Как ”белокосият дядка” срази Хилари Клинтън

Бърни Сандърс - апостол на "политическа революция" в САЩ, срази вчера бившия държавен секретар Хилари Клинтън в щата Ню Хемпшър.

Обратно в новината

Коментари - Как ”белокосият дядка” срази Хилари Клинтън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Важното е Тръмп да мачка. Другите ще изтекат през политическия канал и ще бъдат забравени.

е американският Жириновски. Ще прави циркове до изборите и после банкерското лоби ще му позволи още едно банкрутиране.

Нереално, идилично, утопично за Америка.

Време е и Америка да се демократизира. Ама събратята му евреи от Wallstreet дали няма да наемат някой килър и да се справят с него.

не се горещете много, накрая ще стане - обърнал се Илия, пак тия.

Не знаех че белокосия дядка е еврейн. Това обяснява всичко. Господарите на Америка и света-Ротшилдови, Рокфелерови са решили след като видяха че не могат да купят с пари Тръмп, сега да му изправят техен човек с неговите номера, да се прави на революционер и независим. Е как е независим от Уолстриит този симпатяга Бърни, кой го бута ако не Илюминираните му сънародници. Играта загрубя, жертваха и пляката Клинтънова

И кво стана сега? Хилари надцака Бърни и печели 2 повече делегати от Ню Хемпшир въпреки победата на Бърни :))) Ей това са левандурите -- прецакване с надцакване :)))

Нека пак е черен , много ми харесва много е добър, само поразии прави и САЩ скоро може и трета световна сила да станат!!!

ЕВРЕИТЕ ОТ ХАЗАРСКИ ПРОИЗХОД УПРАВЛЯВАТ САЩ!!!БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ Е,КОЙ ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,ТЪЙ КАТО КАНДИДАТУРИТЕ СА НА ТЕХНИ ХОРА!!!ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ,СА ЕДНА ДОБРЕ РАЗИГРАВАНА КЛОУНАДА!!!

Лявопедерастичните медии се подмокриха от победата на Бърни в Ню Хемпшир. Всъщност дядката-комунист няма никакви шансове срещу Тръмп и затова е много удобен кандидат. За съжаление демократите няма да го изберат.

Бърни не беше ли приятеля на Фред Флийнтстоун? Големи пичове са!!!!!!!

Подозирам,че Бърни Сандърс е сложил пред Хилари огледало и тя се е вкаменила!?

loyola

Абе не ви ли напомня на един нисичък чернокос художник зализан и с мустаци (немец от австрийски произход)?

наближава 2017 година!!! явно кои ще чества стогодишнината от ,,великата октомврииска,,!!! ,,колелото на историята се върти,,!!!

Един призрак броди из Европа/Америка/, призрака на комунизма.

А каква беше разликата между социализъм и комунизъм като обществен строй според дебелите книги?

Според дебелите книги и според Манго. Социализъм - ядеш, не ядеш ке работиш! Комунизъм - работиш, не работиш ке ядеш! Хранят те тъпите империалисти от Хамерика!

Американски евреин за първи път първични избори. В САЩ всичко е за първи път: първа атомна бомбардировка, първо убийство на президент, първо убийство на Мартин Кинг , първи бомбардировки на Либия , на Югославия , на Ирак ...Първата истинска мафия...Първият президент сексманиак, Първият президент негър с нобелова награда за мир за нищо в аванс,.....

Обърнете внимание!Ню Хемпшир е съседен на Вермонт и естествено Дедото е много популярен там .Предполагам,че и по други щати от Североизтока може да има изненади. Би било интересно Дедо да натрупа още избиратели.

социологическите изследвания в САЩ дават равенство межжду него и Килъри - в рамките на статистическата грешка - 2%.

Единственият начин САЩ да се оправи е президент да стане Путин! :D

Ако изберат Бърни - за САЩ ще има надежда. Тръмп - пълен тъпак и фашизоид, престъпник отървавал се винаги защото е богат.

Иво ( нерегистриран ) 10.02.2016 16:21 В света на политиката винаги има две крайни тези и нито една от тях вярна и истинска алтернатива. В света покланящ се на мамона, който е изграден на принципите на хаосът - лъжата и егоизмът (нелюбов), истикста алтернатива не е възможна. Спасението на човекът не е в хората, а в Божият Син.

Белокос дядка без харизма - слаба работа. Друго си е да имаш президент, който се смее, когато му говорят за цивилни жертви

наш роско имитира и плачене пред френското посолство. много бе разстроен след парижките атентати

Крайно време е здравите сили в Америка да се намесят и изгонят тия мурзилки!

пръснат посраните гъзове на европедалите..Да се кротнат тия малоумни Кончити!!

