Ген. Конашенков: Русия няма да участва в битката за Алепо

Русия няма намерение да се включи в битката за Алепо, обяви пред чуждестранни медии генерал Игор Конашенков, говорител на руското военно ведомство.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Конашенков: Русия няма да участва в битката за Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тоя няма и нужда да се намесват руснаците...Само тяхната артилерия, ракетни комплекси и хеликоптери ще смазват всички Джихади Джота от ИДИЛ в Алепо:) Без да се доближават до града:) От дистанция 10-20 км ще си изстрелват ракетите и снарядите :) И ще си свирукат, докато джихадистите отиват на свиждане с Аллах:):)

Военната "мощ" на красная непобедимая винаги е била мит. Позорни са били всичките и "победи". Във финландската война, например, жертвите които руснаците дават са над 350 000 срещу малко над 23 000 финландски (заедно с цивилните) жертви. Ами ВСВ? Над 40 млн. руски жертви срещу 10 млн. германски. При положение, че СССР влиза във война три години по-късно и при положение, че Германия е воювала вече с цяла Европа! Позор!!! Абсолютен позор! Но иначе като ги слушаш - по-непобедима армия не е съществувала в човешката история.

Няма да участва защото не могат, за това и не искат. Още ги болят червените задници от Афганистан, само че този път расия е десет пъти по слаба и Варшавсия договор е само от руснаците, сирийските сърцияди, и иранските главорези от хизбулах. Руските царе се обръщат от срам в гробовете си

Popa

Нема паре, нема участие! Нема участие, ама после да няма тън-мън!

Още малко ще си веете парцала по света мурзилки, после идва ТРЪМП и край с вас. Той е бял, той е умен, той е и богат и той ще измете средновековните пияници от световната сцена. А джуджето Путин ще работи в някоя школа по джудо като помощник треньор в Тексас.

Много подценяваш Путин или много си облъчен от Тръмп?!

Не избързвай,че ще ти изстине местенцето и хонорарчето.Баба е много паметлива.

И защо да не участва? Защото май вече са вътре в града и чакат..победителите?

Нощната смяна съвсем е изперкала! Гладна кокошка просо сънува. "Но той не е съюзник в смисъла, в който Турция е съюзник за САЩ", заяви руският външен министър. Четете бе хора!Казал е "в смисъла" което си е явна критика към съюзниците на султана.

Рассия фалира и скоро това което копае и продава,няма да има кой да го купува Първият американски танкер с втечнен природен газ за Европа пристигна на португалското пристанище Синеш. Доставката е за португалската фирма Galp Energia. Тръгналият от терминал в щата Луизиана кораб Creole Spirit вече акостира на европейска територия. Кремълското джудже къде ще си навира патоците и тръбите?

Тази сутрин Израелските информационни агенции писаха, че Ислямскя Държава / ДАЕШ / успяха да направят химично оръжие.Евреите предопреждават, че ако не се вземат бързи мерки и не се разбие групировката ДАЕШ ще бъдат нанесени огромни щети на човечеството оосбено държави които нямат нямат добър граничен контрол.

Израел също писа, че английските спецчасти са яли пердах в Либия, около град Сирт от ИДИЛ, пише "англичаните, така са са драпали, че само петичките са им светели". Януари тази година Йорданският крал Абдула е бил на посещение в САЩ за няколко дни. Там е предупредил Конгреса, освен за плановете на бившия си "партньор" Ердоган да насади радикален ислам в Европа, но и това, за което плахо съобщава ООН и ЦРУ, че централата на ИДИЛ се мести в Либия. За много кратко време групировката е нарастнала и продължава да расте с голяма скорост. Това на 600 км. от границите на Европа. Френски депутати искаха да се започнат удари крещу тях даже без Резолюция от ООН. Абдула също каза, че планират заедно с Великобритания да влязат в Либия. Явно англичаните са влезли, без да съобщават, за да не се разчуе, ако нещо се издънят. И май са се издънили, но евреите раздухаха новината. Ще чакаме новини от западните медии...

Кремълското джудже обърна корема нагоре

Колкото по-малко руско участие,толкова по-малко убити сирийски деца и жени.

терористите кой ще бие ? то щатите от 2 години се заиграват там но да угодят на турция имат само показни акции ? или викаш за теб терористите не са важни .

Руснаците горивото ли свършиха или бомбите, та не се хвърлят да помагат на дружката си Асад. Интересно защо го разлюбиха изведнъж, че и официално го съобщават. Да не би да се е направил на разсеян и да не си е платил за услугата "бомбене на противници на дикатор" - N милиарда...

