Графит с целуващите се Тръмп и Джонсън ”плаши” британците

Графит с целуващите се Доналд Тръмп и Борис Джонсън, изобразени на стена в Бристол, предупреждава за последиците от евентуално излизане на Великобритания от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Графит с целуващите се Тръмп и Джонсън ”плаши” британците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото и да ги плуият,това са политиците на бъдестето.иначе,ако не ги изберат сте затъват държавите им в тинята.

Ма нема кво да се пУашите, бе копеУета! Резултата от референдума мога от сега да ви го кажа - печели оставането в ЕС с разлика от около 100 - 200 000 гласа. А после, Дейви ще продължи да извива ръцете на Брюксел за нови конкретни ползи и изключения (като неприемането на мигранти напр.) от правилата на ЕС - естествено, за да "успокои" големия брой привърженици на излизането от ЕС и да "обедини" страната. Тоя цирк вече сме го гледали - в Холандия, Франция, АВстрия, Германия...

аззз

аааа не са като брежнев оня пускаше езици...

много ги е страх от Тръмп. Ще развали играта. Ще наруши статуквото.

Прав е Борис Джонсън. ЕС е едно загниващо, бюрократизирано, корумпирано блато. Британците и да излезнат от ЕС пак ще се оправят. Икономиката на Англия е във възход. 2030-2035 год. ще изпреварят Германия 4 райх. Паундът хвърчи.

Англичаните плащат около 20 млрд. Евро годишна такса в ЕС и получават 7 млрд. С тях хранят бюрократите от ЕС. Джонсън е бъдещия премиер. Не се ли реформира корумпирания ЕС няма да го бъде.

Не виждам причина този графит да плаши британците. Та Великобритания е най-големият пудел на САЩ и такава целувка е напълно резонна.

Ето, това са кибератаки, както казва Плевню!

Аре да излизат, че ми писна....

Каквото и да рисуват и да предричат нарко -зависимите комисари на ЕС , Тръмп ще е Президент на САЩ ! В България няма мъжкар с топки да покаже на еврогейците че Българите вече не вярват на ЕК и неговите разни комисари ! НАТО , Европейски Съюз и какво ЖИВЕЕМ КАТО ЖИВОТНИ , по -бедни , по-болни и без переспектива на нашите деца и внуци , които бягат от нашата Родина , а неграмотни ,крадливи и арогантни продажници ни управляват ! Англичаните виждат че парите които плащат отиват в джобовете на Брюкселските чиновници с огромни заплати за безделие и безхаберие !

Като начало, ето един малко известен анекдот от времето на соца. Директор и партиен секретар спорят нещо и решават да попитат минаващият възрастен архивар за помощ. Единият твърди, че има живот на Марс, а другият твърди, че няма. Попитали човечеца, кой от тях е прав. А той, страхувайки се еднакво и от партийният и от директора , отговорил-знаете ли, че и двамата сте прави. И аз сега казвам, че всички участници във форума са прави. Всеки за себе си. Само с едно нещо не съм съгласен. До като ние тук теглим локуми и си го мерим, кой е прав и кой не, в същото това време България намалява с няколко души. В същото това време, някой ранен в Сирия, в Ирак, в Авганистан, в Либия и къде ли не, бере душа от раните си, осакатен от варварите на 21 век. В същото това време, някоя майка погребва разкъсаното от бомби тяло на детето си и проклина всички и всичко. Престъпници и убийци управляват света. И причината за това сме ние, които умуваме тук, вместо да ги пометем, като ненужен и вреден боклук. Вкарани сме в един жесток сценарии, от който излизане няма. Тъжно е да виждаш всичко това и да не можеш с нищо да помогнеш.

"Джонсън, който е сочен за сочен за фаворит да наследи премиера Дейвид Камерън, добави, че напрежението между страните членки на ЕС е позволило на Германия да стане по-силна в съюза, да поеме контрола над италианската икономика и да разруши Гърция" Германия стана по - силна икономически, защото беше изпаднала в zастой, понеже инвестираше огромни средства в бившата ГДР и тези инвестиции накрая дадоха не само социален , но и икономически резултат. Гърците не се простираха според чергата си, а и Германия след спасителната операция в източна Германия , вече нямаshe тази възможност за по голяма финансова подкрепа на Гърция. Италия изпадна в криза и ако е привлякла германски капитал , това помага за изход от кризата.

"милиардерът Питър Харгрийвс, който финансира кампанията за излизане от ЕС, се съгласи с противниците на Брекзит, че това ще доведе до по-малко сигурност, но заяви, че Великобритания се нуждае от несигурност, предаде Ройтерс. "Това ще е най-големият стимул да се задействаме, който някога сме получавали. Ще е като нова Дюнкеркска операция", добави той, сравнявайки Брекзита с операцията от Втората Световна война, при която блокирани английски, френски и белгийски части са евакуирани по море. " Не е уместно сравнението между воюващи страни и икономически партньори.

