Доналд Тръмп остана сам в надпреварата за номинация

Джон Кейсик се оттегля от надпреварата за номинацията на републиканците, съобщиха от неговия щаб.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп остана сам в надпреварата за номинация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно сам! Във всякакъв смисъл. Но първо да иде на дерматолог - май страда от вителиго на кожата рижльото. Това ще да е от прекомерно честото боядисване и боите и химикалите. Дони, уволнен си!

За тая измет трябва ей такъв шизофреник за президент.

поклонниците на путин искат патока доналд със свинските очички, но после ще им се реве. Като се съберат двама луди и става световна война.

Би било интересно Тръмп да спечели - ше е като "камък в блатото". Но за съжаление етнически Щатите вече са други. "Тъмно зелените", латиносите, всяка друга сбиротия, която разчита и живее на помощи гласува единно за демократите. Дори магаре да сложат пак него ще изберат. А бъдещия най-вероятен подбедител - с нищо няма да промени статуквото. Аз ще гласувам за Тръмп.

Само за някакви войни с Русия са в главите. Няма такъв филм. Вчера по РТ съобщиха, че цяла Русия е за победа на Тръмп. Те договрките с Путин вече са направени. Дойде ли Тръмп на власт всички забрани за търговия с Русия ще паднат. А Путин и Тръмп ще станат първи дръжки.

abasador

те и сега са си, първи дръжки уважаеми. Е доста подпомагат на лицата им, за да изглеждат по-млади, но също така и на други места (не уточнявам къде) за да са по-меки. Лек ден.

Опазил Бог!

двамата са първи ДРЪЖКИ

Тръмп вече се произнесе съвсем ясно - руските самолети ще бъдат сваляни. Още няколко месеца живот ви давам - и започва Голямата война. Готови ли сте да умрете за милиардите на еврейската групичка около Путин - Ротенберг и сие? Абе и да не сте готови - ще ви се наложи= :=P

Информацията в Интернет ни казва, че Тръмп на всеки десет години сменя партийната си ориентация

СОРОС ДАДЕ 20 МИЛИОНА ЗА ОПЛУВАНЕ НА ТРЪМП ,НАЙ ОПАСНИЯ СЪПЕРНИК ЗА НЕГОВАТА КУКЛА,ХИЛАРИ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДАВАШЕ ,ТОЛКОВА ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ТРЪМП СЕ МНОЖАХА,СЕГА С КАКВО ЩЕ ПЛАЩА НА БГ.СОРОСЧЕТАТА?

Тръмп ще стане президент за да спре ислямизирането на запада. Ако не успее, ислямът ще победи.

Кюрди и турци без визи в Европа, начело на Америка застава алчен идиот... не е добре пейзажа.

Това което хората харесват най-много в Тръмп е че е против нелегалната имиграция, нещо което е голям проблем и в Европа. Май и в Европа трябва някой като Тръмп!

чичо ви Скруч като влезе в Белия дом, така ще нарита руската мечка, че президентстването на Обама със сваленият руски самолет в Сирия ще ви се струва като сън в лятна нощ. Па и бившата му кат всяка чехкиня хич не обича блядовете и го е подковала по въпроса.

Те и други я ритаха руската мечка, ама после останаха без крака... Може пък на Тръмп и да му трябват... краката.

Даааа,ама ние си имаме министър -преседател ,който може да стане президент,а Тръмп не може да стане пожарникар!

по кой природен закон независимия кандидат тръмп успява да избута останалите 17 противника , някои от тях бяха и фаворити все пак ??!! сега единственият начин да се попречи на тръмп е сценарият "кенеди", но това носи своите рискове , нали ??

как кой. този на негативния вот. Този по който Бюрека влезе в парламента. Този по който Жорж Ганчев влезе в парламента. Този по който БСП взима властта 2 пъти през 90-те. А и да не забравяме, че в америка всеки съди за човека по парите му.

този стане ли президент - войната с Русия е неминуема. Има да квичат на умряло путиноидите дето сега се радват.

Глупости - Тръмп очевидно е рационален, за разлика от Хилдадзвера .

Просто на хората им е писнало от безлични марионетки. Една част от населението вярват, че той ще им донесе просперитет. След убийството на Кенеди и криенето на истинските причини от официалните институции, хората вече са обезверени. Просто той се опълчва на системата. Какъв е мотивът му и какво ще се случи предстои да видим.

