Кабинетът финансира ремонти на пътища в Северна България

МС одобри допълнително финансиране за ремонти на пътища. Отпускат се средства за преодоляване на щетите от бедствия. Финансира се и присъединяването към Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът финансира ремонти на пътища в Северна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако наистина искате да направите нещо значимо за Северозапада,то постройте четирилентовия път Мез- дра Ботевград.Сега е истинска мъка

Калинките на ББ отдавна вече са бръмбари - вредители с големи търбуси! И насита няма! Ако могат и Света ще глътнат, но няма да оставят нищо неопоскано!

Те мани тва, душко, ами каже сеа, колко ягнешко омаа? А остаи ли си и за Гергьоуден? Или ноо ше колите? Ах, кви буски имаш, ше тъ оштипкъм, муцка, мноо си сладка, ама от врее на врее помълчи малко, че глаата ме заболе.

Taзи Дама , съвсем е започнала да финансира ли финасира.Накрая е добре все пак да се направи сметка , колко от така наречените "нейни" проекти по колко пъти се плашат и доплащат с оглед не дотам удачното им изпълнение.Впрочем тя не е инженер , какво я интересува отнякаква си реализация. В крайн а сметка тя е икономист , и сега се обучава , но не забравя събирането на цифричките за нови и нови обекти.

Кога кабинета ще финансира мизерията на ХОРАТА????????????? Тази на снимката е време да понамали плюскането!

Абе не искаме да сваляте звезди, Ама много гаден е видин- ружинци и арчар монтана,поне на първо време това направете,другото се ядва!

Да има магистрали добре,белким хората да спрат да се трепат по второкласни пътища.Но до кога ще има двойни стандарти!?докога ще си дигат цените на каквото си поискат без да се допитват до народа!?До кога ще има двойни стандарти!? От една страна олигарси и алчни работодатели а от друга та работещи бедни.Рано или кусно те ще се дигнат от окови те на власта и сметката ще бъде платена от тези които са преяждали със власт и пари.В природата има равновесие,и този голям балон накрая ще се пукне!

Парите за Шенген са на вятъра. Никога няма да ни приемат, а и не мисля, че Шенген ще съществува още много дълго.

Идват избори и е време за кражба. Раздават се пари на килограм на всички кметове ГЕРБЕРАСИ. Говори се, че кабинета дава пари за северозапада но се пропуска факта, че парите са за Видин и Враца където кметовете са ГЕРБЕРАСИ. Пък после да Ви вярваме, че не крадете. АМИ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ВИЖДАМЕ КАК КРАДЕТЕ И НАЙ НАГЛО НИ ЛЪЖЕТЕ.

Всичко хубаво ,но не разбрах защо трябва да даваме три милиона за Шенген.Като толкоз ни желаят за да им пазим задниците,да си плащат.Ако не Бойко и любовницата му да ги платят от джоб.Тези некачествени магестрали им донесоха такива печалби ,че едва ли ще усетят тези три милиона, че са излезнали от техните сметки.

Затова се иска акъл

голЕм фетиш към асфалта разбираш ли..... то не са пътни проекти то не е чудо...все едно нищо друго не съществува...с пътища си лягам с пътища и ставам....само да не си останат само на картинка....а Лилянчето съм убеден че след години ще търка някой нар ако дотогава станем нормална държава

Тя нар ати дървеното пардесю

Голямото гепене продължава с пълна сила. Жална ни майка.....

Ще повярвам като видя магистрали до Видин и Русе.

След десетилетия непрекъснати провали на БСП, ДПС, СДС и производните им най-накрая нещо се прави в България. И това се вижда от хората! Затова печелят избори, затова пак ще ги спечелят напук на платените социалистчета депо по цял ден друго разправят. останете си със здраве!

Като печелят и пак ще спечелят, КОЙ ще им плаща хесапа (сметката) на "вечно" печелившите?

ти едва ли, скъсаняко плати си първо сметката на тока

Тази "кесия"е от теглени кредити за милиарди,които ние,а не собственика на "кесията" ще връщаме.

K O Р У П Ц И Я

Недалеч от пътя Враца-Монтана има едно китно курортно градче - Вършец. Пари за път до него очевидно все няма, пътят е дупка до гърбица и стара изкъртена кръпка.

"Кабинетът развърза кесията за куп проекти". Един брадат младеж преди много години е написал "...патриот е, душа дава... но не своята, а душата на народа..." Сега е подобно - "...патриот е, дава пари за всичко..., но не тези, които краде, а парите на народа!"

.... пак че се краде от фондовете и че се режат лентички .... я бърже припкайте и викайте ленторезо бе .... кво стоите ?!

Между редовете да се чете: Кабинетът ще прехвърли в частни ръце близки до власта един куп държавни пари, взети на заем, чрез общественни поръчки. Препоръчва се фирмите НЕ близки до власта да не участват, за да не хабят поне пари за тръжна документация.

