъчно добре показва още от 13 век, че компромиси с исляма няма, има само периоди на затишие...те не правят компромиси, те завладяват и унищожават всичко различно от тях.... "Съединението прави Силата"..

А ти разбираш ли, че полицията е с вързани ръце по европейското законодателство?

Абе кога най-после някой от отговорните фигурки в тая държава ще види, че идва ОГРОМЕН проблем за България и ще направи НЕЩО по въпроса..?????? Или трябва да се стигне до крайности , за да се разбере че в тази ситуация това , което направиха държави като Македония, Унгария и др. и затвориха границите си е най-правилното решение, Цамо след месец ще съжалаяваме ЖЕСТОКО че сме проспали това време.... Господ да пази България и Народа й.

Ма това е така , но замисляш ли се какви пари ще секнат в нечии партийни касички.,.. Някои сега стават от милионери в милиардери .. а други./..нови милионери.. с тази незаконна "емиграция"...почти всички партии са в далаверата.. дори и прословутата АТАКА и ужким партиотите на Вальо , които са си лика прилика с тия на Бялата Златка ..всички печелят а губи НАРОДА , НАЦИЯТА НИ...НО НА КОЯ ОТ ПАРТИИТЕ ИМ ПУКА ЗА НАЦИЯТА ВСЪЩНОСТ .. ?????????????????

През лятото потока ще се увеличи, но основния път ще бъде през Италия. Да му мисли Западна Европа. :)

Има едни язовири, дето не са строени само за напояване на овошките...който е служил във вътрешни войски знае...ако натиска се засили прекалено много проблема може да се реши за няколко часа....

Нали Тиквата се целува с рязака.Всичко било идеално.Подариха му джипове да пази.

Нали имаме ограда и то много "стабилна"?! Не е ясно как преминават?! Искаме обяснение!!!

хАХА ,а кой ми изтри "реплоката бе другари;..:))) , а аз пак ще я повторя накратко : Др. Бъчварова , запитайтъе се и друго , как така такива тумби могат да влязат и излязат ей така , на воля по кето и да е време в Турция..страна която има най-силната армия , най-силния пограничен контрол , и какво ли не .. полиция , служби за сигурност... p.s. много моля дежурния да не трие... защото никого за нищо не съм засегнал..казвам истини...

Кога най-сетне ще проумее наивния и тъп "Бг-матрял" на бай Тиквун , че това е ОРГАНИЗИРАНА И СИНХРОНИЗИРАНА РАБОТА НА ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА ИГУРНОСТ И НАШИЯ ПОДЗЕМЕН СВЯТ НАЕЛ СЕ ДА Е "ДИЛЪР ИЛИ ПРОСТО МУЛЕ" ЗА БЕЖАНЦИТЕ КЪМ "ЗАПАДА".... ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ НЯКОЙ МАЛКО ПО-СЕРИОЗЕН КАК ТАКА ДОРИ И "НАЩЕ СЛУЖБИ"/които са под всякаква критика и несравними с турските.../ , а турските не са ги намерили докато те са напускали пределите на "свободна и демократична Турция"...? Нещо куца , в южната ни съседка... Малко още им трябва на наивните "брюкселски зелки" да се усетят , че трафика се "спонсорира" на особенно високо ниво откъм ЮГА ... Но и някои в БГ-етото , има интерес от трафика ...Става дума не просто за милиони долари .. СТАВА ДУМА ЗА СТОТИЦИ И МИЛАРДИ...КОИТО СА "ЧИСТИ И БЕЗ ДАНЪЦИ"..ТО И ЗАТОВА ПЪК ИМА И НУЖДА ОТ ТИЯ ОФШОРНИ ЗОНИ... И , ТАМ ПЪК АКО НЯКОЙ ИЗОБЩО МОЖЕ ДА ПРЕДПОЛОЖИ , КОЛКО МИЛИАРДА ПОСТЪПВАТ ВСЕКИ СЕЗОН С "ТОВА РЕЖИСИРАНО ЕМИГРИРАНЕ" ... КАК ТАКА ИДВАТ ПРЕЗ ПЕТ , ДЕСЕТ ИЛИ ПОВЕЧЕ СТРАНИ ИЗВЪН ШЕНГЕН ЕЙ ТАКА , БЕЗ ГН=РАНИЧЕН КОНТРОЛ И ПРОПУСК..КОЙ ГИ ПУСКА... ПИТА СЕ , А ДАЛИ ТОВА ПРОСТО НЕ СА ОБИКНОВЕНИ ИЗСЕЛВАНО СИСТЕМНО АНАДОЛСКИ КЮРДИ.. ПРОСТО ИДЕЯ ??? А ???

Усилва се, а още не е лято. Скоро БГ-то ще е пълно с диви талибани. Благодарение на Тиквата и бандата му продажници, които не построиха оградите по границите.

Да кажем за тези дето разрушиха съоръженията след 89 и разтърсиха Гранични войски?аз мисля,че Стара планина заслужават,на Нешка в никой случай,но на тях при първа възможност!

Пуснете на свобода Перата да се справи с нахалните и досадни нашественици.То се е видяло,че официалните власти нямат сили за справяне с бежанския проблем.

Имат сили, нямат желание.

Динко и Перата ше ги оправят . .само държавните лифуси да не ги спират !!!

Кат не можем да ги спрем поне да не им пречим да ходят към Германия...те и без тва още преди да напуснат африка много добре планират къде искат да отидат и какво да правят там...жокер, плановете им не включват каквато и да е форма на труд...да си ходят там при оная кукувица дето ги покани и каот се изнесат всички там да затворим границите, за да не могат да пропълзят обратно !

Нека тези измъчени хорица потърсят подслон първо при безкрайно богатите си събратя по религия - Кувейт, ОАЕ, Бахрейн, Мароко и т.н. и после протегнат ръчица за коричка хлебец към българската и без това празна трапеза!

Ердоган ще пусне стадото след време, време е да довършим оградата... Една пришълска вълна през България може да бутне всяко правителство. Борисов, предупреден си отдавна!

Ако Турция беше злонамерана към България, вече да сме сдали багажа. Ако отприщат и насочат тези два милиона бежанци към нас, не ми се мисли просто.....

Динко трябва да стане президент, а Петър премиер ! явно това са единствените достойни Българи !!!