Путин: Русия е надежден съюзник на ислямския свят

Ислямският свят винаги ще може да намери в лицето на Русия надежден съюзник, който ще окаже помощ при решаването на насъщните проблеми, заяви президентът Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Русия е надежден съюзник на ислямския свят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре, Лилипутин даже и не си го крие вече. Той и с дявола се е съюзил само и само да разцепи ЕС. Империята на злото ще го издуха накрая обаче както става обикновено - колкото и да не му се вярва и него и на бандата му.

Другия месец Путин отива във Индия да съобщи,че Русия става надежден съюзник на будизма,след исляма и православието.Въобще Путин е най-човечния в света.Обича всички хора,религии и народи по света.Ама обратното що не се случва нещо.

Дами и Господа, имам предложение, не може ли Путин да изберем за президент и на България

По-лесно ще е да идеш да живееш при него в Русия. Там всички са щастливи и богати. Чемодан -> Вокзал -> Москва !

По голяма глупост едва ли ще се изкаже!

Путин е пример за ненадежден човек изобщо, което изключва да е надежден съюзник на когоот и да било, както и в частност на ислямския свят. Той е непредвидим, с което понятие в политиката назовават лудите. С такъв не се хващам и една чанта с две дръжки да пренеса, камо ли в политики да се впускам. Единственият лек е да бъде изхвърлен, понеже всеки друг опит би довел само до по-лошо последствия. ЕС го изхвърли, Г8 го изхвърли, САЩ го изхвърли. Турция го изхвърли. Китай де факто го изхвърли, но преди това му се подигра. Всъщност същото направи и Турция. Путя е такова парче, което не се усеща. В момента останаха само лузъри, при които ходи, за да си запълва графика, понеже политическият му график кънти на празно от две години. Нашият Орешарски так ане можа да посети един лидер на напреднала държава, а италианецът поросто го върна. За това се срещаше с Виетнам, с Янукович (помним тази червена леш) и това му беше разнообразието в живота. Те така и Путя. Жалка картинка.

Че кой те пита тебе бе дрисльо? Кой си ти, та смяташ, че някой се интересува от твоето мнение?!!! Плямпаш сякаш Путин тебе ще те пита какщво да прави.Чукундур, какво повече да искаш от такъв....

Путин е травестит. Затова толкова се говори против гейовете в расия, за пикритие на травестита на токчета.

"Украинците, а също така и белорусите, и руснаците, всички си спомняме, че писмеността, културата ни и православната християнска вяра произхождат от България. Искам да припомня и факта, че двамата първи украински патриарси са етнически българи Григорий Цамблак и Киприан". Вячеслав Похвалски посланик на Украйна в България.

Та цялото командване на ИД и воюващите терористи са все руски поданици,ислямисти от Руските области,а и се разбра вече ,че и руската авияция ги подпомага и напада само опозицията на Асад и цивилното население ,жени и деца,като ги афешират за голями бойни успехи!Оказва се ,че Путин е терорист,ислямист,военно престъпник!

Опозицията на Асад се състои от отломки на АлКайда и Ел Нусра, все американски създания щедро финансирани и въоръжавани от САЩ1

Ислямският свят намери в лицето на Русия надежден съюзник, затова неговите приятели от "Ислямска държава" настъпват към град Мареа, бастион на сирийската опозиция в Северна Сирия. Приятелите на Путин са подпомогнати от активни действия на руската авиация! Войските на Асад гледат сеир! Радостно съобщава ТАСС!

Есть Росия Пушкина,неть Росия Пу,Пу,Пу----тина!!!

Справедливоста винаги намира чрез кой да се прояви. Тя не подлежи на човешките пазарлъци.

ПУТИН И РУСИЯ FOREVER!!!!!!!!!!!!!!

Франсоа Митеран : Българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета. Прочетете тази статия (копирай и постави в гугъл.). Когато Путин стигне до прозрението на Митеран, Русия ще стане номер едно. Ще има история настояще и бъдеще.

