ЕК: €250 000 за неприет мигрант и удължен граничен контрол

ЕК предлага държавите в ЕС да могат да плащат отказа си да приемат мигранти, както и удължаване на въведения граничен контрол.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: €250 000 за неприет мигрант и удължен граничен контрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъвто и да е бил Съвета за икономическа взаимопомощ/СИВ/ при комунизма, не е поставял никога такива безумни условия и не се е отнасял толкова безцеремонно с народите на соц. държавите.В България и не само ,има толкова много инвалиди,изоставени деца и хора които се нуждаят от поне 50 евро месечна помощ,има такава безработица и мизерия, а ще ни задължават да приемаме и храним бежанци.На това му се вика " с чужда пита ,майчин помен".Германия и сие развити в ЕС,ще се бият в гърдите пред света че са за човешките права на наш гръб.Членството в ЕС е унизително за икономически слабите държави в него.Те не гледат на нас като равнопоставени.Чрез разни предложения и решения винаги ще ни държат на по долно стъпало.

Брюкселските откачалки стъпка по-стъпка унищожават народите и ни водят към световно робство! Спасението е НАЦИОНАЛИЗАМ!

Единствен начин да опазим Родината си след това, което ни готвят господарите, е да бъдем крайно недружелюбни към новите натрапници.

ЕВРОПА ПРАВИ ПОРЕДНАТА ГРАНДИОЗНА ГРЕШКА! ЕВРОПА СЕ САМОУБИВА! 1. За да спре талазите от неграмотни икономически мигранти, чакащи в Турция, Европа разрешава пътуването на турски граждани без визи, което ще доведе до увеличаване на икономическите мигранти с турски такива! Автогол! 2. Кой ще контролира и как се контролира, дали влезлите в Европа турци/ кюрди ще напуснат Европа след 90 дена? Ще правим паспортни проверки на всеки един пешеходец по улиците ли? Полицаите ще знаят ли, кой кога е влазъл и кога трябва да излезе? А ако почнат да си "губят" паспортите и не можем да докажем, кой от къде идва ето ти още няколко хиляди "бежанци"! 3. Отпаднат ли визите, всичките "бежанци" от Афганистан, Пакистан и т.н., дето сега са в Турция, ще си купят турски паспорти и ще си пътуват свободно до Германия и Швеция, след което ще си хвърлят паспортите и ще поискат статус на бежанец! ГРАНДИОЗНА ГРЕШКА! Ако някой държавник има поне малко пипи в мозъка си, то трябва да наложи ВЕТО НА ТОВА САМОУБИЙСТВО!

сумата е такава ,че по-бедните страни (като нашата) ще се замислят преди да откажат приема. 100 неприети мигранти са 25 млн. , а това за нас е голяма сума. докато за богатите държави това е една заря за някой празник.

А когато всички други страни затворят границите си, ние ще продължаваме ли да приемаме мигранти по шантавите европейски правила? ОКей ли сме с идеята да се превърнем в буферната зона на Европа?

Нека си искат нЕма кой да им ги даде!Да искат тези пари от Германия и по специално от Меркел.Германия също върна мигранти. От сега нататък Меркел да приема всияки мигранти а не да се чудят кой и как ще ги издържа.Ние сме толкова бедни че повече няма накъде.Ще ни вземат цървулите!

250 000 евро за неприет миграт.Поне да бяха уточнили за НЕПРИЕТ МИГРАНТ СИРИЕЦ.Това означава че всеки е добре дошъл и за него ще има парички. Можем да се разберем така: За всеки неприет мигрант от Германия да го изпращат у нас и 250 000 парички на човек.Ще ги приемем всики и краченцата ще им измием

България не е за продан!

От новината извода е ясен: ЕС стана СИ: Съюза на Изкукалите. ЕК предлага, т.нар. им парламент приема и БЕЗ да ни питат правят каквото си искат. ИЗЛИЗАМЕ! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ "ЕС", дето вече ще бъде наричан "СИ". Историята помни много добре до какво води лудостта на управляващите, откъснали се от земята и обитаващи розови въздушни кули.

ЕС пита ли пита но нашите хора са си зашили устите/като онзи мигрант/ във знак на протест че Ги питат.

Пита? Кого и кога? Ти на амфетамини ли си или на грантове?

представям си тълпи от вилнеещи християни как агресивно и и нагло нахлуват в мюсюлмските им страни и те ги приемат, приютяват, обгрижват и как наказват за неприютяване с 250000 евро на калпак, например-мракобесите от саудитска арабия и катар. но после се събудих, а краката ми-на студено! и това ако не е сценарий за пълно затриване на бяла, християнска и цивилизована Европа-здраве му кажи! а Европа се навежда ли, навежда, под диктата на щатите и местните ибрикчии и троянски коне-меркели, юнкери и подобните им....защото вече няма политици като де гол, хелчут кол, аденауер и татчър, няма!!!

