Ердоган плаши да блокира договора за мигранти заради визите

Турция няма да предприеме бъдещи стъпки в осъществяване на споразумението за реадмисия на мигранти с ЕС, ако не бъде постигнат напредък с визовата либерализация

Обратно в новината

Коментари - Ердоган плаши да блокира договора за мигранти заради визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може току-така да се репчи на целия цивилизован свят, ако някой не го окуражава (най-малкото с мълчанието си). Има ли желаещи за приза "познавач на годината", които да познаят от веднъж кой е всъщност "патрона" (един популярен термин сред плебса в Туркеята)на Режеп Таийб?!

Ердоган е мрачно типче - нарежда се измежду най-злите световни диктатори, наред с Ким Чен Ун, Путин, Меркел, Обама, император Бокаса, Ген. Аман Да Да, Жан-Клод Дювалие, Алфредо Стреснер...

/да не се бърка със Feuer frei/ Еврокомисията и турският президент приличат на своеобразна шайка боричкащи се евнуси. Държат се преднамерено агресивно-за да не се разбере колко интелектуално немощни са. Придават си вид - че знаят какво правят,въпреки езотеричните си и ирационални решения,като през цялото време се триумят на кой точно слабоумник на деня,ще е по изгодно да се поклонят. Благодарение на недалновидната политика на €комисарите с санкциите срещу Русия,държави като България ,търпят икономически щети,всеки ден и всеки час.Същовремено ни обясняват че е вери импортантно половин милион души да се занимават със прищевките на няколко нео-истерични ориенталски вресльовци.Тия хора са идиоти,кръгли идиоти/идиоти отвсякъде/.И за да не се огранича само с кретенски констатации ще предложа и решение,което нито е единствено,нито единственото вярно ,камоли пък - ултимативно. Умувайте ,струвайте ,но според мен ако не излезем от UЕС в най-спешен порядък ,втори път не можем се измъкна от съвецката гравитация. €бюрократите ще измислят пак некоя вери хай/напушена/ солидарна €тъпотия,която ще ни ускори до 9-та глуха €скорост и ще ни изведе в такава орбита, че няма да има измъкване от руския газов гигант.

По горе имах предвид половин милиярд не "половин милион" - приблизително толково са жителите на ЕС.

Брей, много агрсивен тоя Ердоганчо бе! Плаши и се дуе яко. Сигурно са му обещали нещо голямо братята отвъд океана и затуй говори от позоцоя на силата.

Историята се повтаря! И през 1932 Европа гледа безучастно, как Хитлер окупира власта в Германия, ликвидира критици, ликвидира системно опозицията и пресата! След като Хитлер подчини Германия той пожела да завладее Европа, като резултата бе повече от 6 милиона жертви! И през 2016 Европа гледа безучастно, как Ердоган окупира власта в Турция, ликвидира критици, ликвидира системно опозицията и пресата! Много вероятно е, след като Ердоган подчини цялата власт в Турция, да се опита да завладее Балканите, като резултата няма да е много по-различен от този през Втората Световна Война! Историята се повтаря! Разумно е България да се готви за война!

ФАШИСТА ЕРДОГАН се превръща в ЗАПЛАХА за Европа и трябва да бъде ЕЛИМИНИРАН! Фашиста е в конфликт с Европа! В конфликт е със САЩ! В конфликт е с Русия! В конфликт е с Кюрдите!

очаквайте, не големи вълни , а направо цунами от "бежанци" да залее България...

Няма ли най-после някой услужливо да му на помни за Тургут Юзал (ей, с това име направо рибата в Черното море ще се изнес в уплах през Даданелите).

ДИКТАТОРА НА ТУРЦИЯ СЕ САМОЗАБРАВИ!!!ИЗНУДВАНЕ СРЕЩУ ЕС НЯМА ДА МИНЕ!!!

...СО МАКЕДОНСКА НАДЕНИЦА ЛЕКИ...

Меркел им го каза много правилно

Забелязахте ли - демократичният султан Ердоган говори от името на Парламента на Турция и съобщава, какво щял да (не) направи Парламентът. Още някой да каже, че Турция е европейска и демократична страна? На конгреса на АКР, който свали Давутоглу и сложи Йълдърм на неговото място, прочетоха приветствено послания от Ердоган. Всички делегати го изслушаха станали прави в положение "мирно". Боздаа (вицепремиер) заяви, че Ердоган е лидер на лидерите, майстор на майсторите, че АКР е негова партия... Все едно гледах филм за СССР от края на 30-те години на миналия век.