Когато са БСП с ДПС (вече утвърден тандем), се строят само второстепенни пътища и то в районите, където са техните избиратели. Причини: 1. Ласкаят техните си избиратели с парите на всички ни. 2. Второстепенните пътища се финансират не от ЕС, а от националния бюджет, от където се харчат безконтролно, докато по еврпейски проекти контролът е невероятен. Комунист не бара пректи, където им аконтрол. При ГЕРБ се изгражда инфраструктурата на България. Видимо няма подбор къде кои са им избирателите. Моралът в политиката никога не е перфектен, но има пълна гнилоч и приемливи. Сами преценето кои са гнилочта, която е готова да пресере държавата, но да спечели изборите. Комунистите са голям боклук! Какъвто винаги са били и ще бъдат. А легендата за истинските комунисти, които са избити - е само една легенда. Никъде по света не видяхме т.нар. честен комунист, навсякъде е все мърша. То е ген, не е друго. А комънизмът събира негодния ген.

Да, да - преди Бойко никога не е имало ремонти. Дойде ТОЙ и изведнъж в България се появиха строителни фирми, машини и т.н.

Най-нормалното нещо е едно правителство да отпуска пари за поддръжка на инфраструктурата. Само у нас това се превръща в огромна новина и как едва ли не ТОЙ, Вожда, благоволил да "отвърже кесията".

Кога ще се изгради околовръстния участък на София от Резиденция Бояна до разклона с Банкя

Там е много сложно със собсвености. Има частни имоти... Това е най-големият проблем при такова строителство.

Ма ти много ги знаеш тия неща, бе! А твоята партия що не плати отчужденията? Щото там не става далаверата ли?

Засега толкова, като вземем още кредити, ще раздадем повече; радуйся, народе!

Свинетка и ББинокио развиха такав мания по асфалта, че скоро ще започнат да го консумират директно.

ЦРУхунтата на гърбавите ще пусне малко съобщения,ще раздаде парите на свои хора,а дупките ще останат.

Мога да си представя какви ще бъдат ремонтите с тая некадърница начело. Бакалавър по икономика, магистър МИО, дисертация МИО. МАтистър и доктор във Варненския свободен. Т.е. купени дипломи. Няма и помен от строително инженерно обрадование. Това е то малката тиква.

НЯМА ДА СА РЕМОНТИ, А НАЙ-ОБИКНОВЕНИ КРАЖБИ. ИЗБОРИ ИДВАТ ХОРА. ПЪТЯТ НА ПАРИТЕ Е: БЮДЖЕТ - ФИРМА ШАРЛАТАНИН - ГЕРБ - БОЙКО РАБОТАТА Е СВЪРШЕНА. БИТИЯ БИТ. ЕБ-НИЯ - Е-БН. ПАРИТЕ В СМЕТКАТА НА КРАТУНАТА. КРАЙ!

Наднорменото прасенце на снимката , до коя Коледа ще го угояват?

Колкото и да се опитват да оправдаят винетките, няма да им се получи на държавните чиновници! Тези ремонти не са милостиня и не са подарък от ГЕРБ, а са част от нормалните функции на държавата, която трябва да поддържа пътищата, но не го прави или го прави изключително зле и некачествено! Освен това, ремонтите са платени отдавна с огромните данъци по горивата (половината от цената), така че хич да не се правят на интересни тези алчни кожодери!

Вече излъчвате безпомощност с откровено нелепи интерпретации ;)) До вчера бяхте убедени, че нови пътища няма да има, а само нови цени. Днес вече имате обяснение и на вчерашните си тъпотии. ..и години наред едно и също ;))

Дирчо

Не знам кои сме тези ние и в какво сме били убедени, ама щом като толкова много ти се плащат винетки, плащай си колкото искаш! Купи си 10 даже! Освен това, къде тука прочете за НОВИ пътища!? хахахах

Великан наднормен премиер Боко , кога ще ги връща тия пари и как ?! Или ще ги изпърди от наднорменият си задник!

Бързат преди да е прието споразумението между САЩ и ЕС , тогава обръча от фирми на Партията ще види среден пръст от Еврофондовете .

В тая държава единствено пътищата ли са проблем?! Мутрата министър на пътищата ли е, или шеф на всички министерства? Каква външна политика например командва, какво ще направи при кандидатирането на Турция, някои условия, примерно да ни платят 10 милиарда за тракийските имоти... Предатели и антибългари, използвачи на дребно!

ГОВЕДОТО ОТ БАНКЯ, ЩЕ СТРОИ ПЪТИЩА ЗА ДА МОЖЕ И МАЛЦИНАТА ОСТАНАЛИ В СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАМИНАТ ЗА ИТАЛИЯ И ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ!!!!!!!!!!!!!!! БОЙКО БОРИСОВ НА БЕСИЛКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като има добри пътища има и по-добър бизнес, повече работни места. При добра инфраструктура ще се върнат някои, други ще дойдат за първи път. Май не ги схващаш тези неща....