нека да отбележим пътя на негъра със звездички. откъдето е минал - трева не никне!

"Миниханов представи Татарстан като място на взаимна толерантност между исляма и християнството, като каза, че скоро ще бъде направена и първата копка на православен храм, посветен на казанската Света Богородица. ". нека меркел се сравни с това постижение! меркел утре ще си върже бурка на гнусната физиономия, защото диктатора на запада ердоган и заповяда. вие, педита от протестърската мрежка на ротшилд, как мислите? кого бих избрал, измежду питин и меркел? разбира се, че вашия станишев :-))))

Логично е ИДИЛ започна да изтласква правителствените войски в Сирия, след като Путин се обяви за най-добрия приятел на ислямския свят! Това въодушеви ИДИЛ и сега и те показват, че са най-добрите съюзници на Русия в свещената и мисия, унищожаване на Западния Империализъм! Няма да се учудя, ако скоро проведат и референдум по Кримски тертип за присъединяването на ИДИЛ съм Русия!

малко пресилвате с еврейското си манипулаторство. ще трябва да прочетете, че се издига християнски храм на место, където мюсулманите са на власт. аз чакам да видя, кога в във владенията на вашингтон от идилци ще започнат да строят, а не само да рушат, изнасилват и крадат. както в една османска империя. на хилари много и харесват османските империи, за това тя е за империализъм. неуспешен опит, евреин - цензуратор с компито оставено на автоматичен режим на фашиста пропагандатор! губите, но не по точки, евреи!

"Голяма Терца" пак се изложи. Тази сутрин играта е на без коз - хахаххаа. И пиши грамотно - в българския език изреченията се започват с голяма буква. В Русия как е ?

Не аз пресилвам еврейското си манипулаторство, а евреинът Шаломов (В.В. Путин)!

сетиха се руснаците те американците от га въртят далавери със саудитците развъдника за тирористи

вижте, говорил, съм с много мюсулмани. за които Аз не съм заплаха, нито те за мене. проблемът винаги е в изопачаването на думите в т.нар. велики Писания. А дали те наистина са думи на Бога, в това имам големи съмнения! нека сметнем така. вие не сте бог (или може би сте - не ми пука) и имате деца. син и дъщеря. на кого ще отдадете наследството си, докато те се бият на собствения ви гроб.

аз какво бих направил, ли? нищо. просто е прекалено късно дори и да ги изкривя от бой. защото ще трябва да съм ги възпитал много, много зле.

помежду надежден съюзник и покана за интеграция на милиони има една много "тънка" разлика. между самоуки и неграмотни имами служещи на уахабитското безумие и научилите истинските ценности в Корана - също има "тънка" разлика. Между варвари - християни, които подкрепят диктаторски режими и главорези и смирени пред Думите на Аллах - мюсулмани, също има разлика. Тези разлики не се усещат само от промитите мозъчно цензуратори.

Млъквай бе резняк нещастен, тичай у джамията да слушаш виенето на ходжите путлер и медведев.

вижте толерантен. отново вие костоваците си позволявате да ми заповядвате какво да правя, като личност. ако костов се отнася с тие думи, към вас, то е разбираемо. както е разбираемо що за майки са ви възпитали на "демокрация". не знам само що за идиоти гласуват все още за вас и комунистите с което сте едно и също?

в момента умният ти компи не може да трие автомъдичну , не спа а неинтегриран радан костовашко-турски фашист модератор. м? :-)))

Путю, Насрала и Хисбула...мъдрият ни народ е казал - Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа кой си...

Симпатяга ! Нашия президент. Искаме да ни е президент и пак да станем 9 млн. българи, а не по плана на долните американски лешояди- 4 млн. - смесено население

Путин и гащи ще свали да намери съюзник,ама на където се обърне навсякъде се е оплескал и го чакат да се наведе.

