Горива от ИДИЛ се продавали у нас

Партньорски служби съобщили на нашите, че до България стигат горива от „Ислямска държава“ и се продават в бензиностанции, пише "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Горива от ИДИЛ се продавали у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахчиева с нов удар! Разбрахте ли сега?Правителството "ни" си сътрудничи с терористите от Ислямска държава и контрабандиста Ердоган! Контрабандата на горива от Ислямска държава, минава и през нашите държавни граници, където имат нареждане от политиците да си затварят очите! Петрол от "Ислямска държава"?? ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е НА АВТОПИЛОТ И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, НА ВСИЧКИ НИВА, ГРАБЯТ, КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !

Най-после се успокоих, Щерев разкри цялата истина. Русия е в дъното на всичко и т.к. производството на петрол е много и цените падат, Путин заповяда да бомбандират собствените си цистерни. Много е прозорлив Щерев.

ИД НЯМА КАК ДА ТОВАРИ НА ТАНКЕРИ ГОРИВАТА!!!ВСИЧКО СЕ ПЛАСИРА ЧРЕЗ ТУРЦИЯ!!!НИЕ ИМ ПРОДАВАМЕ ОРЪЖИЕ,ТЕ ГОРИВА!!!ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ Е,ДА ПОДДЪРЖА ТЕРОРИЗМА!!!

Това са путлерови лъжи клеветят България. Това е истината:Ердоган обвинява Путин: Русия върти бизнес с петрол с "Ислямска държава". Сириец с руски паспорт засечен в схеми с Асад

...и един мормот увива шоколад!

Нали Бойко и Ваньо Танов се заклеха, че са пресекли всякаква контрабанда на петролни продукти? КОЙ СЕГА ЛЪЖЕ:или Б.Б. и В.Т. или тези международни служби?

Вече написах, че при разкритията за внос на горива от ИД, смъртта на Ваньо Танов е естествена и навременна. Само ден по-късно, шеф на митниците стана Розалия Димитрова, негов заместник и от 1991 г. както пише ДИР "ръководи битката с контрола на вноса на горива", т.е. - (до)пуснала е внос на горива от ИД. Всичко си идва на мястото!

И какво излезе? ЕС и НАТО спонсорират международния ислямски тероризъм! И българското правителство, и българската политическа олигархия, щем-нещем и всеки от нас включително!!! Това е престъпление срещу човечеството!

Такааа, Дебелият перач на Доган - Катарзиса, заедно с Хидромелиоратора доставят яко цигари за контрабандата за кюрдите, които печелели от тези цигари повече от наркотиците, според турските служби, и затова забраниха на бакара на републиката, на разпределяча на порциите в държавата, на "Реал" - Мадрид, според Бойко Истината, и солоташака му Пеевски да стъпват н атериторията на Турция, сега излиза, че нашите престъпници търгуват и с ИДИЛ според западните служби, И ТОВА ПРЕД ОЧИТЕ НА "НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЕКСПЕРТ ПО МВР И СЛУЖБИТЕ", чийто началници всичките той ги бил назначаил, според собствените му скромни признания. И ний сме дали нещо на света - като Бойко Истината с господарите му и сарайско-библиотекарската и руска мафия! Да им се ненарадва човек на тези юнаци и патриоти!

Къде са разните ни "служби" : данс-манс, полиция-милиция, прокурори -мушмороци, митници, разни финансови служби, меверета-ченгета и всички останали, на които плащам заплатите , за да предотвратяват тези неща ???

Чоплят си носовете и блеят гаргите, щото така им е наредено. Знайно от къде и от кого.

Питаш за МВР и службите, дето "всичките им началници Бойко Истината, "най-големият експерт по МВР и службите" (както сам се изока и самопровъзгласи с прословутата си скромност, такт и тъпота) той ги е назначавал, както и "отличника" Цацаров, ли? Ами виж например шефката на финансовото разузнаване в ДАНС, дето проспа всички измами и кражби на милиарди от КТБ и се е спасила седмица преди Цацата да атакува с мутрите си сградата на КТБ посред бял ден с мутрите си, за да предизвика и разгори хубаво паниката сред хората - кифлата си е направила куп пластични операции, силикон, изкуствени цици и устни, и се размотава из Канада, Испания и другаде, търсейки си на чий да се завърти...

Свинете не са пропуснали да ги присетят за Лукойл... Само дето Лукойл е собственост на холандския клон Рокфелеровци...

и рокфелер ли търгува с идил ?

