Русия разполага две нови дивизии по западната си граница

Две нови дивизии ще бъдат създадени в Западния военен окръг на Русия и още една - в Южния, обяви руският министър на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Русия разполага две нови дивизии по западната си граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ме интересува посраната руска армия,която разбихме преди 100 години и ги принудихме да сключат Брест-литовският мирен договор?

Вече раставяме дивизиите. Тез мръсници финланците и литовците ще си платят за всичко.

Подбрали са войници, които знаят Белгийски, че като стигнат до Брюксел да се оправят с уличните табелки.

Под знамето на тиквата и плевнята - Напре-е-д...

По-добре иди да охраняваш Сибир

Я напишете за оназ рушка ракета ,чието изстрелване путю наблюдава лично....не им върви техниката на руснаците и това си е

Изчезнала е в Космоса...не е за сефте

Роми са брали джеуезо по това време.

Разноските по издръжката на един американски войник на 10000 км. от тяхната територия е поне 5 пъти по-скъпа от тази на руския войник на собствена територия. Ако продължават със същия темп да трупат войски на границите на Русия, това би означавало, че възнамеряват скоро да ги използват, защото в противен случай ще фалират.

Те краварите не са балами. Ще ги хранят, поляци, латвийци, естонци................. а дебелите чер нилки ще плюскат кебапи!!!:))))

Добре, но численоста на една дивизия е поне 10 пъти по голяма от тази на един батальон. А ако сравним и националния доход на страните, какво ще се получи?

Кой германец ще тръгне против Русия?? Още помнят приказките на дядовците си!!! Кой унгарец или румънец ще тръгне натам???? Да не са луди!!!!! За един ден по 100 000 жертви дават!!!! НАТО и САЩ имат армия само на книга!!!!!!! Сбирщина от платени авантюристи, които знаят, че няма да стрелят в пустините, а ще бъдат обстрелвани като круши!!!!!!!:))))))))) Ще бягат като пилци, малцината кравари дръзнали даа оправдаят високите си заплати!!!!!!!!!!:)

ЩОМ КРАВАРИТЕ ПОЛЗВАТ СТАРИ РУСКИ РАКЕТНИ ДВИГАТЕЛИ И СИ ПЛАЩАТ ЗА ДА СА В КОСМОСА И ДА СЕ УЧАТ ОТ РУСКИТЕ КОСМОНАВТИ, КАКВО ДА ГОВОРИМ??? Освен това ако някой ме убеди че от кравар става войник или пък, че българин ще воюва против Русия, ще му кажа браво!!!:)))

ген Иван Колев е изклал две руски конни дивизии в Добруджа ,предвождани от ген Зайончовски преди 100г през първата световна война-прочети историята.

Ти май се вземаш съвсем на сериозно.

Спасе, Спасе тъп ли си или живееш на друга планета. Прочети малко за космическите програми през годините. А колко спътника имат едните и другите. А кой докъде е летял. Абе продто племе сте путинофилите.

По лесно ще е - събираш броя на спътниците на едните и другите и разбираш броя на руските двигатели, извели ги в космоса!

Посредственост, злоба и простотия. Какво я интересува Русия от една почти деградирала нация, която може "смело" да плюе само във форумите. Нация, която е забравила думичките национална гордост, милосърдие... Да не говорим, че днес симфоничния оркестър на Мариинския театър от Санкт Петербург със световно известният диригент Гергиев, изнесе концерт в амфитеатъра в Палмира, който вече е напълно разминиран. Благотворителен концерт, в памет на изколените и убити там сирийци. Такива Благотворителни концерти, след човешки трагедии е правил в Япония, след земетресението, САЩ, Париж, Испания..... под наслов "Музика, в името на живота!" И се погледнете в какво сте се превърнали...