Някой ми е сложил минус. Аз съм му благодарен за неговата откровенност , защото и най неадекватната оценка е по добра от лицемерен възторг. Печурката - ядлива гъба има двойници бялата и зелена мухоморка - силно токсични. Ако не си гъбар най - добре е да не береш гъби. Няма да загинеш , но няма да се нахраниш и изкуството да уцелееш в условия на мисерия е да можеш да раличаваш двата вида гъби. Омразата може да е защитна реакция, но дори и да има основание на база спомени , тя ще ви разруши , ако не е адекватна.

Не е разумно човек да очаква всеобщо одобрение дори и за умните неща, които прави. Има си хора "вечно против всичко".

джонсън реди глупост след глупост. наскоро каза че "турция (разбираи турците) е люлка на европеиската цивилизация." човека е простак от класа...

ЗА БЪЛГАРИТЕ ПО-СТРАШНО БЕШЕ КОГАТО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ХОДИ НА ХАМАМ С РЕДЖЕП ДОМУЗЛИ ЕРДОГАН :))))

Така е гноме путьо, Западналите яко го начукват на б л я д о в е те!!!

Искам някой да ми посочи друга държава в света освен САЩ, дето директорите на федералния резерв са и шефове на най-големите банки!!! Те това са САЩ!

Обикновения американец ще реши, кой ще е президент. Тези избори нека са обица на САЩ, за дето вечно се месят в работите на други държави. Сега, Лондон го прави същото както и Литва! А Лондон да се замисли за Ирландия, дето нито един ирландец не ще да е към Великобритания! Най-добре е лидерите на великите сили да разговарят по между си, от колкото както е сега ситуацията! Тръмп е прав за доста неща въпреки, че някой американци смятат, че прекалено много говори и едва ли ще изпълнява тази роля на предизборната кампания като президент, тъй като на всеки американец му е ясно, че мощния бизнес(оръжие, лекарства, ГМО) в САЩ дърпа конците на политиците. Нещо като в България е САЩ-една птичка пролет не прави!Но вижте Путин-един ястреб пролет прави! Историята го доказва!!!

Западналите не се плашат от п е д е р а с т и

ви познават вече!

мръщляк, ганьовците за кой ще гласуват никой не му дреме защото кандидатите са пребойдисани комунисти, а и до ден днешен мурзилките от кремъл успешно маниполират политката в булгаристан, за срам на вас туземците

lu4ka

Борис Джонсън се гласи за премиер, а Великобритания няма да излезе от ЕС.

Дано, ама като гледаме проучванията...

СЮЛЕЙМАН ПАСИ Е ВСЕКИ ДЕН В РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ГЕН.ГУБЕРНАТОРА ЕРИК ШАЛОМО РУБИН .... ЧОВЕК ЩЕ ПОМИСЛИ ЧЕ СА СЕ ОЖЕНИЛИ :)))

в който манипулираните избори както наскоро в Австрия и някои други страни станаха практика да приключат, преди да се приеме електронната далвера, много е близко.На всички ни писна да ни правят на гласуващ електорат.

Резултатите в Австрия ги обявиха СЛЕД като изчакаха да пристигнат гласовете по пощата!

Тези рисунки са напълно спонтанни. Някой да не си помисли нещо друго? Гьобелс е най-щастливия в отвъдното.

jizast

Пълно с примитиви във форума. Който е срещу педалска и либерална Европа бързо му приписват русофилство. Дреме ми за Путю точно толкоз колкото ми дреме за социалните либерасти в Европа. Ало примитивите що не скочите с главата надолу от 10-ия етаж за да се избавите от мъките.

педал си ти, а либерал е човек който се бори за свободата на индивида от предрасъдаците на обществото

jizast

Щото си примитив и всеки който е анти-социалистическа Европа го приписваш към про-путин движението. Дето се вика толкоз ти е акъла

гаврата на меркел с европа няма да остане буез последствия -днес съобщиха че тя приемала мигранти за да увеличи раждаемостта в германия -как с изнасилвания ли? това е гавра която няма да остане без последствия и нека се целуват тия двамата защото са реалисти и адекватни за разлика от т нар проевропейци-гробокопачи на европа

"Комсомолская правда" ли съобщиха?

о свещено тъпота! защо не смените плочата малко!

ми щото са си пед...али!

един мъж отива при доктора и казва докторе с приятелката ми искаме да имаме дете но не се получава доктора казал - да нямате проблем прегледал ли сте се - да докторе нямам проблем -доктора прегледал мъжа после казал приятелката ви има ли проблем - няма докторе нека влезе да я прегледам и нея мъжат повикал приятелката си а доктора казал - момчета това което сте го намислили няма да стане

в същност вица е: излезял серьожа в коридора и викнал :митяяя прийди сюда доктора иска и тебе да прегледа!

