400 ареста при безредици в Щутгарт

Стотици демонстранти влязоха в сблъсъци с полицията в германския гр. Щутгарт.Те протестират срещу конгрес на дясната популистка партия "Алтернатива за Германия"

Обратно в новината

Коментари - 400 ареста при безредици в Щутгарт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези леви глупаци , за малко да затрият половин Европа преди време , сега явно пак са намерили нов начин чрез ислямската маймунска напаст!!!

ТИЯ СА ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ - ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ - НЯКОЙ ОТ ТАМ ИМ ПЛАЩА

ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СА ГИ РАЗСТРЕЛЯЛИ ИЛИ ИЗБЕСИЛИ :( ЩЕШЕ ДА Е ПРИЯТНА ГЛЕТКА!

Типично за левите/социалисти и комунисти/: 1. Щом нещо не им харесва го обявяват за фашистко. 2. Палят, бесят, колят, правят атентати....а след като се докопат до властта крадат и съсипват всичко.

ПП НФСБ в 43-то НС 1.Отстраняване на ДПС от власт. 2.Ограда по границата с Турция. 3.Спиране износа на дървесина. 4.Осъждане на арменския геноцид. 5.Мерки срещу изборния туризъм. 6.Действия срещу ТЕЦ МИ 1 и 3. 7.НЕ на вдигане цената на тока. 8.Санкции срещу трафика на хора. 9.Санкции за търговия с гласове. 10.Отмяна на чл.417 от ГПК. 11.Партийни субсидии 50%. 12.НЕ на деца раждат деца. 13.Срещу митинги на турски език. 14.НЕ на съкратените 33 влака. 15.Събаряне на незаконните гета. .....Борбата продължава!

Тези леви глупаци , за малко да затрият половин Европа преди време , сега явно пак са намерили нов начин чрез ислямската маймунска напаст!!!

Да живее АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ, долу малоумната меркел и пасмината и!

Меркел, Оланд и малоумните от Брюксел с тъпата си политика зорлем ще докарат крайно десните на власт!

Лошо няма!

Тия които са протестирали, да не би да са някакви олиггофрени и мюсюлмани ??? Да ги пращат- едните в Психиатрията, а другите - в Саудитска Арабия.

Не, левичари са!От леви партии и движения.

ПОВТАРЯ СЕ ИСТОРИЧЕСКАТА ОБСТАНОВА ОТ КРАЯ НА 20-те ГОДИНИ ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ХИТЛЕР НА ВЛАСТ

Тези, които протестират най-вероятни са "германци с мюсулмански произход", подтиквани от платени соросоидни образувания... Но германците не са "балканци" и няма да се оставят на меркелизацията провеждана от ЕС-бюрокрацията, която печели без да й пука за европейските нации! Екшънът предстои и то в неочаквани мащаби...

Тъкмо немците са най-податливи на политически експерименти-заради тяхната склонност за безропотно подчинение на изявяващите се водачи-на времето те си избраха Хитлер, те по време на комунизма бяха ревностни поддръжници, сега им казаха да са толерантни към емигрантите и те - изпълняват! Не народ, а мърша, се отнася за тях!

Как само ни обработват! Ей така - между другото трябва да ни се втълпи, чуем ли за дясната "Алтернатива за Германия" да я свържем подсъзнателно с термина "популистка"! Разбира се в това се влага негативизъм. Само, че неуважаеми платени демагози не забравяйте, че "populus" все пак означава народ!

след,арииския, провал 19з8,следва ,асирииския,ехперимент,на, меркел,с трета,национална,катастрофа,и крах,на, еу, и трансформация в обединени еу емирацтва....

,,Сред предложенията, които ще бъдат гласувани, са забрана за минарета, забрана за мюезините да призовават вярващите за молитва и забрана за носене на забрадки." Щом за такава програма обявяват хората за нацисти значи западното общество е тотално увредено от евротолераската пропаганда .Чест прави на тези които все още са нормални и се борят за страната си.

Колко от арестуваните са от немски произход?

Струва ми се,че медиите много лукаво използват понятието "леви".В случая е казано демонстранти с леви убеждения, но това може да означава и демонстранти,привърженици на лявата резба!И те са с "леви"убеждения ,не е ли така!

