Депутат: КТБ се оказа банката на съдебната власт

Това, което повече от година се насаждаше - че тази банка е на властта, донякъде е вярно, но като че ли най-вече на съдебната власт.

Обратно в новината

Коментари - Депутат: КТБ се оказа банката на съдебната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кметицата да каже защо тополофикация държи влог от 90 млн. в КТБ а не се разплаща с доствачиците си.

На тази кака съпругът и лапна 5 000 000 лв. от обществена поръчка .Атанасова е по-добре да си трае.

ПОКРАЙ КТБ СЕ РАЗНЕСЕ ВОНЯ ОТ НЕЧИСТОПЛЪТНИ МАФИОТСКИ ЕЛЕМЕНТИ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СВЪРЗАНИ С ПОЛИТИКАТА!!!

Атанасова не е в ред.Тя дори не е видяла списъците с влоговете.Само три физически лица/Милен Велчев-с влог за 4-5 млн.евро,Николай Бареков- с влог за около 2 млн.евро и Ахмед Доган - с относително "скромен" за него влог от около милион и половина евро/ надвишават общия размер на влоговете на поне 90 % от магистратите в банката.Ако тези трима горепосочени физически лица са магистрати - тогава , ОК съгласен съм.Но ако не са магистрати,то това е банката на мафиотите политици.Всякакви други коментари са популистки платени съобщения.

Novae

Измисли са нова форма за далавера, наречена ЦЕСИЯ.Няма нищо общо с нормалната цесия.Това е далавера. КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКИТЕ ИМ АВОАРИ В КТБ.

ГЕРБ пак хвърлят прах в очите на хората !Кой го интересуват влогове , т.е. парите на загубилите от фалита?Интересни са тия които са спечелили , т.е. кредитополучателите !Сред тях трябва да се търсят и виновниците за фалита на КТБ!Мутрите от ГЕРБ пак хитруват и лъжат хората!Нищо няма да разкрият , въпреки намесата и на САЩ!

Докато има таквиз като вас дето повтарят едно и също ще ни пускат таквиз ''списъци'' също като вашите писания, Булгартабак дали саде с една банка работи след като е с такава големина???Не берете кахър за Булгартабак а се замислете колко нагло ограбвате управляващите българския народ,,

Толкова много влогове а кредити няма според ''справките'' явно поръчкови дето ги пуснахам а народа го изгърбиха о близо 2 милиарда лева дето ги дадоха на гаранционния фонд,, за да връща на други вложители а мангизите все ги няма??Коя банка при толкоз много влогове и таквиз показани кредити няма да знае къде са парите и???

.... И ПРЕЗ 1996 ГОД, КОГАТО КУП БАНКИ ФАЛИРАХА, Т.Е. ОБРАХА ПАРИТЕ НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД . СХЕМАТА СЪЩО Я ЗНАЕМ - С НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ. СЕГА ВСИЧКИ РЕВАТ И ИСКАТ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА КТБ, А НАРОДА ИСКА РАЗСЛЕДВАНЕ И ЗА 1996 Г. СЕГА ТОЗИ ИМАЛ МИЛИОНИ, ДРУГИЯ СЪЩО АМИ ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ НА ЦЯЛА АРМИЯ ПРОКУРОРИ, СЪДИИ, ДЕПУТАТИ. ХА СЕГА НИ ДАЙТЕ ОТГОВОР КОЙ ОТ КЪДЕ ГИ ИМА ПАРИТЕ, НО НИ КАЖЕТЕ И КОЙ И КАК ИМА ЦЕЛИ ИМЕНИЯ ПО СВЕТА, КОЙ И КАК ИМА ДЯЛОВЕ В ЧУЖДИ ФИРМИ , А В БЪЛГАРИЯ ИКОНОМИКАТА Е УНИЩОЖЕНА. НО ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ И ЩЕ ИМ СЕ ВЗЕМАТ ЛИ БОГАТСТВАТА, ЗА ДА ИМА ПАРИ ЗА БОЛНИТЕ, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ СРИНАТИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ И ВМЕСТО ДА КУПУВАМЕ ЧУЖДИТЕ БОКЛУЦИ ДА ИЗНАСЯМЕ НАША ПРОДУКЦИЯ. ХАЙДЕ ИСКАТЕ ВЛАСТ, ИМАТЕ Я ХА ДА ВИ ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ. АМА КАТО ГЛЕДАМ "ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ" НА ГЕРБ /ГРОБ/ МИ Е ЯСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ. ПОРЕДНИЯ ЕПИЗОД ОТ ФИЛМА ОТ 1996 ГОДИНА. БИТИЯ, БИТ Е..............