Ето защо Боко се сприятели толкова много с турските управници, че да му се обаждат по всяко време по телефона! Сега ще замаже всичко и както има една приказка- Алъш-веришът да върви пък другото няма значение!

Партньорски служби няма ли да кажат кой прибира ПЕЧАЛБАТА? Щото от нефт по 15-20 долара за барел се прави евтин бензин, който дори се продава без акциз на цена 2 лв литра. Печелят се милиони! КОЙ/КОИ си делят и прибират разликата?

Естествено, че ще се продава... Нали това е директивата от Големия възчерен брат...

това го разкриха журналисти преди 1 месец. Показаха в предаване как танкерите уж от Гърция първо спират на турско пристанище и зареждат там нефт. Вие да сте чували Турция да произвежда нефт за продан!? Не, това е от Сирия! После се разтоварва нелегално у нас, но не на митнически склад!

този минус за Валя Ахчиева ли е? Щото аз просто привеждам един факт. И слънцето изгрява от изток! Дай сега пак минус!

Танкерите разтоварват направо гориво, рафинирано в турция, не петрол! "Интелигентната" ни прескъпа система за управление и контрол на морския трафик упорито мълчи! Митническите ни служби упорито мълчат! Финансовото министерство (данъци и акцизи) упорито мълчи! Държавата упорито мълчи! ЕС упорито мълчи! НАТО нищо не видяло, не чуло и мълчи! По темата с кървавия петрол и финансирането на международния тероризъм! ФАКТ!

Брате Паисие, като си казал "А", кажи и "Б". Танкер може да се разтовари само на терминал, не става на полето. Значи или Бургас (ЛукОйл), или Варна (Белл Логистик ООД).

...с твойто малко IQ естествено можеш само да повтаряш глупости, като папагал! Значи, викаш, не може да се разтовари в автоцистерни примерно?

Пак нашите "приятели" турците! А пък другите ни "приятели" американците със всичката си техника и чудеса не модат да видят 11 000 камиони цистерни на границата с Турция, въобще заобиколени сме от "приятели" отвсякъде и само доброто ни мислят!

а соросоидите у нас им помагат, като ги хвалят постоянно. Даже вече пишат открито протурски.....

Някой може ли да каже, рафинерията в Бургас работи ли, или само препродава внесено отвън гориво?

Хайде, бургазлии! Вие трябва да сте най-наясно.

,,петрол,, за ,,оръжие,,!!! снаряди ,,град-21,, за ,,туркофоните!!!

що американците не бомбандират цистерните по този маршрут? Значи имат келепир.

Решението на ребуса с горивата епросто и елегантно. Акцизните складове се обявяват за монопол на държавата, както печатането на парични знаци, и се установява контрол върху това какво влиза от внос и какво се продава по бензиностанциите. Проблеме, че поне три нормативни документа пречат държавата да изкупи от собствениците акцизните складове. Но може да ги класифицира като "стратегически " обекти и тогава процедурата е по-лека.

Горива от ИДИЛ се продавали у нас Абе аз се чудех защо на некои бензиностатнции , бензанджиите говореха на арабски, бяха пуснали едни бради и през пет минути се молеха на Аллах. Това разбира се погледнато сериозна е поредната журналистическа жълтевина.

Има сателитни снимки на САЩ и Русия,които доказват всичко по маршрутите на танкерите.

ИДИЛ ни продава краден сирийски петрол чрез Турция. Ние продаваме оръжие на ИДИЛ пак чрез Турция. Идеални престъпници си имаме във властта....

Методи Андреев върти горивата,Боко амфетамини и оръжие,Цецо цигарите ,Мента алкохол и овшорки

Е нали Ахчиева ги разпердушини за нула време и им разконспирира схемата - турски и руски (забележете) танкери до бреговете на границата между Сирия и Турция, после минават през гръцко пристанище с рафинерия и после през Варна в бензиностанциите на ЕКО. ЕКО затова бълват реклами сега как следели качеството на горивото!

В интерес на истината ще кажа, че зареждам дизел (от обикновения) в Еко и съм доволен. Нямам никакви оплаквания. Без да им правя реклама - всеки има право да зарежда откъдето му е удобно.

30 тона са 1 цистерна и и нещо... Ахчиева показа схемата преди 3 месеца... добре, че са хората от запада, че да стане нещо тука...

Точно така! Показа на живо как идва танкерът и разтоварват горивата. ..и никаква реакция! Цацаров този ден разследваше минаване на жълт сигнал на светофара!

