Стачки в рафинерии оставиха Франция без гориво

Френското правителство прибягва до сила, за да се справи с блокадата на рафинериите от стачници. Липсата на гориво започна сериозно да се усеща в страната.

Обратно в новината

Коментари - Стачки в рафинерии оставиха Франция без гориво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кръв пикаещи русофоби! Вървете се прегледайте при уролог ...

абе нали ерата на петрола и бензина бяха минали нали все на ел мобили и слънчеви панели що така стана сега ???

Не баха минали, а постепенно отминават. Грешно си схванал на коя фаза е отминаването. Такав агрешна представа те обърква. Все едно, докато загряваш водата, да очакваш супата да е сварена. Да, вариш супа, но си на етап, в който тъкмо завира водата и няма как да е сварена супата ти. Ще има да почакаш, докато се свари. Така е с течните горива. Тенденцията е да отпадат, но скоро няма да отпаднат, дълго време ще се употрбяват, десетлития още. Времевата компонента ти се губи, когато възприемаш явленията. За теб няма процес, има само начало, съвпадащо с края. И ако не съвпаднат, опитваш споекулативно да обориш, че има такъв процес. Много елементарно.

о, дай ми любовта , не ти ща петрола !!! дай ми любовта !дай ми любовта !

Дайте ни бързичко френската заплата и и ние ше работиме толкова.

ама с българските цени нали че с френски заплати и френски цени пак си бедняк

Ето ви санкции против Русия , сега дълбайте дъното !

На никой във Франция не му пука за росия. Дори повечето французи не са чували, че в Ростов На Дон хората живеели по-зле от 90те години на миналия век. Не им пука.

Какво наричаш - добър живот? Може би, животът с МВФ?

Света наложи на двадесетина руснака санкции и франсетата умряха от глад. Неведуми са пътищата на Капитала. Воистина. btw: колко процента от Mobil са собственост на Газпром?

посланието е ясно. ще дават кинти и няма да се обясняват. посланието ще става все по-силно. важното е, събитието да не се свързва с тези в гърция, например.

мръсници! спряли рафинериите, и кво става с износа на петрол? кво ще прави сибирският колос

много интересно - стачки и размирици, но ... Големите губещи са Тотал". Шефа им го убиха в Москва, щото искаше да прескочи санкциите срещу Русия. Сега удрят по фирмата със "спонтанни протести" и блокади на недоволни от новото законодателство в духа на Трансатлантическото споразумения за своб.търговия. Големи манипулатора са това американците.... .

и друг източници на гориво освен трите карбона..

то в москва кого не са убили още? тия високо ринещи снегорини са много опасни! и мостовете им и те!и уличите! бе в москва не ходи и насила да те карат!