Доган и Пеевски със забрана да влизат в Турция

Турският всекидневник "Star" съобщи, че е наложена забрана на Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат в Турция. Посолството на Анкара не отрече. ДПС иска документ

Обратно в новината

Коментари - Доган и Пеевски със забрана да влизат в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се занимава цял народ с глупости! Освен в Турция, могат да обикалят цялото земно кълбо, защото си имат достатъчно пари!

Единственото по-лошо нещо от ДПС е ДОСТ на Местан. Единственото по-лошо нещо като избор на ориентация в момента от Русия е Турция. И тези ненавреме появили се нови скандали около без съмнение тъмните личности на Доган и Пеевски са затова - ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕ, ПАК ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ. Само че тук залогът е огромен за всички ни и той е съществуването и независимостта на държавата ни.

ВРАГОВЕТЕ НА МОИТЕ ВРАГОВЕ СА МОИ ПРИЯТЕЛИ! От днес Пеевски и Доган са ми първи приятели! Желая им успех!

ВТОРАТА И ПО-СЕРИОЗНА ПРИЧИНА ЗА ОЧАКВАНОТО ОРЕДЯВАНЕ НА ДПС Е БИЗНЕСЪТ НА ЧАСТ ОТ ЕЛИТА МУ В Турция, КОЙТО Е РЕАЛИЗИРАН С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, НЕДОКАЗАНИ ДОХОДИ И Т.Н., пише още МИГNews. В партията на Ахмед Доган вече са убедени, че президентът Реджеп Ердоган и премиерът Ахмет Давутоглу ЩЕ ИЗВАДЯТ НА СВЕТЛО ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ТОВА, КОЕТО ПРИТЕЖАВАТ КМЕТОВЕ И ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ В ЮЖНАТА НИ СЪСЕДКА. ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА СЕ ОЧАКВА СИЛНО БРОЖЕНИЕ СРЕЩУ Ахмед Доган И АВАТАРА МУ Делян Пеевски. СЪЩЕСТВУВАТ ОСНОВАТЕЛНИ ОПАСЕНИЯ, ЧЕ ДПС Е ИЗПРАВЕНО ПРЕД НАЙ-СЕРИОЗНОТО СИ ИЗПИТАНИЕ ОТ 26 години.

Турция обмисля забрана и за всички депутати от ДПС? 12.02.2016 Анкара обмисля да забрани на всички депутати от ДПС да влизат в Турция. В партията на Ахмед Доган цари паника сред елита. Следят нас и роднините ни, не няма да можем да пътуваме спокойно. Още от границата сме под контрол", казва депутат. Той прогнозира яко люспене в движението по две причини. Първата е страх сред редовите членове на ДПС, които се опасяват, че няма да могат да посещават родствениците си в Турция, както досега. Втората и по-сериозна причина за очакваното оредяване на ДПС е бизнесът на част от елита му в Турция, който е реализиран чрез подставени лица, недоказани доходи и т.н., пише още МИГNews. В партията на Ахмед Доган вече са убедени, че президентът Реджеп Ердоган и премиерът Ахмет Давутоглу ще извадят на светло информацията за това, което притежават кметове и партийни функционери в южната ни съседка. Поради тази причина се очаква силно брожение срещу Ахмед Доган и аватара му Делян Пеевски. Съществуват основателни опасения, че ДПС е изправено пред най-сериозното си изпитание от 26 години. Frognews

Цитат:Два дни поред Турция отказва да информира ясно и цивилизовано дали е наложила забрана на двама български политици да влизат в страната, или такава забрана няма. И каква стана тя,тука има,тука няма..

Божидар Димитров, пред "Епицентър": Позициите на въпросните господа не е антитурска, а против политиките на г-н Ердоган срещу която са повече от половината турски граждани. И на тях ли г-н Ердоган ще тури черен печат на паспортите да не пътуват да речем до България? За сега само ги арестува като главния редактор на в-к Заман, да речем.

На двамата трябва да им се забрани да излизат от България, докато не докажат законния произход на средствата им.

А Вие ни пишете,за някакъв си, турски вестник-влезте в час,бе ДИР-ници!