Опашата руска лъжа!

Значи ние купувайки си бензин финансираме ИД и тероризма? Който е превърнал потребителите в бг в съучастник заслужава смъртна присъда. Поне у нас сега се разследва,а в Европа мълчат,и купуват.

ИДИЛ са повече търговци,отколкото войници.

Ествествено, Руският пазар за "мюсюлмани" го построиха в Москва миналата година...Може да влезнат 10 хиляди търговци...Даже султан Ердоган беше поканен на церемонията!!

Че Марешки КАКВО гориво продава бе ? И откъде го взима толкова евтино ? Валя Ахчиева даже ЦЯЛО ПРЕДАВАНЕ Ви направи , ама пусти келепирец ...( както е казал популярният нашенски Ганьо ) !

Той ли го взима евтино ил Златев ни го продава скъпо??? Я пак да направим една сметка???? Когато барела беше 107, дизела беше 2.40...Барела е 33 сега а дизела 1.90!!! То и най дебилното бебе ще види че Златев взима от всички нас за да храни вождовете си в Кремъл!!!

Че какво гориво продава бе ? Яванжиева направила предаване. Тя за петрол ли говореше, за дизел ли, за бензин ли, за водка ли ?

БРЦК

Взима го от същото място като другите. Само ,че не продава с 50ст. на литър печалба , а със 5ст. Ясно ли ти е? Щото във Варна вече всички цени са като на Марешки , щото иначе фалират!

Пък и нали се говори, че му се приискало да става президент ?

разбира се че се продават! НО ... ГЕРБ няма нищо общо с това!! Долни инсинуации .... най-вероятно за всичко са виновни предишните управляващи. :)))

ДО БЪЛГАРИН-ХОДИ ДУХАЙ ТАРАТОРА! ГЛАВАТА ТИ Е ЧУГУНЕНА И ТАКАВА,ЩЕ СИ ОСТАНЕ,ДРУГАРЮ-22/22!!!

Какъв цирк !!! Проверили 15 области и 50 бензиностанции и намерили САМО 29000 л незаконни !! Та това е само една цистерна с гориво !!!! Това ли е ефикасността на родното МВР ??? Кого лъжете???

Още един пример, че ако имаш силна армия и презокенакста империя ти е приятел, може да правиш, каквото си искаш. Да купуваш петрол от терористи, да въоръжаваш и обучаваш терористи, действащи в съседни държави, да сваляш самолети на тези, които ти трепят терористите, да закриваш медии, ако те разобличават, да отсрелваш или арестуваш журналисти и т.н. и т.н

Турция се крие зад НАТО....Но Султан Ердоган е сам ако прави глупости!

И как тогав аще обесниш спадналите цени на бензина в цяла Варна ? Една бензиностнция успя да обърка всичко. Сега над 1.62 - 1.65 лв. бензин във Варна няма на никоя бензиностанция !

И това ли?Не може да бъде,в такава правова държава ,това е просто абсурд.Набедени сме.Но боко ще оправи нещата.Иначе как ще цъфтим и връзваме без него.

Откакто се появи масово новината за евтиното гориво по бензиностанциите на Марешки и хората започнаха да се позамислят, абе как е възможно при всички горивото да е на една и съща цена и онея от комисията за защита на конкуренцията и потребителя да спят, прави впечатление, че се подде една медийна кампания, която всячески се опитва да ни удеби, че има проблем с евитините горива. Е нека ви кажа, аз пък вече не зареждам на големите бензиностанции....писна ми да ме грабят и да ме правят на глупак. Зареждам вече на евтинo и нямам никакъв проблем с качеството на горивото.

Марешки като отвори бензиностанция в София, аз ВИП карта ше си купя!!! Повече Руски(УРАЛ) петрол не искам!!! Нискокачествен дето скапва дизелови двигатели пък и на цената на висококачествен БРЕНТ!!!

А ти Рускиня, знам за какво стоиш на този форум всеки ден!!! Да не изпуснеш някой доклад за мафиота в Кремъл??? Престъпници сте вие Московитите и това си е!

А в коя държава,.... НЕ СА СЕ ПРОДАВАЛИ ГОРИВАТА НА ИДИЛ?

Сефте комендански! Далаверата да има не бизнес в България!

Най-лошото е,че разликите между РБ и ИД бързо изчезват и стават все по-забележими (за тези,които искат да ги видят)!!!