Кремъл не е способен да се конкурира не само със САЩ, но и дори с Китай и Израел Интервю на Мая Георгиева - Господин Алексиев, русофилски издания в България непрекъснато пропагандират сензационни новини за модерно и непознато руско оръжие, за нови военни технологии, които ще парират САЩ и Европа само за часове. Вие сте един от познавачите на руската военна сила, изследвал сте я, какъв е реално военният потенциал на Путинова Русия? - Откровено казано, нямам време да се занимавам с пропагандната бълвоч на рубладжийските медии у нас, но това за което говорите е универсален феномен и е съвсем очебиен както в Русия така и в други страни на Европа. Аз например редовно чета Военное Обозрение (topwar.ru), ако го следите, там ще прочетете как Русия можела да опепели Запада само за пет минути, ще научите за всевъзможни чудотворни руски оръжия, и за това че американските военни били влюбени в руската армия, поради превъзходните й качества. Какво значи всичко това-би трябвало да е пределно ясно. Както казва старата поговорка тези които могат - правят, тези които не могат - говорят. Руснаците се хвалят точно защото знаят, че са слаби и се мъчат по този начин да компенсират слабостта си. Това е истинското обяснение за Путинската словесна агресивност и постоянното дрънкане на оръжие, колкото и да се харесват те на нашите платени рубладжии.

прекалено голям егоист съм, за да говоря за другите. всъщност безразличието е преклонение пред посредствеността :))))

Ако това е онзи Алекс Алексиев, то на него може да се вярва по-малко отколкото на барон Мюлхаузен.

Каквото повикало,такова се обадило! Какво търси чичо Сам край руските граници? Голям мерак да се запали светът.Кой е провокаторът е от ясно по-ясно.Не бива обаче да смятат,че са недосегаеми.Няма такъв филм.И още нещо! Всички нови технологии в гражданската сфера идват от космическата и военната техника. На какво ниво са тия две сфери в Русия си отговорете сами и не говорете глупости! Аз знам,че точно Русия продава на САЩ ракетни двигатели РД-180! Някой да има възражения и да смята,че това не е високо технологично изделие??

Имаше години през, които СССР беше военен фактор, защо днес Русия е слаба във военно отношение? - Има една основна причина, и тя е, че в света няма и не може да има държава, която да е постигнала резултати във военната област, които са по-високи от нейната степен на научно и индустриално развитие. И за разлика от СССР, Русия днеска се намира в процес на сериозен упадък в тези две области и не е способна да се конкурира не само със САЩ, но и с Китай и други индустриални държави като Израел. Освен това Русия е слаба икономически, не може да си позволи огромните средства, които са необходими за подържане на отбраната на една световна сила. И това е така въпреки че при Путин, Москва харчи повече от 30% от бюджета си за военните. Въпреки тези прекомерни усилия, военният бюджет на Кремъл е два пъти по-малък от този на Китай и седем пъти по малък от този на САЩ.

Абе, щеревче, колкото и да се пените, каквито и нови лъжи да си измисляте, в каквито и "дрехи" да ги обличате...вече никой не ви хваща дикиш! Ама вий си работете! Знам! Простотията не ходи по гората! Поне са ви събрали на едно място да си блещите, макар и глупости!

Посочете конкретни данни и факти, които доказват руското изоставане? Нашите русофили твърдят точно обратното. - Разбира се че ще твърдят обратното. За това им плащат в края на краищата. Но фактите са добре известни и широко оповестявани даже и в не особено свободната руска преса. Ето например един списък на обикновенни индустриални продукти, които Русия вече не произвежда в достатачни количества и трябва да внася понастоящем. Справката е според руския експерт Яков Миркин (slon.ru, 18 април, 2016): металорежещи стругове 90%, сложни стругове 100%, инструменти 85-95%, тежко машиностроене 80%-90%, медицинска индустрия 60%-80%, земеделски трактори почти 100%, зърнени комбайни 67%, индустриални роботи 95%, изчислителна техника - 80%-100%, технология за СПГ 100%. Ето и едно заключение от проведената на скоро априлска конференция за състоянието на руската технология във Висшата Школа по Икономика в Москва: Русия е безнадеждно изостанала от глобалната наука и това което е най-печално е, че тя все още не осъзнава това напълно. Как държава с такава степен на научно и индустриално развитие ще остане конкурентно способна във военната технология за дълго? Оставям отговора на въображението на читателя.