А СЛЕД НЕГО И МЕРКЕЛ-ПЛАЧЕТЕ СОРОСИ

Доналд Тръмп, водещият претендент за кандидат-президентска номинация на Републиканската партия в САЩ, заяви, че "в определен момент" може да се наложи да бъдат сваляни руски бойни самолети, извършващи опасни маневри в близост с тези на Пентагона.

Spirit

Смешни и жалки сте мурзилки! Две, три сте само на брой, но затова пък яко сте оцвъкали форума. Не знам дали сте платени или сте просто глупаци, но Тръмп/или американският Жорж Ганчев/ може да бъде президент само в някое шоу предаване.А вие пак ще д.хате супата, запомнете добре това! Все пак за всичко има хора на този свят.А за вас нисшите духом е отредена точно тази роля.

запоми си думите за след няколко месеца!

Жестока разправа се готви за вас неолиберастите,толерастите и соросоидите! Почвайте да виете на умряло! Времето ви свърши безродници!

Spirit

Споко брачед и ние няма да стоим със скръстени ръце. Например такива като теб ще ги бесим за ташаците. И ние сме научили нещо от Путя.

Те мурзилки са и по голямата част от републиканските гласоподаватели, нали така :D

Това ще бъде най унищожителната победа на демократите над републиканците. Аз все още имам някакви съмнения че републиканците ще номинират Тръмп - вратички винаги се намират.Може да му спретнат някой психотест(който очевидно Тръмп няма как да премине)

Spirit

На есен срещу Тръмп ще бъдат демократите, интелектуалците, ляво мислещите американци, испаноговорящите/които в някои щати са си направо мнозинство/, негрите....Да продължавам ли по нататък? В резултат ще го издуха още на първия тур, предричам наистина безапелационна победа на демократите. Тръмп е символ на всичко реакционно и недемократично, Америка начело с него/недай си боже!!/ ще бъде царство на олигархията.За радост в тази наистина велика страна обществото има достатъчно съпротивителни сили да не допусне това.

На първия тур още ще го издуха викаш? Поне шанс за балотаж няма ли? Знаеш ли изобщо, кандидат за президент на коя страна е Тръмп и как се провеждат изборите там?

след буш, още един хулиган? тежко на човечеството! на троновете седнали неуравновесени, сенилни или комплексари и "управляват, ли управляват" накрая ще затрият хората заради болничавите си идеи, според мен клинтън е по-безопасна.

Който си мисли че Перуката може да стане президент на САЩ,значи не разбира нищо от политика и още по малко от историята на Америка.

Време е на власт да дойде човек като РЕЙГЪН.

Съгласен съм,само дано не сравняваш Тръмп с Рейгън - щото Рейгън преди да стане президент има 30 години стаж като управленец(губернатор,сенатор)

да сте стане и 2 мандата сте има *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дай Боже, да победи проклетницата Клинтън!

мислиш ли , че са по-големи мазохисти от нас ??

Едва ли ще има по-опасен президент от настоящия ! Американците паникьосват , защото не знаят , че изтърпяха два мандата на най-лошия в цялата им история .

ТРЪМП ИМАШЕ СМЕЛОСТА ДА КАЖЕ ,ТОВА КОЕТО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕШЕ НО НЕ СМЕЕШЕ ДА КАЖЕ ЧЕ БУШ,ОБАМА И ХИЛАРИ НАПРАВИХА ОГРОМНА ГРЕШКА В ИРАК ,ЛИБИЯ И СИРИЯ

Победата на Тръмп може да има трагични последици-сега на много /при това известни/журналисти и политолози по света и у нас може носовете да започнат да растат неудържимо/като на Пинокио/ ! И това е защото непрекъснато лъжеха,че Тръмп няма никакви шансове,че е несериозен човек и т.н!?Ако пък лъжите са били поради некомпетентност,значи трябва да очакваме и други големи изненади!?

както са тръгнали нещата , не е изключено да се сбъднат някои предсказвания на баба Bанга !

Тръмп е клоун и смешник.

Ами нека и клоун да си изберат.

Татко ти ( нерегистриран ) 04.05.2016 21:35 . Честито, Тръмп Попилей "клинтъновците", изхвърли навлеците и в разбирателство с Путин оправете световната неразбория!

Идва мрачно време за соросоидите

Цилно се надявам да здъвче и изплюе куклата на сорос-крукет Хилари

Тръмп. Ново двайсе.

