Водата в София поскъпва с 6 ст. на кубик

Водата в София поскъпва с 6 стотинки на кубик. Поисканото увеличение от концесионера беше с 20%.

Обратно в новината

Коментари - Водата в София поскъпва с 6 ст. на кубик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ СТЪПВА ТВЪРДО В КИСЕЛОТО МЛЯКО

робът си заслужава хомота, Сидеров се бори срещу чуждите монополи и всякакви паразити наречени "инвеститори" , които изсмукват кръвчицата ни, а народът зомбиран от медиите го хули и гласува за своите екзекутори!

ЕВРОПЕЙЦИТЕ НАТИСНАХА ТИКВАТА ДА ЗАТВОРИ ЧЕШМАТА В ДАИ И СЕГА НЯКОЙ ДРУГ ТРЯБВА ДА ПЪЛНИ КАСИЧКАТА НА ГЕРБ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ ГЛАСУВАЛИ ЗА УЧИТЕЛКАТА ПО РУСКИ - ДРУГАРКАТА ФАНДЪКОВА!!!!

това заслужават софиянци а и не само те, след като хората гласуват за тези, които слугуват на концесионерите! хора , които не могат да отсеят зърното от плявата, си заслужават робството!

Нямало инфлация ???????????? Къде са бившите шефове на Софийска вода.

Към два милиона народ се изнесоха навън...Ето, даже и Христос воскресе нагоре!

е те на това му се вика евроатлантическа ценност, "поносимост" на цената , тоест докато народа не извади сопата цените може да се вдигат!

Браво на Марешки - благодарение на него във Варна вече 5-6 месеца зареждаме мноооого евтино !!! Лично аз съм спестил поне 200 лева - които Златев от Лукой щеше да ми гепи - умножете ги по стотици хиляди потребители и вижте колко печелят монополистите на гърба на бедния народ !!!

Не ни е срам! Търпим да ни грабят геноцидно! Плащаме "като попове"... ТЕ няма да спрат, докато доброволно им позволяваме да ни грабят, манипулират и унижават. Що се отнася до водата: търсете престъпниците в лицето на бившите премиери на Великобритания и РБ Тони Блеър и Иван Костов.

В Ирландия искаха да им сложат концесионер и да почнат да плащат водата, стана страшен бунт. Тука концесионер, след концесионер ни набутват нашите продали се политици.

Не ги е срам! Само ни вдигат цените, а заплатите и пенсиите - не! Докога ще ги търпим, питам аз! Няма ли кой да излезе на площада и да измете боклука от НС и МС?

така е, изобщо не ги е срам, даже им е хубаво а самата ти Нинче, опита ли да излезеш пред НС и да изметеш боклука от там, аз като атакист съм го правил доста пъти, за съжаление без успех!

Предпочитам 6 стинки за кубик ледена бира! Спирайте я тази вода!

дреме ми за софиянци,да плащат,голяма новина

Има ли някъде подробна разбивка (изразходвани материали, заплати на час, иновации и т.нт) на цената на водата и защо аджеба тя трябва да струва толкова много. Все пак в случая става дума за МОНОПОЛИСТ, а не за модел iphone на Апъл, който лично мога да избера, или съответно да не избера. Конкретен въпрос към асоциалните демократи: Монополите разрешени ли са, щом са под политически чадър?

В провинцията тази такса я плащахме преди 10 години. Сега гоним 3,50 лв. за кубик.

Както се и очакваше, следва поскъпване на тока, такса смет, данъчните оценки на имотите, парно, храни и т.н.! Това ще се случи съвсем скоро. Ниски заплати, европейски цени!

Тъй като прагът на поносимост бил 5 лева за кубик вода, можем да очакваме скоро такава цена.Интересно, за кого е "поносима" тази цена?

За търпеливите и послушните от все сърце от грабителите и поробителите. :-)

МНОГО БЪРЗО ИЗЧЕЗНА СТАТИЯТА )))))

Да-точно в десятката --Тая подла дума СТАБИЛНОСТ -дето я дъвчи еди кой си в превод означава -- Трайте си раи --имайте страх от заптиетата за всяко нещо --пращайте си данъците кротко и не се бунтувайте --вярвайте че след 20 години ще имате газ ---и да не сте шавнали --щото съдебната система и службите Ви работят като ТЕРОРИСТИ -и ще напълня занданите А като се докопам до изборите -аз си знам как ще ги нагодя--малко фолшификат -малко купени-малко под строй --и БАй ви Ганя -губернатора пак ще ена топло в парламента и на власт с евро -ценноститие---марш към касите за плащане и банките --рая

а като излезе някой да протестира, му се смеете и му викате протестър.

