Почина и второто близначе, паднало от 8-ия етаж във Варна

Починало е и второто близначе, което падна от 8-ия етаж във Варна, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Почина и второто близначе, паднало от 8-ия етаж във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасна трагедия! Няма по-страшно нещо от това родител да надживее детето си, а това са две невръстни бебета! Не знам как се преживява такова нещо и дали се преживява изобщо? Чувството за вина за моментно недоглеждане и неоценяване на ситуация може да те побърка. Като всеки родител и аз зная на какви изненади са способни децата. Дано младото семейство успее да преодолее тежката загуба, искрено им го желая. Утеха няма, има само примирение.

Трагедията е ужасна, да! Но не мога да си представя родител или гледач да остави дете без наблюдение. Нито за секунда!!! Тръгнат ли да правят нещо са бързи като дяволи...

... и то на отворен прозорец - по-интересния изход от стаята!

Едно хипотетично въпросче, всеки път ли взимате трите деца със себе си в тоалетната, когато отивате там по голяма нужда и няма друг човек в къщи?

Така са децата, каквото едното прави и другото е след него. Бог да прости децата. Имам внучка на същата възраст. Преди обяд неможеше да се покатери по кошарата, но след обяд успя е се прехвърли обре че падна на дебел килим.. На тази възраст деца не трябва да остават сами.

А ти къде си била като ти е паднала внучката...

Милите ангелчета. Отишли са в друг свят по- добър от този. Бог да ги прости тези невинни душички. За родителите, успокоение е, че имат и друго детенце. Ако съм на тяхно място, ще напусна веднага това жилище.

ДА! Трябва да напуснат жилището. То е прокълнато! И града да напуснат - на тях той не им носи късмет! И да ръсят със захар където ходят...

сега и да ръсят със захар- кел файда!

Малки деца не се оставят на отворен прозорец! Това е правило. Не се оставят близо до огън, печки, вода, контакти. Трябва да се пазят. Защо са отворили прозореца? Виновни са родителите и са жестоко наказани. Бог да прости дечицата.

Стига сте сочили с пръст. Тия хора са изживели такъв кошмар, а невниманието си са платили скъпо и прескъпо. И не ми обяснявайте, че вие сте перфектните родители, такива няма, всички правят грешки. Престанете да сочите с пръст, като най-големите праведници на света, защото такива също няма. Малките душици, със сигурност са на по-добро място, но горките родители, те са в ада в момента, колко ли обвинения и ужас изживяват в момента, наред с болката от загубата. Дано Господ им даде сили да се надигнат, имат още една рожба за гледане.

Бог да прости малките ангели, за родителите не ми се мисли..., дано успеят с подкрепата на близките си да преодолеят ужаса.И дано тази трагедия да накара повече млади родители да огледат по-старателно домовете си и вземат мерки за предотвратяване на такива опасности.По повод инцидента, баща ми ми напомни нещо от моето детство.Помниш ли казва, когато брат ти растеше, как бях заковал дупката на терасата с дъски?Имахме тераса, която отпред беше плътна, а по средата на плътната част за декорация или що една дупка, около педя.Кой архитект беше измислил подобна "декорация" не знам.Голям човек през този отвор надали и главата си можеше да вкара, но детски раменца можеше и да минат.Комунистически години, нямаше кой знае какви материали, а и баща ми нищо общо със строителство не е имал.И все пак, преди брат ми още да е пропълзял, човека се беше сетил, ковна по една дъска от край до край на дупката.Може да не е било особено естетично, но достатъчно добро решение за опазване на палаво хлапе.

pegenes

Е как ще е извън темата или съдържа спам? Казах да не реват много оплаквачките, други деца ще си направят добрите родители, нали са млади? Явно ги умеят тия неща, три деца имали.

Ами те и твоите родители са можели ... ама на, ти си останал! Жертвите все пак си остават децата и за тях всичко е свършило в ужас.

Ама Вие сериозно ли?! Или нямате деца или сте бездушен идиот и егоист, или просто си правите някакъв експеримент, не виждам друго обяснение. Каквото и да е обяснението е проява на, меко казано, лош вкус.

Така става като не сте неверници! Ако живеехте по каноните на исляма жената щеше да стои вкъщи и да си гледа децата. За това са виновни кумунистите и техните мурзилажи.

Много изчанчен поглед към света имаш, щом , според теб, има само комунисти и мюсюлмани!

Братчед, що не кажеш на хората, че булята избяга от тебе на втория ден и децата се отгледаха сами на прозореца на 16 етаж??! Господ ги опази!

Абе психотата надолу, кой ще слага решетки напоследен етаж!?!? Какви агенции сънувате??? Имате ли си наидея тия малките колко са изобретателни? За секунди правят глупост да ти побелее косата. Още се сещам как едно приятелско дете на 6 се опитваше да се хвърли от балкона ми. Аз го държа за раменете, то подскача. Не ми говорете глупости. В болнкца съм влизал с детето защото стол под нас се счупи. Най-лесно е съдите .хората

Съболезнования на родителите! И изобщо на роднините! И някой да се замисли все пак за решетки, огради на прозорците, первази ... Толкова висок етаж и за по-големи деца и възрастни е опасен, ако няма никакви заграждения ... Голяма трагедия за близките! Лека им пръст на дечицата ...

Еволюцията в действие. Други деца ще си направят

Жалко за дечицата,които заплатиха с живота си заради нехайството на родителите си.

