Зам.-министърът на отбраната готов да подаде оставка

Заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов е на път да подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министърът на отбраната готов да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом като в България има омраза от тъй наречените български турци към българи, щом никнат ненужни джамии като гъби /първи сме по джамии на глава от населението/, щом има изконни български градове с исторически корени, в които възрастните ни хора не могат да си купят хляб в магазина, ако не го кажат на турски език, значи нашата демокрация и хомогенност като национален патриотизъм не са дорасли до положение в което в министерства, каквото е военното да работят български граждани самоопределящи се като друга националност, език, вяра. Щом като те се смятат за турци, руснаци, сърби, все страни, с които сме в близост и имаме пресни исторически спорове, значи там нямат място такива хора. Те винаги могат да бъдат проводници на чужди интереси. Даже да не го искат, къде е гаранцията, че няма да го изнудват и заплашват чужди служби. Да се развиват в други сфери. Този министър къде е служил, какво разбира от военно дело????

През Балканската война служат хиляди Турци. Няма нито 1 предателство.Предатели и през ПСВ са само Комунягите.

Зам министъра е български гражданин. Вие русофилите разединявате държавата както винаги. Вие избрахте 3 Март за национален празник,който също ни разединява.Ние празнуваме рождения ден на Александър ІІ Националния празник трябва да обединява нацията.Ясно.

Когато установява контакти с Турция е враг а ако бяха с Русия не е . Така ли? От Русия по--голям враг нямаме.

Какво прави този фес във министерството ? Няма ли кадърни българи ?

В създадената напоследък обстановка на Балканите и очакваната ескалация на наслоените недоразумения с нашата съседка, това лице е правилно да си подаде оставката. Ако го направи - браво!

Що не вземете да напишете истината.Тоя боклук приютил в спа хотела си 4-ма турски разузнавачи преди Нова година.Справка Алтер енфо.Мълчите като пръднали.Фесовете тотално ни превземат.Къде е ДАНС.

И що оставка ?! И то го чакат да благоволи да я подаде .... Дисциплинарно уволнение и бърза присъда за национална измяна и шпионаж в полза на трета враждебна страна . П.С. Да сте чували в някоя от съседните ни страни - Сърбия , Гърция или Румъния - да се вихрят орки из властта и да прокарват протурска политика ?!!

Не е проблем подаването на една оставка , проблем е кой тъпак е допуснал неБългарин да бъде назначен на такъв пост.

като не може да се краде и подават оставка. Явно само затова са във властта.

Никакви турци в правителството и ведомствата на България....! Къде живеем ? Не искам като българин , турци да ме управляват !

Кой днеска ще да пази народната ни чест от новите душмани, от българите с фес?

Докато има партийни квоти в управлението на държавата, ще има такива простотии и предателства. Да си ги заврат в г... пардон, в чекмеджето ,тези политически назначения. Работата трябва да се ръководи от доказани професионалисти, а не от маши на организирани политически групировки.

има нещо гнило в мо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОТИВАЙ СИ !!! НЯМА КОЙ ДА ЖАЛИ ЗА ТЕБЕ !

ама какво образование има това момче, къде и какво е учило. Има ли нещо общо с мюсюлманлъка. Къде е било на специализация - има с хас в Турция

Много умно наше момче! Всички го подкрепяме от ДОСТ, ТОСТ, ПОСТ, ГОСТ, ЛОСТ, РОСТ, БОСТ, СОСТ, ВОСТ и т.н.

гражданин с чужд произход да е на ръководно място особено във военното министерство, особенно пък турчин или руснак - те са в непосредствена наша близост.

Открай време си има турски разузнавачи в България което не означава че руските са по малко, напротив! По агресивни са руските, по мазни са турските а ние трябва да си гледаме нашата черга и да правим деца защото както си говорим само че сме патриоти и правим по едно дете означава ,че не сме за българското а за чуждото!

Да изчезва незабавно, пълно безумие бе неговото назначение. Представители на протурски партии нямат място в българското правителство! Какво стана с мукадесите в МОН, още ли се разпореждат с учебните програми в българските училища?!?

Подавай бе.тамън да се отървем.

Сигурно ще ми уважи ДОСТ-лука.

Само тоя да е, с мед да го мажеш! Пълно прочистване от агенти на турските разузнавателни служби трябва във висшата държавна администрация. Сега положението на БГ е на турски виалет.

ами хайде още ли не я е подал.Какво търси турчин в БЪЛГАРСКО министерство.Самия той сигурно не се чувства на мястото си-Несъвместим е.

Джип на турското разузнаване, натъпкан с подслушвателна техника , в София, с неколцина кадрови турски военни е равносилно на военна агресия спрямо България. Те могат да подслушват, шантажират и управляват български политици, да премахват неудобни на Анкара хора и ще започнат да го правят, а най-вероятно вече го правят!

Стига бе!Това е акт на агресия за мене.не оставка-съд за държавна измяна трябва.

Да, и турските агенти, които са оперирали тези джипове, са били отседнали в хотел, който е собственост на брата на този заместник-министър!

А дано! Ама има един друг турски агент на по-високо ниво, който преди време направи съвместно заседание на нашето правителство заедно с турското.

