Нов палеж на коли на противници на Ценко Чоков

Две коли бяха запалени тази нощ в Галиче, което поредният подобен палеж в селото, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Нов палеж на коли на противници на Ценко Чоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига сте се оплаквали ! Ако не беше цеко кочов кой щеше да чуе за вашето село ?! Така все пак има доказателство , че Дарвин е прав ! Пазете го , защото такива екземпляри вече не се намират лесно , е може и да е останал някой в някоя дълбока жунгла , но не е доказано , тук -там намират само следи и толкоз .... !

Видими резултати в Галиче.

Галичани в повече. Неизвестният извършител може да не го знаят от полицията, но надали има някой, който да не знае кой е "неизвестният поръчител". С този златен орден на врата, Цеко Чоков заслужено трябва да получи и фанелка с хоризонтално бяло-черно райе в специализирано охранително заведение.

Грешка. Нека не му се дава моряшка фанелка а такава като на един италиански футболен отбор.

Много са "велможите" в кметствата, общините и властта изибщо. Само по външният вид на този и...д човек си казва - "Пази Боже". Това че го има потвърждава тезата за многото "велможи" в нашата изстрадала Родина.

Ще ме прощавате, но ако някой тормози така семейството ми, купувам пистолет и чистя наред. Ясно е, че подобни субекти не действат толкова нагло без подкрепа, пък било то полицейска или политическа, а защо не и двете. Никой не може да ме убеди, че не могат да се оправят с една застаряваща селска мутра и пръкналата се от него сган!!!

Ценко от Галиче е яко мутрясал субект заедно със синчето му. Само му вижте визията. Без коментар. Този ДПС и индиректно Герберски образ или по съвременно му, тази демократска-самозабравила се БКПиска мутра, как още има по две ръце и два крака, идея си няма. Хора от Галиче, веднага се вдигаите на гражданско неподчинение и си търсете правата. Този може да се прави на мъж пред 3-ма или 5-тима но пред 100-200надявам се да има толкова хора в селото ви няма да може да се зъби. Разкрасете го ако Ви е крив и виновен, почерпете се за негова сметка и дима да ви няма.

и до кога така?Виждам,че има такива дето го подкрепят тоя селски бек.жалко за хората,евала на полицията и на прокуратурата.как един селски гъз ги прави на маймуни всички.Ако ги гръмне някой заедно с сина му,никой няма да ги потърси,банкет ще има.

Защо вяврвате на журналистите , а не на реалното , защото Ценко Чоков не е това което ви се представя. Той просто озапти циганите и това НЕ СЕ харесва на хунтата на третополовите.

Той самия не е по различен. Като го гледаш каксе държи и как е окичен, и какво прави синчето. Същия мингян е.

Това е държавата на Мутрата Борисов, такива като тоя кмет са лицето и на неговото управление, морал, и ценностна система. Кой гласува за тия, кой?? Къде са между другото умните красивите интелигентните насъскани и платени клакьори които нашаат мила родна журналистика мазно ухажваше и лигавеше по телевизията, докато те си прибираха пачките от тиквата? Или и те като онази пародия президента няма да се кандидатират за втори протести?

абе Боко - мутрата що не е с ланци ?

Демокрация, какво да се прави! Каква беше онази фраза, че Демокрацията била лоша, но нямало нищо по - добро!? Ами тогава ще търпим и това си е... докато изчезне татковината от картата!

Както казва майор Деянов в една от последните си серии: ""Много години пропуснахме, но сме в правилна посока, малко бавно вървим.". " И те така... :-)))

Щом не е в затвора или в гробищата, значи Ценко е чист и честен човек!!!

Ако повече хора разбират какво им казваш, има шанс да не се загубим като нация.

до орисия НЕ СА проблем циганите ....а самия този на снимката -той пречи за живота на хората и трябва да се унищожи

абе този немали кои да го гръмне че да се успокоят нещата

То мутрата няма нищо общо с това, защо го обвиняват честния човечец. Полицията няма да открие пак нищо докато носи гласове за ГЕБР все ще е така. Мутра мутру око не вадии...

за дпс!

"Църна мачка,бел мачок"-Eмир Kостурица-страшен филм!!!

щом нацията ни продължава да ражда и отглежда такива говеда не сме нация значи и за нищо не ставаме. Трябва да се затворят границите за нас за да не замърсяваме и другите нации със селянията си...

Сега ли прогледна приятелю?! Европейски нужник не се става случайно. Има дълга хромозомна история, за да е така. Един ден ще ни напръскат като вредители!

Публикацията и коментарите показват една комплексирана злоба срещу един доказал се човек. Не видях нито едно доказателство а само безпочвено плюене. Изглежда все още не сме дорасли за демокрация. Този човек е избран на честни демократични избори, но неуспялите само плюят и не привеждат нито един аргумент в защита на тяхната теза. Напълно естествено е че трите власти уважават закона и не предприемат никакви мерки заради недоказани обвинения.

