Борисов: Ако исках кариера, отдавна щях да съм президент

Аз ако съм бил за кариера, щях да съм бил президент преди много години, това не ме е влечало, нито мога да бъдат така полезен, както в момента, заяви премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако исках кариера, отдавна щях да съм президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИ И СЕГА СИ СМЕШЕН , НЕ СТАВАЙ ПО СМЕШЕН С ТВОЯ АНГЛИЙСКИ .....................ВИЖ СЕГАШНИЯ УЖ ЗНАЕ И ПАК Е СМЕШЕН

от кафявата му точка

БАЙ ГАНЬО

Ама ти искаш ПАРИ нали !??! а президентът няма право да заГРОБва държавата с 20 милиарда заеми ... и да ги хвърля за глупави строежи след това.

абе тази тиква пълна с бръмбари била много скромна От скромност веждите му окапали

Пред 99 хил. зрители в "Арена жепеец", Провинция Долна Секс-мания, Ромунда, Астролошка- соцйолошка, от български Произход, в 9- пунтов сеанс предрече "ГОЛЯМА РАДОСТ ЗА НАРОДА НА РБ !!" Завършила с връски в НРБ,тя гледаше на карти, на боб, на леща и бакла, а резултата беше винаги един и същи : С висок дух,те ще се бият 10 рунда, с разменено надмощие, както Кличко vs Кобрата, съдията ще вдигне ръцете и на двамата, но преди да се прегърнат, пред Политическия гроб, те ще рухнат в "Огън от Любоф" изпълнена от Хер Кец, прочут български естраден Певец !

За кво му е ?Президента няма достъп до евро фондове и пари така че напълно безинтересно за него.

Факти: Единствената открита от Станишев отсечка е 5/пет/ км от магистрала Люлин и за фатално за- къснение бе спряно финансирането а при Б.Б. бе осигурено и с два тунела магистралата бе завършена а пете км на Станишев ремонтирани - Магистралата до Бургас я договар- яха за 3 000милн, а бе построена от Б.Б. за 600милн в т.ч. 480милн от ЕС и 120милн от бюжета на страната Комуноидите са зли, злобни, ,завистливи, подлеци и двулични крадци Винаги изопачават всичко и всякога Има Бог той наказва предателите...

Още малко ще изкараш, че ще роди за два месеца!

Аз съм българче , обичам родни български сланини и свине... Мразя Енгрибърдс и им ям яйцата... И за това България е на: 222 - място по раждаемост в света 6 - място по смъртност в света последно място - по продължителност на живота в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 106 място по свобода на словото в света Познай коя нация е на: 222 - място по раждаемост в света 6 - място по смъртност в света последно място - по продължителност на живота в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 106 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света 1 во място по любов към минитърпредседателя си изядоха яйцата , но и умовете ни, Амин! 1 во място по любов към минитърпредседателя си изядоха яйцата , но и умовете ни, Амин! Познай коя нация е на: 222 - място по раждаемост в света 6 - място по смъртност в света последно място - по продължителност на живота в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 106 място по свобода на словото в света 129-о място по пътна инфраструктура в света 1 во място по любов към минитърпредседателя си изядоха яйцата , но и умовете ни, Амин! П.С. Провери link*, ако не вярваш!

Aма Премиера дали не разбира или така си говори по инерция....ами Нинова критикува общините ТОЧНО защото повечето Кметове са на ГЕРБ..и следва да "контролират" мегапроектите с които се харчат евро-паричките.

Бойко, ще черпиш! Вместо теб, аз ще обявя следващия кандидат-президент от ГЕРБ - другарката КриСТАЛИНа Георгиева! Още на 25-ти, като я заведе в Истанбул да й покажеш как се целува Ердоган по Брежневски ни стана ясно вашия кандидат!

Отивам за пуканките. Борисов и Станишев спорят, кой е по-голям партиец. и кой върна развитието на България с векове назад. :-)))

Да оставим Станишев на страна, защото той не заслужава и плюнка. Борисов не стана президент, защото си има и той се нарича плевенлиев. Ако целта да станеш президент е да отхвърляш референдуми, то целта на Борисов е изпълнена.

