Неизвестен обстрелва тролей №9 в София

Неизвестен откри стрелба по тролейбус на градския транспорт в София. Няма пострадали при инцидента снощи.

Обратно в новината

Коментари - Неизвестен обстрелва тролей №9 в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хулиганство? Не може да бъде! В България има само двама хулигани и те са под постоянно наблюдение - полицейско, гавазко, медийно, протестърско, бирническо...

Малий почнаха и да стрелят по нашите хора от ЦГМ.Откъде ли са разбрали че сме корумпирани и крадем с гъзовете си. Дали от минималното увеличение на билетчето.Само 60ст. нищо не е.Ама на нас шефчетата в ЦГМ ще ни дойде много добре.

Пушки над 24 Дж трябва да минат на разрешителен режим

До математиците със сметките за силата на въздушните пушки: Няма как дори и модифицирана пушка да пробие едно стъкло, да одраска човек и след това да пробие и отсрещното стъкло по пътя си... Сами си правете изводите с какво е стреляно.

от къде знаят че е неизвестен, може и да е неизвестна

Високият блок срещу хигиената беше едно време на военните.

Бат Бойко и кака Фанди изгониха корумпирания и крадлив коч Симеон Арнаудов от ЦГМ и почнаха стрелбите. Човека не беше крал много и за нас подопечените му имаше по нещо.Сега трябва аз да се кандидатирам за шеф за да си купя къща в Бояна че живея в ХР.Ботев при мангалите.

Евроатлантически Ценностни Системи се показват нагледно. 2/3 от проверените за алкохол шофьори са дрогирани, това също от Евроатлантическите Ценностни Системи. Щофьор сгазил незрящ човек на Зебра, е освободен след медицинска експертиза, това и то от същите системи

, започнаха се празнич ните екшъни

сигурно пак някои дърт партиец се е подкарал от рано за парада на 9 май в Москва и тролея му е замязал на Абрамс. То кат си на 5 ракии тия пантографи мязат на сдвоено оръдие.

Не си познал.....:):)))) Може СОПОЛон да се е напил пак на някой купон и да е превъртял,като видя в София тролей произведен по време на "комунизма"-я виж снимката,той е "Икарус".......

Кореняк софиянец отпразнува отпътуването на селяните за родните си места!

Не иска да ги пуска, че няма кой да му мете повръщаното по празниците.

Те въздушните пушки са си силни . . . щом могат да счупят стъклото на тролея и щом като го казва полицията . Явно много пречат въздушните пушки на някои полицаи . Особено със силата си , та такива ми ти силни въздушни пушки !! Много са силни ей . Пък и от такова разстояние са си направо като огнестрелни !

Не, че нещо, ама има китайски пушки cal.50, които се водят ловни. А тези, които масово се продават са 5.5 м.м., което е cal.22. Всеки средно статистически човек може да си смени пружината ( ако е с такава ) и тогава си става страшно оръжие.

С въздушна пушка? По вероятно е с прашка.

Въздушна пушка?? И се счупи стъклото и то-предното??? Нещо не е както трябва тук..... Но,във всеки случай,когато намерят този боклук който е стрелял,да го одерат жив!!!

Че тя въздушната пушка, ако не може едно стъкло да пукне, що за въздушна пушка ще е? Въпреки, че прашките са по-мощни от всички въздушни. Прашка+гайка е класика в жанра! ха-ха-ха

Много ясно,че е стреляно от Балконите със тази Пушка,да проверят всички блокове около инцидента.

Това са дрогираните аверчета на наркотрафиканта и наркозащитника Боко Тиквата!

Защо пак политика?? Има ли политическа сила,при която ако си нейн гласоподавател,да ти гарантира имунитет от идиотизма??

Защото куки и платени подлоги като вас нямат място в тази държава - за теб сибир и сев.корея ....

срещу дребна сума, е готов да мрънка за всичко.

Движещ се тролей, 5 счупени стъкла, въздушна пушка? Моля??

Това е автоматична въздушна пушка, 9мм калибър! :)

Да, и работи с въздух + барутни газове. :)

А аз се чудех що са толкова застреляни тия тролеи.

Предполага се, че стрелбата не е с цел убийство, а по-скоро по хулигански подбуди. Убийство по хулигански подбуди. На убитият ще му е все едно по какви подбуди е убит.

someone

надали е искал да убие определен човек, за да успее трябва да е професионален снаиперист от армията.

от коя армия?от нашата не ще да е,тя се готви за парада.професионално!

мда.... :(

someone

хулиганство. някои хора така се 'забавляват'.

От амеркианскоеврейските филми се учат!

Нали знаеш вица за "носъра"?

Може да е бил пиян ловец на охлюви....

Възможно е да е бил и пиян охлюв.