Аз за всеки случай взимам уроци по руски .

Вари го, печи го но полковник от КГБ мирише! Поредното правителство на злощастна Русия се държи като махленски тъпак, бабаит. След като с нищо не може да се съревновава с запада, за да поддържа самочувствието на мачканият от векове руснак, непрекъснато плаши с война и дрънка оръжие...

светът е НАТО, никой не иска да бъде с Русия.

НАТО = Вашингтон и неговите роби

Много русофилски мекерета в този форум. Но я да ви припомня какво е писал Дядо Вазов, един безспорен русофил въввръзка с агресивната полтика на Русия. Педи 100 години го е писал, ама като че ли точно за сега е мислил. След като един Вазов ("кат Русия няма втора тъй могъща на света....") са го докарали до това положение ИВАН ВАЗОВ На руските воини О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо Как ръце сега да разгърнем? Дошле сте да браните,клети, на хищник грабежа хайдушки, та вместо любов и привети вий срещате нашите пушки. О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви ликът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно по любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно!

Русия е единствената държава,която може да спре агресията на САЩ и НАТО. Кат Русия няма втора, най- могъща на света, тя е нашата опора, тя е нашата висота. Не се притеснявайте за БВП на руснаците. те са свикнали на по- малко. жалко за вас оядените, продажните наши сънародници, дето съсипахте държавата само за личния си интерес. Русия има и оръжие и патриоти. С наемници не се превзема света. Вие с едни цигани не можете да се справите, седнали сте да бистрите световните проблеми и политики. Първо се сражавайте с циганите, а после плюйте по Русия. А къде е Бойко сега да оправи Раднево, да даде нещо от джоба си на пострадалите. нали все той, бащицата, дава ли дава.

Тя хубаво ще спре агресията на НАТО, ама кой ще спре руската агресия. Защото НАТО може тук-там да раздава шамари, но никого в Европа няма намерение да окупира. А Русия е окупатор. С войната срешу Грузия от 2008 намекна за съветския си нрав, а с окупацията на Крим от 2014 и продължаващата агресия срещу източна Украйна и вмомента показва че не е мръднала ни на йота от агерсивната политика на СССР. Какво да чакаме? Руски танкове в Прага, Братислава и Будапеща? Във Варшава, Вилнюс и Рига? В Талин и Хелзинки? Те чехи, поляци, унгарци, финландци, литовци, латиши и естонци най-добре познават "миролюбивата" политика на Русия. И в Германия спомените още не са избледнели от мародерите-изнасилвачи в съветси униформи А НАТО не е страшно. Ако не друго поне са по-цивилизовани.

на всяко действие противодействие или как Запада и Америка ще разпалят нова война

Още две гладни дивизии с момчета подсмърчащи за американски телефони и кока кола ...А дупките по пътищата на магучая стават все по големи!

Я назови тези модели Американски телефони. На IPhone ми на кутията му пишеше, че е правен в китай. Може да има други модели де, та за това питам.

Ти какво? Спря ли да бълнуваш зелените човечета? На каптагон ли те сложиха или на мухоморка?

Мурзиляшки, идва ТРЪМП и ще бъдете изметени. Кирвата ви неспособна армия, ще стои в казармите си и ще трепери при всеки звук на двигател, защото САЩ имат и самолети и кораби и подводници. А Путин ще е помощник треньор по джудо в Минесота...

След като нато и сащ им спретват майданчета и им дишат във врата какво друго могат да направят! Сащ не е водила война на нейна територия но предизвиква впойни навсякъде за да си спаси гъза!