На САЩ им трябват втори Ф.Д.Рузвелт и 3 та световна война.Дано и второто бъде избегнато изцяло, а първото да се случи само в часта за САЩ.

Не е вярно, че Сандърс е първият кандидат-президент нехристиянин! Според американския учен Марк Габриел Обама си е чиста проба мюсюлманин. Като доказателство ученият сочи пръстена, който Обама носи вече повече от 30г., пръстен от Индонезия с надпис "La Ilaha Illa Allah" (Няма друг бог освен аллах). Това е екстре от публикация в Europe Israel News от 1 септември 2014г. под заглавието "Обама мусюлманин ли е? La Ilaha Illa Allah е надписът върху пръстена на Обама. Поместени са снимки на Обама с пръстена-доказателство, а също и видео, което може да се намери и в ютюб като: Obamas Ring.

Ако Обама беше вярващ мюсюлманин, то не би носил златен пръстен.

Бихте ли обяснили защо?

Коранът, дада, забранява носенето на златни брачни пъстени(халки) от мъже, но не пръстени, несвързани с брак между мъжа и жената, какъвто е случаят с Обама. Ако разгледате картини на султани, ще видите, че много от тях са изрисувани с пръстени!

Спокойно мили деца...всичко е част от шоуто. "Дере ис но бизнес лаик шоубизнес" обича да казва Дядо Сам ;)

Тръмп 2016 !

Някой силен президент на САЩ срещу корпорациите? Ха дано, ама надали. Ако се окаже победител този дедо, внезапно ще почине я от инфаркт, я от инсулт или от някакви старчески болежки.

ПИПО

Абе не знам. Видимо е едно, а какво става зад кулисите не се знае. Евреиското лоби контролира почти всичко в тази страна, а той е евреин.

Така си е, човек вече на нищо не може да има вяра.

Хич не ме интересува!

за нормалното човечество няма да има нищо по хубаво от това склерозиралата баба Хилари да стане президент, тъй като ще продължи курса към самоизяждане на балона наречен САЩ.

НАС ПЪК КАКВО НИ ДРЕМЕ ЗА ФАЩ ?! ПЪК ИБАБА ХИРЛЪРИ Е СТАРА КУРВ.А/ СКОРО РАЗБРАХ ЗА АФЕРАТА И С ЙОКО ОНО!/ КАТО ВИДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЗОДИЯ"СКОРПИОН" ТЯ СЪС СИГУРНОСТ КРИЕ ДОСТА ПИКАНТНИ ТАЙНИЧКИ !!! ОСВЕН ТОВА,ПАК ПО ТАЗИ ПРИЧИНА Е ОТМЪСТИТЕЛНА,ЗЛА И ПОДМОЛНА И ДОКАЗАНО,ЩЕ СТАВА ПО-ЗЛЕ С ГОДИНИТЕ !!!! ТАКА,ЧЕ ТОВА ПЪК МОЖЕ И НАС ДА НИ ЗАСЕГНЕ !!!

И докато самоизяжда САЩ,ще разруши останалият свят.Нейна е вината за ставащото с ислямските движения.Тя е опасна змия.

абе то е ясно, че докато малоумните кравари са под ционистка шапка - дали на "демократ" или "републиканец", няма да прокопсат, а и светът хаир няма да види!

евреин проповядващ социализъм в американски вариант, може да се окаже много опасен за трамп който без съмнение ще бъде един много добър президент както за америка така и за света. нека не забравяме, че соца и комунизма са творение на еврей, което е една утопия разбира се, до която най близко са достигна ли скандинавските страни.

За Краварника ще е гибелно, ако хазарската, студенокръвна хиена стане президент!

ПИПО

Кой това, Килъри ли?

кой друг

Май НПО-пейците после ще викат за светлия социализъм. ;) Е то май комунизма си произлиза от евреите. Те са живели на комуни и от там е името. А и Карл Маркс е бил германски евреин.

Интересно, за кого българите да стискат палци........за Бърни-пацифистът, или за Хилари-приятелката на Ирина Бокова?

Българите стискат палци за България.

Паисий

.... и за Плевела! )))

Е да де..... ама докато българин стане президент на Америка, ще почакаме. Аз си мисля, че ако тандемът Хилари-президент и Ирина-шеф на ООН, управлява Света, ще е добре за България.

Българите стискат палци за България.

Я прибави и Кристалина - шеф на Европейската комисия, та Ванга да познае, че жените ще оправим България.

Хилари Клинтън е обвинявана и непряко в поръчка на убийство. Преди няколко месеца пък Йоко Оно бе написала в туитъра си,че на младини е имала сексуална връзка с нея.