И защо журналистите трябва да питат откъде идват парите? Не е ли работа на други да изясняват произхода на парите? Кучетата си лаят, керванът си върви... разбирай богатее на гърба на кучетата

Защо не питате убавеца Милен Велчев от къде са тези милиони. Нали, като финансов министър въртя външния дълг от една валута в друга. Май е извъртял всички нас. Без вазелин.

B банкя пили кафе Aтанасова при влизане в политиката? Kак и по какав начин cапруга ти вече печели редовно обществени порачки по еврофондовете ?

Може и да е пила. Тази поне фаца има, не като други каки. Пък явно може и работа да върши. А за обществените поръчки си има една камара контролни органи.

...друг път да си махаш презерватива от задника ,за да не пишеш хвалебствени слова, за тази генетично увредена дуловска цепеница,нещастници !!!!!!!!!!

Дайте хляб и зрещи на простия матриал.

"Грешниците в тази ситуация не са хората, които са си вложили парите там, а тези, които са взимали необезпечени кредити, подчерта Георги Кадиев" Тук съм съгласен с комЮниста Кадиев. Непрекъснато ни занимават с това: кой има влогове в КТБ, но мълчат като насрани, когато стане въпрос за хора и фирми, взели пари от тази банка с намерение да не ги върнат. Разбрахме, че Костов е имал влог в КТБ, но кой, кой, кой окраде банката??? Каквото и да разправят, Българския народ през данаците ще плати за тази кражба.

колкото по-високо се изкачва една маймуна толкова по-отдалеч се вижда червеният и задник. Та и милионерите в КТБ - днес милион, утре милиард..Василев дал лихви, а електоратът ги платил по гаранциите. Стъпка по стъпка червената буржоазия стана космополитна и имотна по света.

АЗ ИМАМ САМО ЕДИН ВЪПРОС, ПО ДЯВОЛИТЕ. КОЛКО ВРЕМЕ Е НУЖНО, ЗА ДА СЕ ПУБЛИКУВА ЕДИН СПИСЪК С ИМЕНАТА НА ТИЯ, КОИТО ОКРАДОХА КТБ? КОЛКО ВРЕМЕ Е НУ,ЖНО, ЗА ДА СЕ ДОКАРА ЕДИН БАНДИТ ОТ БЕЛГРАД В СОФИЯ. ЗА КАКЪВ ДЖИЛЕК НИ Е НУЖЕН ТОГАВА ЕС И ИНТЕРПОЛ? ТУК НЯМА НЕВИНОВНИ.

Сърбия не е в ЕС.

ЕХ СЪДИИ ЗАЩО НЕ СИ ГИ ВНЕСОХТЕ В СИ БАНК СЕГА ТАЗИ СЕЛЯНКА НЯМАШЕ ДА ГОВОРИ ТАКА

ли,че нямат и там

КТБ - банка най-вече на съдебната власт, твърди "тежката артилерия" и по съвместителство - шеф на парламентарната комисия за КТБ;о)) Ами не е баш тъй, Деске - защото не са изнесени ВСИЧКИ списъци! Като хвърлим едно око и на списъците с кредитополучателите - онези с необезпечените кредити, да не се окаже изведнъж, че парите на вложителите са "за семки и бонбонки" в сравнение с парите на ползвателите?! А иначе си права - ако все още има "отговорни институции", те трябва да си свършат работата по проверката на тези магистрати-спестовници!

ами да, т.н. ОТГОВОРНИ институции да направят разследване кой- колко и как и откъде е скътал "несметните" богатства. В Парламента има такава комисия - да ги сезира тези "отговорни" институции. Г-жа Атанасова не беше ли там някакъв фактор, в някаква комисия? Или е лесно и удобно да се "хвърли" този въпрос на журналистите, та да има какво да "дъвчат и да предъвкват" ... Наистина "хляб и зрелища" И още , още в началото на 90-те, трябваше да се гласува закон за произход на парите над определена сума, както е по света. И сега не е късно...