Ви сте МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ! НАГЪЛ, НЕКАДЪРЕН, ПОДЛИЗУРЕН ЕВРОКЬОПЕК!

Станишев направил милиони километри магистрали невидими

само в бсп ги знаят

..."...даи на простя власт, и му виж акала !!! "...които ,както иска да го разбира....

симо

Аз ако съм бил за кариера, щях да съм бил президент преди много години, това не ме е влечало, нито мога да бъдат така полезен, както в момента, заяви премиерът. .....Не ти решаваш,а козяк.....Полезен си на козяк и капитала/справка- нарастналата диспропорция в процентите беди/богати,даже сами го признавате като слагате 2млн.души ПОД ЗАКРИЛА при либераризация на тока/.

Агент Виктор, агент Гоце бяха. Може и агент Буда.

Тиква,напълно си прав...,батка:)))!!! Едва ли като президент би...натоварил толкова,колкото натовари и продължаваш да товариш,и в момента като...баш майсторЯ на матр'яла в Бантустаня:)))!!!

someone

на нашенските дебели кратуни такъв като боико трябва за президент - да пасва на фона. когато камък уври -тогава шопска кратуна увирала - това важи за всички кратуни у нас.

На Баце не му трябва кариера , трябват му пари , затова се пъне все премиер да е , той да "дава" /и да взема/ , той да казва /и да му казват/ , така че стига сте го впрягали за Президент/или партиен секретар/ , не ще бре !ПАРИ ИСКА!

someone

точно. иска паре.

Аз , Бойкий ! Ти Може и Император да станеш , Борисов ! Не си поискал,не си станал! Пожарникарите по принцип ви учат как бързо да се катерите по стълбата!Цезаре,Цезаре! Всеки има своя Брут!

И всички знаем как се казва Ц...рут.

То "кариери" има и по Затворите. Както е тръгнало ...

Все ми е едно какъв ще станеш аз отдавна емигрирах от тази територия

Бойко говори сякаш не трябва да има избори, че да станел какъвто и да е в управлението ... да не би да не се усеща как се издава, че манипилира изборите и реално няма значение кой как гласува?

ТИ НЕ СИ ЗА КАРИЕРА, ЗАЩОТО ТАМ НЯМА ДАЛАВЕРА! ДРУГО Е ДА СИ ПРЕМИЕР И ДА СИ ГЛАСУВАШ ЛИЧЕН ГОДИШЕН БЮДЖЕТ 2 МИЛИАРДА ЛЕВА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДРУГИТЕ ДАЛАВЕРИ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ!

чичо Скруч накраде квот можа от асфалта и от бедняка сега ше ходи да си ги брои на по спокоен пост.

Може! А може и някой да му пусне малко олово неколко месеца след пенсията...

Ма моля ти се. Кой се съмнява в твойте възможности?! Достатъчно е само да погледнем качеството на матряла и веднага ни става ясно че не президент е Върховен Жрец можеш да станеш ако искаш! България - страната на неограничените възможности! Там където Мутра Пожарникар става Премиер, Националните Предатели ги награждават с отличия и откровено тъпи и неспособни личности стават олигарси! Това дори не е възможно в САЩ, страната на неограничените възможности! Смях, кръв, сополи, сълзи и пълен резил.

Боко, Боко ле, бабин сладък. Не можа да се научиш да говориш, да направиш една културна приказка, ами се на кавга го караш. Да ти припомня какво каза бившият премиер: " по време на неговия мандат кабинетът е построил 121 км магистрали, а при правителството "Борисов 1" са били 115 км. Тройната коалиция реконструира и рехабилитира три пъти повече пътища, отколкото първия кабинет на Борисов - 6844, срещу 1584 км, подчертава екслидерът на левицата. "Не мисля, че това е подходяща дискусия между премиери, но нека си премерим асфалтите (единият гледа 4 деца, а другият не смее да отиде при внучето си даже): Кабинетът "Станишев" изля 11.5 млн. тона асфалт, а кабинетът "Борисов 1" - 3.5 млн. тона. Сиреч ( както обича да казва Боко), когато цифрите говорят и боговете мълчат", допълва той.

someone

доста арогантно изказване - щеше, ако народа го избереше.