Всеки друг - този дядка, Тръмп или който и да е - да, само не хиената Хилари.

Ако беше в Русия, този ''революционер'' вече щеше да прави компания на Немцов:)) Не че и в щатите това не е възможно да се случи, ако този дядко понабере инерция :))

Правилно се ориентират американците, защото леля Хилари отдавна е дотегнала с претенциите си, с арогантността си, да не говорим за далаверки с даренията за кампанията й. Ще бъде нечувана и невиждана грешка, ако тя все пак, някак си, спечели изборите, защото тази жена не е за поста президент на САЩ.

Руснаците станаха най-бесни капиталисти, а американците го подкарват на социализъм:)) Този свят полудява!

А в България, десните са против Путин, а левите го обожават. Нали сме си дълбока провинция.

Социалистически Американски Щати (САЩ)!

Като им гледа човек възрастовата група на кандидатите, американците ще го докарат като руснаците през 80-те. Ще има да си ги снемат всяка година поради неочаквана фююююют!

А Путин на 62 години бил стар и изкуфял! ХАХАХА

те от КГБ-то изкуфяват рано - хахахаха

Не зная кой е авторът на статията ,но долавям комунистически уклон.И нека преди да нише друг път да прегледа внимателно своите източници!Въобще не е неглижиран дядка с измачкан костюм ,ако можем да вярваме на това ,което показват телевизиите!И няма намерение да вдига минималната заплата с 15 долара ,а става въпрос за минималното почасово възнаграждение да нарастне до 15 на час!А дори и да се представя за социалис ,макар че социалист евреин немога да си представя ,това ще е по социализъм по Американски ,и мого да се басирам на всичко ,че няма да има нищо общо с нашите представи за социализъм!Искам да кажа ,че това си е Пи Ар в найчист вид!Ако някой се надява ,че кой знае колко биха се променили условията в САЩ много се лъже !Нито оръжейните програми ще бъдат орязани ,нито санкциите към Русия ще бъдат вдигнати!На времето имаше и Американска комунистическа партия,финансирана от СССР,но остана в историята след края на Социалистическия блок!Така че ,за Бога ,не очаквайте чудеса в Америка!

не можеш да очакваш от нашите "журналисти" правдива информация. В един сайт (Новините БГ) вчера пишеше, че спечелилите в Ню Хемпшир са Сандърс и Касич и май "описваха" изборите в Айова.

Паисий

според статията Тръмп бил втори, а Рубио трети

Май ще излезе вярно това, което казват за евреите. Яко го пробутва този някакво лоби...

и двете лобита в света са еврейски.

повечето неща, които сте написали за сандерс са глупости. тои наи-вероятно ще стане пресидент и това не бива да се хареса на разни путинисти и други нещастници

Точно Путинистите го харесват, а другите нещастици - не

Сега американците трябва да повярват, че този добър, беден евреин ще се бори срещу лошите евреи от Уолстрийт. АХХАХАХА

с този номер дойде на власт и Бараката преди 8 години! Бедният негър от Африка.

Аз няма да се изненадам, ако го изберат те американосите си падат по такова говорене. Само дето, мисля че лобитата и Уолстрийт ще си засилят още повече позициите. Няма неалчни евреи:)

Надявам се, че хората, които преди няколко дни бяха убедени, че има жестока конспирация срещу Бърни Сандърс най-после ще млъкнат.

а Майкъл Блумберг, който вчера се заяви като независим? Той защо така внезапно се появи? Дали не защото Килъри загуби...

Блумбърг краде гласове на републиканците, тъй като е бивш републиканец.

НЕ Е НАРЕД ТУКА И РАЗБРАХ СЕГА-ЕВРЕИН,СОЦИАЛИСТ,БЕЗПАРИЧЕН,РЕВОЛЮЦИОНЕР,НЕХРИСТИЯНИН....Е КАКВО ОЩЕ КАТО ОТРИЦАНИЕ ТРЯБВА ДА ИМА ?! ПЪЛЕН АБСУРД !!!

след кризата през 2008 година в ,,щатите,, наи четената книга от политици и ,,бизнесмени,, е била ,,капиталът,, на маркс!!! никога не е късно да ,,преоткриеш,, колелото!!!

Е развенчан още преди 90 години от О. Шпенглер в книгата му "Залезът на Запада". Самият "Капитал" е една талантлива компилация от написаното от англ. полит-икономисти преди Маркс. Но американците не са по четенето и нищо чудно да се опитват да търсят изход от безизходицата си там, където го няма. Колкото до този Бърни Сандърс , неговото участие (както и това на Д. Тръмп), е само за отвличане на вниманието. Истинският кандидат май още не е излязъл на сцената...