Повдигнаха обвинения на Чокови и още шестима

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че на кмета на Галиче Ценко Чоков, сина му Мартин и още шестима души са повдигнати обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинения на Чокови и още шестима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният, който ще осъди РБ в Страсбург, колко вече станаха осъдили България, заради нескопосоните пиар-акции на герб- трактора взе 100000 евро, чакъра, бившия военен министър на тройната коалиция и т.н. , всички станаха милионери в евро.

всички задържани хубавци на бесилото ...и нещата приключбат точно за един ден.

с "огромния" си капацитет пр-атурата направо вдъхва доверие хахахахааа

Дано не направят грешката да ги пуснат под домашен арест, защото ще избягат извън страната като братя Галеви.

Абе само на мене ли ми прави впечатление,ама тъмнозелените шведи почнаха да стават много угоени и пупести нещо.А относно Галиче-цялата пара ще отиде в свирката...бат Ценко е от стара коза яре и пак ще се измъкне.Там войната е Ценко срещу тъмнозелените...А знаете ли ,че в Галиче има минаре?

А дано този път няма лабаво, ама надали !

Деянията на Чоков са с висока степен на обществена опасност. Затова адвоката му също трябва да бъде подведен под отговорност за омаловажаване на факти и обстоятелства относно неговия довереник - Чоков !

Чукча, чети, образовай се и тогава пиши. Сигурно си учил право в Симеоново и си привърженик на ГЕРБ.

Да не си учил право във Волгоград,а?!

Баси, баси, голяма демокрация в България. Един селски тарикат разиграва цялата държава с години.

Кмета Чоков е голям паразит днес. Такива дерибеи нямат място повече за управление след ефективните присъди, които трябва да получат. След ефективните присъди да може да управлява само безлюдни села, като с. Дядовци.

Нещата са съвсем прости: Ще повярвам, че има правосъдие и ефективни раследващи органи, ако този феодал и лакеите му влязат в затвора и останат там достатъчно дълго. Всичко друго е "прах и пушилки".

А бе хора ,не обиждайте мутрите с този елементарен селяндур.От Халите се вижда,че има протекция от горе.Там е разковничето.А ,че е за затвора е ясно.

Големия професионалист Георги Костов моли за свидетелски показания... Хаха

СА МАЛКО ! А СЕ ОКАЗА, ЧЕ И ВРЕМЕТО НЕ Е НАШЕ !

Абе трябва на всички мутри и местни фиодали, като бат ти Чоко- да се национализира цялото имущество...и да се тикнат доживот в панделата

"разследващите нямат данни Ценко Чоков да се е ползвал от полицейска или политическа протекция". Ако това е така, как е тормозил цял регион в продължение на години? Време е за МНОГО ОСТАВКИ!!!

..единствените "тормозени" са точно трима тъмнозелени, но е вярно, че са тормозени. Вързани за стълб насред село, защото са заловени да крадат. Ама вие защо ги защитавате хич не ми е ясно..

СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА, В ЗАЩИТА НА ЦЕНКО ЧОКОВ.

Нещо на стокхолмски синдром ми намирисва. Щом и тая мутра започнахте да я изкарвате герой....

Пак ни правят на малоумни. Не събират обективни доказателства, а "молят" за свидетелски показания, на базата на които да осъдят дребната мутра. Въпреки, че са наясно, че в съдебна зала всички свидетели ще дадат заден ход и обвинението ще падне. Или пък именно затова?

Е ТУКА ВЕЧЕ СЕ ОСРАХА ОТ МВР И ПРОКУРАТУРАТА... ПРОСЯТ /МОЛЯТ ЗА СВИДЕТЕЛИ/ С ТЕЗИ ПРОСТИ ХОРА КОИТО ПОКАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НИ СВИДЕТЕЛ НИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩЕ ИМАТ... - ЦЕНКО ПОТЪРСИ СИ ПРАВАТА В БРЮКСЕЛ ИЗПРАТИ ПИСМА ДО ВСИЧКИ ПОСЛАННИЦИ ЗА ТОРМОЗА И ТОВА Е РЕДА НАКРАЯ ЕМИГРАНТСТВО БРАТЧЕ ТОВА Е НАШАТА БЪЛГАРИЯ - В УМАЛЕН РАЗМЕР САМОЧЕ В ГАЛИЧЕ А БОЙКО Е ЦЕНКО ЧОКОВ-........... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

Молят за свидетели с все още незапалени коли - на досегашните "случайно" колите им се самозапалиха.

Помни ли някой как този урод Ценко Чоков беше бил един циганин с кабел вързан за стълб насред селото. Тогава сегашният министър-председател го възхваляваше и се радваше, че се оказва съпротива на престъпността. Чакам да чуя сега с какво ще го похвали.

Нещо си се объркал. Няма такова нещо.

И минус ми сложи....хахахахаха ЩО БРЕ АЛАНКООЛУ? ))))))))))

ЦЕНКО И СИНОВЕ В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО,А НА НАГЛАТА МУ ЖЕНИЧКА ДА СЕ ИЗРЕДЯТ ВСИЧКИ БИТИ И ЗАПЛАШВАНИ.

Някой знае ли какво стана с тия утайки от околовръстното ? Присъди ?

чекай да дам срещу кмета Ценко свидетелства. Щом тръгнаха да молят гражданите значи пак МВР хехехе и прокурора нищо не са направили.

да се затрие целия му род -до девето коляно.................или никога да не бъде пуснат на свобода.................да гние цял живот в затворите........