Най интересното е че ако има нелегален внос, то Лукойл ще трябва да дава обяснение!! И не само!!! Какви са тези цени с 50 стотинки марж??? Не само че продават нелегален петрол който най вероятно го купуват за по 10 долара на барел, ами цената на бензиностанцията е като за цена БРЕНТ!!!

Спри словесната си диария във форума, бе, тиквеник! Не се ли усещаш, че каквото и да кажеш, все смърди? Аман от платени малоумници!

123, тебе те гледам на този форум от години!!! Ако има платени, това си ти! Ако погледнеш постовете ми, не са всеки ден!!! Ти обаче всеки ден си тука!!! Интересно, кой е платеният?

На фона на тази изплувала информация, смъртта на Ваньо Танов изглежда все по-естествена и ... навременна.

Това още по-добре обяснява високите цени.

Публична тайна е, че България подкрепя ИД. Доста хора това го пишем тук от 2 години, даже са ни трили коментарите. Чак сега почват да излизат неща които се знаеха отдавна "на час по лъжичка". Напишете също че Турция лекува бойците на ИД, както и, че страната ни ги снабдява с оръжия и каптагон подобрен от лаборатория на НАТО за по-добър ефект.

Всичките тези писаници са за да изкарат и да внушат,че Марешки продава контрабандни горива или пък горива,купени от ИД,та затова цените му са по-ниски.Още от няколко дни някои големи специалисти питат и искат той да доказва откъде купува горивата си.Нещастници-вместо при тоя нисък петрол да се направят адекватни цени и малко нещата в България да живнат,те са го накачулили и искат да го съсипят,та да продължат да дерат българина с баснословни цени на бензин и дизел.

ДО КАТО КОМУНИСТИ УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ СТРАНА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ,ЩЕ Е ТАКА!ТЕ СА ТАМ КЪДЕТО ИМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ И ДАЛАВЕРА!АЙ ЧЕСТИТА ВИ БАБА МАРТА!!!

Въпросните бяха припознати от западняците за свои слуги.

Ей, правнук на Кириак Стефчов, самото име те определя, но не е много сигурно, защото не знаеш, колко турчуля са чукали прапрабабите ти, за да ви има и днес.

БРЦК

Бензиноколонките работят със свръх печалби от по 40-50 ст. на литър , а глупаците тук плуят Марешки щото работи на 5 ст. на литър. Мърши. Като потребители може да принудите големите вериги да намалят цените до тези на Марешки: Просто спрете да зареждате на една от големите вериги. Зареждайте на другите. За 1 седмица са намалили цените или са фалирали за няма и месец...

Една бензиностанция ще накриви шапките на големите вериги, ти с всичкия ли си? Бензинът не се разваля или топи, най-много да престои някой месец и всичко ще си тръгне по старому.

БРЦК

Не една бензиностанция , а 1 ВЕРИГА - примерно ШЕЛ. И не знам дали знаеш , ма бензиностанциите имат разходи (персонал, ток,вода,наем и тн и тн). При 0 приходи и Х разходи познай какво се случва ?

Всичко се знаело, проследявало се, но накрая виновни ще се окажат няколко нещастни бензиностанции. От как започна "ИДИЛ", едно бандитско сборище от около 30000 наемници и местен сбириток "добри опозиционери", минаха 3 години, завзеха огромна територия в 3 държави, създадоха си валута и документи за самоличност. А маститите разузнавателни служби ЦРУ, КГБ, Мосад, МИ6 се правят на дръж ми шапката. Защо не кажете в прав текст: (1) петрол се пренася през Турция, Ердоган си затваря очите; (2) обучение и въоръжение се предостявя от САЩ; (3) пряко се финансира от СА и Катар. Ми накажете Турция, САЩ, СА и Катар със санкции както Русия, но нещо се насландисват лакеите от Европа и меките китки в ООН. Битият ще си остане бит, ситият ще стане още по-сит, а прецакана ще бъде Европа. Джунглата от Кале ще се прероди в сборища от милиони тарамбуки натръшкани по площади и градинки. А до драскане на кибрита, колко месеца ни остават?

БРЦК

Ми те Руснаците си го казаха в прав текс. Обаче НАТО няма как САМО да се накаже за подкрепа на ИДИЛ. Как НАТО да накаже страните с най-голяма армия в съюза? Що НАТО не наказва Турция за превземането и окупацията на Кипър? Що не ги наказва за обстрела на Сирийска територия по кюрдите?

Северен Ирак се контролира от кюрдите. Цистерните преминават през тяхната територия и после отиват в Армения - съобщи агенция Бръм Дръм.