Ако Путя изпусне Татарстан да се легитимират като български етнос, спукана е работата на Рассея - те са 140 милиона а Татарстан има 25 милионно население. Това значи че Волжска България ще има влиянието на златния пръст в Руската дума. Така че Жужи е готов на всякакви свирки.

Това име Жужи от "жуже" ли произлиза?

Не са ли 5-6 мил.?

Това Путльо съвсем издъни кочината! Вече ден не минава без да се изходи велокомъдро. Ама гледам фенчетата му нещо са кротички. Що така бе фенчета путлерови?

Не са кротички ами са на барчето за парче безплатна пица. Кат се върнат глей ко става.

Путин: Русия е надежден съюзник на ислямския свят-Знаем го това . Има и видео как брадати чеченци избиват украинци в изсточна Украйна. Ползва ги и в Крим, и в Грузия да избиват християни.

Само не мога да разбера от къде се взимат толкова много изтрещяли Русофили в дир-а на всяка новина за жужи налазват като някаква гнусна сибирска орда .... ????

За какви русофили говориш ????????? Я виж човека какво казва за тях, и това е самата истина.- Огн. Минчев------------ '' Да не говорим, че значителна част от политическия спектър е откровено проруски, не казвам русофилски, защото то носи идеалистичен елемент, а аз говоря за чисто финансова материална продажност, в този случай.''

Major Payne

Почти няма русофили драги - масата са платени путинофили, които за 100 - 200 рубли на ден ще пишат и против майките си.

Аре ве ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ, нали се квичеше за Волжка България, гласи чемоданя и заминавай. Президентът на Татарстан Рустам Миниханов заяви, цитиран от националното радио, че днес се възлагат много големи надежди на изграждането на българската мюсюлманска академия в Болгар*, център на Волжка България, Очаква се академията да стане важно място за подготовката на мюсюлмански богослови, изучаващи исляма.

Vladimir Borisov

Оли, как е Пути, расте ли? Или само на табуретката стои?

Major Payne

Ама Путин май ви готви вечна братска дружба с рязаните:) Хайде честито и да е хаирлия:) Ибриците сигурно ще се раздават безплатно като социална помощ;)

Боклук безроден, ти ли защитаваш българщината с мутрата на съветския кагебист и руски фашист Путлер????

Ма разбира се, пути, ти като мен си голям съюзник на всички, а който не ни харесва-Сибир болшой, болше Балшой театЪр

Нармална .... Рашките са терористи и и арабелките са терористи, Султана е Бог и Жужи е Бог, арабелките са мизерници и рашките са мизерници .... нармална ето все ....

putin e prochut genii

"Българска мюсюлманска академия"! А кой ще преподава там?Ако са радикали или подобни от Турция и Саудитска Арабия,по добре да не се открива!Иначе да,ако се изучава само за правилния ислям,но дали?Братята волжски българи да внимават много кои ги обгрижват и с каква цел,че тук както уж светска държава,православна,джамии на път и под път и не случайно и не по традиционния ислям!

po princip e taka no tova koeto e pravilno za edin ne e pravilno za drug

Е не става дума за радикалния,би трябвало да не са толкова обременени!но е ,малко болезнено ,че точно в Болгар,столицата на Волжка България,без да е била столица точно по мюсюлманска линия,а преди нея,преди арабската инвазия.! Но разбирам и волжките българи,които търсят начин да си върнат идентичността,а за тях всичко с наименованието "българско " е съкровено.

Все едно е казал - Който е срещу Европа и Америка, аз съм с него. А сега пак пишете колко сте сигурни че САЩ са виновни за бежанската вълна.