Trump, novo dvaice? Da, ako si jivela v peshtera v poslednite 3-4 mesetsa.

Горкия! Започвам да го съжалявам.. Останал сам в надпреварата :-))). Обаче сериозно. Обама с колко лева успя да увеличи дълга на Америка в сравнение с Клинтън? С Няколко КТБ-лева? :-))). Как се спасява аутсорсната антиикономика? С назначаване на Йелън, като шеф на ФЕД и с войни където се свари по света. Благодарение на социалистите и Меркел Европа е пред гражданска война, от което печели мултинационалния юдей. Пенсионерите измират, а новото поколение е добре промито откъм мозъчен потенциал. Не му трябва много, много за бъдещето, освен трите мозъчни клетки: за размножаване, за купуване на финтифлюшки и за слюноотделяне. И да съм пропуснал нещо, то и без това е маловажно :-)))

гущер!

Честито, Дончо! Попилей "клинтъновците", изхвърли навлеците и в разбирателство с Путин оправете световната неразбория!

Една бяла акула ще застане начело на пирамидата и всички рибета трепнат изнервено. Всъщност задачата на Доналд Тръмп е да осигури работни места и той ще го направи, защото от години се готви за този момент. Интересното е какво ще се случи с бизнеса и как Америка ще развие бизнеса си?

.... верно, че баба Ванга , че познае .... казала е: "44-иу президент на САЩ ке биде църен .... ,а след него Америка нема да я има .... !" . Велико !!!!

Не верувайте на слухове!

То и Едгар Кейси го е предсказал...

Ако Тръмп държи на предизборните си обещания и стане президент,много добре за Европа и за нас.Ще затрие омразната организация НАТО ,/"НАТО е отживелица"-негови думи/ и ще ни отърве да храним такива търтеи и разбойници.

...и щял да сваля руските самолети

Доналд Тръмп, водещият претендент за кандидат-президентска номинация на Републиканската партия в САЩ, заяви, че "в определен момент" може да се наложи да бъдат сваляни руски бойни самолети, извършващи опасни маневри в близост с тези на Пентагона.

Не могат да го наддумат този Тръмп. Колоритен е, на другите даже не им запомнихме имената ...

вярно. обаче не съм сигурен че президент трябва да се избира по това си качество

Тръмп ЩЕ БЪДЕ следващият президент на САЩ.Който не е разбрал,явно не е в час.

Тръмп определено разочарова традиционните републиканци. Останалите са републиканци само на избори. Това предопределя победата на Клинтън и няма защо да се притесняваме, че Америка ще се путинизира...

Ако под "путинизация" разбираш желанието държавата да бъде могъща и независима, Америка отдавна е путинизирана. Не ме интересува каква е и ще е Америка - важното е да престане да се бърка в Европа и Близкия Изток, защото тя дроби попарите, но ги сърбаме ние.

Тази година е сензационна.Някой вярвал ли е,че Лестър ще стане шампион на Англия-коеф.на залагания1:5000!Някой вярваше,че в Австрия основният кандидат за президент ще бъде Хофер/ и вероятно ще го изберат/!Кой вярваше ,,че AfD в Германия ще стане трета политическа сила с тенденция да стане първа!?И най-вероятно Тръмп ще бъде президент!Има и логика-въпреки слабостите му,той изглежда по човешки,докато Хилъри създава някакво усещане за студенокръвност като при влечугите!?Отвратителна жена,ако изобщо е жена...

Май сте забравили, че и на Обама така се надявахме

Обонго е църничък бе. Никой не му се надал!

Нямам такъв спомен ,някой да се е надявал.Може и да е имало такива които не разбират от политика.

Тръмп ще е новият президент на САЩ! Клинтъновица няма никакви шансове! Народа я мрази, поради много причини. Тя е олицетворение на шуробадажанащината и липсата на всякаква мярка в разпасалите се олигарси, които поставяха всякакви цървули на ключовите постове, само и само да държат властта и да мачкат измъчения народ. Тръмп ще ги разбие! Свърши се с наглата престъпна шайка, която управлява САЩ от края на войната до сега! Американския народ мрази бясно престъпната олигархия и затова всички негласуващи в изборите досега (над 63%) ще застанат зад Тръмп. Клинтъновица ще бъде размазана!

Ако изберат Хилъри, край с Америка..и света.

а ако не стане техен президент, искам го за наш