Я ги оставете да им избуи средновековната демокрация! Приберете каквото можете от бившите си бази и ги оставете. То и без това там са някви подивели демократи. Кюрдистански жени проведоха половината сухопътни сражения с ИД. То да се смееш ло, да плачеш ли? И сега комшиите тръгнали на умряло куче нож да вадят.

Абе вие луди ли сте бе? Да се бием, вместо да пием? Освен това ни интересува космоса бе, иначе за чий чеп направихме космически войски???

Когато руски урод каже, че няма да/ще прави нещо, да се смята за валидно точно обратното!! Доказаха, че са по-големи византийци от гърците и по-мазни маскари от читаците!! Мразя Путя, обичам Русия и народа и!

Някой още обръща ли внимание какво говорят тия малоумни алкохолизирани шушляци?

колкото и да пиеше здраво, навремето предупреди Клитън да не се меси в Сърбия с думите: Помислете си пак, защото Русия ще се върне. Та общо взето - да, това ви е проблемът. Не обръщате внимание на фактите и живеете в паралелна реалност. А за България това се материализира на тоя етап с драстичен спад на износа на електроенеригия от 59% и все по-голяма мизерия, но както казват - най-доброто предстои.

Чакай малко! Нещо не схванах или съм забравил? Елцин ги предупреди и те не се намесиха? Това ли искаш да кажеш? Щото аз си спомням че когато САЩ започнаха да бомбят Белград цяла нож чаках руснаците да се намесят! А в Сърбия още ги чакат.

време е Русия да приключва с целия този бардак и съм сигурен че ще го направи по най гениалния възможен и недостижим за другите нации начин - 70 години по късно отново американски протежета сеят смърт и разруха, 70 години по късно отново Европа се предаде за нула време и 70 години по късно отново се налага Русия да чисти, да спасява и да умиротворява

Тя Русия вече превзе Киев за 2 седмици, Рига и Талин - за 2 дни, а с ИДИЛ се справи около 60 пъти за последните 6 месеца. Са веке щели да превземат и галактиката Млечен Път - затова руските военно-въздушни сили се наричат въздушно-космически сили.

Как ще бомбят ИДИЛ руснаците - че те нали са си техни хора...

''...Сирийският президент Башар Асад не е съюзник за Русия....' ======================== Блядките изтъргуваха Башар срещу частично смекчаване на санкциите срещу кочината им...

Платените, пак овоняхте форума. Къде не видяхте поддръжка от Русия за Сирия? . "Днес руската бойна авиация край базата в Латакия получи сигнал от Центъра за спазване на примирието за нарушение от страна на Джебхат Ан-Нусра и ИДИЛ в Източна Сирия в градовете Рака и Деир аз-Зор, които са смятани за опорни центрове на радикалните групировки. Вследствие на това на групата от международни журналисти, работещи в Москва и намиращи се тези дни в Сирия, беше демонстрирано как руската бойна авиация атакува двата града в Източна Сирия, където нанесоха близо 90 удара.Ч

Втечнения газ не избухвал... Знаеш ли при какви условия се втечнява? Или си мислиш, че става нещо, като вода? . "Простичък въпрос към още 04.05.2016 21:42 ( нерегистриран ) по-простите рашистчета: Петролът го разнасят по света с танкери, защо не и втечнен газ, при положение че 1 куб.м. втечнен = 1000 куб.м. газообразен, като огромно преимущество на втечнения е че не избухва."

Всичките руски прасета станаха на мезета.

Не може едновременно войски в Сирия и Украйна. Ако рублата беше долар можеше, но не е.

Този Рубин/посланика де / май си спазва обещанието да засили медийната кампания срещу Русия. Тук платените русофоби са се развихрили и са достигнали неподозирани висоти в плюнките срещу Путин и Русия. Смешници-тези писания минават пред някой селянин от Уайоминг или Канзас или пред овчарите от планините на Шотландия. В България предизвикват само насмешка .българина познава Русия и руснаците и лесно не се манипулира.

Ей, родолюбецо: "Българинът" се пише с главна буква и пълен член. Добре е освен квалификации като "русофоб", да измъдриш и някой аргумент - що годе смислен. Иначе си оставаш просто дърдорко, сипещ обидни квалификации на едро.

селянин кажи на ромската учителка която се е опитала да те учи, че "българинът" се пише с малка буква. Не се прави на патриот, защото си руска болонка.

Освен селянин, си и неграмотен.