Незнам защо въобще се занимават братчедите с разни разгъваеми конструкцийи разполагания на незнам си какви части? Имат ракетен потенциял да изпепелят за минути всичко покрай тяхната граница, а за десетина минути и близките континенти! Веднъж китайците се опитаха и навлязоха леко по източната им граница, не след дълго бяха останали само каски и някакви парцали там всичко друго се бе испарило..от тогава никой дръпнат не си въобразява да влезе сухопътно в Русия. Така че не се пенете много, а се молете до военен конфликт с Русия НИКОГА да не се стига, не се знае дали ще го понесе планетата....а победители няма да има

Това кога го сънува ?

Не го е сънувал! Всичко е абсолютно вярно! Това стана през 1969 г. на остров "Дамаски", ако не се лъжа! Стрелбата по китайските сухопътни части бе със системи за залпов огън "Град"

Още един геймър. От къде ги измисляте тези глупости? Или си мислиш, че можеш да се рестартираш? Войната не е комп. игра.

Реалисте май ти си в някаква игра това, което е написано по горе е самата истина и не е никаква измислица. Може би ти през 1969 си бил още в айрозолно състояние, пък после си пропуснал и да образоваш. Но това не променя, или отменя неща, които са се случили.

Добре де. Като ревете против Русия. Ами игнорирайте я. Защо всички НАТОвски държави искат Руските пазара, та чак по корем се влачат да стъпят там? Защо Всички искат туристите им? Защо където минават газопроводи, всички оревават света само, ако се и спомене, че ще им спрат транзитните такси? Защо ползваме Русия, за да стигнем до космоса? Къде ви е гордостта та не кажете.. "Стига"? Не е ли жалка цялата тази картинка?

По време на студената война кой къде беше ?

Знам ние къде бяхме. Развивахме технологии и изнасяхме в цял свят. Не само в СИВ. А сега къде сме?

abasador

уважаеми, реалист, я ни кажи моля те, какви хапченца или прашец вземаш, че света за теб да е толкова розав и красив.... та и ние да си ги осигурим? лек ден.

Поне да беше отговорил на някой от въпросите ми, ако мислиш, че не са истина. Явно и ти си на това мнение, и като няма какво да кажеш пишеш простотии.

Какво ли ще стане ако Руската федерация и Китай заедно с съюзниците им в арабския свят престанат да изпозват напечатаните зелени хартийки? Един умник по надолу говореше са БВП на русия, а защо никой не коментира безпрецедентния външен дълг на щатите? Това е сбирщина без националност която потъва с всеки изминал ден и повлича икономиките на останалите страни! Докога!?

abasador

уважаеми, BVLGARI хайде най-после това да се случи, вече съм на 66 години и все още се надявам, че на загнилия капитализъм и зеления долар ще им дойде края... дано го доживея! Е нищо, че от 27 години не живея в Родината, но въпреки това, ще се радвам ....да го доживея. Лек ден.

Стига бе, братчет! Един път си на 33, втори път на 66, оня път на 45... Ай уточни се с майка ти кога те е раждала! Или си ГМО-продукт?

руската федерация и китай? стига бе!! китай не ще и да чуе за русия , още от времето на мао!! а за руски съюзници в арабският свят вече можеш да говориш само в минало време! дори и сирия вече не им е съюзник!

Наследниците на татарския хаганат , известни като руснаци протягат крадливите си ръчички към милото ни Отечество!

Макетата нас ни описват като татари. Бдението на болните мозъци не е спирало.

Вълчанов

Сърбомакетата стриктно следват инструкциите на Масква! Първо в Рассия, след Вяликата Октябърска соцреволюция, тов. Сталин решава че е грехота да се наричаш по ония земи българин и решава, като истински Бащица на народите, да преименува нашите сънародници на... татари!? Дори им създава, като грижовен Бащица и съюзна соцрепублика - Татарстан! Ето, това е истината!

