Нова блокада на границата, договорени са ”прозорци”

От 15.00 часа изцяло е преустановен трафикът през ГКПП "Кулата-Промахон", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Нова блокада на границата, договорени са ”прозорци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като за начало една контраблокада от наша страна преди и по време на Великден...После и в прозореца от почивни дни около 24 май...

Ако България се управляваше от Виктор Орбан блокадата още вчера щеше да е вдигната а днес в съвета на ЕС щеше да се обсъжда замразяване на членството на Гърция в ЕС Обаче България се управлява от господин ми кво да правя ? .Ей за това блокадата скоро няма да бъде вдигната

"капандури" и "мазета" с тия чокундури, да не договорим "амбразури".

loyola

Ако сами не си помогнем, никой няма да ни спаси... Европа каза да се оплачем на гърците от гърците ... Значи единствено остават реципрочните мерки - и ние да затворим границата...

Ти чуваш ли се какво говориш ? Че нали веднага гърците ще почнат да вадят кирливите ризи на Борисов В затвора ли искаш да го вкараш ? Всеки отишъл там да пречи на гърците да минават със сигурност ще яде як дърмон с полицейска палка

Тези търтеи когато спят следобяд и през нощта, не стачкуват. Ега ти. При това, само през зимата, когато скучаят от безделие. А сега отклоняват вниманието да не връщат милиардите, които излапаха и още искат.

Ей на това му се вика да ти направят византийски номер!

След като приключат със стачката си, тогава нашите земеделци да затворят границите с Гърция докато получат компенсации за загубите.

Гърците ни въртят на малкото си пръстче, още повече сега когато народ и правителство са едно и имат интерес от по-дълга блокада, за да се дига патардия в Брюкселските стаи. Наще няма ли да направят още една контраблокада?

Ленинградската блокада ряпа да яде!

Дам, шоуто продължава!

Въобразявах си,че тази ДЪРЖАВА гърция е Европейска по манталитет и цивилизованост,а се оказаха по големи селяни от нас.Озвучете ги тон колони ,ама яки и денонощно със сиртаки,та да и е сладка скарата и пиенето.Не знаят и една стачка да спрепнат

Народа ни от векове е казал: " Византиец и на магаре да ти се прави, не му се качвай!" Бяхме позабравили...

Ако сме народ, всички ще обявим икономическа блокада на Гърция.

Ти ако нямаш интереси и си надупен те не искат и се борят за добър живот??

Aз ви казах, че да преговаряш с грък и да му вярваш, че няма да те изклати трябва да си много, ама много заблуден.. Е сега да си на КПП-то нощна смяна, верно парички няма от тир-овете, ама поне ще си отспиш като пор на държавна работа..

Хич и да не я отварят ! Ако може за 1 година да се затворят всички ГККП с Гърция и Турция !

Рекетът на Ципрас към ЕС и кредиторите продължава чрез тракторите на земеделците. Блокадите носят повече загуби на гръцката икономика, отколкото на българската. Явно популизмът на Ципрас няма спирачки, а наклона към дъното е много стръмен.

Клекнаха ли душичките гръцки, като им запари..? Ей, с добро - само към хора, които го оценяват!

И как разбра, че са "клекнали"? Явно бъркаш, Булгаристан с Гърция.

Явно съм прибързала с радостта, че вече са договорени прозорци. Надявам се и нашите шофьори да пускат гръцкият трафик само през тези прозорци.

Блокада на Гърция и стена да потънат в мизерия и мигранти. Нищо да не им даваме и да блокираме от Европа

Са виждате що България винаги е искала излаз на Средиземно Море. Не зарад престиж и величие а за да минава търговията и без гръцки драми!

Тези фермери протестират не срещу нашите шофьори, а срещу правителството.... Но страхливата гръцка сган вместо да се дигнат и да окупират Атина, дошли на границата. Е, горд съм, че съм сънародник на момчетата, дето вчера блокираха ВСИЧКИ гърци, и тия с леките коли. Сега вече блокади няма да има. Но трябва да са нащрек - на грък вяра нямам, от десетилетия!

IQ уж ти е високо, до Атина път много и много нафта ще изхарчат, а тези са ужасни сметкаджии. Освен това омразата им към нас не от десетилетия , ат хилядолетия.

След като Европейската комисия даде мнение, че затварянето на Европейският коридор от гръцка страна не проблем на Европейският Съюз, а е двустранен проблем между Гърция и България, става ясно, че Гърция с тези блокади, не може да повлияе на ЕС, а само причинява икономическо бедствие, на ползващите пътният коридор - основно на България! Е, не са ли гърците гадняри? Големи гадняри и българомразци са! Боже, помогни ни да бъдат наказани душманите ни!

Ципрас рекетира чрез земеделците ЕС и банките кредитори. Рекетът продължава. Пропадането на Ципрас и Гърция също.

Тия дали блокират пътищата към Турция, Македония и Албания или само Българите, като членки на ЕС сме привилигировани?

с нашите шофьори, че не се оставиха на гърчулята и им показаха, кой ще кара влака! Предлагам, от 01.05 до 30.09 да им го върнем, като блокираме ние нашите гранични пунктове!

Къде да водя детето на море? С асма е. В БГ го водих 2 пъти и двата пъти лежахме в болница заради хигиената на нашите курорти. И на мен не ми се плаща на гърчолята, но е факт че там е по хубаво и по евтино, а аз пари за скъпо нямам

По-хубаво да, но евтино малко не ми се връзва. Освен ако не помъкнеш от България консерви и лютеница. Така определено е евтино. Иначе при нормална почивка отиваш бая парички. Стаи в абсолютна мизерия са по 35-40 евро. Тука за 80лв. взимаш ебаси апартамента. Че Ганьо си е Ганьо също спор няма, и всичките л-на отиват в морето, но това ние сме си го направили сами не гърците.