В Сирия влезе в сила ”Режимът на тишината”

"Режимът на тишина" влезе в сила тази нощ в 1 часа местно време в района на Източна Гута край Дамаск и в северната част на провинция Латакия.

Обратно в новината

Коментари - В Сирия влезе в сила ”Режимът на тишината” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А незабавно предаване на оръжието от всички които се намират на сирийска територия!От 22млн.сирийци 2млн.напуснаха но останалите 20млн. дадоха гласа си за законното правителство!Друг изход няма!Опозицията в Сирия да се бори по демократичен начин!

Ние в Пресцентъра на Партията искаме да ви напомним, че когато по демократичен път не може, тогава трябва по друг начин.

ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ!!!ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНАТ ВСИЧКИ ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ НА СИРИЯ ПОД КОНТРОЛА НА ЗАКОННОТО УПРАВЛЕНИЕ,ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА!!!ЯСНО Е,ЧЕ САЩ НЯМА ДА ПОСТИГНАТ ЛЕЛЕЯНАТА СИ ЦЕЛ ДА КОНТРОЛИРАТ СИРИЯ!!!

я да пуснем някоя друга ракета и да го препишем на руснаците.

В Сирия влезе в сила Режимът на тишината Ще бъдем свидетели на една "оглушителна" тишина.

А режимът на руските варели сипещи се върху болници ще излезе ли?

Много тъпи коментари.Прост народ, слаба държава.Калпав матрял...

ЗАЩО пускате такива новини бе хора??? Сега една камара тролове ще се накачат да сипят простотии и да правят стотинки, докато отвратят и малко четящи.

Дано поне за Великден наистина да е тишина!

Ха да видим колко ще е тишината.Да не се окаже като в Донбас, където въпреки Минските споразумения укрите и спонсорите им продължават с обстрела и избиването на цивилни.Но на хагския съд очите са затворени, това не са престъпления против човечеството.

Яйцето вече гушна букета.