Загубите на Русия от неадекватната външна политика са огромни. И те се отразяват на икономиката и стандарта. Очевидно е, че Русия не може да води вече локални войни, а при конфликт с НАТО ще бъде разгромена за броени дни. Основната грижа на Путин и ко е да се задържат на власт. Как ще го постигнат, е истинска загадка. Вече и Господ не може да им помогне.

Ха сега се хванете за ръце и запейте!

Бай Ставри

Пък и ракетката от новия космодрум потерялась в Космоса. Една след друга прекрасни новини от дурдома на Восток

Според някакъв изтъкнат световно известен чукотски аналлизатор, на русия и трябвали 3 дни да разгроми и превземе НАТО. Нашенските мурзилчета аналлизират таз чутовна новина и от утре това ще им е новата опорна точка.

Объркали са ти репликите! Не чукотски, а чикагски! И не мурзилски анализатори, а краварски лизатори!

Това нов виц ли е?Ти сериозно ли го мислиш това или го писа под диктовка ,а?! Американците изстръпват всеки път когато руски самолет прелети близо до тях ......

Тези пропагандни глупости са само за вътрешно ползване. Така се надяват да оправдаят икономическата катастрофа от некомпетентното си управление и да плашат населението, за да стяга коланите.

Ако имаш предвид САЩ и НАТО - да, така е! Вече е очеизвадно!

сграшна работа е Рашата - средната заплата е по малка от тази в Бг. Иначе за сеното не знам - тая материя ти по я разбираш.

Ей, толкова едукейшъни и пак тъпи си останахте! Като грамофонни плочи едно и също!

Високоговорителят няма ум, но има сила и за това докато изгори разгласява това което пуснат през него!

хахха най-модерни постройки, да можели да се местят...тоя Шойгу е кат наш Бойко - една ограда и да измажем една сграда и ще ни приемат в Шенген. Това е то военен министрър на световна супер сила. Занимава се с постройки. Смешници

на руските мекерета в Бг едната "мощ на руската армия" им е останала като опорна точка в защита... А това,че Рашата е едно от най-нежеланите, отвратителни места за живот в света(по всички показатели имерващи това) -не е толкова важно. Защото БГ комуноидите и техните отрочета от край време обичат да емигрират към точно гнилият запад.

ДАВАЙ ДИМА /ПУТИН/, ПОКАЖИ НА ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ИДИОТСКИ КРАВАРИ КАК СЕ ЗАЩИТАВА РОДИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ, ТЪЙ КАТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е РОДИНА!?!?!?!?!?!?!?

А БЕ НЕ МИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ!!!! КАТО ДРЪПНА ЕДНА МАХОРКА ИИИИИ ОПЪНА ШИШЕНЦЕ САМОГОН ........... УАУУУУУ ДВЕ ШАРЕНИ КРАВИ ЛЕТЯТ ПОКРАЙЙЙЙЙ ..... ДЪРВОТО .... ЕДНАТА Е ЯХНАЛ ОБОНГО С РОЗОВА ПОЛИЧКААААА ..... А ДРУГАТА ДРУГАРКАТА МЕРКЕЛЛЛЛЛЛ ..... ААААА ПУТИНННН ГИ ЦЕЛИ С ХАРТИЕНА РАКЕТКААААААА ........ (Коментар от дежурния лекар: Диагноза: тежка злоупотреба с амфетамини и домашен метилов алкохол)

ЕПА ДА ВИ С_РА НА БИЗНЕСА. ХОРАТА ГЛАДУВАТ ОНИЯ МИ ГОВОРЯТ ЗА БИЗНЕС.

Няма държава на тоя свят, която да се издържа само и единствено от оръжейно производство. Русия е типичен пример. Там все нахуй пошло. Да се оправят!

