Меркел: Бежанската криза не бива да застрашава Шенген

Защитата на външните граници на ЕС не трябва да бъде за сметка на свободата на движение в Шенгенското пространство.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Бежанската криза не бива да застрашава Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТО ЕС СЕ РАЗПАДА,ТЯ ЗА ШЕНГЕН СЕ ПРИТЕСНЯВА!!!ДВА МАНДАТА НАПРЕЖЕНИЕ,И ГОРКАТА ИЗТЕРЯСА!!!

"Меркел: Бежанската криза не бива да застрашава Шенген" Голяма Терца: Бжежинската криза отново застрашава цяла Европа.

О тиквоч ти си вдянал най сетне. Пейчо Иванов ли си всъщност,нещастнико.

Дали някога ще вдене или някой ще й го каже директно в очите, че бежанската криза беше предизвикана НАЙ-ВЕЧЕ от непредпазливите и изказвания за "отворените граници" на Германия?!Тази жена действително ли е толкова тъпа, или е невероятно нагла...?!

Това е една много сложна комбинация (мишунг) от свещенна простота, наглост, лицемерие, тъпотия, ограниченост, нарцисизъм до припадък и комсомолщина на куб. Трябва внимателно да следите какво казва (или отговаря) и ще видите, че тя е както всички - от все сърдце отдадена на "изкуството" Много да говориш и нищо да не казваш, което е най-главното условие да станеш "избран" "велик политик". Точно такива разсипват всичко до основи и докато не успеят - нямат ни спирка, ни спирачки. Нали няма нужда да ви давам примери дори само от най-скорошната история? :-)

Дрисла! Усра целия европейски съюз.

Много интересни термини се ползват т.нар. "демократи". На мен ми напомнят тотално за тоталитарния строй, който бе уж отвят от "ветъро на промената". Ако случайно не си съгласен с политиката на вожицата и учителката - то има само две възможности - или си нацист пропагандатор, или си десен популист. Макар че по-големи популисти и мошеници от меркел, социалистите, зелените и техния вожд Султана на ЕС за сега няма (изключваме Обама, той е просто майтапчия). Всичко се вижда по резултатите от управлението им. А кризата влезе, не, а се настани за постоянно в коридора...

"Колко трябва да се грижа за собствената си страна? Колко мога да участвам в европейската солидарност?" попита канцлерът. Щом някой задава първия въпрос - то падението му е тотално. Първо, страната не ти е собственост и второ Един истински Водач се грижи за хората, а не за страната, защото без хора няма и страна. (Да сте чували за страната на кравите, случайно). В ЕС няма абсолютно никаква солидарност заради комсомолското ръководство (не само на ГДР, НО на ЕС и ЕК) и това е повече от видно. "но "трябва да действаме заедно" по важни въпроси.". Да повторим за хиляден път за вечно-недоразбралите: С терористи и поддръжниците и (вкл. от Задокеания, ттип) не действаме заедно! А срещу.

MERKEL TI PRODADE CELIQ EC!!NE SE LI SRAMYVASH CHE SI PODLOGA NA AMERIKANCITE I TYRCITE!!!NadqBAM se Da BLEzESH B ZATBORA i

Бабишкерник ти не схвана ли че Шенген умря. Кои го боли за шенген. Тя и блудницата Европа умира от тъпото ти управление под дикатат на САЩ и Израел. Фарс и Пародия, но пък излюминатските фамилиики от Германи, ФАЩ и Израел потриват доволно ръце. Злето за нас е отлично за тях както винаги. Троянският им проект ЕС начело с Германия си върши перфектно задачите за контролирана и нарочно предизвикана дестабилизация и срив на цяла Европа.

бабата мели само глупости,та да поседи на поста повечко...

Тая мръсница поне на Великден не ни я показвайте!

Българино !! Внимавай и се оглеждай се за БОЛНИ луди крави! Опасни са! Това е болест която ходи и се предава по еврогейските животни! Защото болеста на лудата крава е силно заразна! И единственото което може да направиш, е да и теглиш един куршум в челото.>За да и спестиш мъките от олигофренското мучене!.>След което спокойно да я транжираш, и направиш на чеверме или сръбска плескавица! Само така може да се оползотвори една луда еврогейска крава:)

Тази слугиня на САЩ мисли само за Шенген, а нас кучета ни яли! Само празно говорене и нищо постигнато досега.

Германия трябва да разследва канцлерката. За предателство на европейските ценности и за раболепие пред диктатора султан Ердоган! С нейната "политика" ще ни вкара отново в турската империя, и дядо Иван ще трябва отново да ни освобождава. И от турците, и от канцлерката!

Тая търси под вола теле. За какви външни граници говори, след като арабите ги превзеха с голи ръце! Зъбят се на Русия и дрънкат оръжия по Руската граница, където никой не ги заплашва, а там от където лудите нахлуват с десетки хиляди ги толерират. Има нещо сбъркано и много гнило в цялата тази работа!