Протестър=Платен протесстиращ ! Соросоид !!

някой помни ли колко струваше водата при Тошо, че аз просто не знам, плащах нещо, но то си беше нищо

Водата и тока са скъпи ,защото ние си ги произвеждаме ,но Те Западните фирми ни ги Продават ! Запада трябва да си Поддържа стандарта на живот все пак ! И Няко трябва да Плаща за това ! Ние например .

Абсолютно точно! На нас ни е отредено мястото на обслужващ персонал, без право на глас - роби!

НЕКОИ ПАК КЛАТИ ПРАВИТЕЛСТВОТО !ТРЯБВА НИ СТАБИЛНОСТ ЗА ДА КРАДЕМ ПЪК ПОСЛЕ ГЛАСУВАИТЕ ПАК ЗА герб И БАРОН МЮУХАУЗЕН ДРАГИ НИ СОФИЯНЦИ.А ДА ВИ ВИДИМ СЕГА ДА ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ

В София доста неща трябва да поскъпнат спрямо разликата в стандарта на живот с провинцията нали така шопи???Няма да ревете,щото заради вас нема заводи,нема златни пясъци ,нема нищо,миропомазани такива,все на вас да ви е добре.Е нема да стане,ще се радвам да ви поскъпва всичко,имате нужда.

Мръсни рекетьори!

Кой за кавото е учил.

То за това не се учи. Трябва да ти идва от вътре или да е по наследство.

всеки път като дойде ГЕРъБ на власт и цените започват да растат? Мина време и се успокоиха, от предишното си изгонване от властта с камъни, пак заради същото!

60% увеличение на билетчетата, 3% на водата, токът си го пишат как им падне, скоро сигурно и такса смет ще вдигат. А заплатите нещо, а? Или само депутатските. Като на оня, дето си изгубил фиша и всички видяха че ток/вода/парно на месец му излизат 30 лева, които пак не ги плаща той. Не ви ли е срам, бе?

Когато взима някой, никога не го е срам. Но трябва ли да дава, става панаир. Въпроса е какво дават тези тюфлеци? И аз гледах фиша на този боклук. На циганите и селяндурите дето крадат ток им го плащаме, та плащаме и на депутатите...Тогава, по какво се различават от циганите и селяндурите?!

Отдавна назрява необходимостта за отстраняване на Веолия /и всеки друг концесионер/ от водата на София и другите населени места. По извратената логика на световната банда/банка цените на водата се определят според това колко може да понесе населението, а не колко струва обективно услугата. Тьй като специално в София водата идва гравитачно себестойността е изключително ниска. Концесионерът /разбирай мафията/ плащат концесионна такса от 4 стотинки за литър, след което препродават за левове. Наличието на частен бизнес в т.нар. ютилите сектор по принцип е криминална проява, защото единственото по-лошо нещо от монопола е частния монопол.

Мрънкате, мрънкате но си плащате, роби мои.

Многократно се припомняше,че тази глутница около Сиреч Борисов-Павлов,може да бъде сменена само с мащабен социален протест! Тази напаст манипулира изборните резултати !!! Само че не ни трябват другите престъпници от Парламента... Необходимо е национално отговорно,експертно правителство!!! И незабавен процес срещу неграмотниците от сегашната коалиция!!!!

Напълно сте прав/а! Освен силов ,Няма друг начин да отскубнем кърлежа ГЕРБ , от раната България ! Изборите НЕ са начин , откакто ГЕРБ Контролират Всички власти в България ! В Диктатура изборите са Фиктивни,неистински ,...Симулация !

правете като руснаците ! веднаж годишно дървена баня на двора, и едно ведро вода за пара на тридесет души! и сапун не ползвате, а с брезови клонки един друг се млатите!

Май под турско робство е било по-добре - 1 десятък, т.е. 10%. Тиквата, разни Фандъкови и разни Менди ни докараха дотук. Обаче, затова пък ни пази компетентна министърка на МВР. Пълна сигурност, няма лабаво. хе-хе

Еврогейското е по-хайтек. Изисква даже международни преводи на печалбите (от източването на водата) в Лондон. Затова е по-скъпо.

Да ви е честито! Спинкайте още.

да ви ЕПМ!

