Меркел отряза Турция за визите

Турция няма да получи обещания безвизов режим за Европейския съюз от 1 юли тази година, както бе първоначално планирано.

Обратно в новината

Коментари - Меркел отряза Турция за визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лельо, само да ти припомня че ти не си Европа, Европеийската култура и Народи....самозабравила си се слугувайки на господарите ти

НЯМА ЛИ ДА КАЖЕШ ЛЕЛЬО?! НЕ БЯХА ЛИ ХАМЕРИКАНСКИТЕ ДРУГАРИ СЛУЧАЙНО?! ТЕ ИМАТ НАВИКА ДА СЕ ЦЕЛЯТ "ПО ПОГРЕШКА"!!! ОТ ТАКАВА ГРЕШКА В ГОРНА БАНЯ ПАДНА БОМБА,НЕ ПОМНИТЕ ЛИ?! А УЖ БОМБИХА СЪРБИЯ...

Министърката на вътрешните ни работи подписа с турците.Сега ще го хапнем.Винаги сме били с големи дупета.

"Дадох ясно да се разбере в разговора днес, че мисля, че се нуждаем от независима правосъдна система, нуждаем се от независими медии и се нуждаем от силен парламент", заяви Меркел, ". Няма спор, че се нуждаете Точно от тези неща, Меркел. Аз от кога ви го повтарям! :-))) Виж, по-силен парламент от тоя, на вашата коалиция не е имал и Хитлер. Но това не му попречи да започне война срещу всички, както и вие, госпожо, зелените и социалистите ви, събрани в коалиция Гьобелс.

Меркел била дала ясно да се разбере, пред господаря си. Горката.. тя си мисли, че вярваме какво си говори. :-)))

Абе нещо много оптимизъм тук в тая новина. Не е ясно какво е казал султан Ердоган на тая наборка. Баба Меркел ще се поизтъкне, уж ще упортства, трябва да успокои все още веращите й европейци че мисли за тях. Но визите е решено да паднат и това тя добре го знае.

... визите е решено да паднат, НО АКА СА ИЗПЪЛНЕНИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ! А това ние добре го знаем. Така, че стега опити за манипулации и внушаване на неистини!

Ако на Ердоган му е обещана България като компенсация заради визите, нищо чудно да е спрял да мрънка - поне за известно време.

За какво му е България?

Мергелът канцлер на германия ли беше или император на европейския съюз ?

Точно това си мислех! Решението ѝ ме устройва и се радвам за него. Но кога ЕС е взел решение да се отмени това споразумение с Турция??

СЕТИЛА СЕ МАРА - ДА СЕ ПОБАРА.

Сега, като се намесят и "парижките комунари", такъв камунизъм ще направим В Европата, че ще засрамим СССРа и китайчетата!?.. А Ким ще получи сърдечен удар!

да видим в следващите 5 годи какво ще остане от сегашна турция, тогава ще падат визите но само за евротурците

Падишахът ще пребъде! Да мислим за потурнаците.

Вай....вай Ердоган, ко ша прай сега твоя тъшак Местан?

Меркел го отряза! Сега Ердоган ще я нацепи с едно "Юруш на мигрантите" през България в Берлин! Голям майтап ще падне!

Пускай токa по оградата!

Е, може би това изглежда по-добре за ЕС и за нас от това, което беше съгласувано преди. От друга страна обаче, ЕС отново показа, че не бива да му се вярва за пукната пара (нищо че излъгания е Ердоган). По-добре беше да не бяха се правили напразни обещания.

Брей. Бабето слажи ченето и почва да хапе. Лошото е, че вече май е късно. Орките са на границата на ЕС, която за съжаление е и наша.

не се разбира: ТИ ЗА ЖЕНА ТИ ЛИ ПИШЕШ? Тя железно чейне ли има?

Дотук добре,ама я познайте,какво ще последва?Здрава ограда и минни полета му е майката!Дано Бокото и Ненчев го преосмислят спешно!За да не се превърнем в Оркистан..

върха на оградата да е завит с острото на към нас, а? После да очакваме изходните визи и жителството.

да се еПеш у гъСо!

