Партиите одобриха номинацията на Бокова

Основните парламентарни сили одобриха обявената късно във вторник номинация на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Партиите одобриха номинацията на Бокова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ирина Бокова избрана за председател на Юнеско - ние злобните българи понеже сме внесени от Луната и не сме живяли в България по времето на социализма - защо не се борихме тогава ,а сега сме много критични баща и бил комунист- а твоа боща борец за правда ВИЕ господа къде бяхте.

Е това се казва срам.

Тая не беше ли чистачката на коминтерна ?

Казват, че само казана дето се "варяли" "добрите" българи, никой не го пазел.....не съм ходил, не знам, но все ми се струва, че е вярно........като се сетя и за Стоичков..........

другаря Ким Чен-ун е по-подходящ

Тъпо, Къци, Тъпо.

Бокова е кандидатура на Кремъл, петата антибългарска колона и мафиотската групировка БСП/ДПС. Тази кандидатура е срам и позор за България и няма нищо общо с мнозинството от българите.

Георги Филипов Боков е убиец участник в терористичното движение по време на Втората световна война, партизанин. Партиен деец от БКП Участник в т.н. "народен съд" А дъщерята на терористи убиец кандидат за шеф на ООН -оо НЕ! Как ще измият кръвта на невинните жертви?

Тя също извършва убийство при автомобилна катастрофа но случая е ЗАМАЗАН. Комунисти не можеха да бъдат съдени защото бяха "безгрешни"

Кой познава тази Кристалина, какво е направила за България, колко е живяла във България? Само пречеха начело със Тиквун на единствената разумна кандидатура Бокова.

Кристалина е топ-комисар и ако Юнкерс даде фира, нашата може да стане шеф на Европейската комисия. Прибави и Ирина като шеф на ООН и току виж, че пророчеството на Ванга, че жени ще оправят България, вземе че се сбъдне.

Кристалина е много по подходяща. А и заслужава.

Не си позволвайт, да не мислиш какво правиш друг път.

ДОЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН,ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ПРЕД СВЕТА!ЖАЛКО!!!

Не, ще си останем пред света само ДОЛНА СГАН, докато има пум- ияри като теб!

ако не е повод за протест.

ама пък чак толкова...не бива. Тука феновете на Кристалина се опитват да се налагат на всички. Като сте такива големи антикомунисти кой ви е президента бе? Кой ви е премиера бе? Кой ви е председателя на народното събрание?

ПРАВИШ ОГРОМНА ГРЕШКА! Може би умишлено като реклама на сегашните"антикомунисти". Ако не си за Бокова не означава че одобряваш другите....

Щурев, много си активен на барикадата.

Не се хабете тук. Няма да допуснат Бокова до ООН, защото не й е там мястото.

... че не става и за шеф на ЮНЕСКО и ще ти повярвам.

тази номинация на Гоце е ясно, че в Европа няма да я изберат, но той доносникът я гласи после за кандидат за президент

ГЕРБ избраха Мая Манолова за омбудсман, а сега и тази дъщеря на убиеца на карикатуриста Райко Алексиев ..... мръсни комунисти и доносници, физкултурници

"...убиеца на Райко Алексиев" То една клевета като се повтори 1000 пъти не става истина. Абе осведомете се! Когато Райко Алексиев е пребит в София Георги Боков е околийски лидер на РМС някъде в Пиринско. На това му се вика АЛИБИ. Други въпроси? А децата не отговарят за родителите - ни за добро, ни за лошо. Абе лаф да става.

отговарят, тома, отговарят. щом си изчадие на убиец, ще си носиш петното на сурата.

Навремето комунягите ни дебнеха до девето коляно. А сега друга песен. Така им отърва но......

Да питам тези които защитават галеното детенце Бокова ,дали дете от бедно-работническо семейство щеше да има тази биография ако бащата Боков не беше един от първите в БКП? Завършва Гимназията с преподаване на английски език, София (1971 г.) и "Международни отношения" в МГИМО, Москва през 1976 г. От 1977 до 1982 г. е трети секретар в отдел "ООН и разоръжаване" на МВнР. До 1984 г. е трети секретар в постоянното представителство на България в ООН, Ню Йорк. До 1990 г. е втори и първи секретар в отдел "ООН и разоръжаване" на МВнР. МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ!!!!

