Ранени полицаи и граждани на протеста в Раднево

На втория ден на недоволство в Раднево протестиращи пробиха полицейските заграждения и стигнаха пред ромската махала на града. Има ранени полицаи и граждани.

Обратно в новината

Коментари - Ранени полицаи и граждани на протеста в Раднево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА ВАС СМЕЛИ РОМИ ЗА ТОВА ЧЕ СЕ БОРИТЕ СЪС БЪЛГАРСКИЯТ ФАШИЗЪМ

По повод и без повод предлагам на всеки които иска да си обсъждаме без цензура да се изнесе на универсалния силно криптиран и уеб базиран чат сървър на адрес (chatcrypt(.)com) стаята за начало е dirbg i parolata e dirbg a usera пожелание. Добре дошли братя Българи. Чакам Ви! master_one

Кой им организира извозването и кой плати за автобусите! Пак ли ние, дето плащаме данъци!?

Освен всички останали привилегии , циганите имат и тази , да бият полицията на воля и никой да не смее да ги пипне с пръст ! Че видите ли , насажда се езика на между етническата омраза !

То е ясно, че на хората им е писнало от циганите. Ясно е, че циганин само бой го оправя. В наше село има няколко мангала, ама несмеят да крадат или да се правят на мъже. Особенно след нощта на дългите сопи дето преживяха. :)

Да беше виновен чужденец често да се цъкат бомби в селата...

"Течът по "Антична Сердика" бил заради липса на хидроизолация" Ми, нормално, грешка няма. По римско време хидроизолация не е имало. Антична Сердика е изкарала десетки векове докато едни евроусвояващи не я поставиха на колене.. п.п. Фирмата "изпълнител" е "Пътища и мостове" ЕООД - айде представете си какви пътища и мостове правят. п.п.2 Да вземат да направят спешно една проверка на Столична гара, да не се окаже, че са забравили да направят нещо важно и да се срине неочаквано. Или поне да се наводни.

евреите в най-новия си опит да превърнат света в касапница заради собствените си печалби на ЕЦБ и ФЕД.

ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ПОЛИТИКА НА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО НА СОРОС ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯЕТНОС

Пука му на Сорос за теб. Даже не знае къде сме на картата.

Ако трябва да сме честни. Обсерваторията на сирийските права за БХК медиите докладва за поне десетина убити полицай на Ердогания. Бунтовниците напредват към Офшорко-бълхария! Лошо нема!

Какво има за неразбиране?Момчетата искат да влязат в ромският квартал,но някой предварително ги е извозил с автобуси от квартала.Полицаите пазят протестиращите да не би да влязат в квартала.Точно цигани от Раднево преди години са били използвани за обезлюдяване на 2 села-Трояново и Белите брези.Има видео"С цигански банди държавата обезлюдява 2 села"

аз не мога да разбера кого наказват протестиращите тези които са пребили момчетата или тези които живеят в махалата

Не е виновно само това правителство.Мафията е създадена много отдавна.Казват ни го и в списанието Foreign Affairs .Там пише Мойзес Наим.Той е член на международна фондация за мир.България е на първо място в света в списъка на мафии-страни.Партиите не работят и не защитават българският народ.

Защо пазим само циганите ? Кой им дава право да бият , убиват , крадат и т.н. Законите не важат ли за тях. за тях няма ли прокуратура и съд.Храним ги , отглеждаме децата им , плащаме им откраднатия ток и вода,плащаме им помощи ,защото ги мързи да учат и да работят... Благодарността им е - агресия ,кражби , побоища. Това държава ли е ,господа управляващи , това полиция ли е , г-жо Бъчварова , това не са ли престъпления , г-н гл.прокурор ?Вие с бездействието си провокирате тези конфликти . Не беше отдавна сагата Орландовци.Чакаме вашето адекватно поведение и решение ,за да не се случват тези безумия в държавата.

Отговорът има две измерения. Първото е, че това е "шпицкомандата на либералния мулти културен световен ред", на корпорациите и банките (Ротшилд). Освен това, циганите са гайлайтерите на НЕВЕЖЕСТВОТО. Второто измерение прави ВИДИМО вътрешното ни невежество и ни кара да се определим към: -БОГА, ЗНАНИЕТО, ЙЕРАРХИЯТА, ГРАДИВНАТА СТРАНА НА БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ - материалното, егоистичната алчност, статуквото ... и НЕВЕЖЕСТВОТО "НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!", "1984" Оруел.