Чета ги дотук-всеки оправя някого,ама никой не се сеща за поговорката за атовете които се ритат и магаретата.Най-лошото е, че и на правителствено ниво,сме на етап декларации за план "Б".Ердоган утре ще им бие камшика

Дамата е в бяло и идва от най- бялата къща на света- невинноста... от там насетне го знаем.

като в оня виц за номера в цирка: "... и аз излизам в бял костюм!"

Завалла Таийп, сега разбра, че европейските политици са по-големи мошеници от най-изпечените джамбази на хайван-пазара!

Не си взеха поука от гърците. Виж как почнаха да слушкат те. Аз им кажа - сочете един метър, Ци-прасчо казва направо два. Ще дадат и последната сиРИЗА само и само да ги измъкна от блатото.

На Фрауто и беше хубаво до сега като му правеше свирки, ма като видя, че Ердоган посегна за вазелина и започна да я оглежда из отзад, се сети за какво иде реч, вдигна прашките и беш!

Мангали, гаджали и русофили нямат място в ЕС и САЩ.

След като французите, англичаните и германците буквално смачкаха режима на Ердоган, по форумите все още има кретени, които си мислят, че ЕС са слаби. Съвсем скоро ще видите как множество производства ще пристигнат в България от Турция, ако Ердоган продължава да унищожава демокрацията в Турция. Понеже Ердоган вече получи сигнал от САЩ, че ги е изнервил, сега последните са немците, които в пряк текст му заявяват, че не одобряват политиката му. За икономическия успех на самозабравилия се Ердоган скоро няма да се говори нищо. Той беше принуден да махне първия си министър, който едва не вкара Турция във война, сега ще трябва да разкара цялата геройска и патриотична анимация и да даде пълни права на кюрдите, които заедно с Иран са новите съюзници на ЕС и НАТО. За Ердоган остават Русия и Китай като БРИКС може да се превърне в БРИКСТ или да се присъедини към Азиатската зона доминирана от Кремъл. Всъщност все едно какво ще стане с диктатора Ердоган. След изявлението на Меркел той е вън от сметките за ЕС.

е, те сега ще дойдат "прозводствата"... не, че като дойдат точно тук и никъде другаде, ще има грамотни хора, които да ги организират и изпълняват... по-добре кажи някоя Смислена причина за да не дойдат орките с които ероган вече заплаши !?

Ердоган се е заиграл с другарите от Москва и Пекин, а самочувствието му е основано на големите икономически резултати. Самозабравил се е, като в същото време подценява силите на някои държави и опитва да ги изнудва. Ако пробва да изпрати бежанците насам ще влоши отношенията с нас, което не може да си позволи. Турците поддържаха много сдържана добросъседска политика заради съюзните ни отношения през две световни войни. Заедно с тях сме удържали победата при Дарданелите, което е голяма чест и Ердоган никак няма да смее да я похарчи. Той ще продължи да ги праща към Гърция. Освен това турците са много умни, за да не нажежават отношенията с нас, защото ние сме вратата към европейските пазари и складове. Турците не гледат толкова враждебно на нас, колкото ние на тях и повече държат на нас, отколкото на гърците и арменците. На практика те работят много добре с нас и това не е за подценяване. Освен това ако ги прати насам, тук ги чакат рикошети във въздуха, лоши условия , нечовешко отношение, комунистически позор и бедност. Ние сме по- бедни от сирийците, които имаха частна собственост и тук ще са като в концлагер.

Гума, мисля, че не си наясно, а играта е много по- сложна. Ако се изтегли едно производство от там то е това което е пред фалиране за да се хвърли вината за фалиране на новия собственик. Междувременно ново производство ще влезе пак в Турция- за съжаление.

Аз да не казвам, че е проста. Ричард Ран направи една песимистична прогноза, която може да се сбъдне точно толкова, колкото и моя коментар, защото всяка прогноза на обществени събития е спекулативна поради непредвидимостта на бъдещето и трудността да се отчетат вторичните фактори, които може да се окажат решаващи в дадения момент.

Вземаш желанията си за действително реализирани. България е обречена, ако няма собствена политика и хора, които да я реализират. Тук ще се напълни с мигранти от Близкия изток, а може би и от Африка. Няма значение коя бандитска групировка ще е формално на власт. Страната се управлява от колониална администрация, като изпълнителите са подбрани от изродите на нацията.