Прочетох всички коментари. Нахвърляте се със злоба срещу Меркел, говорите ѝ на "ти", наричате я с гнусни епитети. Не знам защо не ви трият коментарите. Аз съм в плен на Меркел. Тя е руса, висока и умерена. Меркел няма алтернатива. Погледнете искрата в очите ѝ, силния ѝ поглед и милозливото изражение. "Алтернатива за Германия" е една еднодневна нощна пеперудка, която ще сдаде багаж с изгрева, с който Меркел и всички европейски лидери ни даряват. Ако не ви отърва Меркел, моля кандидатствайте за руски визи и отидете да циврите при Путин, който да ви бърше сополите. Животът не е за страхливци.

Лицерна ти е приятелката от комсомола, изкусителката на Хелмут Кол.

''Аз съм в плен на Меркел'' Крайно време е да се освободиш.

Що не ходиш да се освидетелстваш!

Uvazhaema g-zha Delimirkovska, Izvinyavam se che pisha na latinica, no iskam samo da Vi popipam, ako tova go kazhete (otnosno Merkel) na tezi zheni, koito po vreme na Kolednite praznitsi v Germania, byaha seksualno maltretirani, kakvo ste vi otgovoryat? A, ako VIE BYAHTE SEXUALNO MALTRETIRANA, kato tyah, edva li styahte da ste tolkova "zavladyana" ot Merkel. Da ne zabravyame, che tya e bila chlen na STASI, makar che go otricha!! Po-golemi idioti ot tyah v bivsheto DDR nyamashe!!

Това е измислено име, зад което се крие МЕЛИХА ЛУДОТО. Не й обръщайте внимание :-))))

всеки си има вкус - казало кучето и си облизало задника...

Уважаема, поради что се срамите да си напишете любимото ви име?!? На моменти напомняте стила на Людовик, пардон Владко Зидаров... Дали пък не сте му кръвен роднина?!?

Ами Гърция и Италия нали са част от този шенген! От къде тогава влизат тези "бежанци" ако не от прословутия ви ШЕНГЕН?!

МЕРКЕЛ СЕ ДОСКАЧА. КОРО ЩЕ Е ИСТОРИЯ - А мИГРАНТИТЕ" ОБАТНО ВЪВ КЩИ ИЛИ НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ШЕНГЕП

Господи,тази ме плаши с изказванията си.

Другарко/еврейско-немска джадия/ Меркел,с какво ТЕ държат, КРАВАРИТЕ от USA ???

Ami, sled 1945 g. e sklyachen "Kanzler-ski pakt" mezhdu USA i FRG za 150 godini!!

Скъпа Муу, моля не казвай какво "трябва" и какво "не трябва". Много насериозно си започнала да се вземаш! Като си ги канила тези мърши си ги вземай всичките!

шенген трябва да остане , най-вече за свободното придвижване на терористите ...от истанбула .

А ние извън Шенген да ти сърбаме попарата ли, тъпа и подла комсомолке? Хелмут Кол те издигна, а ти му заби ножа в гърба!

Ехххх европеско двуличие!!! Значи можеш фру Меркел да поканиш бежаните еднолично, ама сега трябва да действаме заедно!!! Инресно ми е какво щеше да каже ако ги бяхме поканил ние, а те бяха стигнали до Германия!!?? Едва ли щеше да говори за солидарост!!!

Какъв Шенген! Европата се напълни с мигранти, и то без лични документи - не се знае кой- кой е.

И да не забравяш да си пиеш хапчетата!

МЕРКЕЛ, НЯМАШ ДУМАТА, ТИ Я ДВОКАРА ЕВРОПА В ТОВА ТРАГИЧНО СЪСТОЯНИЕ! ЗАМЪЛЧИ И ТИХО, ТИХО СЕ ОТДАЛЕЧИ, ПРОСТО ИЗЧЕЗНИ...

Шенген е мъртъв и само идиоти като Росенчо глупака искат да влизат в него! Шенген най-добре показва защо не можеш да предадеш сигурността и управлението на страната си на чужди некадърни бюрократи като Меркел!

Доживотен затвор без право на замяна.

Тази бабичка е за Карлуково!

Тази как не я е срам да продължава да се изказва?

Угодничеството на Меркел пред Ердоган не е случайно и тя е канцлер на Германия за да следва пъклените планове на САЩ срещу Европа и цялото човечество. ЕС е проект на ЦРУ и само изглежда добър, но иначе е пагубен за европейците.("The European Union always was a CIA project, as Brexiteers discover", Ambrose Evans-Pritchard 27 APRIL 2016, The Telegraph). На всички е ясно, че Турция не може да бъде партньор за спирането на миграционните потоци към Европа, а точно обратното. Европейските държави трябва да организират и разположат ганични войски за да си пазят границите, да установят свой собствен граничен контрол и да недопускат хора без визи и документи, а нахлулите вече незаконно да бъдат екстрадирани. За Европа няма друго спасение! Такива са реалностите!

