Съдът остави в ареста катаджията, задържан за кражба

Софийският градски съд остави в ареста Веселин Асенов от столичния КАТ, задържан за кражба на цигари и предложен подкуп заедно с рецидивста Малкия Куман.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста катаджията, задържан за кражба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече успяха да покрият къде по-скандалния случай с полицаите, които търгуваха с наркотици, склоняваха студент да ги разпространява и набираха проститутки. А беше само преди броени седмици. Добавяме и скандала с книжките в ДАИ. В нормална държава, когато трима служители на реда бъдат уличени в такива тежки престъпления и има такъв тежък корупционен скандал, следва оставка на министър. Само преди половин година, полюционерите протестираха за привилегийките си, днес няма ли да спретнат поне една декларацийка, че се разграничават от черните овци? Няма разбира се, те всички взимат подкупи, крадат каквото и където могат, как ще се обърнат срещу братята си по занаят?

Чисто минало, криминално настояще и бъдеще зад решетки. Адвокатът не е ли съучасник?

В БГ ВЕЧЕ МАЙ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ КОЙ ПРЕСТЪПНИК, КОЙ- МИЛИЦИОНЕР>>>>>>......ВСИЧКО ЖИВО КРАДЕ ...НЕ ВСИЧКИ НИВА- ОТ ББ ДО СИГАНИТЕ, НЕГОВИ ПОМОЩНИЦИ И ЛАНСЬОРИ....

....ДОКАТО ГО ПУСНАТ ...ТИЯ ДНИ...

И този ще оправдаят, и няма да се намери кой да попита съдията Величка къде са доказателствата... Ни ВСС в тая държава, ни журналисти, ни граждани!

Хахахаахахахахахааххаахаха!

Щом катаджите обират магазини на лошо отиват работата. Не ви ли стига, срам за доблестине порицаи...

Чудех се как историята може да стане по-гнусна и съдбата изпрати на помощ Емануил Йорданов ;))

Според Мими някой е обрал магазина и е сложил цигарите в колата на ченгето. То не е разбрало за това, но е предложило 200 лв на колегите за да не му пишат акт за превишена скорост. :) :) :)

Абе историята беше най-гнусна, когато Мимето стана министър на вътрешните болести.

Чудите ли се как някакъв катаджия може да си позволи хонорара на бивш Министър? ..и аз! Май този чувал с цигари не е бил първият...

Той изтъкна, че неговият клиент е с чисто съдебно минало, грижи се за две деца и не съществува обосновано предположение за престъплението, в което е обвинен. Явно, че чувала с цигарите е директно "свързан" с грижата за децата му. А що се отнася до чистото съдебно минало, то затова се казва "минало". Сегашното му съдебно "настояще" ще се превърне в криминално минало.

Министър Мими явно защитава основно мангали, или не са му платили достатъчно.