щяха да бъдат пробългарски, ако ратуваха за забрана на тази ЕТНИЧЕСКА партия, защото тя е етническа - турска партия по закон и Конституция. А те - влезли в нея - Доган - разбирам, а що ще там Прасчо? Верно бе, баш българин - всичките пари , всичко му е в ръцете на дебелата сви..н.я. Ама пусти русофили - а настъпи някои ма-а-алко руските интереси - предател. За българските, българските интереси кво прави Пеевски - за теб, за мен - трупа парички и сланина.

я ми обясни какво им е най-българското на тези двамата. Може да са проруски, ама пробългарски? Ама късно ни идва акъла - та той Прасчо бил най-българския, т.е.руски патриот, а ние да скочим като един - хиляди против него - срамота. А Доган, не знам каква ни е ползата от файдата от него. Помните ли речта му - "да знаете аз раздавам порциите, постовете и всичко." Е, верно без него няма България след като всичко му е в ръчичките.

Още тогава го писах. Тази му фраза, не ви ли се струва някак, не на място и не в негов стил. дали пък не беше едно побутване на Бойко, за да излезе на сцената един "нов" артист. Празния газов пистолед с прословутия "атентат" също беше част от играта. С Местан проблема беше, че Ердоган директно и грубо искаше да се намеси, а това на нашите артисти не им хареса, и пляснаха ръката му ( Местан )

пистолед - пистилет

Забрана на всички партии и организации на етническа и верска основа ! Да отпадне турския език по медиите в България, в България няма турци, има българи с ислямска религия !!! Да има глоби за говорене на турски ! Да има забрана за заемане на държавна длъжност с турско име !!!

Доган и Пеевски не са по-българи от Борисов, Плевенлиев, Кунева и цялата им пасмина. Просто изброените въобще не са Българи! Може да са продажни, може да са тарикати, може да са нагли, може да са крадци, може да са подлоги на САЩ, може да са дребни интересчий, може да са властитутки, може да продават Българските интереси... Но не са БЪЛГАРИ!

Българин,роден в Россия,нали?!

Че той-Меди Доганов не излиза от Сарая,изобщо-даже,когато го награждават, Началниците му от ДС!

Нека да направя обобщение: Доган и Пеевски се оказаха по-българи от такива борисов, плевенлиев,кунева и цялата им пасмина. И друго когато Ердоган със своя агент Местан отцепят 1/3 от България и ЕС и САЩ не си мръднат пръста, ще ходим да се молим на Русия пак да ни освобождава дано само не е късно.

По българи?Хайде,спрете се малко,бе!

Последно руски или турски агенти са?

и двете,май?!

Тамън сега Доган ще има повече време да си храни пауните като няма да ходи в анадола.

С уиски...

преместих си го от единия в другия крачол

Забранили на две рушки говна да ходят в Турция на море....ще идат другаде

Каквито и да са Доган и Пеевски, този акт, при това по този начин казан, е намеса във вътрешните работи и трябва много стри=ого да бъде наказан със забрана турски стоки и хора да преминават през българска територия.

Ответна мярка, забрана за влизане в България на всички протурски настроени елементи.

А няма ли да е хубаво да забранят на Доган и Пеевски да влизат и в България?

Сега, като контрасанкция за своите агенти Русия ще забрани на Местан да влиза в Русия... Де го чукаш, де се пука?

Те пък като са се засили за забрадена вече турция аман аман. Кеф им Малдивите, кеф им Хаваите ама ние ко ша праим. Местаня е тръгнал и тук да забражда и ислямизира и бая хора май са готови да го последват.

Нали са агенти на ДС и КГБ, нормално да имат забрана.

Ми аз винаги съм служил на ДС и БКП, както преди 1989 г, така и в наши дни.

Бах мааа му.Ми то тогиз за кво толкоз години викафми Доле Костоф.Таман знаехми чи Костоф е виновен сига ко стана.АМЧИ ТЕ СИЧКИТИ БИЛИ РУСКИ КАВАЛИ ВЕ

Че от Русия ни викаха да викаме долу Костов.Иначе щеше да ни насмете, ама овреме докарахме и оня муньо-Мадридския крадец и той служише на батушките.