Казвал ли ти е някой колко си глупав? Да кажеш нещо за пъклените планове на рашите? Те винаги са били такива.

Глупав съм защото чета и споделям прочетеното ли? А вие можете ли да четете, или можете само да обиждате?

убау, че не сме там и хич не ни трее! Праф си че е увцъ ялова.

Добър ден овцо... Заплаха за Шенген си ти, и връзката ти с американските тайни служби.

На Обамата солташака застрашава Европа , а се загрижила за Шенген.

Русия е заплахата за ЕС. Тя е най-- заимтересована от разпада му. Има да ЧАКА. Когато паднат на КОЧА ония неща ,дето висят.

Каза: Елате! Сега пък да си пазим границите... Ама да си сме се движели спокойно На тая й трябва една лопата в капацуната, и да остава в историята! Ай ... от германци вече

Какъв Щенген, какви пет лева! Ес е замърсен и е на път да се разпадне! Главния виновник е тази подлога и мекушавите (с меки китки) европски политикани! Ако не се появи "новия" да изчисти от напъплилата я гнус - Европата ще стане нова "джамахирия"!

Акъла ти е разпаднат. Пий хаповете!

Излизане от тая ислямистка дупедавска лудница. Да си ги гледат и дундуркат еврогейовете.

И Меркел не трябва да застрашава благоденствието на Европа и на германците всеки ден, ама го прави деменцията неадекватна!

Явно алчност+толерантност=глупост. Кой е виновен в случая? Товари си ги със самолети, влакове, камиони... от местата на конфликтите и си ги карай директно, а не размазвай общата безотговорност! Голям мерак големите компании да се налапат. Хората вече им писна от робовладелческа простотия.

тая бабичка е много зле с мозъка,да я махат овреме

Световните лихвари я държат на "къса верижка" - това е баналната истина.

Този престъпник Меркел още ли не е арестувана ?! Мястото и е в затвора !

Както гледам и слушам канцлера е уморен ! Веднага да си подаде оставката , ще се намери достойна замена от тези които са на конгрес в Щутгарт , ще и бият шута без да се замислят ! Сега е момента да не подпише TTIP и Обама да остане с пръст в устата !

Меркел добре ви бута нежно дамско пръстче по скритите ви места. И вие се кефите максимално. Изкарва ви от нежната кожица. Браво, Меркел. Явно жените и гейовете управляват по- добре от комплексираните бай ганювци... Гейовете и жените в политиката са нежни и умерени, те водят до развитие... Най големите гении са били такива. А на вас ви е позволено да лаете..

Явно си голям специалист по проблемите на гейовете.

Много е известен в американските бази у нас, прякора му е "попски ръкав".

Меркел: Бежанската криза не бива да застрашава Шенген Това го казва тази , която създаде бежанската криза и застраши Шенген. Интересно германската нация дотолкова ли е оглупяла, че да търпи такива псевдолидери , като МеркеЛ.

"Седмичното си видео съобщение"??? Дъртата скумрия защо я търпят сънародниците й? Защо я търпи ЕС, а не и набият един здрав шут в изкуфелия задник? Наш Боко е ясен, той за един "конкречулейшънс" или за погалване от папата и дебелото си дупе дава.

Кичо

Меркел ханъм взе да се изживява като комсомолски секретар на ЕС.

застрашава Европа с нейната неадекватна политика по отношение на джихадистите.

До сега ни беше внушавано, колко сигурна трудни времена е нашата опора ЕС. Сега видяхме как тя рухна още при първото изпитание. Добра си беше идеята, само че изпълнителите бяха калпави.

малко съм тъпа и не разбирам,Европа само от Меркел ли се ръководи.Все Меркел това казала,Меркел онова казала.Къде е Европейския съюз,или той е само на думи?

Чадо, не се самоиронизирай, тук има по големи "капацитети" от мен, но аз ще се опитам да обясня поне малко.Ако питаш конкректно за Меркел, а става ли нещо в ЕС без нея ? И после, препоръчвам ти търси и намери един документ нарича се -Канцлер акт, подписват го победителите от ВСВ без Русия и е до 2099 год.Същия се подписва от всчикси канцлери на Германия след войната до сега без изключения, та в тозе документ има доста интересни неща, и тогава ще разбереш зашо се държи така или онака Меркел, това е скъпа, и чети.

този акт "цака" през гащите всеки един канцлер , слагат му хамута и го държат здраво в "юздите" ! да , но има и странични фактори, които могат да предотвратят едно такова велико предателство срещу европа ! къде е казано , че точно германците трябва да са лидерите на евросъюза ?! нека си тъпчат своите , но не останалите 27 !

Чрез Меркел и изродения ЕС , от Уолстрийт посредством Президента на САЩ.Отработен механизъм.