От генсека на ООН се изисква да има политически и дипломатически опит. Стругари и банкери не са подходящи.

Партиите отдавна не представляват мнението на българския народ.

БОКОВА ПРИЛИЧА НА УМРЯЛА

"Процедурата е много тежка, изисква съгласието на 6-те страни-членки на Съвета за сигурност на ООН, не мога да кажа, че някоя от тях ще наложи вето, разясни Грозданова." Интересно дали г-жа Грозванова се е оплела, въпреки токлкова важната си позиция в българската външна политика или журналя като Иван Бедров и сие пак драскат, безумно и тъпо?...

ФАКТ е че след 26 г перестройка(комунистите станаха капиталисти ) вместо такива като Бокова да тънат в забрава ние ги издигаме. Да припомним как беше преди 89г. Ако си дете и дядо ти е бил демократ-враг на народа и ти като негово внуче носиш наказанието цял живот.

Критици ... Моля предложете по-добра кандидатура от И. Бокова и се аргументирайте .

Нее, това не са критици. Това са хейтъри - завистници. Заради тлъстата заплата и привилегии при толкова висок пост. Но няма как да си го признаят, затова каканижат каква комунистка на Кремъл била, баща и милион и колко демократи избил, как щяла да окраде ООН и то да фалира и т.н.

Така е.

истината си е истина

Ако бащата на Бокова не беше един от първите шумкари в БКП щеше ли Бокова да се издигне така подбутвана цял живот . Ако беше от бедно работническо семейство щях да я подкрепям с две ръце...

LeGrandTulup

Щерев, неведнъж съм го казвал това тук: който през социализма се е оправял, оправя се в живота и през демокрацията. Това зависи от човек, умения, семейна среда, знания и т.н.

ПАРТИИТЕ СА СЪСТАВЕНИ ОТ СЪРАТНИЦИ НА БОКОВА В ПРЕСТЪПНАТА КОМПАРТИЯ , УПРАВЛЯВАЩИ И ДНЕС НЯМА НАЧИН ДА НЕ СА ЕДИННИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ ЕЖЕДНЕВНО

Правилен избор

такава и бокова-комуняги

Какво да го усукваме, Хора ?! ... - Всички Хора й Знаят 'генезиса' и от Чия 'кухня' Е ! - Даниел - хъкА-мъкА и Се НАСР...тииит ! ....и Естествено : ---> Мрежата Изригна !!! ----- Джумбушът - Тепърва Иде !

Моля.лошия матрял да си трае.Тва е избор на МНОГО ВИСОКО НИВО. Световният елит решава.Вие с един Бочко и Цвъчко не моет да се справите,и с калинките им...Кога ще ги изметете,кога ще се борите като гърците за интересите си?

Грешка. Или Инсинуация. ...колкото до Другото - Без реклама, шум и дундунми. СъвсемСкоро.

Защо непременно трябва да гласуваме за кандидат? Банки Мун или У Тан за българина е все едно. И двамата не знам от кой регион или държава са, а още по малко расата и етноса им. Тези няма да ни стоплят, нито ще ни спасят от нашествието на африканските и азиатските паразити. И двете са от проклети антибългарски родове. Сталинка от еленските чорбаджии и сталинисти. Бокова от слуги на Коминтерна. Но Сталинка направи едно изказване относно демографията, за което трябва да бъде лишена от българско гражданство. Така че нека да е Бокова, което не значи, че ще я изберат.

Аз смятам че НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА Е НАЙ ПОДХОДЯЩА. ПО СПЕЦИАЛНОСТТА,НАЙ МЛАДА,ИМА ПО ДОБРА ВИЗИЯ И ЗА ПАРИ ВСИЧКО ПРАВИ.

Някой има ли по добро предложение.А да ви видя сега.

Горкият Митов в сутрешния блок на БНТ не можа да изрече името на Ирина Бокова, а повтаряше само "нашата кандидатура". Как е възможно, толкова му личеше, че се насилва да я представи, а как да очакваме, че Външно ще мобилизира "целия си екип" да я подкрепи.

