Берлин доволен от Турция за спирането на мигрантите

Споразумението между ЕС и Турция за овладяване на мигрантските потоци работи и никой друг миграционен път не е заменил този, който минава през Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Берлин доволен от Турция за спирането на мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

притока намалял!е хубаво,временно работи,докато му намерят цаката и уреди безвизовия режим,а после! значи всеки ислямист с турски паспорт може да дохожда без претиснение в ес,също и имами да пъплят в центрове за бежанци и джамии!а това хубаво ли е?

ДО КАКВА СТЕПЕН МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ФЕСОВЕТЕ???ДО СЛЕДВАЩОТО ИЗНУДВАНЕ!!!

Аааа, смешна работа - Турция може да ги спре, а никой друг не може. Добре де, щом не можем да спрем едни невъоръжени хора, какво ще стане ако бяха въоръжени и ни нападаха като при война? Хайде стига глупости!!!

Трябва да се наведем и коленичим пред Цариград и час по скоро да си изплатим дълга от 10 милиона евро, благодарни сме им, че възпряха многомилионната бежанска вълна, която щеше да ни смете като цунами.

Час по скоро си вземи хапчетата, глупак.

За Държавни изменници и майкопродавци - хапчета НЕМА !

Ходи да си коленичиш ЕДНОЛИЧНО пред Реджеп Тайип Ер Насран , нещастнико ! И не смей да се наричаш никога вече "патриот" !

много сте се активизирали днес на позасрано 20

Лицемерие без край! Това е присъщо на почти целия ЕС! Лошото е че и ние сме сред тези подли лицемери.

За визите на турците да каже. Ще ги пускаме ли? Легнаха ли, тези дойчовци, на ердо? Какво ще Каждан на 4 - ти май? Сигурно, турците вече са изпълнили 72-те условия на 99%?

Берлин покани с"добре дошли"милиони.Берлин накара др.милиони,да плащат на Ердоган милиарди,за да няма"добре дошли"....повече.Накрая,пък и доволни били....в Берлин. Няма по-лъжлива и нахална позиция.Арестувани журналисти,атакувани медии...според Берлин,това е "демокрация".А най-лошото е,че взеха да арестуват и цензурират в собствената си Европа.Да не би,да сме обидили...Ердоган.Жалки лакеи.

... и педераси

няма как - 80 милиона са резаците! тва е паплач, просто ги има! и са граница между изтока и запада. ние сме близо до тази граница и сме на завет! колко атентата имаше в турция, а! поне три се сещам до сега за период една година! в бъгария има ли атентати от джихадисти мюслита! тва е положението дейба мама му дейба! като има налапани търтеи с милиарди, а други гладуват и им остава само едното ебане, така ще е!

Страшен завет ,няма що ! И едно време сме били на завет при Цар Шишман !

Наглостта им , няма граници ! Поканиха хрънтутниците от цяла Африка и Азия , после натискат други държави ги да издържат същите хрънтутници ! България както винаги е мащеха за сънародниците ни ? Няма поданство и издръжка или подкрепа за българи живеещи извън България ,но за емигрантите и нашите цигани винаги има средства .

Бежанците спряха, защото видяха, че повечето държави в Европа, и по-точно всички без Меркел, изобщо не ги искат и не ги допускат да минат.

не знам пи4, но за някои е по добре да са на палатки отколкото да ги смятат за предатели ако не са джихадисти. едно време как е било - не си ли с комунистите значи си враг и те ебат от всякъде

ТОВА Е МОЯТА РОДИНА И АЗ СЪМ ГОТОВ ДА УМРА ЗА НЕЯ. Това са думите на македонският полицай и видеото към него, който обиколиха Европа. Ако не бяха македонците да проявят твърдост, тия нищо нямаше да направят.

Съгласен съм ,но нашите управници трябва да се срамуват .Македония и Унгария за броени дни вдигнаха оградите и спряха каналджиите ,до като нашите политици , за 4 год. ограда не направиха .

каналджиите играят с правителството, това е!събранието ни е от бандити и престъпници

Това е ярък пример за западното грозно лицемерие. Ако изпадналите германци не слушат ще има орки.

Българите са недоволни . Германия е доволна от Турция . Германия да плаща на турция и да си е доволна.

ti si nedovolen shtot sl gladen tova e drugo , no murzela do tui vodi

bioБоклук.

тия от амнести защо се бъркат където никой не ги вика -те не са нито правитество нито държава -те са пасмина която само лае и налива масло в огъня -вън от публичното пространство -вие сте никои и никой не ви иска да ви слуша идиотизмите!

аве как половината от населението на сирия да е напуснало страната! кокво пишат тия, ве!

берлин е доволен най-вече от бг ни предатели , разтворили цялата ни граница за ислямското нашествие ; абсолютно никакъв контрол и каналджийство на 100%-новия златен бизнес на герб, след 2 години бг ще е мюсулманска и официален език арабски !

kirchevo

А пийте си ракийката и не се занимавайте с неща които не разбирате.

вие каккво искате-ивреинът щайнмайер да играе контра на др.евреин-давидоглу ли...в един отбор са и планът им е пъклен...

сега турчолята като вземат парите ще искат нови. Накрая Меркел ще лежи по корем пред Султана. Цяла Европа стана заложник! Въпрос на време е хората да хванат тоягите! Краят ще далеч по-драматичен от разпада на СССР!

Спада в броя на нашествениците се дължи не на Турция,а на смелите братя-македонци и тяхната непробиваема македонска фаланга,които затвориха Балканския път.

Извинявам се много, но Щайнмайер няма ли вид на застаряваща бузеста лелка? Очилата дори го сбабичкосват още повече. Същото се отнася и до Давутоглу ондулираната боядисана коса. А пък Ангела Меркел изглежда много по-мъжествена от него. Липсват и само едни мустачки. Като на Ердоган и някои други исторически елементи. :-) Да пази Господ - в какви ръце е Европа, нямам думи!!!

Този на снимката не се казва Берлин, а Щайнмайер. Шефът му от ПЕС пък се казва Станишев.

А тия от "Амнести..." защо не обърнат внимание на факта, че много сирийци с получен статут на бежанци в Германия си се прибират в "размирната" Сирия, за да си почиват. Така поне обясняват на германските си комшии, до които са настанени. Почивката им трае между 2 и 3 месеца, след което отново идват в Германия, събират за около 2 - 3 месеца социалните и айде отново на "ваканция" в Сирия. Та къде са правозащитните организации в този случай!?

Така е в "демокрациите" - който плаща - той поръчва. ;-)))

Алтернатива за Германия!