Marhaba аркадаш. Няма неискам. След 3000 щеш или нещеш, ще пътуваш без виза в Европа. А дай сега по една баклава.

Машала серсеми, по-вероятно е Кюрдистан да има собствена република от колкото туркито да съществува като държава!!!

ДИР-А, ИЗТРИЙТЕ ПОСТОВЕТЕ НА ДУРСУН!!! ОМРЪЗНА МИ ДА ПУСКАМ ПОСТОЯННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ И ЗА НЕГО, И ЗА МЕЛИХА / ИСМАИЛ / МУРАД.

Сетила се Мара да се побара!

и не само от тук това е хромозома на първия човек сътворен в европа или в света(още текът изследвания)!!!!целия свят е полудял да търси кръвни и родствени връзки с бългрите!!!! един японски вестник пише, че вече имало окуло 500 000 000 милиона по света които носят този хромозом и се декларирали, че са българи!!!! това е хромозома на европеидната раса!!!! HAPLOGROUP I

брей, брей, брей! 500 000 000 българи по света! ти да видиш! а ние тука не можем да съберем 7 000 000, от които половината са от ромски произход.

Всъщност с космическия кораб "България" са дошли първите човеци на тази Земя. Всичко произлиза от тези 200 човека. Всичките са Българи. Най-добрата нация! И понеже все сме най-добрите, затова все ще се намери някой да ни слага прът в прогреса. Я ще ни пороби, я ще ни "освободи". Я ще ни купи. И задължително са чужденци де. Не от наще. Абе така е. Нещастни сме, щото сме богове.

не те поробва за да ти спира "прогреса" а та те затрие от лицето на света с унищожение после притопяване!!!! като ти организира войни в които убитите мъже са главно от тази хаплогроуп и както между победените така и между победителите(балканска война, междусъузническа война, парва световна, втора световна война и т.н. като ме престава да работи с тази доктрина векове наред сега "добрололно заселване(разпределение по квоти)", падане на визите за турците !!!!

На това му се вика: "Шах с дамата и мат!" Каквото и да кажат някои заблудени и враждебни овци за Меркел, тя просто пречука Ердоган и отряза диалога с едноличния му режим като показва на дело, че с тоталитарна държава съдружия няма да има. Това показва и на стопаните на Кремъл, че и с тях отстъпки няма да има. На ЕС им трябваше време да се организират и сега са в настъпление. ЕС изгърбиха гърците, сега турците и после вероятно ще изтърбушат и сирийците да си приберат назад вересиите. С това ЕС ясно показаха, че няма да мине номера на руснаците и турците с бежанците и сега трябва да ги връщат обратно. Изявлението на Меркел ясно е показало на Ердоган, че не може да налага условия на ЕС.

Ами и да и не. Меркел и Юнкер до скоро бяха на принципа всичко е наред и ще си затворим очите. Официално се опитаха да го пробутат като ЕК директива, но....каква "изненада", оказа се, че само те двамата си го мечтаят. Изборните резултати в Австрия много ясно показаха какво ще стане с Европа в следващите 2-3 години, при запазване на сегашния курс. Е, чак толкова самоубийствено прости не са Меркел и Юнкер и воала - ново 20 в преговорите :)

Браво Mеркел,един политик на място трябва да натрие гьон сурата на ердоган,никакви визи и забрана на турците да влизат в Европа за 50 години или докато признаят за извършеният геноцид срещу българите и арменците.

Лошо, няма да мога да си нося новия фес в Европата.

няма проблем,новият фес ще го носиш в родният диарбекир където с радост те чакат диарбекирските ман..фи.добре си им отишъл на крака в родината ти.

какво те безспокои? Отивай при роднините си!

Меркел отряза неоосманските мераци на Ердоган за исламска Европа.

Остава да се досетиш , че подрязания кренвирш има мераци които нямат нищо общо нито с Европа , нито с визи.Иска му се да е султан .

Нали затова се скараха с другия мераклия за Император. Не можаха да поделят Европа в чия империя да влезе.

Така е, но пътят към султанския престол минава през общите снимки с чужди лидери.....Иначе изолирани и изгладнели поданниците току виж поразмислили...