ЕС неприкъснато прави планове за спиране на мигрантските потоци но същевременно прави планове как ще разселва тези потоци.Това означава че или не си вярват че потоците ще бъдат спрени или ще се правят че ги спират.Това означава че ислямизацията ще продължава със всички възможни и невъзможни средства.

Това означава, че ЕС иска да приема поканените и непоканените мигранти контролирано. Изобщо няма намерение да спира потока от мигранти.

КАТО БЯЛ ДЕН. Бедните страни които отказват прием на мигранти поради това че немогат да ги изхранват- плащат по 250 000 за мигрант.Този мигрант обаче иска Германия.Следователно Меркел иска бедните страни да издържат мигрантите във германия.ОТ ТОВА ПО ГОЛЯМО НАХАЛСТВО НЯМА." БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ"Българите не искаме квоти и няма да плащаме затова че Меркел отправи покана за "добре дошли"

какъв Путин бълнувате пак? Бежанската вълна дойде като резултата на цветните революции които прави САЩ. Вместо да попитате кого попита баба Меркел та покани ислямистите в Европа.

Ако можех, щях да ти сложа два плюса!

ИЗЧИСЛЕНИЕТО ЗА СУМАТА Е НАПРАВЕНО ВЪЗ ОСНОВА НА ТОВА ЧЕ ЕМИГРАНТА ЩЕ БЪДЕ ХРАНЕН ПОНЕ 250 МЕСЕЦА ДОКАТО СЕ ИНТЕГРИРА ИЛИ ВЗРИВИ

Държавите си имат суверенитет. Правителствата и парламентите им решават кой какви хора ще приема, ако въобще иска да ги приема. Представяте ли си утре да ви дойдат гости и вие да сте длъжни да ги приемете, да ги обикаляте и обслужвате. И това без никой да ви пита. Ако ли пък откажете, да плащате за .... никой не знае защо! Уникално тъпа ситуация, разбира се сътворена от чиновниците в Брюксел, които се имат за нещо повече от господ.

Ти не разбра ли,ч думата суверенитет в ЕС е мръсна дума. След като вече си си дал задника под наем за суверенитет не може да се говори!

Малоумието не просто продължава, а набира сила! На никой ли на Запад не му светва, че справедливо е всъщност първо да питаш искат ли другите страни емигранти, а не направо да ги каниш? И след като ги поканиш, да им береш гайлето? А не както се опитват сега да ни внушат, че солидарно (????) трябва да ги дундуркаме. Солидарно трябва да се вземат решения, а не да се замазват нечии гупости пост фактум!

Значи, първо да платим на Турция да ни ги прати, а после да платим на ЕС да ни ги гледа.

Предлагам да сготвим на ЕК една супичка ... да духа!

Време е за референдум за излизане от ЕС! Само не знам как бихме го дефинирали по подобие на британците и чехите - Булзит или за по-благозвучно направо Булшит!

Германци, поне веднъж спасете Европа! Този път е лесно. Махнете от власт Меркел и всички подобни на нея.

Какви са тия мръсници, които искат да унищожат Европа с малоумен сектантски радикален ислям? Европейци, луди ли сте, малоумни ли сте, овце ли сте? Ако продължава така, е наш дълг да излезем от ЕС. Не напразно Великобритания иска да се спасява.

И тук се е размирисало на мурзилки. Путинската ви пропаганда няма да мине. Ние сме в един здрав съюз и НАТО ще смачка всички, които искат да го развалят. Само единни ЕС, Турция, САЩ, а защо не и Косово ще можем да противодействаме на истинската заплаха - империята на Путин, която всеки момент може да ни нападне и да ни завземе. Те искат целия свят и сега е време да им противодействаме, като се обединим. Тези бежанци също бягат от действията на путин, който ги избива по родните им места. всички, които насаждате омраза към тях и ЕС трябва да бъдете арестувани и това съвсем няма да се забави. Трябват твърди мерки.

За единството с ЕС, Турция и САЩ се колебаех много дали да те подкрепя, но с Косово направо ме спечели за каузата! С тях няма как да сме на губещата страна!