Незнам на каква дрога ви държат от фондацията ви Америка против България, ама ви друса яко! Гонят ви халюцигони, при това вече години! Русия все аа...и не падат пустите му руснаци, ама виж твойте идоли - Супермен, Батман и Вълшебните феи - им пресъхва канчето с лъжите, а стова и парите! Нещо много социални бунтове из Черния "цивилизован" свят в Западнала гейропа и отвъд атлантика! Лошо!!

Кога балканските цървули ще дочакат да се разори държавата, която притежава толкова ресурси? Там само сеното от едно косило е колкото БВП-то на България за 5 години! P.S: А Вие турски учите ли? Скоро ще Ви е необходим. Няма да Ви преча. Не се отплесвайте!...

сграшна работа е Рашата - средната заплата е по малка от тази в Бг. Иначе за сеното не знам - тая материя ти по я разбираш.

А както казва един бивш израелски разузнавач "Войната на Европа срещу Русия ще на територията на САЩ". В смисъл, че Русия няма да " закача" европейските сателити на САЩ.

През 2015-та БВП на Русия е по-малко от това на щата Тексас(!!!) а износа се равнява на този на Полша(с тази разлика ,че е основно "изпомпан") Руснаците живеят по-бедно и от най-бедната държава в ЕС... На този фон др.Жужо твори глупост след глупост чиито сметки плаща(и ще плаща) обикновенният гламав руснак.

Плосък си, та дори вдлъбнат! Като всички козяци...

Кончита , вие платените соросоиди, като няма какво да кажете и почвате с това измислено БВП. Не разбрахте, че това не показва нищо, а е само стъкмистика

Главчо,а вие главоците - какво ИМАТЕ да кажете? Дай да те чуем.

филипчо твърде си куц в опорните точки! Говориш за БВП и т.н. Но всеки с поне малко познания по икономика знае че в държавата са важни РЕАЛНИТЕ ресурси. Русия има огромен златен резерв и много изключително ценни блага и ресурси! То затова е напъна на задокеанската ГРАБИТЕЛСКА империя срещу тях. Твойте любими американчета или по точно управляващата им клига ги бута в БЕЗРЕЗЕРВЕН И РЕКОРДЕН ДЪЛГ! Да кажеш нещо за това отворко?

Вълчанов

Момко, Рассия няма ОГРОМЕН златен резерв! Има документи, поинтересувайсе кое как е. РФ е едва на 5 място с 1094 т златен резерв! На първо място е САЩ с над 8000 т, на второ е Германия, на трето - Италия, а на четвърто - Франция!

Правилно! Русия трябва да се пази от разкапващата се Европа!

Русия е единствената държава,която може да спре агресията на САЩ и НАТО.

ква агресия бе главчо гламав... Целият цивилизован свят се е завтекъл към НАТО.Защо всички съседи и бивши "съюзници" са най-големите "фенове" на НАТО!? А ,главчо? Можеш ли да мислиш,а куха лейко???

Какво означава "цивилизован"? Този свят дето ли изтреби милиони в Ирак, Либия, Сирия и т.н.?

Това,че продажни политици вкарват държавите си в тоя агресивен военен съюз, не означава,че и народите го искат.

Мизерията в Рашата настъпва ,вече се усеща много и в Москва.Средната заплата е по-ниска от тази в БГ(ха ха ха ) Но най-великият стратег- др.Жужо хвърля луди пари в дивизии,танкове и пр.дивотии ,които нокога няма да посмее да използва против НАТО (защото ще бъде смачкан като досадна муха по всички методи и фронтове)или която и да е европейска държава. Това се вика сам да се закопаеш! В НАТО му гледат сеира.. Защото днешна Раша е една бедна държава с БВП около Испания...

Ти я в Кремъл са за психиатър!Русия няма да бъде нападана,тя е в обсада от цевилизования свят и сама ще падне,когато човешкото в разсъдъка и надделее!Друг изход нямат,а тия дивизии,как ще ги хранят,ако САЩ И НАТО не им дадът хляб и разсол за изтрезняване?