Къде, господин Кючуков получихте сигурната информация? Вероятно, за да е толкова сигурна, е получена при лазене върху червените килими по коридорите на Кремъл? Колко гордо!

Начело на държавата...все бивши комунисти....ТЕ се възмутили от Бокова!!!!????

е доказала,че е послушен слуга и може да я изберат.Позора за нас е ,че заливаме света с комунисти и другите народи ще ни презират за това

Късно е, либе, за китка. Кой ще избере човек, предложен от страната си от немай къде. Великата икономистка (смях!) благоволи да се оттегли от пост, който никой официално не й е предлагал, и хааааайде, от нас да мина, Бокова ще бъде. Посрамиха я жената, провалиха я, сега като не бъде избрана, Бойко гордо ще каже - ето, нали ви казвах, че трябва да е Кристалина. Тъжна работа, жалка!!!

Амчи то га ши е тая руска мастия баща и де трепа наред да ви пикам на държавата на партийти и намярата.СИЧКИТИ СТЕ РУСКИ КАВАЛИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

Най- мръсното в цялата тази история, е , че отново комуноидите ни налагат ТЯХНАТА ценностна система !! Трябва да си бокова - за да ставаш и за ООН, трябва да си златев- за да определяш цените на бензина в цяла една държава , трябва да си Рапона - за да си 'народен" герой , трябва да си Пеевски- за да имаш правото да обираш крепостните и банките , трябва да си ДС-ченге- за да ставаш и за депутат, министър, кмет , водач на нещо ... Това е тяхната философия , идеи, внушение !! Ние, шумкарите , монтирани от сталиновата армия - сме вечните , май- способните - да ви управляваме .. НИЕ- гоцетата , дс- мутрите ,златевци, пеевски , ДС- турчетата, рапони и други от бандите . .САМО НИЕ МОЖЕМ - червените отрепки !! Това ни внушават !!?? Способните в България - се ОПРЕДЕЛЯТ от тяхната ценностна система - системата на шумкарите , на руските агенти !!?? Пак искат да са вечни ..Изметта на България !!?? И да ни наложат ТЯХНАТА система на ценностите !!?? Тяхната !!!?? BIG AL

защото комунягите се оказаха най-удобни да изпълняват ролята ,която изпълняват и латиноамериканските диктатори-послушни към чуждия господар,жестоки към народа

Глей ся,не се заблуждавай.Не си по-добър от мен.Но темпото с което се доближаваш до мен е Фпечатляващо. Имаш "добре".Отговара се "служа на старото бомбе".Поне така беше 1971г гат влезах в казармата в симитли

стана дума за казарма-73 водехме обучението си в каменоломната над Ловеч-бившия концлагер.Само като си представиш нещастниците,които я бяха изкопали,те обхваща ужас.Имахме волнонаемни-бивши надзиратели,мъже и жениТа самите те разправяха с гордост,че вечер концлагеристите не са имали сили да изпълзят от дупките,в които са копали камъните,някои са ги разстрелвали в тези дупки и там са ги оставяли.Та като стана дума и за Бокова-тя е моралния наследник на тези изверги,а напира да управлява и света.Отново ужас.

А Фсичко е почнало на най-"сФетлата" дата в историята на БГ-24 декември 1947г,когато КРАЖБАТА Е БИЛА ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ПРАВНА НОРМА,В РАНГ НА ЗАКОН,а след това е била наложена като НОРМА НА ПОВЕДЕНИЕ НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД.

Какво ви е трудно да се ориентирате? САЩ,РУСИЯ,КИТАЙ,ФРАНЦИЯ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ трябва да се съгласят за Бокова. Когато е ставала шеф на ЮНЕСКО тези страни са били съгласни,познават я ,затова нейните шансове са големи.Да не говорим ,че Франция я подкрепя.Въпроса е Симеон Кобурготски може ли да подсигури Великобритания?! Нека не забравяме ,че английската кралица Виктория му е баба,а настоящата братовчедка. Остава да се споразумеят САЩ,РУСИЯ и КИТАЙ е това само те трите могат да решат. Важно е еврейското лоби , доколко то е в наша полза и което може да осигури САЩ. Пъзела е доста сложен , а Д Митов-къдравата Сю да се омита щото е интригат и предател.