РАБОТНИ МЕСТА ПО ПЪТИЩАТА?!?! ОСВЕН ЗА ПРОСТИТУТКИ :) БАЙЧЕ, ЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ ПЕНСИЙКАТА :)

Като гледам от както магистралните гербераси нон стоп за това говорят икономиката и бизнеса вървят надолу и за да не останат капо цените се вдигат нагоре:(((

А спират безплатните лекарства за 3000 фронтоваци ,които като разход са капка в морето и приватизират частните пенсионни фондове,защото в НОИ не достигат за пенсии над 9 млд лева!?Какво става?Лявата ръка не знае какво прави дясната!

ще се пребоядиса ли?дето беше боядисана,като влизахме предния път в шенген?

Престъпната корумпирана шайка подготвя поредната схема за доограбване на стадото!

Кражбите продължават с още по голяма сила.Проектите са спрени ,но кражбите не.

Ей на 30 сребърника спестих, тия, дето Юда ги върна, та отиде да се обеси, идиотът! По 40 денария на старците дадох за Пасха, да апнат агнешка плешка и те! От контрабандата, от корупцията ги изтръгнах тия милиарди и милиарди, с тия две ръце ги изтръгнах! Дай го тоя пешкир, де! Когото докопам да краде милост няма! Всичките ги омитам! Щото, който краде от мене краде, от моята парса краде! Аз от малък съм свикнал да си правя всичко сам! Борба, безмилостна борба! В.: Ама никой не е осъден, Божествений! П.П.: Как никой! Как никой бе! Днеска двама разбойници разпъваме и оня смотльо, Назарянина! В.: Обаче П.П.: К`во обаче! Вярно, разбойника Варава пуснахме, щото нали глас народен, глас Божи! Народът като каже, гражданското общество като каже и аз изпълнявам, подчинявам се! Пуснах го, да, ама го ометох от властта, щото е от наш`те, и хайде на пазара с мрежичката! Вече е ни-кой! Като не си във властта, си ни-кой, си в канавката! Смирение, смирение, смирение трябва! И покаяние! И прошка! Господ, като е писал правилата, цяла седмица за прошка е оставил!

Злоупотребите и кражбите на ГЕРБ ни докараха дълг от 20 млрд.

Не 20, а 720 милиарда, честна дума... Да Ви кажа, другарят Бойко ми е чак смешен със своята глуповатост (да не кажа тъпотия понякога), ама като почнете да пишете откровени платени коментари по форумите, граничещи с безумие, направо ми се повръща от Вас повече, отколкото от Б.Б. Това не го издига него, разбира се, а просто Вас Ви смъква далеч под неговото, граничещо до кота 0 ниво - Вие отивате на ниво сутерен...).

хахахахаха, точно това се опитвам и аз от цяла година да им обясня, ама не съм успяла..

Nqkoj si

Ех "Хемус", не зная дали ще доживея тази магистрала да мръдне след Ябланица... закотвена е вече 16-17 г. в Ябланица...

Всичко товва можехте да го напишете без да поставяте снимката на тази дебела грозотия.

То пък на Орешарски министершите бяха манекенки.

Ти лягал ли си до киликандзер? Щото аз не съм, но Цачева и Лилето в това отношение са номер едно. Наистина министърките на Орешарски в сравнение с тях са манекенки.

Някой беше казал: Следвайте посоката на парите! Посоката е ясна: от юг на север и изток. Примерно: Агромах > АПИ > МРРБ > Дондуков 1 > правителствен Фалкон > някои екзотични банки

Дали не приключихме вече с магистралите ? И сега - само кърпежи ?

Лиляна Павлова не смееше да се покаже подир якия удар по Агромах.

болшевишките наследници пак ще крадат ! да ви е .... майката , какъв профил !

Пак се пъчим и удряме в гърдите."Както обещах миналата седмица, благодарение на спестените пари от възможността да се гласува на национални избори и референдум заедно".Ама кой искаше да ги харчи тези пари-народа или политиците?И още мин.пр-ля беше ли на заседанието, щото от фейсбука се провиква и няма снимки в дир-а?

Е друга си е да кажеш че ще вдигна заплатите както се биеше в гърдите Станишев с 20 лв а пътищата и пречиствателните станции да останат на втори план.И после ще се оплакваме че морето бъка от фекалии и пътищата ни били мизерни.

Откритият преди 2 седмици Античен комплекс "Сердика" в центъра на София протече след първите по-силни дъждове. Проектът при Ларгото струва над 15 милиона лева и се разделя на две части: зоната на площад Независимост, с площ 4 850 кв. м., и зоната под бул. Мария Луиза, с площ 3 150 кв. м.

Централна гара след седмица

Варна и варненска област отново никъде не присъстват сред купищата проекти!!! Лили ще дойдеш пак по изборите във Варна и тогава не се изненадвай ако ти покажем най-дългия си пръст! Ако мислите че ще залъжете варненци с няколко преасфалтирани улици в града жестоко се лъжете!

БЕЗКОНЕЧНИ РЕМОНТИ ,А ПЪТИЩАТА СА КАТО ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ.РЕМОНТИРА ЛИЛЕТО,ВДИГА ЦЕНИТЕ НА ВИНЕТКИТЕ,А КАК СЕ КОННТРОЛИРАТ ТЕЗИ РЕМОНТИ.ИЛИ САМО ПАРИТЕ СЕ ДАВАТ .