Да питам аз селяните от село Галиче къде са дремали до сега???? Да бяха взели по една гъостерица или сопа па бой, бой, бой по тези изроди Чокови и техните протежета, сега нямаше да има процеси, арести, отлагане на дела, пускане под домашен арест и други адвокатски трикове!!!! Само АК 7,62 мм ще оправи тази "държава" - територия Бъргария!!!!

бах към смелчага си хахаха тиси българин нали?

Бой, бой, а..? Ама хората не знам кой мандат го избират за кмет.. Дали пък няма да ви светне, че нещо ви качват на шейната? Единствените заплахи, които чувам са от циганите в Галиче.. Пък Софи Маринова го каза "излъгах, защото съм циганка, какво толкова"

Без баче Ценко селото ни е обречено да се превърне в Мечка 2.

Резултати от местни избори в с. Галиче: 2015 Ценко Чоков ДПС 2011 Ценко Чоков ГЕРБ 2007 Ценко Чоков "ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ"

След 2 дни ще ги пуснат под домашен арест. Поради напреднала бременност. 100%!

От коя партия беше издигнат този дебил? Кой от партията трябва да поеме отговорност за избора?

като приключи съда да ни информирате с някоя истинска новина, сега само сензации търсите.

не знам има ли още наивници дето вярват че на тоя мутрясал дебил и синчето му нещо ще им се случи ептен нищо ша знаете по живо здраво ще си идат мутри са това не са като обикновените хора всичко и всички що могат ги пазят

Чоко-ви са с един крак в панделата.Чекаме Боко-ви и Ко да го последват!

Абе сладка държава някакъв миндил си прави каквото си иска от години и кара кола за 200 бона и никой за нищо не го закача а ако него го бяга пребили цялата жандармерия щяха да пратят да го пази и ако това не е политическо пазене не знам какво щеше да прави тоя мснгал ако го пазеха. Да видим тия управници дали един ден ще си извадят главите от г....вете

ПППП Прозрачно и престъпно поръчково пресилено от журналисти. Престъпления безспорно има. Причините са много и никога не са еднозначни. Еднозначно лошо може да се окаже поведението на сина на Чоков. Но самият той е олицетворение на ДКМС. По вярната линия на Партията той удържаше социализма в Галиче. А друго там просто не може да име. Производствени отношения от времето на феодализма, малко крепостничество по руски маниер, никакви инвестиции и естествено никакъв помисъл за развитие на човешките права. В резултат - ниско ниво на битова престъпност и доволни хорица от третата възраст, на които е осигурено добруване без ексцесии като в Малорад или Мечка(плевенско).

имали земи и ги гледали, как се сдобихте с тези земи бе, оная женка му била счетоводителка и водила сметките... ще повърна, я марш....

Най накрая имаме правителство и премиер, които се заеха с мутрите

каква мутра е този?!и аз съм мутра :D

Със селските мутри.

Тоя ли беше събрал 200 мангала да празнува преизбирането с некви изрусени чалга-парцали в местния хоремаг?

Какво я бавят тая отрепка.. да ме занимават всеки ден с "подвизите" на някакъв остатъчен продукт от средата на 90-те. Да заминава на 20 годишна екскурзия в Белене и да приключваме със случая..

гледах сутринта Чоковица, няма такова арогантно поведение, дано да си получат, това което им се полага, а не да се смятат за безсмъртни лайнари, че и синът и той бабаит, на къде отиваме бе хора

Занимават ни с тоя цървул докато крадат като скъсани.

А дано най после да осъдят този дерибей! Но,още е рано,важното е какво ще се произнесе съда! Не може да се тормози цяло село и да живее в страх,че ще му подпалят къщата,колата или пострадат близките! Дано има справедлива дългогодишна присъда за този отявлен престъпник,облечен във власт! А пък аз си живея тихо,скромно и не правя на никого лошо,на мен също никой не ми е направил нещо да ме вбеси. Но,ако на мен ми направят нещо лошо без вина,не знам,такава натура съм,че ще го изкормя с безброй разпорни рани,където сваря. Не мога да търпя,някой да ме тормози,изнудва или каквото и да е било. Ум не ми го побира как хората в Галиче са търпели това безумие! Как не се намери поне един като мен,пък после да става каквото ще! Лошите хора се размножават по бързо от добрите,предават на поколенията своята лошотия и затова престъпноста се увеличава. Затова лошите трябва да се редуцират по всички възможни начини. Пример: циганите!

Грешка в заглавието

ГЕРБ маха боклука. Жалко, че няма начин да стане отведнъж! Ако имаше, щяха да са го сторили наведнъж. През цялто време БСП прази такива гниди. За ГЕРБ няма значение кой държи портрет на Бойко! Евала!

Много сте, прости сте!

Кога ще се самомахнат баш боклуците от Герб,като Цвъки ,Буда и др. измикяри ?

Лаком г...з ,кръв се...е му се вика на това, деее.......а и лай....ря

Абе той е от "честниците" бееее,как така ще го арестуват и ще му повдигат обвинение ц ц ц :D :D.Tой е честен човек,кмет,кара кола за 200 000 лв,изкарал си е парите с честен и почтен труд!!!!Аз съм потресен от новината :D :D :D

Този зловещ театър в Бг няма спиране --ни при соца--ни при уж демокрацията ---все едно и също --- овчата държава хваща някой лесен --и го изяжда -като месо--- обикновенно по 1-2 години стоят в арестите -незаконно разбира се --после Страсбург--ни лук -ни Сега фанфари -поздравления--до вчера заедно по изборите по Ганьовски -В БГ --нищо никога не е истината и исправедливостта

Няма такава държава, но има такъв кмет и такова село!

Важното е да има тежки доказателства. Другото е пунта-мара.