КТБ се оказа банката на съдебната власт. Ама не плаща съдебната власт ами българския народ

Излиза, че сме длъжни да плащаме, а нямаме право да знаем заради кого плащаме.

Искаме да знаем ,кои са Кредитополучателите а не кой какви пари е вложил на депозит в тази Банка.Отново ни мамят и правят на маймуни!

Кой не скача е червен!

Че кой им плаща заплатите на разследването??

СИ "ВЛОЖИХА" ПАРИТЕ В КТБ, ЗНАЕХА МНОГО ДОБРЕ КАКВИ СА УСЛОВИЯТА И РИСКОВЕТЕ !!! ТЕ СА И ДРУГАТА СТРАНА, ЗАЩОТО ТОВА Е ДВУСТРАНЕН ПРОЦЕС, ЗА ИЗТОЧВАНЕТО НА БАНКАТА !!! ИМА ЛИ СПИСЪЦИ С ОПЕЧАЛЕНИ ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЦЕСИИТЕ :-)

Нещастници,защо не пуснахте коментара?Платени лакеи

Не ни хвърлят прах в очите. Директно ни шамаросват през устата - ще ви обираме,защото вие сте сульовци и за нищо не ставате освен да бачкате за нас.

Няма и да кажат кой източи КТБ.

pompai

Журналист =мафия.

pompai

Да сте чули журналист да разкрие друг журналист в БГ за корупция? Та

Пак ни хвърлят прах в очите. Кои са теглили необезпечавани кредити това е истината тук, а не точно това което ни показват...

От Българина по крадливо и измамно създание няма! Така си е било и ще бъде,няма да се променят властващите,докато са на власт,избрани от собственната си рая,която само мрънка и недоволстава,нищо друго!!!!

Напълно погрешно твърдение. То не обяснява нищо. В Италия има мафия от векове. Нима италианците не са по крадливи от нас? Другаде са проблемите.

Смехория. Този устат келеш ще рови тайните на КТБ, а цял народ знае че там са си държали паричките както неговата синя партия така и вожда им - мургавия драгалевски пророк. Че от тази банка са цицали хонорари дъщерите на същия пророк и повечето сини мушмуроци. А какво да кажем за арменското протеже на пророка което последния насади в най-голямата банка за да прилага знанията си в голямата химия във алхимията на финансите. Някой допуска ли че мазно приказващият Гарабед не се отблагодарява ежемесечно както на пророка, така и на партията която го позлати с най пищния подарък? Може ли някой да ми посочи поне един башседесар, който след погромите върху наследеното от соца е пренебрегнал себе си и тъне в мизерия?

Шайката крадци си правят закони, правят си конфиденциални разследвания, никой не се притеснява от огромните суми, които има в КТБ и не смята да обясни откъде са. Всичко се върти около едни и същи хора, депутатите,които избираме и на предсрочни и срочни избори.ГЕРБ се канеше да ги пребори, но се оказа преборен. За калашниците ли е време:

"По думите му, ако замесените в източването на КТБ не се разкрият, може да се окаже, че депутати, които са точили, сега пишат и променят закони. "Дадохме 2 млрд. лева на ФГБВ за покриване на обезпечените влогове от КТБ. " Депутатите точат по мафиотската верига, бг. народ им плаща масрафа!

У Бг лесно се става милионер,ако преди това си бил милиционер.

Ако случайно някъде,съвсем неумишлено съм забравил някъде да платя 20лв,ще ме подгонят мутри,колекторни фирми,съдии изпълнители,ще има запори,инфаркти.А когато се откраднат милиарди,подчертавам милиарди и се знае откого,удобно си мълчим и казваме, а сега народе плащай на крадците.Питам се има ли в света друга такава държава и робско племе.

Бе може да има и други роби по света. Със сигурност обаче няма държава с толкова много предатели... Нали знаеш, един българин - комита, двама - чета, трима - чета с предател....

"Относно обявените влогове Димитров заяви, че всяка публична фигура в списъците на синдиците трябва да излезе и да каже какъв е произходът на парите ѝ. Относно кредитите депутатът смята, че трябва да се разследват и свързани лица по веригата, така че да се стигне до хора от властта.'