Пробвай да замениш Турция с България, резултата ще е същия. ББ се изправя и казва това ще стане.

Айде и тоя с пръста напред.

ДА СЕ ВЗЕМАТ С БАБАТА И ДА ИЗЧЕЗНАТ НАНЯКЪДЕ

диалога е загрубял, но защо модератора допуска това

Турски тарикати са получили милиардите, които ние също ще ги изплащаме, ама здрави и образовани имигранти оставят в Турция, а болни и неграмотни изпращат в Европа Все гледат всички да прецакат

Видяха се европейците в партньор! Тепърва ще има пазарлъци и уйдурми с амуджите...

Накрая всички ще сте ни роби. ТЕ бежанци в България няма как да останат понеже ние ги бием на границата взимаме им парите. После ги бие и родната полиция и те им взимат парите. Накрая след като сме им зели по 10-15 хиляди евро и сме ги оставили голи и боси им даваме 1100 лева да заминат за Германия ако не им се яде още бой. А вашият лидер скоро ще лежи обезглавен в кръв , лайна и сперма и цял свят ще му се смее.

АМИ ТЯ В ТУРЦИЯ ИМА 3 МЛН.БЕЖАНСИ ВРЕМЕ Е И ЕВРОПА(България= ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СЬС ТЯХ НАЛИ ТАКА ГОСПОЖА МЕРКЕЛ-ПОЗДРАВИ ОТ ИСТАНБУЛ -ВСЕКИ ДЕН ВИ ИЗПРАЩАМЕ ПО-30 000 СИРИЙЦИ...МНОГО ПОЗДРАВИ ИБРАМ

И кат ги пратите кво ? Те тук много не се заседяват :)

ДИР-А, СПИТЕ ЛИ?!? ВИЖТЕ КАКВА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА СЕ ЛЕЕ ОТ ТРОЛОВЕТЕ НА ДПС И ДОСТ! ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ВИ Е КУПИЛ КАТО ОНЛАЙН МЕДИЯ, НО НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ИМ ИЗТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ И ДА БАННЕТЕ IP-АДРЕСИТЕ?

Западна Европа иска да направи следното: Балканите стават филтър за африканци. По-умните и относително стабилните продължават за Германия, Франция и т.н. Талибаните, главорезите и останалата паплач остава в страни като България. Затова и Меркел каза, че Тиквата е "искал" да се изгради "гореща точка" в България.

абе малоумник Западна Европа няма никакво значение важно е ние мошетата какво казваме набии си го в анадолската капацуна

Реджеп Таип Ердоган ---.При него няма етническа толерантност, език на омаразата и екзактност.Има интерес на нацията и държавата.Нашите политици да вземат пример от господин Ердоган и да изчегъртат всичко депесарско.

Скоро Ердоган ще завърши по-жалък от кадафи със собственият му отрязан кур в собствената му уста и цял свят ще го гледа и ще му се смее , а синчетата му където играят с ислямска държава ще ги снимат с насраните им гащи ебани от кюрди.

Най-голямото престъпление на ЕС ще е ако на турците бъде предоставен безвизов режим.Това ше е краят на Европа за европейците.

Никакви визи за Турците. Майка им деба гастербайтерска

Ердоган спечели изборите и сега е на ход. Свободна зона в северна Сирия или в Европа още 3 милиона бежанци. Така че Европа вече е клекналаЕрдоган е политик, който взима самостоятелни решения, за разлика от много други, в други държави, на които им диктуват от горе какво да правят.Защо го преизбират толкова пъти, само турския народ може да каже.Явно има за какво. Реджеп Таип Ердоган е велик политик.

путин го нарита като мръшляк,обонго му даде свободно и сега европа го пусна по пързалката и се е засилил към клоаката ....има голяма вероятност да свърши като кадафито изнасилен публично от феновете си

Толкова си втсрани от истината, че чак си досаден. Ердоган (все още не го е настигнала участта на един друг "велик" турски политик - Тургут Юзал), само защотот е още потребен на кукловодите. Но тези игри не са за турскотот ти мозъче, което е още на равнището на обезяните в зоокъта. Стойте си в Анадола и се молете Господ (не Аллах) да ви опрости греховете. Иначе няма и в спомен да се превърнете...