Местанеееее, много тъп и прозрачен ход бе аланкоулу! Те тамошните турци се чудят как да се отърват от ислямиста ердоган и искат нормален, светски живот, а ти го ползваш, като маша да събереш електорат зад теб. Абе ясно че използвахте неграмотността на българските мюсюлмани, за да ги манипулирате ама и те се изучиха бе! Ще ти вържат ама друг път!

Една прекрасна новина, откьдето и да я погледнеш..... :-) От една стана става пределно ясно, че агента на бившата ДС Доган ( агент Сава ) като такьв винаги е бил и ще бьде проруска марионетка, защитаваща само и единствено руските интереси вьв Бьлгария!!! От друга стана простичките турци разбраха пределно ясно, че агент Сава никога не е защитавал техните интереси!!!!! Освен това скандалите около ДПС и разцепването му от бьдещата партия на Местан е още една прекрасна новина!!!! А дано на следващите избори всички турски партии вьв Бьлгария останат твьрдо извьн Народното Сьбрание и извьн всякаква власт!!!!!

Да бе друг път път.За това е лежял от 87-ма до 89-та в затвора за организиране на противодържавна организация. Те агентите на ДС се в затвора лежаха и то с години.

Е това са истински патриоти Ахмед Доган (хидроинженера) и Пеевски (титан на мисълта). Каква правилна позиция само имат. По-българи даже и от българите. Каква гадост.

Че руските бушони доган и свинчо са патриоти ?!?! Къде Ви намират таквиз говеда ??!!?

оже,такъв смях ме избива като гледам колко интелектуална нация сме,чак се чудя що сме толкова скапана държава при наличието на толкова интелектуален капацитет.

Колкото ни да е тъжно наистина Доган и Пеевски се оказаха по-българи от такива * като борисов, плевенлиев и цялата им пасмина.

Войната е не просто срещу Борисов. Войната е срещу България и интересите на народа ни. Бокова да не стане шеф на ООН. Ако може и от ЮНЕСКО да я махнат. Направо - до стената! Да няма втори лифт в Банско, хората да се тълпят на опашки, световният зимен туризъм да ни заобикаля. Американската пионка Плевнелиев да вземе нов мандат. Местан да направи турска проислямистка партия. Да пуснем свободно цялата бежанска гмеж на човечеството. Ако може и гейбраковете да разрешат със закон. Това е "либерално", това е "правилно", това е "готино". Не знам за вас, аз в тяхната държава няма да живея. Недялко НЕДЯЛКОВ, ПИК

Не ни пробутвай тази психария! Тук сме относително нормални форумци :))) Тези брътвеци си ги чети в тоалетната, ако си със запек:)))

Ако мислиш че тази плюнка Плевенлиев е нормален и достоен българин то ти си за дълго усамотение в добре подплатена( за да не се самонарани) стая.

Време е разделените проформа ДПС-БСП-Атака да се слеят в една коалиция съвсем официално. Иначе поотделно няма да могат да минат 4-те процента бариера!

Сава и Шиши - руски агенти???

Добър ход на Турция,да върне доверието на простолюдието към Доган

Простолюдието вярва на Турция. А няма българин който да вярва на Доган и ордата руски доносници покрай него!

Турците награбиха Доган и не знам дали НСО има способности да го опази! Навремето се чудехме защо Ердоган искал да трепе нашия Сокол, а то било защото разбрал, че е руски шпионин! Да се оправят, изобщо не ми пука за Доган, Пеевски и цялата орда руски доносници! Слава Богу, че сме в ЕС и НАТО, че ако бяхме като сърбите, сега щеше вече да се лее кръв по улиците. Естествено провокиран конфликт от вън!

Какво виждат очите ми.Освирепели от глад скотове се дърлят /понеже са лишени от други удоволствия/ дали Турция е по велика от Русия или обратното,забравяйки ,че са българи и слепи да видят падението ни като нация.Заслужаваме съдбата си,защото съдбата не е само дар свише,а усилия и мъдрост.

Упс, какво стана? Май турските сериали се оказаха руски сериали. :)

Novae

Ахмедчо Дагонидис е бил КАМЕРНИК.Който не знае какво означава този ДС жаргон, нека попита някой свой познат от тези среди: това е подобие на човек, формално съден е вкаран в затвора за да пее от вътре какви са нагласите на някои индивиди.