Не знам това какво ви радва, защото то означава само едно НАС НИ ШИБАТ ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАЙ :) Ама нас това не ни притеснява вероятно. Айде със здраве опорни точки подпорни точки всички да го дух..те и леви и още по леви и на ма..кА ВИ ПУТ..КАТА мекотели нравсттвено и умствено ограбени. Само заемате страни и за нищо на света не сте способни да защитите страната си, ще ни шибат всичките дори и тези дето се продават и тях ще ги шибат !

След това изказване, от фабриката за тролове в Петербург се разнесла силна миризма на насрано и над 50% си подали оставките. Били силно демотивирани и психически смачкани.

"Украинци, ако ме искате като президент, ще стана президент". Пресконференцията беше прекъсвана от присъстващите с викове "Слава на Украйна!", а облечената в бяла риза и сако Савченко отвръщаше "Слава на героите!" Савченко отхвърли отправените към нея съвети да зареже партията на бившата премиерка Юлия Тимошенко заради репутацията й, че е свързана с украинските олигарси. Тя посочи, че ще продължи да членува в "Баткивщина" и че няма търпение да започне работа в парламента следващата седмица. Савченко беше избрана за депутат от листата на партията на Тимошенко, докато се намираше в руски затвор.

тя вика ако ми падне онова Хуйло ще го смачкам с крак като хлебарка!!

Путин: Русия е надежден съюзник на ислямския свят и враг на останалия.

ПО ТОЗИ НАЧИН БРАТУШКИТЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВАТ ОТ ДЖИХАДИТЕ НА САЩ,В ПОДКРЕПА НА МИРА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК!!!ПРОБЛЕМА Е,ЧЕ САЩ ИМАТ НУЖДА ОТ ВОЙНА НА ВСЯКА ЦЕНА,ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ ФАЛИТА!!!

А рашките като воюват в Украйна и Сирия как са с финансите?!?!

Руснаците хрупат грашанка и ушите им плющят от радост. Колко му трябва на човек да е щастлив...

не питаш когото и където трябва - Министерството на финансите на Русия, та да се укротиш и успокоиш ?!

хахахаха...готино! "патриотическия гомосексуализм"...той е един такъв...самьiй патриотический...георгиевский направо!:))))))

Петъчен хумор от хипофизното джудже!:))))

един Умен, Несравним Политически Лидер- Колос ?! Путин е световно име! А, ти кой си? Никой! Страдаш от Акромегалия?!... Избиваш комплекси, или Омразата е превзела Разума ти ?

Айде ..облиза му пак задника на Путин . Голям политик няма що..направи две войни за няма и година...ама нали Крим Наш

Отся го целия цивилизован свят и сега прави четки на исляма. Нали само те му купуват оръжието, а и иска да е в приятелски отношения за да могат да си правят картел за петрола. Ти гиди лисицо интересантска.

Александър Невски! Съюзник на мюсюлманите и сам станал мюсюлманин накрая!

Руският елит е дълбоко комплексиран. Той не признава историята на българите, най-древната история на народи по света. С това обрича Русия на безвремие, на народ с история паднала с парашут в нищото през 9-ти век. Смешно, нали?! Руският елит не е руски за жалост. Той е поведенчески пилигрим на чифутско-талмудистката иксториография и грандомания, без даосъзнава, че сам си реже корените от десетки хиляди години назад във времето чрез братския български народ, майчин и бащин народ. Руският елит са исторически слепци, вместо да грабнат българската история и народ в прегръдка , да го признаят и го следват като дете баща си, те го тъпчат и принизяват, както казва един колега, държат се високомерно. Смятат се за Ротшилди, а са едни исторически прошляци. Велика България е в зората на историята на света, не само на Русия, но как да го признаят, когато имаме галфони за управници днес, и вместо да водят политика, те се опитват да правят мачлета с Москва и Путин. А той съответно раздава шутове, воллета на нашите жидови мекерета! Даже баш историците ни се кланят на клоуни тамплиери и стават за подигравка...

Добре го каза, Балтавар! Самата истина, право в очите, но не мога да повярвам, че Българи са поставили минуси на този коментар, това не са Българи, а родоотстъпници и предатели, каквито за жалост винаги са петнели Нацията ни!