Кой източи КТБ: задачата не е сложна. Имаше един, който си дойде от някъде и каза, че ще фалират 2 банки. Имаше една кампания на Протестна мрежа. Имаше едни обвинения за убийство на Пеевски. Имаше едно писмо до Веждичката, но той не го разбрал.После едни казаха, че парите не могат да бъдат намерени. От тук на татък започва хвърлянето на прах и мъгла и нови въпроси. Как бе избрана фирмата за оценка на банката и търсене на парите. Какво показват тези списъци - ами имало депозити, имало богати. Това го знаем и не е престъпно. Но къде са милиардите ! Кучето е заровено в липсващите в списъка.

браво бе, Мартинчо, евала баба, че ни каза! Много си умничък, но я ми кажи вие, депутатите за какво сте там у парламенто?

Sm3hurk0

Не безпокой Патиланското Царство с неудобни коментари. :))))

който източи Първа Частна Банка, той източи и КТБ - УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!Сини, жълти, червени, зелени, оранжеви, пенпени и прочее политическа ПАСТ!

Ако сме една нормална държава трябва НАП да се самосезира и да направи проверка на хората обявени в списъка на вложители на КТБ какви данъци са платили на Държавата ни и има ли разминаване между декларираните им доходи и спестените пари.

Ония...Велчев-ия, дето ни оплакна едно хуубаво та ни поокраде - дали си е спасил милионките???

Спестяването не е порок, каза някой тук.ОК, но в тази държава има една комисия - бившата "Кушлев"/сега наречена КОНПИ/.Един от най-спестовните е "бедният" Милен Велчев, който яко е спестявал докато е бил министър.А още по странни са способностите на спестителя Николай Бареков, който от свирене с дудук е спестил близо 2 милиона евро.Ето защо се сетих за КОНПИ.Не че тази комисия е най-важната,но при този главен прокурор,май нямаме друга надежда.Така че популизъм му е майката ,списъците не са обявени за да се търси кой е източил КТБ, а да се насочи отрицателната обществена енергия в друга посока.При това без значение ,че има там някакъв закон,гарантиращ т.нар."банкова тайна".

нищо не работи! Дори селски мутри проверявани от Кушлев и със средства не по малки от на Милен Велчев си харчат по живо по здраво и до днес.

Източи я ББ в комбина с Пеевски, по време на управлението на ГЕРБ 1, 70% от държавните пари са съсредоточени в КТБ! Цветанов харчи, като полудял, купува телевизии, футболни обори и т.н, а изпълнителната власт в лицето на ББ, не предприема никакви действия, даже напротив, осигурява му "шапка"!! ОСТАВКА!!!!

Източи я Кремълският Диктатор с неговите си хора в България

Кретенеец , източен ти е остатъка от мозъка.

pompai

Може и да си прав,Бойко се прие закона за държавните предприятия да нямат повече от 25% в 1-на банка.....може да е било подготовка за крадене на КТБ защо никой не иска да фалира Държавата на цяло. Кой ще убие кравата, ако иска да цуца още и още?

пишещите минуси май изобщо не са наясно с действителността....

..."Данните от вчера не отговарят кой източи КТБ"... Ами пенсиите чичо Пенчо и стрина Вуна ! Да се готви следващата.

няма как да кажат. Иначе какво става - крадците викат дръбте крадеца. Български мутренски вицове

Баси тъпите списъци. Пак баламосаха хората. Аз искам да знам кой напълни банката с пари от държавните предприятия и кой прибра същите тези пари толкова елегантно.

Фалита на ЦКБ беше умишлен. Борисов и Протестна Мрежа свършиха тази работа. С чие съгласие се сещайте сами...

Първият бивш приятел на Цв.Василев / Пеевски / , който работеше изключително с Корпоративна банка не фигурира никъде и не е загубил и 1 стотинка. Но от известно време пазари като за световно , легитимира се в Булгартабак и т.н. Въпрос да задавам ли ?

Едно не можах да разбера - Василев ли страхуваше Пеевски, Пеевски ли страхуваше Василев, и какво накара довчерашните дружки да се заплашват един друг?? Интересното е че Василев бега от БГ-то, а не Пеевски да избяга.