Аз пък искам с еднопосочен билет за Турция Местан и новата му партия и да се издаде забрана за влизане на тях в България.Вече е повече от ясно,че Местан работи и работил против интересите на БЪЛГАРИЯ

И за Доган, и за Местан, и за "Атака", и за АБВ, и за огромна част от БСП! Съвсем е ясно!

реформаторите с ,,атентатора,, касим дал??? или и тази??? ,,..Програмният директор на Българската национална телевизия Севда Шишманова е единствената българска журналистка, която може да се похвали с топ имоти в съседна Турция. Русокосата новинарка се сдобила с цели три апартамента край Босфора, като площта на всеки един от тях била 200 квадрата, пише столичен седмичник.Журналистката разполага с панорамна гледка, гаражи и площадка за разходка, озеленена по последен писък на модата. За чистотата на тревната част се грижел персонал от работници, обучени от турска фирма. Севда така и не споделила пред колегите си с каква сума се е бръкнала в джоба, за да направи големите инвестиции, при условие, че няма деца, на които един ден да завещае натрупаното. В кулоарите на БНТ 1 упорито се говори, че имането е дошло по линия на Лютви Местан, а апартаментите били почти в центъра на Истанбул. Бившият лидер на ДПС отдавна си имал вземане-даване с телевизионерката, която напълно споделяла възгледите му за бъдещето на България..,,???

Пияндето не го искат, защото си повярва,че е нещо и взе да се дърви на Ердоган в сравнение, с който е не повече от едноклетъчна амеба. Пеевски попада под закона за забрана на внос на свинско- трупно или живо.

"Атака" и ДПС да се обединят, Доган да оглави новата партия, Волен и Пеевски да му бъдат заместници. Новата партия може да се нарича отново ОФОСРДО (Окупационен фонд основан за създаване на Руско-Дунавска област) - и без това финансирането е от същото място, както и непосредствено след Руско-турската война. Който не е запознат да копира текста в скобите и да го пейства в "гадното американско изобретение" интернет - чичко Гугъл ще свърши чудесна работа! Горещо препоръчвам предговора на Димитър Петков!

Това си е чисто притискане от страна на Турция.за да не се пипа Местан и да се види ясно кой стои зад гърба му.А ние още спим

Cега вече, ще ви направят и "делянчо" президент!! ;))

;-))) (Аууу, ще ме осъдят - КОЙ е защитена марка на маминката на Делянчо.)

Е днес ми се изясно окончателно, че конфликтът между русия и тюрция е привиден! Всичко е театър в полза и на двете страни и в ощърб на България!

Той ли обра КТБ или рушняците? Ако са те, защо началниците на държавата не ги арестуват? Де го премиера и министрите?Антимафиотите спят ли? Къде са парите бре?

Хайдеее Рублата удари 80 към 1 долар!!! Ами сега? Турски лири ЙОК!

ние си имаме еврото!!! за теб??? изброените три!!!

Защо Турция изрита Доган? Защото е българин, или защото е руска подлога?:))) ДПС която всички българи знаят като най-големия рушител на България, се оказва, че действала по руска заповад! Тоест Русия унищожава България ,чрез ДПС! Как да не обикнем Русия, как:))?

"или защото е руска подлога?:)))" Так точна!

са творения на КГБ! Затова и ДПС много бързо в началото на 1990 г. беше извадено от състава на НДЗПЧ (което пък беше част от СДС) за да се регистрира като отделна партия и участва в първите демократични избори през юни 1990 г. За тази регистрация тогавашният президент Петър Младенов притисна "независимия" български съд, за което покойният проф. Николай Генчев нарече П. Младенов НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

Novae

Турците по начало не обичат мангалите.Нас ни тачат, ама мангалите -НЕ!

Целта на акцията е да прехвърли гласове от ДПС към новата партия на подкрепяния от Турция Местан. А защо Пеевски? Ами защото има лош имидж и свързването му с Доган удря по имиджа на Доган. И така двоен удар. Елементарно.

ли в го подшушнаха? Защото точно това обяснение е по милиционерски елементарно!

ДАНС СПИ и дълбоко ще спи.Цялата държава е пропита с руска агентура и никой не реагира.Даже и Бокова номинираме.Ами то затва тоя народ бега отук