ИСТИНАТА И ЛЪЖАТА "Когато разказваш една голяма лъжа и я повтаряш ДОСТАТЪЧНО често, хората ЗАПОЧНАТ да и ВЯРВАТ. Лъжата ТРЯБВА до тогава да се твърди, докато се УДАДЕ на държавата, да ЗАБЛУДИ своите граждани ОТНОСНО политическите, икономическите и военни последствия от лъжата. От решаващо значение за държавата е, ЦЯЛАТА си власт да използва за ПОДТИСКАНЕ на различните мнения. Истината е смъртният враг на лъжата, с което истината е и смъртният враг на държавата." Йозеф Гьобелс - министър на пропагандата на Нацистка Германия

Ако Германия не предприеме драстична крачка в дясно, то няма кой в Европа да го направи. Разчитам на германците да поведат една крайно дясна, антиемигрантска и анти мюсюлманска политика. Никой няма да смее да изолира Германия и/или да и наложи санкции. Това с безвизовото пътуване на турците, вече считам че ще прелее чашата на търпението на цяла европа

Нацисти са младите и разглезени комуняги с промити мозъци, дето могат само да правят безредици и да се бият с хората! И за какво? Да спрат един конгрес на една партия - хахахха - идиоти! Като толкова много искат имигранти, да си ги вземат вкъщи да си ги хрантутят!

Германия е само една от многото държави унищожени в следствие на контакта си със сащ.

Само Русия и България цъфнаха. Едната даже почна да връзва и скоро ще берем!

О съвсем скоро, дори по-скоро ОТКОЛКОТО ми се иска!

"Левичарите"?Едва ли има германец който да иска "бежанци"!Лявата идея няма нищо общо с Аллах и Идил!Натрапването на чужди култури в ЕС е политическа подлост!

112 ( нерегистриран ) 30.04.2016 16:48 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име Какво обидно има, че както са я подкари европейк(ските политици, ня ма да се учудь , вместо пратки да получата бомби. Аллу-у-у админите, още ви държи тревичката от марша за конопа, май?

Меркел като не иска да уважи Путин за ден победа тогава нека той и дойде на гости.

Неолибералните спонсори имат странни практики. В Западна Европа финансират левичарите, в Източна десните, в Украйна нацистите... Принципни са :)

Кои са тези (нео)либерални спонсори, които са и от едната и от другата страна, и така контролират положението според интересите си (както са го правили винаги)!

Не се сещам, но ти май намекваш, че същите финансират и ислямистите?? :) В крайна сметка почти всички по-големи организации са поръчкови лабораторни продукти :)

Дойде време Путин да освобождава германците те и затова нато се активизира и започва да трупа войски по границата на Русия.

Те първо руснаците да се освободят от Путин, че са живи умрели с неговата политика на непрестанни конфронтации с всеки и за всичко!

Възраждат се левите движения. Къде - в по-развитите демокрации. Как е в България - само отровен свръх десен капитализъм начело с БСП. Нито една лява партия.

А най-жалкото е, че е пълно с не знам как да ги нарека, които си мислят, че защитават някаква лява идея, а в действителност бранят състоянието на олигарсите, които са най-вече с червен цвят! Да, червен защото са съпричастни към Държавна Сигурност! А ДС са на пряко подчинение от Кремъл! Жалка история, но факт!

не на лявото. Раята в калта. Гангстер парадайз. Да живее алчността и капитала.

Лумпените са не по-малко алчни! И не по-малко пошли. Доброто е у добрите хора, а не в спора дали капиталът, или лумпените. Аз честно не съм виждал по-големи пошляри от привържениците на комунизма, които са леви и почти всички бедни. Богати са само лидерите им. Алчни са да вземат на даровития човек заработеното, като все се оправдават с капитализъм. Всичките пошлости все капитализмът ги накара да ги направят. Много достоверна теза, а? Май е една теза миришеща на стари мухлясали комунистически лайна.

така е.защо никои не си спомня вече за соцял демокрацията от 80-те години? политическа уредба дето има справедлив и хуманен капитализъм,подържашт социялна справедливост и защита.