След ката осра Европа , бабето започна да се осъзнава. Ефект обаче няма да има , защото та Ердоган му е през рязания макарон.

В момента в който се разбра , че 12 МИЛИОНА амуджи се точат да се преселят на Острова ; На Баба ЛицеМеркел май и звънна телефончето ...

какво стана бе? спряхте да пишете? всички четете за HIPLOGROUP I (Y-DNK)да разберете пъклените планове на сатанатамай а?

Тези изследвания правят на пух и прах проповядваната и прокарвана от россиянската империя теория за "братските славянски народи", под ръководството на москалските "славяни". Прави на пух и прах тезата, че ние, българите, сме някакви азиатци-татари, дошли по тия земи от степите на Азия. Истаната е точно обратно на това - от тук сме се разселили към Азия, след което сме тръгнали обратно към родните ни места! Прав е американеца, който поддържа, че именно района на Черно море е едно от огнищата на цивилизацията! Ние, българите, сме коренно население тук, на Балкански полуостров и на Европа!

Значи да се стягаме да поемаме вълната от 1-ви юли. По-умните държавници използваха отлагането за да стегнат границите си, а нашият го използва за да изпроси няколко джипа и да се хвали колко сме непристъпни. Ще видим колко сме...

Обеси трима български каналджии и след това няма нужда изобщо да се хабиш да пазиш границата.

Не мога да схвана, как се отрязва рязан.

Разгеле!

Да, нас не трябва да ни интересуват интригите между лицемери, но това е ясен знак че ББ МОМЕНТАЛНО трябва да поръча чисто новички 20-40к шокови мини на ВМЗ Сопот и те бърже да бъдат инсталирани по Българо- Талибанската граница: почти сигурно е че сега миджахидина ще залее Европа по всички направления с "бежанци", демократори, кюрди, и всякаква талибано-коферманска измет

ами по-добре вярвай на античовека, който така ги проижвежда без кирилица!!!! защо трябва да ми вярваш на мен ти нали можеш да четиш на кирилица, или трябва да е на иврит???, пиши на GOOGLE - HAPLOGROUP I-M170 и ще видиш тестовете, ок?????

Плувай си в собственото си невежество и ни остави на мира бе, спамер.

да поемаме вълната от 1 юли. По-умните държавници използваха отлагането за да стегнат границите си, а нашият фукльо Тиквата го използва за да изпроси няколко джипа трета употреба и да обикаля и да се хвали колко сме непристъпни. Ще видим колко сме след месец и нещо.

Меркел се мята като риба на сухо. Вече не знае на кой свят е. Няма полезен ход.

От елате ,елате на Меркел.... последва сделка с Ердоган... след това...националистичен рефрекс. От вчера ни напред,ни назад... От едната страна са европейските избиратели....от другата...мигрантите в Турция.

Ся, някой може ли да ми обясни как така Булинка се изказва от името на ЕК? Защото ЕК беше взела решение да предложи на Съвета на Европа и Европейския парламент. И това са 72-те условия на ЕК, а не на Германия. Гусжата май пет пари не дава, че в ЕС членуват 28 държави, а не само дойчовците.

булинка ти е по-умерена, засега само съди журналисти за обида на другия голям демократин оттатък Босфора. Още не е започнала да им гори писанията. И тях самите. Но ако й заръчат кукловодите й, знае ли човек... Постегнаха бараките в Бухенвалд и даже, чу се, но се замаза, че некви "мигранти" са се нанесли в част от тях.

Референдума в Великобритания, разбира се, ще бъде фалшифициран.

При демоНОкрацията е така - лъжи, манипулации, измами, кражби, грабежи, убийства, войни, разрушение, унищожение...

Разбира се. Разбира се. Всички знаем това.

И аз не бих се учудила. Огромното мнозинство от британците искат Брекзит. Също така вчера видяхме какво се случи в Австрия - вместо законно избрания десен кандидат-президент, беше сложена куклата на зелените ака социалистите на Станишев и Шулц. Зелените из Европа са подразделение на социалистите...демек там бърка Станишев и Шулц след него мете и премита..... Не моем да я мислим Еуропата с такива пумии на върха. Аз викам да се махаме от тех, от соцмафията. Те са ебахти гнилочта. Влезнат ли веднажка некаде и настава разрушение и ограбване!