Апа мена най-ме е страх като се Целуват Бойко и Меркел щото пак става дума за Надупване на лицето от мъжки пол което разбира се не е нормало ....

?????

А литовците кой ги бръсне за сли ва

Тръмп ще смачка главата на исляма, както едно време Реийган смаза СССР, дано да ни помогне и на нас да се отървем от пребойдисаните комунисти и турски сволачи че вече не се търпи

ми то , ако не е тръмп , ще е путин! ако не путин , меркел! ако и тя не ще , светият синод ! може всякой , само ти не се напрягай , щото усилието е вредно! стой и чакай!

Рейгън не е смазвал СССР. СССР се смаза сам. Тка с всички социалистически крепости на глупостта. Днес и Русия се смазва сама. Някой нещо да й е направил? Да я е нападал? Да я е обстрелвал? Не. Просто руснаците отново си избраха неудачния политически перверзник, лилиПутин.

до къде са стигнали дупените в съюза ?Дипломатичността между двама да я представят с целувки иначе няма да си представят че се познават и оотменят опит . .В Австрия беше извършен политически преврат и с подменени и нереални резултати от пощата печели проеврегеь.Са пак сигурно са намислили някаква политическа интрига с която да задържат в евросъюза без нормалните да искат да са в съюза.Фандъкова докъде стигна с подготовката за гей прайда ?Чака да излезнат резултатите от референдума и ще подготвя парада на дупените ?

няма страшно-еврогейове,Англия ще остане в ЕС с 51% гласували-ЗА Оставането

А в рассия 99.9 ще гласуват за Пут-кин и накрая ще умрат от глад, защото само с водка не става!

Тръмп и Путин ????Пичовете ще се надяват ама няма да стане .Путин и Тръмп да не са Плевнелиев и Станишев ????

jizast

Щом про-гей, про-джихадисти либералите пищят срещу Тръмп и Джонсън, значи няма как последните двама да не са на прав път.

Мен ме плаши Килъри как свири на кавала на Сорос, и реки от кръв текат по света.

...Eвро Cаюза е една мартво родена глупост в угода на глобализма и Hовiя Cветовен Pед....които има малко вазможност да мисли ...би го напуснал с веднага и с вик-отарвах се..!!!

и чакайте "гнилият" капитализъм да рухне!

да споменете за 10 000 руски войници сражавали се срещу българите в Македония!

надявам се ти си извикала и си се спасила?

А ДИР "забрави да сьобщи, че 33 семейства са подали иск срещу Путин за сваления от неговите пияни сепаратисти боиг над Украйна!

lu4ka

Ама май заключението беше друго. Не руснаците са го свалили. Виж старите новини де!

Аз вярвам на НОВИТЕ НОВИНИ! ЗАЩО ДИРНИЦИТЕ НЕ ПУСКАТ ТАЗИ НОВИНА???????????

Хариет Кингаби - типичната "англичанка" с нито един бял в родословното си дърво, най-вероятно от Кения, Габон или Нигерия...

както и да ги нарисуват, не могат докара реализма на целувката между живков и брежнев! дори великият микеланджело буанароти да възкръсне,няма да успее

Хора без работа. Асоциални на социална помощ какво друго да правят, освен да рисуват по стените?

Точно по Библейски ще върви. Не ми казвайте, че е Брежнев и .....Просто старите хора казваха ще се цунат...и те го направиха. Но къде са 30 сребърника?

ДИРа през цялото време ни "запознава" с "проблемите за България" които ще имаме , ако се откъснем от орбитата на Путин, "НОООО, вижте ги англичаните"!

се изложиха окончателно този път. Правили електронни уроци - европейска работа, в добрия смисъл на думата. Първият урок се оказа за Българското знаме - как е създадено. Имаха наглостта да го покажат. А на него, някой незапознат европейските ценности беше извезал: С Божията Воля и със Силата на Славния Руски Цар Александър Напред!

Няма нужда от България, важно е Русия да пребъде.Ние, комунистите, винаги сме служили само и единствено на Москва, както и на собствения си джоб, разбира се.

Абе май някои много ги е страх от това че хора неодобряващи и меко казано противници на Новия Световен Ред да не вземат властта и измислят какви ли не глупости за да сплашат избирателите !!!!!!!

То нов ред няма-има само по-свободни хора, тоест Запада и диктатори, които управляват, както си знаят, в наши дни Путин, Ким Чен Ир и Кастро. Като гледам, никой не емигрира при диктаторите нещо.

комунистите викат дръжте комунистите

jizast

Точно!

,ЩО СЕ ПЛАШАТ , ТОВА Е НОРМАЛНО ПО ЕВРОГЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ !

,ЩО СЕ ПЛАШАТ , ТОВА Е НОРМАЛНО ПО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ !

Да, но са приятели на Късака. И веднага възниква въпросът: Какъв е Путя Первий Късий??