НЯМА НИЩО ПОЛИТИЧЕСКО И КРИМИНАЛНО,ПРОБЛЕМА Е ЕТНИЧЕСКИ И СОЦИАЛЕН, НЕОБРАЗОВАНИ,С МНОГО ЦИГАНЕТА,БЕЗ ЖИЛИЩА, НЕПЛАЩАЩИ ТОК ВОДА И ДАНЪЦИ-УДОБНА РАЗМЕННА МОНЕТА НА ПОЛИТИЦИТЕ И ТЕЖЕСТ ЗА МАЛЦИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

Пропусна най-важното - супермързеливи!

васо ( нерегистриран ) 05.05.2016 12:17 Какъв парадокс. Плащаш на полиция от данъците ти, плащаш социални помощи на цигани от заплатата ти, за да те бият полицаи по протести и цигани по пътищата! Ако застреляш някой циганин, останалите цигани мамичката ти ще разкатаят, а полиция, съд и прокурватура никак няма да те защитят. СЪД, МИЛИЦИЯ и ПроКУРВАТУРА са платени слуги на мутри, цигани и проститутки. тези вредни и паразитни организации трябва да бъдат разформировани, разпуснати и забранени със закон, а на тяхно място трябва да се сформират доброволни граждански отряди, които да извършват бърз съд и присъда на място Гарантирам ви отрицателна циганска престъпност само за месец- два!!!!

От кого ви е страх, цензурата на Хайко Костов?

вечи ЕС пари да ги интегрирваме..тъй ша е. Игрите на Глада.

Плевенлиев далеко, цацаров високо. :-))) Обама управлява. Негър за света на ООН-е. ? Само капути и свинска цензура. С извинение към свинете. Те ни хранят със своите данъци. Това е реплика на Кой във филма "убити ще има винаги, докато евреи управляват! приемете ги като колатерални жертви, за разлика от "нашия" "холококост!"

В Словакия, преди години, правителството яко затегна "ромите" и "ромските махали". Тези които не издържаха се изнесоха в чужбина. В България... стига да протегнат ръка и правителството дава. Дава и дава та се къса. А полицаите? Май забравиха откъде идват парите за техните заплати. От данъци. От данъци които се плащат от хора които работят. От хората които са на протеста.

ромският проблем трябва да се постави като ултиматум пред всеки кмет , той е този , който трябва да сложи ред във всяко село и град , но с наша помощ !!! енергията на ромите трябва да бъде канализирана по различен начин , с общественополезна цел ; те могат и трябва да бъдат нашето"оръжие" срещу мафията !!!

намериха ли тефтера на Киро царя на ментето или пак ша тарсят?

НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И СТЯГАТ РОМСКИТЕ РЕДИЦИ ЗА ГЛАСОВЕТЕ ИМ.КОЙТО ПОВЕЧЕ ПЛАТИ ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАТ РОМИТЕ.

НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ И СТЯГАТ РЕДИЦИТЕ НА РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ.КОЙТО ПОВЕЧЕ ПЛАТИ РОМИТЕ ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАТ.

Ае стига с това "роби" бе, калъф!!!

Когато 4 подивели и морално и законово незаинтересовани членове на това общество вилнеят най-нецивилизовано и осакатят работещи граждани dir. умерено и почти одобрително съобщава новината. Когато обаче има ответна реакция на беззаконието, dir. изкарва всичкото красноречие, на което са способни да преувеличават жертви и щети. Значи ударен от пиратка полицай е кървава разправа, а невинно момче, което бере душа ще го споменем само мимоходом. Браво dir.- как са Ви езиците от лизането на задници; как си храните децата с парите, които Ви плащат за сервилността Ви?!?

надявам се скоро да има масови рапорти за напускане на МВР-то и липса на желаещи за там -----поради опасност за живота -и без 1000 та подарени им нас на месец лева да минат -прасетата

Кой е отнел предимството не разбрах? Не казва ли КАТ кой е виновен, без да се гледа цвета на кожата?

Патологична перверзия. Български полицаи се бият с българи.

Искаме отговори. Кой ги изведе и кой плати? Защо се защитават убийците, а жертвите се тормозят?

И кои са безправни в тази държава, питам и отговор не искам:-)))))))))

брей циганите ги извеждат с автобуси, пазат ги като депутатите в парламента, голяма ценност...