какво ни друса и с какво ще се промени ежедневието на българина, конкретно - заплатите и пенсиите в България, обезлюдяването, липсата на работа, след избора или неизбора на бокова или георгиева или който и да е друг подобен паразит?

Вместо сегашните 600 000 USD на година ще почне да взема 1000000 USD

За партия която е подкрепила руски кавали нема да гласувам

Бокова не се кандидатира за трети мандат в ЮНЕСКО, на който има право, а в ООН, защо? Надали е само заради още по високата заплата от 204 931,-$ на година.

Повечето българи не знаят коя година е създадена българската държава и коя година е подписан Санстефанския мирен договор. Дали според вас знаят коя е Бокова и К. Георгиева?

Напротив амиго !НИЕ пркрасно знаем всичко и кога е основана България и кога е подписан Санстефанския мирен договор.Знаем също така много добре ,че и Ириан Бокова и Кристалина Георгиева както и Меглена Кунева са национални предатели и политически проститутки.Толкова ли няма честни българи та ни предлагат две марионетки?

Чета коментарите и не мога да разбера няма ли поне един достоен българин когото по някой да предложи.Като си против,кажи какво предлагаш.

тея не са ли пенсионерки!? и защо са се наклепали така с грим!?

Прекратиха разследването за пране на пари срещу Бисеров Това става два месеца, след като бившият зам.-шеф на НС и ДПС бе оправдан за неплащане на данъци и по още две обвинения от Софийския градски съд

вече дърта чанта, та няма да прави предишните си креватни изпълнение с Калинчо в НЮ Йорк. Като си помисля как първия и мъж е хвана на калъп и как е изхвърлиха от ООН заради това.

нови представителки там - НИКОЛАЙКА МЛАДЕНОВА... Пък и КЪДРАВАТА СЮ (Митов) редовно си прескача до там.. УЖ за сесиите, да заседават..

Ако по улицата направите една анкета, предавана на живо по телевизия, ще се изненадате колко хора нищо не знаят нито за Бокова, нито за К. Георгиева. Обаче 75% в анкетата на сайта гласували...

Ей, нема отърване от коундетата и това си е. Щото народът е много малък, ама много тъп. И те ти сага - в бюджета пари за здраве и ваксини може и да нема, ама за кампания на Боковица - има, щото нас ни е прЪви зор она да оглавява нещо си в ООН. Ирина е жена свестна и от род проверен - поема вината само с мезе. За баба Пена е от прЪвостепенна рол е ли е Иринка ООН-шеф или не е, щото коги Сталинка беше шеф на бедствията и авариите, нас не ни прескочи ни едно бедствие и ни една авария. Повръща ми се, ама от 2 дни не съм ял и нема как...

Невъзможно е за матриала да се ориентира в ежедневните манипулации. Матриала не знае кой го управлява и за кого гласува, а какво остава за Боково и Георгиева.

просто нЕма нужда от "управление", което създава само хаос и мизерия, докато консумира огромни средства, затова на хората не им пука и честно да ти кажа биха ги линчували тия управници, ако ги не бранеха така усърдно 20-те заплати след пенсиониране, наречени полицаи

да дойде да се запише в бюрото по труда тука в бг бокова, к'во да и кажем повече като не я изберат

Ще подобрява генофонда на българите чрез заселването на по-голям брой арабески.

Цялата шумотевица около тоя избор доказва ча тоя проблем е фалшив.Много интересно е да се узнае кой кого е питал че да е Бокова или оная другата селянка.Надявам се шеф на ООН да не българин защото тежко и горко за света ако това стане.

Интересно нещо е политиката - тази която е отгледана и възпитана с парите на един от големите кръвопийци в България унищожил хиляди човешки съдби - сега същата тази ще защитава човешките съдби от кръвопийци. Подкрепена съответно от комунистите от ГРОБ, БСП, Реформаторски блок, ДПС, НФСБ и много други известни и неизвестни партиики.

3-ма комуниста не харесеат това:)