Има ли някоѝ на които да не е ясно че Турция дори да изпълни условията дори да влезе в ЕС си остава '' ненадежден партньор''познавам добре мюсулманите това са хора горди по своему и обсолютно непредсказуеми така че много ама много внимателно с тях и много твърдо

Меркелизацията на ЕС въври с нестихващи темпове. ЕК е пълна с неграмотни хора, които не могат да отличат права от задължения. Предложението, описвано тук, се основава на предположението, че страните от ЕС имат задължение да приемат имигранти. Това не е вярно, страните имат такова право, не задължение. Нали затова има външни граници. Никоя страна не е длъжна и може без обяснение да върне имигрантите обратно, да не ги допусне на територията си. Време е да се връщат по родните села и паланки неграмотните и безпринципни кариеристи от ЕК и ЕП.

ЕК=незаконна и нечиста ГМОционистка организация.

А ако емигрантът не желае да се пресели или избяга откъдето е преселен, кой ще плаща и на кого?

Да се разпуска и ЕК, да се разпуска и ЕП, да се разтурва и ЕС, и кой от къде е, ако искат народите да си запазят държавите и суверенитета си.Нищо добро не ни чака в ЕС, който цели обезличаването на отделните държави, превпръщането им в една аморфна маса хора, и налагането със сила на Новият им световен ред.Затова е и този хаус който е в момента, после бъдете сигурни че ще ви предложат и "решението" ще ви ГО предложат ТОЙ да реши всички проблеми.И искат всички доброволно да го приемат, затова е този хаус в момента, има хора запознати и знаят за какво иде реч.

Един средностатистически българин може да изкара тези пари за около 70-80 години, а пенсионер за 200. Тия все едно ни казват: хайде, мрете по-бързо, че да освободите територии за европейския халифат на Ердоган!

емигрант от Африка или азия = 500 000 лева бг пенсионер = 200 лева бг инвалид = 100 лева бг безработен = 0 лева бг емигрант = - 15000 лева (разходи за емиграцията). браво на европата, в която всички сме равни!

ЕС=соросоиден фашизъм. Когато и да наоуснем ЕС, ще е къдно. Но по-добре късно, отколкото никога. Защото следващата стъпка в руслото на ЕС е по посока на бездната на небитието.

Простата аритметична сметка показва, че ако разходите за 1 човек на месец са 1000 евро (това е една доста добра сума за нормално преживяване), то с 250 000 евро осигуряваме на примата 20 годишно съществуване и възможността да се разплоди многократно за това време. Кой налага всичко това против интересите на коренните европейски жители?

Сорос иска да ислямизира Европа, защото приматите по-лесно се контролират чрез диктатура.

Нито един нашественик в България! Който ги е канил, той да си ги гледа и храни! Нашите деца и майки гладуват ние ще храним нашественици!?!

Така е, защото опорочихме и историята ,и фактите ! Неспираме да се кланяме на този и на онзи ,който ни подхвърля огризки! Но Русия е и ще остане в историята ,колкото и да не им се иска!

Докато , ще приемаме голамо количество емигранти и не ми се . При наличието на танкове бази и войници на САЩ НА НАША ТЕРИТОРИЯ КАК БИХМЕ ОТКАЗАЛИ ЧЛЕНСТВО, а това да се върнем към Русия няма кой да ни позволи.България скоро ще бъде разсипана и от циганите, които се въдят рекордно, нямат образование и работа, a скоро няма да има пари за социалните им помощи и ще стане това, което виждаме вече по селата и пътищата. Българите нямат бъдеще в страната си. Когато и турците тръгнат безвизово през нас бог да ни е на помощ

Това води към края на ЕС.Егати ненормалната политика...

да започне сега!!! Пак Русия ще спасява Европа???

Ще ти се ! Ама Русия дали иска? И за какво ѝ е на Русия да спасява неблагодарници? За какво да оставя костите на мъжете си по чуждите земи, за да ги наричат после окупатори ли?

Даа, Русия може и да не иска да спасява неблагодарници за да ги наричат после окупатори, но историята циклично се повтаря. След Освобождението у нас е било пълно с русофоби сред политиците, които до ден днешен ни изправят непрекъснато срещу Русия, но братушките знаят и са сигурни в братските чувства на българския народ, така че не вярвам да ни изоставят заради шепа политически уроди.

Кое не ви хареса? Кое не отговаряше на "европейските ценности", "толерантност"... Вие се правите на по-големи светци от Папата. Я се вземете в ръце Дир-ове и бъдете преди всичко БЪЛГАРИ, а не подстилки на всеки..... Смених думичката... "Честито РОБИ! Честито евро-турско "присъствие, съжителство"! Къде са Щеревците, къде са ония, които пеят дитирамби на ЕС и САЩ. Разбрахте ли къде сме се запътили - към нищото!"