Когато стане въпрос за Германия и мурзилките винаги се нахвърлят върху сегашния канцлер Меркел?! Защо ли така се питат някои може би!? Причината е много проста. Желязната дама не е като някогашния Герхард Фриц Курт Шрьодер! Той беше послушното момче на Кремъл и не случайна беше назначен в Газпром след като приключи кариерата му като политик! Един вид пито-платено! С Меркел обаче нещата не потръгнаха както на Москва ми се искаше! Затова тя стана най-мразената жена в целия ЕС! Защото не иска да слуша Кремъл и не се съобразява с тях! Нашите мурзилки естествено ще люят по жената като за последно! Те това могат, друго не умеят! Същото се случва с всеки който не е съгласен с новото фашисткото правителство на Русия! Става най-оплютия от верните лакеи на Сатаната! Жалка история, но факт!

излиза, че е правилно да се слугува на САЩ, а грешно на Русия! Браво, на това му се вика "желязна" соросоидска логика! А къде остана европейският интерес?

А за да си видиш сбърканата мурзиска логика да ти кажа, че Русия е врагът на целия свободен свят! Нормлано е всички да са срещу националсоциализма нали!? Така беше срещу Хитлер, така е и сега срещу Путин!

Имам само един въпрос 0321, на колко години си ако си на повече от 18 продължавай с коментари във форума на телевизия Планета, дори и коментара ти да е написан на шега съвсем ясно се вижда, че политическите коментари са твърде далеч от повърхностната ти природа. Весели празници и не си губи времето..

Що бре, това да не е било някаква тайна! Ле ле какво съм направил!?

Ей ТИ - надъхания с омраза към Русия - не можеш ли да разбереш, че най-сигурния начин да победиш някого е да го насочиш към миражни обекти за омраза, да отслабиш ЕДИНЕНИЕТО му в това, което е ИСТИНСКИ ВАЖНО за него и нацията му. Германската нация няма нужда от мюсулмани, дори да й се надупват - тя има нужда от християни, бели, дори и черни, но умни и начетени и от хора от Европа, но не цигани и просяци, или бежанци. Ако тръгна да се обяснявам за чистотата на нацията и за Хитлер /ако някой тръгне да ме обвинява/ ще докажа на ПРАКТИКА как се отслабва...с няколко паунда...една нация :-).

Немци и австриици до някоя година масово ще се вдигнат и с тоягата ще прогонят всичкото циган и мюслем от държавите си а всякакви джамии и други цигански храмове ще бъдат съборени и заличени. Ако не го направят днес или утре , вдругиден ще бъде късно и просто ще бъдат физически унищожени.

ами съдейки по това, че левите искат да забранят дясната партия....пиши ги изчезнали. докато има наливат в главите толерастия няма да извадят тоягите

А! Анжък! И аз тва викам!

неолибералите-бой по всичко свързано с национализъм! Но няма да успеят да спрат националистическата вълна, тя просто ще ги удави! Силно се надявам наистина да се случи, защото национализмът ще ни спаси.

Тия пичове с нашите Доброволни Отряди съвсем спокойно ще опазят европейските граници от паплачта на ИД! Успех и не се плашете! Зад гърба ни са децата на Европа!

Хубавата новина е, че германците може да го вдигат трудно, но като стане ги държи дълго, спомнете си 1932 година, чакаме твърдите германци!

Германия от 70- г е страна с извадено сърце --страна беззъб дубликат Само 1 пример --Президентът и и канцлера молят великобритания да останела в ЕС --за да станел англииският език единственно официален--това руснаци-китайци никокота няма да кажат Националния нихилизъм и либерализацията ги погуби --нашата съдба Българска е същата

Алтернативата за Германия са Путиновите концлагери, срамежливо наричани "Колония строгого ружима" на брой около 5 000 !

За да арестуват 400 души, значи на протеста е имало страшно много хора! Така е когато зли хора мразещи народа си управляват Германия! Горките германци, каква трагедия, дано да им стигнат силите да се преборят с това зло!

В германия има много турци и мисюлманска с-ган от други камиларски държави , колко му е да се съберат няколко хиляди ма*гала да протестират срещу тези които им застрашават паразитният начин на живот.

Много е съмнително арестуваните 400 души да са представители на леви партии.По скоро това са 'новите германци" от турски ,азиатски и африкански произход,с обща характеристика -лумпен-пролетарият!

А колко ареста имаше по нова година в Кьолн??? нито едни нали......

немската Атака AFD завоюва все по-стабилна позиция; ние си кютаме

Крайно време е в цяла Европа да остане само християнска и да се въведе "забрана за минарета, забрана за мюезините да призовават вярващите за молитва и забрана за носене на забрадки"! Преди всичко обаче европейците трабва да напуснат НАТО, да се съюзят с Русия и да разкарат всички хамерикански военни и бази, иначе ги чака ислямски халифат и край на европейската цивилизация и християнството!