Само България се пише с главна буква. Българи ,чехи ,руснаци се пише с малка.

Arkadiy Andreev

Хей,ще пострада даскалицата,дето те учила !

12 плюса от толкова неграмотници или сам си ги даде?!!? Нямам думи просто.!

Просто вие самите, лизачи на зарзаватчето на Путин, предизвиквате реакция. Нютон дали се сещаш кой е?

Ново изречение се започва с главна буква, независимо каква е думата и в града и на село.

Битката започна преди повече от 3 месеца, когато руската авиация удари болница и хлебозавода в Алепо. Уби доста жени, деца. Остави хората в Алепо гладни, помагайки на правителствените сили да обкръжат Алепо и да блокират всички доставки на храна в града. Единствено американците водят война с ДАЕШ, бомбардирайки с умни бомби главатарите на тези ислямски бандити. Руснаците просто пазят Асад без да ги интересуват последиците за хората в Сирия.

Руските какаловци смърдяха че ще приключат войната в Сирия за 5 месеца а се оказа че идилци ги приключиха и ги принудиха да се прибират обратно в обора.

Избягаха от Афганистан, бягат и от Сирия, както руските катъри бягаха от Добруджа. Сралковци!

никои няма никакво основание да повярва дори на една единствена дума, казана от този кремълски мушморок.

Момент ! Вие какво очаквахте от Русия ? Да остане до край с Асад? ! Полудяхте ли ? Не обърнахте ли внимание, че Израелската и Руската авиация отлично се сработеха над Сирийското небе. турция нагази лука и свали руския военен самолет, но когато руснаците на два пъти влезнаха над израелска територия никой не чу и не разбра. Половината военокомандващи от Израелската авиация са руснаци... Е, как искате Русия да да остане зад Асад ? Мислете малко! Русия не е изгубила войната само е сменила тактиката

Господи, не щем бакшиши! Вземи си рестото, молим те!!!

Насрахте ли се, а? Насрахте се руски путювци.

Русифилистикът е горд и когато е насран.

Деньги нет!

И папане няма!

Къде отидоха бойките писания на наште русифили за 9-майски парад в Киев и Берлин, за възраждане на СССР? Играта свърши, Русия пак загуби.

Май са се запътили към същото място,където са отишли "лъвските" ревове на ГМОтаджиите от форума,за едни "томахоук",`дето щели да летят към Дамаск......

Е и? Нали ФАЩ ще разгроми 3-4 болници и 6-7 свадби!

т

Рассия ВИНАГИ е предавала и изоставяла съюзниците си. Това е правила и през ПСВ, и през ВСВ, и по време на СтВ, а и след това, от 90-те години на 20 век го прави непрекъснато с всеки, който си въобрази, че Рассия е на негова страна - Сърбия, Куба, Виетнам... Либия, Ирак... сега Сирия е наред. Няма по-продажни и неблагонадеждни от тях!

Русия е мразена по целия свят, обичат я само нашите руски продажници. Стават все по-малко, щото Русия е бедна и не плаща.

Русия загуби още една война.

Нямаме парички вече май. Даже и бюджета на троловете намаля. Само 170 коментара...

Русия изостави Тодор Живков, че няма да изостави Асад.

VIPER

Не Русия , а Горбачов

Се в г.ъ.з.

на Т.Ж. беше СССР,а в тоя СССР беше и любимата ти Украйна

Тогава беше любима на комунистите, не помниш ли?

Там ще се бият един срещу друг Турция , САЩ и ИДИЛ .

Русия е изхвърлена от играта.

VIPER

Така е.Гледа , как пираните ще се изядат

Ко стана с евразийския съюз на товарищ Путин?

РУСКИ ВОЙСКИ НЕ , САМО ДОБРОВОЛЦИ ОТ РУСИЯ !!!! ЗАЩО НЕ !!!!!

Доброзорци :)

Представете си в такъв случай какво щеше да направи РФ, ако бяха съюзници. Някои столици отдавна да са на стъкло...

Товарищ Путин няма съюзници, целият свят му е враг.

Товарищ Путин е прав и когато е клекнал.

по-простите рашистчета: Петролът го разнасят по света с танкери, защо не и втечнен газ, при положение че 1 куб.м. втечнен = 1000 куб.м. газообразен, като огромно преимущество на втечнения е че не избухва.

Простичък отговор за ментално недостатъчен индивид, защото разходите за транспорт до 4000 км са по- ниски по тръба. Основни правила на търговийката.

фурнаджийска лопата Путин - "Лавров: Асад не е съюзник на Русия "