Като изключим малкото недоразумение, че свършиха парите, иначе Москва си е много добре. Няма да си губим времето да говорим за останалите региони. ;)

Даа! Такива са т.нар. социалисти и у нас, и в Европа. Нали точно те свалиха законната власт с преврата на 10.11.1989г. и сложиха началото на разрушение и грабеж! А всички останали у нас не са по-различни, те са техни подразделения!

Меркел определено изпълнява това, което и се каже от ФАЩ. Сега се очаква кютек на изпратените от Турция в Сирия демократично-опозиционни сили (Ракка). С помощта на кюрди, поддържани от САЩ. След което може да се и създаде независима кюрдска държава. Какви визи - какви 5 лева..

НА ЕДИН КАЗАН ХЪБАВА ГОЗБА И ТРЯБВА САМО ЕДНА ЛЪЖИЦА ЛАИНА,А БАБА НАПРАВО СЕ ИЗХОДИ.КРАЯТ НА НЕИНОТО КАНЦЛЕРСТВО Е МНОГО БЛИЗЪК ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА И ДА ЗАМАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО.

Е значи Шмеркел не е чак толкова изкуфяла, за да позволи дивашки анадолски набези към Европа.

Това е само тактическо отстъпление заради английските евродебили... Пък и за немските.

Верно е. Аз мислим, че хората се ориентираха към десните, а меркел е от левите, барабар Станишев, Шулц и сие Оланд. Ма Оланд се усети, че му разграбват страната та даде заден. И сега напъна е да сложат новите марионетки пак от същата мафия. Идват нови избори, не може да се изпуснат....затова се правят врътки и се подават публични сигнали. Какво наистина си приказват помежду си извън медиите е друг въпрос. Всички знаем как умря Цар Борис - тайнствено и загадъчно броени дни след разговор с Хитлер. Уж всичко беше наред с разговора.... Да не забравяме кой е Шулц, кой е Станивеш там, и коя е меркел - нима мислите, че те ще ви кажат сичкото в очите открито? тея подмолни плужеци.....

Отдавна е казано, че история е това което се пише , а не точно това което е станало. Всички знаем какво е написано как е умрял Цар Борис, но дали е точно така е трудно да се каже. История и статистика са доста мъгливи и разтегливи, но двете служат за манипулиране на общественото мнение.

излязоха резултатите на днк тестовете на човешкия хромозом- на бялата европейска раса хаплогроур и!!!! тази човешка кравна група започва саществуването си преди 25 000 години на балканите като все още е много силна в балканските народи херциговинабоснасарбиябългарияхарвацкасловениямонтенегроалбанияруманиямакедодияи в молдова,украина, полша, чехия, словакия, и в северна италия, северна гарция, австрия германия, корсика, ирландия, швеция, финландия, норвегия, белгия, холандия, дания, белорус, литва,латвия като лабораториите са публикували и схеми как тази кръвна група мигрира през вековете за да достигне до скандинавските народи. винаги се е знаело, че има план да изчезне тази раса, но сега вече го има черно на бяло. а и като мисля за всичките воини, които ни организираха, за да се избиваме едни с други и програмирано да намаляваме, целият свят е гръмнал за милиони е невероятно хубава вест(че свърши времето, когато те пишеха "историята" за нашия произход и т.н.), че сме дошли от никъде си и н.т.) за други скръбва вест, фрау меркел 100% е видяла тестовете, и се е светнала най-накрая за всичко, както се разкри и това, че еврите са платили на турците за да нападнат и завладеят балканските народи целта е била пълно унищожение. и както казва библията сатаната* ще бъде разобличен и хвърлен в огненото езеро.....и на земята ще пребаде царсвото небесно!!!!

Как да повярвам на "българин", който няма кирилица на клавиатурата си?

ами по-добре вярвай на античовека, който така ги проижвежда без кирилица!!!! защо трябва да ми вярваш на мен ти нали можеш да четиш на кирилица, или трябва да е на иврит???, пиши на GOOGLE - HAPLOGROUP I-M170 и ще видиш тестовете, ок?????