ако дойде тръмп на власт всичко ще се промени така че споко -аз вярвам във това

всички "леви" боклуци в Сибир! съвсем скоро сигурно ще се появи нов Брайвик - този път германки!

Надявам се, че Германия е различна от Норвегия. И че не ги е сковал толкова студа, че да заспят и да се топлят с техните си многокултови одеяла. Да сте чували за ГЕРМАНСКА дисциплина и точност? А за норвежка...каква..сьмга сте чували?

В това иазобщо не съмнявай, СКОРОО, при това НЕ ЕДИН!

Германците толкова са унесени в добрия си живот, че знаят какво ги чака - бурки и е...н кой където ги свари! Ако не дойде нов Фюрер, жална им майка! ГЕРМАНИЯ НЕ Е СЪЩАТА И НЕ БИХ ЖЕЛАЛ ВЕЧЕ ДА ЖИВЕЯ ТАМ!

Сега като орежат социалните помощи, изобщо не си заслужава човек да се мести там. Сигур и децките ше намалът.

Социалистите винаги са били евреи, а както знаем - евреи и араби са заедно в НАШЕСТВИЕТО СИ В ЕВРОПА!

Германските сороси на психарката Шмеркел протестират срещу нормалните германци от "Алтенрнатива за Германия". Значи предателите на Европа и Германия предпочитат гражданска война, пред спиране на ислямизацията и американската колонизация.

Браво и Германците се събудиха ! Време е да изхвърлят старата кошница Шмеркел от управлението на страната !

Алтернативата за Германия и целия цевилизован свят е -ВЪН РЕЗАНЯЦИТЕ ОТ ЕВРОПА!!!

И как да стане като досега ВСИЧКИ елементи създавали проблеми в Западна Европа за home grown? Всички са родени и израстнали в Европа и са с европаспорти. Къде ше ги изгониш, като тяхната Родина е в Европа?

Бой по либерастките чутури ,бой,бой !

В края на краищата това е законно регистрирана партия, която провежда разрешено свое мероприятие. Протестите са съвсем законни, а сблъсъците са част от политическия живот в една нормална демокрация. Ислямът е временно явление в Европа. Рано или късно тези хора ще си тръгнат. Просто ще се уверят, че в Германия все пак се работи. И се говори немски. И се спазва някакъв обществен ред и хигиена.Причини, достатъчно мотивиращи всеки среден бежанец да си тръгне час по -скоро.Щом се умиротвори мястото, откъдето е избягал.А това е въпрос на още няколко месеца.Поне за Сирия.

Докато Меркел не подпише ТТИП, така ще бъде. Дано тя прояви разум, ама..

И какво е отношението на японците към исляма в Япония?

Ти по-добре питай, какво направиха японците с християните. Има доста самурайски филми по въпроса, както и литература.

Не вярвам някой да е успял в това отношение да надмине турците!

от нашите националисти само краси каракачанов и ангел джамбазки се държат що годе адекватно -всички други са ялови издънки като валери симеонов който оплю в ефир Перата -що за глупост да оплюваш най-достойните дръзнали да се опълчат в името на родолюбието и сигурността срам срам срам!

Друга му е хранилката на Симеонов сега, там няма да плюе, пък и явно зобът в хранилката е станал европейски, префинен като френска кухня.

крайно време беше да им светне на германците за какво иде реч-тъпи тъпи тъпи но все пак изкласиха нормалните -когато някой подложи собствения си народ в сърцето на европа на такова унижение терор и заплахи като масови изнасилвания по нова година на централния площад и бомбени атентати в цялаевропа -това го чака -крайно дясното е времедадойде и да оправи касапницата предизвикана от исляма в сърцето на европа -всяко нещо си има граници!

...масови изнасилвания по нова годиан ... тцтцтцтцтц , а бе що ли аз не съм чул за изнасилвани , честичко отскачам при приятели до Немско ?!

То не де чува. Гледай да не усетиш, че срама е голям.Може да ти е готино. Те немците им трябва година да се усетят какъв им го готвят. Ама малко закъсняха и ще е трудно. За Швеция всичко свърши оправяне няма а Норвегия ще вика Брайвик.