Какви визи?Европа и Турция имат различна ценностна система!Да си стоят в Анадола!Ердоган скоро ще се радва на 72 девици в РАЯ!

Не знам защо се сърдите на Турция? Турция не е виновна за този мигрантски поток........

Когато правиш нещо - мислиш малко напред. Като не мислиш - никой не те е крив. не към БЪЛГАРИЯ ..... на влака и за ГЕРМАНИЯ , при баба МЕРКЕЛ

Господ да и е на помощ на Европа и на нас като санитарна зона.

Не плюй,защото после трябва да лижеш!Pеадмисия на мигранти с ЕС..

Вчера Волен Сидеров отишъл в БНТ, защото според коалиционното споразумение той щял да чете новините на турски.

Тъпо!

"Тези средства не са за Турция, а за мигрантите, за бежанците, които търсят убежище и закрила

Избий неверниците Ердо, покажи им кой е султана на Европа! ИД ще накаже всички неверници и пазители на православието. Мурзилките да се готвят ние идваме!

тоа гаджял е пътник и малките деца го виждат само червените шалварести бантускотове и бялата златка все още го величаят

Тиквата проста и неграмотна много до внимава. Ограда 6 метрова от железобетон по границата ни с Потурнакия и стрелба.

Защо трбва Европа да търпи този изрод? Кое ну дава право да прехвърля гранични нарушители от азиатска турция до границите с Бългрия и Гърция? Защо ние трябва да ги приемаме? Нали идват от Ирак и Афганиатан, където САЩ "внесоха" демокрацията? Какво ще спре Ердоган да даде на всички "мигранти" турски паспорти и да ги пусне без визи в ЕС? Меркел и компания да се замислят, преди да им обещават падане на визите. Турция няма място в ЕС - тя не е нито географски, нито културно я Европа. Да си стои в Азия с арабско-мюсюлманската си култура.

Защото Европа е слаба и това е целтта на Америка. А и за чий чеп са НАТО и всичките им оръжия. Голям флот имали а немогат да пратат кораби и да връщат всички пристигащи към европейските гранинци. Преди нас не ни пускаха и се пазеха от нас като дявол от тамян.

Отдавна беше известно, че Европа НЯМА да разреши безвизов режим на турците. Защо трябваше да се лъже?!

Нали България първа подписа споразумението за реадмисия и бабуинът се биеше самодоволно в гърдите?

тук цитират какво "велико" е казал Ердоган, но не се цитира защо го е казал! Мога да си представя ако сега тръгнат неконтролирано без визово още 70 милиона из Европа..... А вие?

Не на последно място, Ердоган желае да изпусне малко парата и безвизовият режим ще му помогне да се освободи от присъствието на няколко милиона кюрди, които в Турция се чувстват потиснати.

Aми нaли ги oбичaте да дoйдат в Бългapия

Съди който го критикува , плаши с нова вълна от пилигрими , Европа не вярва на Стамбулските сълзи ! Човека на снимката предизвика тази вълна от мигранти и последвалите събития с организиране на бандитски групи за борба уж със Сирииския диктатор за сметка на безплатен нефт и артефакти от Палмира и унищожаване на Сирийски градове заводи и пътища !

С уж хуманитарни конвои турците вкарват въоръжение и главорези обучавани в легири в Турция, в Сирия, и не само члез конвоите, те си минават свободно границата.Същите колят и стрелят по всичко що се движи / признания на пленени главорези/, а после искат пари от ЕС, за това че същите главорези са прогонили цивилното население от градове и паланки !!! И защо ЕС трябва да ги дава тези пари, има ООН, има цяла организация която е длъжна да се занимава с този въпрос, а те хоп дайте от ЕС.И отначало баба Меркел клакна, но се наддигна остро незоволство в целия ЕС, и дано не се потдават на шантажа на турците !!

Я му пратете на Ердоган, картината на Репин с писмото на запорожците... да я наясно какво мисли Европа за Турция.

ЕРДОГАН спечели поздрав с песента " НА ТЕСЛАТА ДРЪЖКАТА " !

Ердоган плаши да блокира договора за мигранти заради визите. Няма как да стане ! ДОГОВОРЪТ Е БЛОКИРАН ОЩЕ ПРИ ПОДПИСВАНЕТО ! Протакането е специалитет на ЕВРОБЮРОКРАТИТЕ . След омекотяването на удара , получи което заслужава .