Нищо няма да плащаме. Сирия и Афганистан НЕ са в Европейския Съюз. НЕКА ДА УМИРАТ гадовете от Азия. Проблемите за България са заради- Доган и Местан. Ако трябва - да ги утрепят тия и да върви държавата напред. Тия- Доган и Местан гледат само да крадат и не им опука за държавата. Местан дори подпмага Мюсюлманите , а и запали църквата в Сопот. Заради такива като тях не може да има стабилно правителство и държава. Или да ги убиват ли да ги изселват към Азия. Както са дошли с оръжие, така и да ги връщат обратно в Азия.

Ще плащаме и още как. В ЕС сме. В ЕС, който спонсорираше и обучаваше терористите, ЕС - откъдето излититаха безпилотните самолети и убиваха жени, деца в Близкия Изток, ЕС, който влезе в Либия, България, която също продаваше оръжие на "умерените" в Сирия, където и с наша помощ бяха изтребени сирийци в собствената им държава. Ще си носим последствията, колкото и да е грозна и гнусна ИСТИНАТА.

"колкото и да е грозна и гнусна ИСТИНАТА." и на мен ми се повръща от истината, агресивна тълпа, мачкаща всичко по пътя си към долари и жълти стотинки!!!

Окончателна диагноза- тия са луди! А, ние какво прави при тях?

250 хиляди евро или 488 957,39 български лева трябва да платим от джоба си за всеки който е дошъл от някъде си и представящ се за "бежанец", при условие че ние не сме първата страна в близост до страната му на произход или предишно пребиваване и в която може да избяга от извършваното спрямо него преследване или насилие, ако наистина има такива, и всичко това когато собствената ни държава не може да задели такакава сума за да покрие нуждите за скъпоструващо лечение на крайно нуждаещи се от него свои граждани, както и другите здравни и социални проблеми на населението си като детски надбавки, пенсии за старост и инвалидност, социално подпомагане, субсидиране на селското стопанство и промишленостатт и повишаваен заетостта на населинието чрез разкриване на нови работни места?! И при това не става въпрос само за един или двама, а стотици хиляди, дори милионни, нахлули в нарушение на всякакви национални и международни закони на територията на държавата ни и ЕС чужди граждани! При такава политика на ЕК не само че ще има Брекзит и Чешкзит, но ще има и искания за масово излизане и на други страни от ЕС!

Ако откажем на 8000 имигранти,трябва да им платим 2 млрд евро.Това ЕС е политическа проститука на която трябва да им плащаме,без да сме изполвали услугата.В същото време псевдореформатори и ни режат със социални придобивки,пенсиите стоят на едно изоставащо место и държавата тъне в мизерия от циганския терор.ЕС е форма за колонизиране на държави,чрез подкупни политици.

Веднага се разбира . че си на ясно с нещата , НО само едно не си разбрал - Кой е проститутката в случая ! Ще ти дам жокер: Превърти историята на БГ за последните 26г. и ще разбереш !!!!

Забравих една малка подробност : Нищо не можеш да отказваш , защото нямаш НИЩО ! Докарали сме я до там да чакаме на еврофондове за всичко ! Ние не можем дори и водопроводите да си оправим сами - камо ли нещо повече - Така че драги го поемаш дори и с топ..те ако то кажат ''евроатлантическите братя'' !

И ние имаме вноски в този ЕС! И си ги плащаме, дори и със заеми!

след моето предложение - пришълците да ви онодат , мислех че по-малоумна от мене няма . Но ето че колегите ме надминаха

Тези пари на кого ще се дават? На американците, на евреите или на турците? Или управленческата измет ще си ги слага в джоба? В ЕС има точно 4 държави, които не се управляват от безгръбачни... В тях ни е надеждата. ЕС трябва да се разпадне, защото силно започна да прилича на чуждестранна колония, където хората робуват, а външните господари прибират суровините.

Сега е моментът за келепира - ако приемем 1 милион, те ти 250 милиарда да си харчим. Щото след някоя и друга година, като изчезнат българите, ще ги заселват тука безплатно.

Някой ще харчат , но ти ще си умреш в мизерията между кебапи и бурки ! И когато скоро и бежанците започнат да те замерят с камънии да те плюят какъв лош матрял си в сопственната ти родина ,ще разбереш какъв ти е келепира !!!

ЕС е капут, казано по дойчландски. Все едно, аз нелегално да вляза в дома на съседа и държавата (ЕС) да ме принуди да го храня гледам, да му плащам и ако откажа да ме глоби с грандиозна сума 250 000 евро за това, че неискам чужди пришълци в СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ. Този АБСУРД говори за края (капут) на ЕС. Колкото по бързо България излезе от ЕС в този формат, толкова по-големи шансове имаме да оцелеем. Казах!