не са българи. Тук има един-двама натурални москали които непрекъснато слагат минуси(плюсове), презареждайки тор-браузър. Те просто си вършат работата, на която са назначени и за която получават "зарплаты"

българи дето се мислят за западняци. Те също слагат щот как да кажат че заради богомилите католиците правят инквезицията. Найш колко е гадно една мизерна държавичка в момента да ти е написала библията върхо която са се клели френски крале. А да не говорим за руснаците като не искат да признаят че една българска принцеса е участвала в създаване на Рус.

темата е Путин и посланието:"Русия ... съюзник на ислямския свят"...Нека оценим това, което правят "днес" и ще правят "утре" Путин, Русия, Руският Елит...КАКВО ПО-ДОБРО ПРИЗНАНИЕ ЗА "ВЪЗКРЕСЯВАНЕ" ИСТОРИЯТА НА ВОЛЖСКА, ПЪК И НА "ДУНАВСКА" БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СТОЛИЦАТА БОЛГАР?! Не е ли по-добре съвместно Руски и Български елит-историци да участват при възстановката на Болгар, вместо да обиждаме и изсипваме упреци към Руския елит и "Нищото"? България и Русия сме свързани! Нека не забравяме и думите на Ванга!

Точно това писах най-напред в 15:00 ч. Можеш да провериш. Това ми е идеята, ама няма кой да ни слуша. В Москва са високомерни и задкулисни, у нас са подчинени и прости... С такъв матрЯл е невъзможно да се работи по такава тема.

Ха,ха,ха. Надежден !!!

""Путин иска да потвърди близките си отношения с ислямския свят"" Нещо има правописна грешка! Казва се Ислямска Държава!

С Ислямска държава ти поддържаш отношения, като се замислим как нарасна търговия с оръжие на завод Арсенал . А русия поддържа отношения с мусулмански държави. Има разлика мойто момче.

точно по заповед от кремъл ние, както и другите държави в сив и варшавския, въоръжихме всички революции по света и то безплатно.

Хахаха, опорната точка се обърна на 180 градуса. Какво ще кажат сега путиноидите? Пак няма да спят нощес, мислейки оправдания за кремълското джудже.

Да бъдеш глупав и да имаш желание да се изтъкнеш - не ти е лесно на тоя свят. Европа както плаща на Турция - означава ли че подкрепа ИДИЛ? дали правиш разлика м/у ислямски свят и ИДИЛ? Ами и в български парламент има мусулмане - и ко праим ся?

Какво общо има Турция със ИДИЛ ? Не вярвай на вашата руска пропаганда. Русия е по близко до ИДИЛ, отколкото Турция.

Много си проста драга "рускиня". Да не мислиш, че някой ти вярва, че Русия и Турция не са вече съюзници? Ние ходим на "Босфор" и виждаме руски търговци и кораби на котва! Не ни лъжи, защото се опозоряваш! Русия голям търговски партньор на Турция и иска ние да сме скарани с турци, за да търгува само тя!

Двуличния путлер доскоро говореше за заплахата на ислямския свят..

Да бе, съюзник ?? Колко чеченци мюсюлмани затрихте през втората чеченска война, та сега да лъжеш като ром (циганин) :)

Ах че си ми зализаничък, ах че си ми сладурче. Ела пак да се въргаляме тук в двореца. На труднодостъпен ще ми се правиш. Вземи и Мечето с тебе.