Безумието, наречено приватизация, довлече мародери и лешояди от цял свят, наричащи се "инвеститори" и "концесионери", а по същество най-обикновени мошеници и бездуховници. В някои държави, не толкова "напреднали", но НЕ-членки на ЕС, ги изгониха (ЧЕЗ в Албания). Тук обаче, под формата на международни споразумения, договори за членство, концесионни договори и куп други глупости, тези кръволоци дерат народа, защото бъка от продажници в държавното управление на най-високо ниво.

Банкя струват колкото пенсията на средностатистическия пенсионер от територията България.

Водата да увеличават ! Радвайте се че ГЕРБ не ви увеличиха -Дълга с 16 000 000 000 -Цената на Тока и парното -Цената на Билетите за транспорт -Броя на Новите Милионери -Броя на Мизерстващите Бедни -Броя на Бягащите от България Млади и тари -Зависимостта на България от САЩ -.............. ........ Или Всъщност ГЕРБ+Патерици ...Увеличиха всичко по-горе !!!

се гаври с интелекта и търпението на цялата нация! Какво ли не бяхме!? кучета, овце, лош матрял, време е да станем преторианци и да го разпнем!

Ония канадеца къде е да сподели в Канада колко им струва водата? Боклука що не излезе и не каже, че там не се плаща нищо за вода? Ние за какво в крайна сметка плащаме данъци? За да борим безработицата с раздута държавна администрация ли?! Тази концесия трябва да бъде развалена! Водата е от жизнено значение и е дар от природата. Също така засяга и националната сигурност и трябва да плащаме символично!

В Добрич кубика излиза 3 лв. С разните му там мръсни канали и други такси. Имаш ли 20 кубика, вадиш 60 лв. А по света е казано, че ако разходът за водата ти надхвърля 3% от доходите, значи имаш проблем.

това племе му е свикнало сутрин да говори едно, на обед друго, а вечер да се отрича и от Христос, никаква изненада няма да е да цъфне някоя утрин при Цоловата и Николаев и да изрече, че няма кой друг да спаси България, освен него, и да обяви, че се кандидатира за президент. Обаче. Планът му е като стане президент, а това ще се случи, защото в България откакто съществува ГЕРБ изборите са тотално фалшифицирани, да предизвика референдум, с който да се поиска увеличаване на правомощията на президента, демек президентска държава. Още по демек Борисов да се напъне да се направи на Путин. Като притурите и спечелените за кой ли път фалшифицирано парламентарни избори от ГЕРБ, нищо чудно за премиер да набутат Лиляната МУ, или Цецоуто Му. Въпрос на кой кого ще прецака вътре в ГЕРБ. Никаква изненада няма да е и каканижещият патриарх да произнесе слово към миряните да припознаят Спасителя в лицето тиква. Църквата и без това е държанка на властта МУ. Това е положението, НО. Още не си е казал последната дума Господ. И Доган. И руското ресто.

ако я повишат с 235%, кубикът ще струва точно колкото пакет цигари , които плащате доброволно и ежедневно

Когато чуя "Вода",все се сещам за един дето успя да източи язовир "Искър"!

и повишение цената на тока. С тиквеното управление това е повече от нормално. Вече свикнахме да ни онождат. Да живеят всички ГЕРБерета по всички земни кълбета!!!

Робите да плащат, да не ми се правят на тарикати. Едно време са въставали, сега плюят по-нета, все са недоволни.

Боко Мутрата и ГРОБ ви гарантират!

ви гарантира, че ще ви вкара в ГРОБ-а предсрочно.

Значи 3.4% повишение - с толкова ще повишат и пенсиите, нали? Или да не греша - пенсиите щяха да пораснат с повече, а?

От какъв зор \водоснабдяването на столицата е отдадено(подарено като) на концесия на чуждестранни бандити?Толкова ли в България няма специалисти , които да се справят с водоснабдяването?

Има, ама то е подарено на нечия чужда фирма срещу 10-20 милиона в джобето на някой премиер, кмет или министър. 26 години мръсната поплитическа пасмина- родена от БКП, независимо под какво име се подвизава, разпродава България срещу тлъсти комисионни. Знаеш ли колко милиончета са попаднали в джобето на Тиквун, че подари газодобива на някоя си фирма Тотал, а?

васо , ма , ти и от водопровод и канализация ли разбираш ма??

С 6 ст? В Добрич ако поскъпването е по малко от 6 лева на кубик, даже не си играят да съобщават за такива маловажни промени.