Моляяяяя,чие безумие продължава? Не Русия е обградила САЩ с армия , а точно обратното.

Vladimir Borisov

А що не пробват путиняците?

Платените от "Америка срещу България" тролове дружно са се изсрали във форума. Пфу, че мирише!!!

НАТО спешно събира Съвета по сигурност по молба на укро-резидента Прасенюк! Разкрита е още една агресия от страна на Русия: Укро-есесовец от Десен сектор докато си карал по пътя в крадената кола бил нападнат от въоръжен до зъби лос (голям елен), следствие на което блъснал насреща движещ се ван с двама американски наемници в него (нещо с черни води се занимавали). Следствие на добре планираната руска диверсия есесовеца починал, а американците са в болница! Разследването потвърди, че елена е бил на Путин! Очаква се НАТО да предприеме крути мерки - ще се хванат за ръце и ще запеят песничката за Мечо Пух! Танци няма да има, че ще им изпаднат карантиите от олабените седалищни части!

Е, тамън се зарадвах, че ми се е намерил избягалия елен, па макар и разфасован, то па взе, че се оказа лос.

но явно в НАТОвското командване са се събрали само такива1 защото не могат да си дадат сметка какво могат, освен да дразнят, реално да направят във военно отношение с тези 4 батальона с численост 4 000 души и другите американски и европейски натовски въоръжени сили в непосрествена близост с руските граници. Та тези нови две руски дивизии (при това в разположени като първоешалонни) с усиленията си са си почти цял армейски корпус бре аланокольо НАТОвци! Ако наистина имата ум в главите си и не сти идиоти вземете та се замислета на къде сте тръгнали и на къде тласката всички ни, защото една искра в която и да е част на Европа ще изпепили не само нас, но и Америка и още ред други страни!

симо

Кратко и ясно....,,победа будет за нами,,.Точка.

За нами? Охлюфф, това на руско-съветски означава "зад нас":)))))))) Учете езици бе, леваци!

Идиотопитек демонстрира знания за чужди езици... С тия твои знания и другото око ще ти насинят! Съвсем с добри чувства - имай предвид, че в чичко ти гугу преводача пишат и други идиотопитеци, като теб!

Кончита, учете езици бе, не се изаквайте неподготвени. В тоя случай не е зад а за нас победата. Зависи от контекста в който се използва израза.

Тук прочетох една много отвратителна манипулация. Видите ли въоръжаванета щяло да доведе до икономически банкрут на Русия. Всеки който има минимално понятие от макроикономика знае, че с държавни поръчки към реалното производство (дали ще са ракети или бойлери) се стимулира иковомиката директно. А индиректно науката и останалите отрасли на икономиката. Проблемите идват когато си производител на суровини и цената им на световните пазари пада. Когато никай не ти купува военната продукция. С нефта наистина удариха икономически Русия, но това няма да продължи дълго тъйкато ще фалира енергийните отрасни на вного западни държави. А военните поръчки на руски оръжия нарастват. Трябва да се неутрализират гнусните манипулации на тролчетата от козяк. Въпреки, че много добре знаят, че ВПК се използва от САЩ за стимулиране на икономиката. Казах!

Че Русия произвежда ли бойлери???

Разбира се, че Русия произвежда бойлери! Пълнят ги на едни кораби в Каспийско море и после ги пускат да работят.

Някой казва ли ви да се кръщавате с имена като Багаин, Паисий, Кана Субиги? За руски подлоги по-подходящо е Димитров, Коларов, Трайков.

Цялата работа е да накарат Путин да увеличава разходите за отбрана, така изтощават Русия икономически. Денги нет тавариШи!!!

"Нападение лучшая оборона" девиз на руския Генщаб! И "Малой кровью на чужой земле!" Мръсна работа е Интернета! Всякакви гадории лъсват! Русия никога не е харчила пари за отбрана, само за нападение!

пишеш все едно чафка ти е изпила мозъка