Сбъркан Татарстан! Хем татари, хем българи! Хем мюсулмани, хем православни! Хем с български корени и история, хем с татарска държава, имена и религия! Татарстан се е настанил / по-точно настанил го е великия Ленин/ на мястото на една от най-старите български държави в Азия- Волжка България на хан Котраг, брат на Аспарух, основана 660 г. С невероятната си култура, архитектура, държавно устройство, търговия и стратегическо място, Волжка България е била винаги трън в очите на всякакви съседски и несъседски народи - монголи, китайци, викинги, руси, татари. За съжаление историческата съдба на тази развита и мощна за времето си държава я тласка към приемането на исляма от арабски пратеници и поради тази причина следва антагонизма с християните и разбиването й първо от варварските набези на монголо-татарите, а след това от войските на Иван Грозни...Но много знатни български фамилии се вливат в руската нация, чиито наследници и днес са в цала Русия! Русия е взела много от българската култура на Волжка България, от нейното духовно и материално наследство, което до днес не е забравено и изтрито...И днес голяма част от татарстанското население се определя като българско и си иска името България на държавата!... Тласкането на българите там отново в ръцете на исляма е нечия недобросъвестна политика, мирише на турско-татарска...Какъв БЪЛГАРСКИ ислямски център в ТАТАРСКА държава? Българите там се самоопределят като такива, но нямат никакъв граждански, нито държавен статут! Освен многобройните незалечими великобългарски исторически следи!!!... А името БЪЛГАРИЯ одавна и от много векове е свързано с Европа, християнството и източното православие! На многая лета, България!

Ясно ни е че Русия няма своя история , ами краде чужда. Както примерно историята на Киевска Рус/Украйна.

Украйна , Беларус са географски названия както Мизия , Тракия , Македония. Както за македонци се заговорва преди около век само и само да не са българи така и за украинци само и само и да са различни от руснаците. Това е историята. А нашите врагове анлосаксонците прилагат тактиката разделяй и владей , експлоатирай. Здраво работят и днес да не се понасяме да се гледаме на кръв. Затова и ще сме роби.

Първо чети, после се изказвай неподготвен! Киевска Русь е стара Русия, а Киев е нейната древна столица! Украйна се появява на картата на света едва през 1918-1919г., влиза в състава на СССР през 1922г. а чак през 1945г. става пълноправен член на ООН!...Християнството започва да прониква в Киевска Рус през 9 век, като е прието за държавна религия, през 988 от Великия руски княз Владимир Велики и за неговите нужди са изпратени свещеници и книги на СТАРОБЪЛГАРСКИ / наричан и старославянски/ ЕЗИК ОТ БЪЛГАРИЯ! Така Киевска Русь, т.е древна Русия става втората славянска държава, в която намира добър прием и се утвърждава глаголицата, а след това и кирилицата...Книгите за руската история са много дебели, не са за такива като теб!

dsco@

Друго си е копелето Барак Хюсеин Обама. Кръстоска между 2 континента, хомо, женен за мъж, осиновени деца и отгледан от баба еврейка. По твоята логика и него трябва да го присъединим към групичката, нали?

Тоя е надничар. Това са му дали това е преписАл.

Грешна надявам се временна позиция. Русия трабва да създаде ,подготви , финансира , подкрепи , въоръжи опозиятата в отвратителните ислямистки сатрапии Саудистка Арабия , Катар , Кувейт , Бахрейн , Оман и т.н Хората там заслужават да живеят в 21 век , а не в 16 век . Докато са под американско господство ще бъдат посичани публично , ще им режат ръце , ще убиват жени с камъни , ще ходят опаковани . За съжаление тази диващина вече пълзи и към нас. Освен Русия май няма кой да спре този опасен за Европа процес.

Виж в кой век живеят алкашите и тогава пиши!

Кои са алкаши? Ония българи от Якоруда ли имаш предвид? Или ония 4-ма младежи от Перник, дето пили антифриз, или тези младежи които сега залитат по улиците на София? Много си прав.

И да питам ей така, край другото. Сигурен ли си че твоя дъщеря в момента не се налива с биричка или още нещо по силно? както гледам тук е нормално от 6 клас - биричка и цигарки. Ама че висша раса

Обясни ми точно какво съм казал?