Я си погледни коленцата...нещо за зачервени от коленичене пред Ценко. И позабърши устичката

Ако утре всички в България излезем на протест срещу тоя набеден кмет и протестираме до дупка, докато го свалим и изритаме от трона това демокрация ли ще бъде? Необходимото в такива ситуации е цялата страна да застава зад хората, оплакали се от този. В нормалните държави само намекът, че си сгафил ти дава основание да си ходиш. Ето това е демокрация! И още нещо. Не бройте колко били недоволните, колко били протестирали. Няма как пострадалите хора от селото да са повече от жителите му. Същото се отнася и с протестите на всякакви онеправдани хора. Докато не заситите сетивата си за количества, няма да можете да отсявате качеството!

Ами като видиш колко мангала гласуват и че тая мутра е от ДПС, става ясно, че са купени.В едно село е много лесно

Този Ценко Чоков и синът му, не са ли подкрени от партия ГЕРБ ?

Не чедо, от партията на Доган, ДПС подкрепя такива личности, както и Пеевски например

Извънземно ли е?!

Това нещо е мумията на Нефертити, но са му обрали златните обеци и маската. Затова е само по гердан. Въпрос: Кое е най-силното качество на този кмет?

Всички знаем кой пали, само полицията и съдът не знаят. Бахти държавата, щом подобни екзмепляри колят и бесят, че и го правят официално

Точно казано !

Когато подобни простаци с наглост и престъпления са направили пари може и да го преглътнем, но когато фрапиращия простак е наглец и овластен престъпник е нещо, което разкрива истинската същност и способности на най-висшата държавна власт. И не е само този, а са десетки - нима нещо се случи на някой от журналистическите разследвания? Държавна власт сляпа, глуха, неадекватна и бездействаща няма - просто източникък на власт е един и същ, както и произхода на парите. Разделението на 3те власти е само, колкото да разделят пари. И да си говорят как вината не е в тях.

Вие в Лондон си преглъщайте пари, направени от престъпления. Щом ви кефи. Ние тук няма да преглъщаме повече!

Ха дилемата Галиче или Гърмен изберете сами по малкото зло

Няма ли мъже в с.Галиче? Всичко се решава с един 9х19.

Какви мъже да има, когато този си го преизбират???

Изборите разбира се, са фалшифицирани. Ние знаем това.

Абе рози на Клеопатра ли се прави с тези накити няма ли кой да го намаже с вазелин!

Ако там го Няма Ценко, ще са циганите.Кое е за предпочитане след като няма държава.Иначе този е много лесен-една футболна агитка някоя вечер и ги няма барабар със сина му, но после идват циганите.

да няма кой да озъпри и въдвори тоя боклук и синът му. що за безобразие е това

Тоя селски тарикат е за БЕЛЕНЕ !!! много такива са ако се поизчистят няма да е зле за България .. само не знам защо ги траем !!!

Този яде, свинска опашка с лайната и със четината Врачанско племе, Вожда. Не дал хляб на "Ботев"- Пд

писането за теб е мисия невъзможна. напъни се отново да се изкажеш

Спорет тебе, какво е това? Човекоядец ли е, или е от Строктурите на Власта ?

Терминатор 5 - огнена вендета.

простак

Ценко Чоков е стабиуен.Требе да се кандидатира за кмет на Перник, че го избереме.

напрово да заема поста премиер на РБ, за да постави нови рекорди, че сегапният трудно ще го мине някой друг.

Тоя айдук трябва да чисти кенефи в Австрия, когато на власт е националистическта партия.

Welcome to Bulgaria!

Не е единственото място, на което такива дребни феодални дерибеи си правят каквото искат. Този просто е по-ярък пример... Герберска/депесарска власт по мутренски

Чоков дълги години беше кмет от ГЕРБ, на последните избори стана кмет от ДПС. Сами си правете изводите дали двете партии нямат нищо общо и как уж кмет, който контролира циганите, турците и т.н. всъщност е от етническа турска партия - без да има един турчин във Врачанско..

ДО КАТО БОЧКО Е НА ВЛАСТ,ЩЕ Е ТАКА!КОГАТО ГЕРБ СЕ МАХНЕ ОТ ВЛАСТТА,ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ!!!

А бе Стефано...пиле Кой още чакаш да дойде да те оправи...а? Я дай предложение бе не..стник Не че съм фен на тоя ама отдавна всичко е вързано..в БГ. Само рев...я и трепане ни оправя нищо друго.............................

Тоя Ценко, да питам с извинение, циганин ли е, или българин? Щото ако е българин, това не говори добре за тази нация.

Kъф е тоа индивид на фотото брей, като във филм на Костурица. Бахта и държавата.

Страшно си приличаме със сърбите, дори неприлично близки сме с тях.

Имам няколко въпроса: 1. Как е възможно това нещо на снимката въобще да бъде кмет? 2. Защо още не е в затвор и той и престъпния му син? 3. В що за държава е възможно всичко това?

Ако това се случваше в друга държава, бат Ценко - отдавна, да го няма ...

не, ако това се случваше в България при Тато, Ценко отдавна да го няма!

ти за пенчо кубадински чувал ли си ? а за чочоолу? а за леваневски? и безкрай комунистически малограмотни прос..таци с власт?

Ако някой пък само пипне новия джип на Ценко, веднага ще го отнесе.