След 6 май спираме да работим за държавата

През тази година ще работим до 6 май, за да си платим данъците към държавата. Образно казано, това е денят, в който гражданите ще започнат да работят за себе си

Обратно в новината

Коментари - След 6 май спираме да работим за държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Японец и българин говорят: -ние, японците работим по 8часа на ден: 4 за императора, 2 за фирмата и 2 за нас самите. -Аз,казал българина-работя само по 2 часа щото нямаме император, а пък ми е през онази работа за фирмата

Но като гледам що "празници" бяха и що нови идат, може да се обобщи, че всъщност сме спряли да работим за нея още отдавна. Но пък на оцелелите след първата вакханалия агнета лошо им се пише, че да мислим сега за някакви си битовизми.

След 6.05 почваме да работим за циганите.

Пак са ви лъгали нещо. Ако се вземат всички други такси и данъци, които се плащат след като вече си получил окастрената заплата, датата ще да е някъде към 6 септември.

Всички държави на земята имат дългове. Да се чуди човек - на кого дължим тия пари, на марсианците ли?

Не, на Сатурнянците с големите носове. :-)))

Ако и преди 6-ти май спрем да работим за държавите, то тогава може би ще започнат да ни обръщат сериозно внимание какво им казваме. Без бой. :-)

Данаците е редно да се плащът. Пърите никога не стигат, ама ако си правиш добре сметката, ще съомяваш да се справяш.

Мислиш, че ток,вода, парно и всички други допълнителни такси и цени ще останат на този халт?

След 6 май спираме да работим за държавата...а някои не са започвали!

То държава няма, а ние работим за нея. Излиза, че работим за този дето духа. Ай сиктър!

А за крадците

Днес един мръсен,мазен работодател каза,че ако той решава няма да имаме и един празничен ден,докато не му напълним гушата до пръсване

И за разлика от нас от Института за пазарна икономика и след 6-ти май ще продължават да работят за спонсорите си (намиращи се отвъд Океана).

"След 6 май спираме да работим за държавата".Супер, само го прекарайте през парламента със закон.

Държавата е ненаситна.

УПОРИТО,БАВНО И СИСТЕМАТИЧНО СЕ ИЗГРАЖДА СХЕМАТА РОБ ДО ГРОБ!!!ЗА ТОВА СТАЧКУВАТ ФРАНЦУЗИТЕ И ГЪРЦИТЕ!!!

В Русия заради това не стачкуват.

Май спираме, ама може и да не спрем...

... след 6.ти юли спираме да работим за ВИК; след 6. септември - за Топлофикация; след 6. ноември за банките; до Никулден се очаква да сме отработили за мобилните оператори, и после - пей сърце!

Илюзии и надежди на зомбирани:(((Цяла година работим за да хрантутим нарастващата бройка на властващите та и родата им. Разбирам да спирам да работя за тия хрантутници ако спрът от тая дата да ми вземат данъци

Колкото по-скоро фалира, толкоз по-бързо ще почне да се оправя. Като свършат мангизите и за паразитите, и за комуно-феодалите.

Аз и до 6-ти не съм работил за държавата, не плащам данъци и осигуровки защото ми писна да храна мангалите

Основният данък е ДДС. Сигурно и нищо не си купуваш.

Точно тук е основната врътка.. само ако си умрял не плащаш нищо, така че, аз "гордо" мога да заявя че си плащам данъците!!!.. продължение няма.. ще се активира цензурата..

"След 6 май спираме да работим за държавата" И започваме да работиме за банките, меринджейте, монополистите! От 23 декември, работим за себе си!

с тегленето на заемите, скоро ще Е това спиране.