Бог да прости дечицата. дано родителите имат сили да се справят с мъката. Но нещо не ми е ясно /въпреки, че не зная дали има смисъл да се коментира/ но все пак: Как ще падна от отворен прозорец НА ЗАКРИТА ТЕРАСА, ? Излезли са на терасата и там е имало табуретка ли? не вярвам те да са я изнесли. Мислех че от прозореца на стаята са паднали. А то.... от тераса. Защо е била отворена вратата на тази тераса?

Абе, не знам как е станало, но аз от описанието разбрах, че е един от тези закрити балкони, които се използват за допълнителна стая, я кухня, я разширение на всекидневната. Та съвсем нормално в една стая да има табуретка.

Ако е така мога да си го представя / не че оправдавам и отворен прозорец ако са сами/. Нопонеже писаха закрита тераса....

Трагедия. Надявах се да оживее.

vasil

Тъга и МЪЛЧАНИЕ. Бог да прости! :-(

Каквото и да си говорим децата ги няма, Бог да ги прости, родителите ще се измъчват до края на живота си за случилото се, вината им е безспорна, друго то са празни приказки....

Трагедията няма да я коментирам, първо нямам думи, а и нищо няма да ги върне децата. Но защо, бе, ЗАЩО давате пълна справка с имената на децата и родителите и други лични подробности, а за престъпниците - само инициали, а ако са цигани - и толкова няма???

Милите деца на Бокло умират, а той в Турция само приглася надупен! Ако детето не е могло да се транспортира, то да бяха преместили техниката и високо клалифицирани лекари в болницата ако ще от другия край на света, без значение от хонорара. Това е поредното доказателство политика колко е далеч от народа! Как нямат грам човещина тези изроди! А агенция закрила на детето да не се оправдава, че закона и е вързал ръцете! Трябва да имат досие на всяко новородено и да следят всяко дете и семейството му, а не само проблеми, развеждащи се и прочие! Те ви перфектните закони-българска кочина!

Явно не си доктор и не си родител. Явно си само хейтър. Много моля, ДОРИЛ Варна, преди две години беше реновирана, а проф. Йотова е един от най-добрите лекари в България. Друго ако не, то детското отделение във Варна е със сигурност може би по-добро от софийдкото, специалистите със сигурност са по-добри. Относно гледането на деца, е жалко изказването ти, нали тия родители трябва и манджа да им приготвят, няма как 100 % контрол, моля не дрънкайте глупости.

Дете може пред очите ти, на два метра от теб да се спъне, да падне назад и ...вече всичко е в божиите ръце. Всеки, който е гледал (не просто да има) деца знае за какво става въпрос. Ти и идея си нямаш!

Това семейство сили да продължи на пред едва ли ще има! Да не се заблуждаваме! Но нека да е за урок на всички родители, дето си мислят, че децата не се отглеждат като по книга, то нека поне станат по-отговорни. А на докторите вярвам, че са направили всичко възможно и съм обеден, че в момента са потресени и света им се клати под краката и наливат чашите с алкохол! Чудя се , защо един политик не се намери, бай ти Бойко да запали хеликоптери, самолети и ад го закарат детето в правителствена, ако щете в Турция ?! Боклуци ниедни, лекарите просто са направили всичко възможно с подръчните материали от времето на соца, за това и са дали невъзможното! Москов са да каже в какво състояние ни е здравеопазването. Боклуци нещастни!!!

Голяма трагедия. Съболезнования на семейството и сили да продължи напред! Светла им памет на дечицата.

Онзи ден в статията пишеше, че са оставени сами в стаята без надзор ! Днес разбираме, че са паднали от отворен прозорец на остъклена тераса ! Тези деца, на терасата ли са били, без надзор ?

Мили, скъпи, невинни душици! Сърцето ми се къса!

Да оставиш сами малки деца в къщи не е позволено на запад! Друг е въпросът за средствата за гледането им!

То и тук уж не е позволено. Но тази норма, както доста други, е за онези, които имат по-скоро задължения, отколкото само права.

Не пише да са оставени сами, а са оставени без надзор. жената може да е отишла до тоалетна за малко. Лошите неща стават бързо. Мир на прахът им :(

Тия пусти байтошовски панелки. Не са нито първите, нито последните деца паднали от панелка.

Наистина ли според теб Живков е виновен....в ytube има клип "комунистите са виновни за всичко "да не си ти на клипа

Как не ви е срам да намесвате панелите в трагедията? Все едно няма тухли на по 8 етажа. Каква е разликата точно от какво строителство ще паднат?

Няма значение какво е строителството.Вината носят родителите.Ако бяха сложили решетки на прозорците и балконите това нямаше да се случи!

Няма Бог или Господ.С какво са виновни тези малки създания.....питам аз

А можело да ги вържат с колани ако майката е била заета.

Моите съболезнования.Дълбока тъга за тези две невинни създания.

Чета новината и плача. Колко ли страдат родителите.

Бог да го прости душичката

Моите съболезнования... В такива моменти разбираме колко сме дребнави с всичките ни политически простоти...

Горките дечица! Заедно в живота, заедно и в смъртта.... :,(

Бог ще се грижи за дечицата но за родителите няма да има покой никога. Съболезнования на всички роднини и близки и нека бъдем малко повече хора в такива моменти . болката е твърде много..

Еххх, жалко, много жалко, трагедия .. .... .... ..

Искам само да кажа. Моите съболезнования.