ББ смята ,че говори от името на народа и като каже ,че само да поиска да е президент ,то народът задължително ще го избере.Не знам само докога медиите ще му обръщат внимание.

Като министър- председател повече работа се върши отколкото президент.

ФЕОДАЛА БОРИСОВ ИСКА РЕАЛНАТА ВЛАСТ В СТРАНАТА!!!НЕ ГО БЪРКАЙТЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ТАКАВА!!!ХИТРЕЦ Е БОЙКО БАЛКАНСКИ,САМО ДЕТО УБИВА СВОЯ АВТОР,ЩАСТЛИВЕЦА!!!

нищо не се прави, ако няма далавера.

Sm3hurk0

Бори се за властта, но рано или късно ще бъде хванат да връща едни..... милиарди ЕВРО......

Абе пейзанче, ти си кукла на конци.Тези ,които те издигнаха/не хората/ те ще те свалят.Много дълго те държат на власт и се чудя до кога ще те държат.Работата ти е далеч от необходимата за мин. председател.Ти ,,работиш" на щангата,риташ топка,режеш ленти,говориш небивалици и това го вършиш с ръцете в джобовете.

Президентът не може толкова да краде, това е причината!

Борисов е полезен но не на България а на неговите кукловоди. Станишев кога е наливал асфалт ???

Президент в раиран костюм

Да м и аз така го виждам

Разбира се, вярваме ти ! С малка част от парите , които окрадохте от строителството можете да купите и циганския и турския вот + малко тъпоглави държавно купени българи и това е достатъчно при сегашната 50% избирателна активност !

Щеше да си президент колкото сега си премиер - лев бег на малки вратички.

Бойко ти си властолюбив. Президенството не е кариера ,а фон дьо тен на власта.Ти обичаш да командориш,да си първи ,да си в кадър,да си Аз Бойко Борисов,а президента е безгласна буква притурка избрано- назначена от силните на деня.

По Нова през ден показват снимки с ямите и кръпките по родните пътища. Но за Бойко това не са негови и на неговите чиновници отговорности, това било "лошото наследство от Станишев и Орешарски".

За това изнасят с чували мангизи

Тази мутра не се чува вече какво говори. Ако хората искаха щеше да е президент, и няма значение е какво той иска.

таз новина като тази, че летчица Савченко готова е да стане Президент на Украина.

Нашия още не са го осъдили, не става.

скоро,много скоро,ако не хване самолета за америка и стоичков не е вътре да не му тегли някои шут.

А бе,какво става в тая държава?Като чета коментарите 99% са срещу тоя плужек.Е,КОЙ тогава го избира?Или всичко е една огромна лъжа и крадене на гласове?

Как кой, Цецо!

Как кой? За да коментираш трябва да можеш да четеш и да пишеш, а за да гласуваш ти трябва само лична карта и който даде повече.

Как кой? Кликата гербелска: президентство, министерства, агенции, областни управи, общински управи, държавни фирми + техните семейства и сие и ето ги 1,5 милиона за управлението на Боко!!!

Тъпанар - тиквеник!

Боко ,що не се засрамиш ,ако имаш срам.Царя Симеон и Гоце за година и половина след плач от твоя страна ти дадоха три генералски чина.За какво и какви заслуги пред род и Родина.Сутринта на парламентарният контрол не можеше да си прочетеш оправданията от лисчето.Голям мошмурок си,а си м-р п-л на България.

А бе,отвратително продажно нищожество!Не усещаш ли,че поради неграмотността,а оттам, и от некадърността ти,до каквото се докоснеш го съсипваш.Ти си един мизерен,продажен лъжец,крадец,помияр,кариеристична подлога и античовек без капка срам и достойнство.Ако народът ми ме обижда така и таи толкова ненавист към мен,ще се оттегля на момента.Същата пачавра си като ПлЮвнелиев,Царя,Б.Б.,Цв.Цв.,Доган,Станишев и всичките заобикалящите те олигофрени.Жалко за хубавата ни родина с такива мастии като теб!

Иначе е прав-по-полезен е като премиер. Строител на съвременна България!