Призовавам с такива служители на чужди разузнавания като Орхан Исмаилов да постъпваме съгласно принципите на уважавания Талат паша( роден в г.Кърджали и високо почитан в Турция).

след като брат му укрива джип на турскот оразузнаване с модерна подслушвателна апаратура в гаражите на собствения си хотел в Драгалевци?! Това да не би да е съвсем случайно или единият брат е български патриот родолюбец и за това е заместник министър на отбраната ни, а другият също е патриот, но със сигурност е турски, защото "не знае" че е укривател на високопроходим автомобил със специална подслушвателна техника на турското разузнаване?! Та нима не са доказани и фактите за близките контакти на този "български" замминистър с представители на турските спецслужби и сръководни политици от управлението на Турция?! Какво още трябва на нашите спецслужби, прокуратура и съдебна власт за да се събудят и въпреки покровителстното на тези двама турски агенти от правителството ни да си свършат работата и да ги тикнат в затвора за държавна измяна?! Този да се маха от властта и двамта братя да заминават в затвора, където им е мястото!

Ако тези неща са истиня нашите спецслужби са глухи и слепи за тях.

защото повече от половината им ръководни кадри са назначени с квотата на ДПС. Ето още нещо от предисторията на днешното състояние на службите ни което е публикувано на 30 юли 2012 г. във връзка с "Оня списък" в рубриката Правителствата на демократична България 1989 2012 г. на сайта link "На 4 февруари 1992 г. Ахмед Доган предава в турското посолство 6 строго секретни документа там е и пълния списък на служителите и агентите на цялото българско разузнаване почти 1 300 имена. Материалите са подготвени от Стоян Ганев (действащ вицепремиер и министър на външните работи) и Живко Попов (бивш зам.министър на външните работи преди 1989 г. и висш служител на ПГУ на ДС). Правителството обявява, че това е провокация на ДС срещу Доган и Ганев. Заведено е дело срещу анонимен извършител. Случаят се засекретява и сваля в архив. През 2010 г. истината излиза на яве от разследващ журналист от Дарик радио, получил разрешение да се запознае със засекретените материали."

Шило

А Ненчев кога?

За едно изречение - толкова минуси . Супер . Значи яко съм ви бръкнал в ... гардероба .

По просто е:щом му отнемат военните търгове сиреч спират кранчето на комисионните и хайде щял да подаде оставка!що бе аланкоолу?работи за държавата.племе крадливо!

колко генерали има в бг армия и с какви заплати

Недей да питаш, че ще повърнеш на секундата, като разбереш

Проблемът не е е толкова в лицето Орхан. Проблемът е системен. Щом може да имаме за военен министър недоразумение като Ненчев, логично е да има нещо подобно на Орхановци, Ишкеназита и прочие. Ненчев дори не реагира , когато от Вашингтон забравиха да го информират ,че е съгласен с пристигане на тежка бойна техника от САЩ в България. А според Столтенберг е трябвало да има и двустранно споразумение. Тоест някой го е подписал ? :) Не взе никакви мерки да не се повтаря безумното положение с полигона в Анево. Чужди наемници да се разпореждат с българска военна техника на българска земя без НИТО ЕДИН представител на държавата България. И т.н.

Човече,който и да си ,защо си позволяваш да пишеш по форумите след като си толкова изостанал в грамотността.Пълен абсурд си пък и акъл даваш.Хайде ограмоти се ,че тогава си позволявай да пишеш!

прав си не сум мн добре по граматика но това не прıменя истината която явно не ти харесва

Защо всички турци във властта са където има имоти, обществени поръчки или образование? Сега и небето на турците го дадохме. Бойко, май ще падаш от власт. След последното изречение очаквам от ДАНС да почукат на вратата ми.

Предлагам цялото министерство да се закрие поради липса на предмет на дейност - няма армия. ЛИПСВА!!! :(

За съжаление няма и какво да пазят - няма държава! Няма и територия, защото земята усилено е разпродадена и изкупена от турците

Орханчо, недей само да лаеш, а по най-бързия начин подавай оставка. Лично аз като БЪЛГАРИН, не желая да има турци в управлението на БЪЛГАРИЯ.

Министърът да води колоната!

Щом този е бил зам.министър/без никой да му чуе името/ е напълно възможно да е бил агент.

Зам. мин на отбраната от кабинета на Гробарската рая

зам.министър на път да подаде оставка...а дано, ама надали...

На практика му вземат контрола за снабдяването на армията.Ама при това положение за какво да стои там-за едната заплата ли само?И как да храни партийната си челяд.Ще се събират умните му съпартийци и още как.Без бой няма да се дадат...

Ама още ли не е подал оставка ? Пак плаши гаргите.

Когато в турската армия има заместник министър на отбраната с име Иван,то тогава да има и в българската с име Орхан !!

Във Турция за да заемеш държавен пост трябва да си с турски паспорт а за да имаш турски паспорт трябва да имаш турско име така е по закон, не е задължително да си мюсулманин. Сюлейман паша е французин който е минал на служба при султана и за това е с това име.

Сюлейман паша е роден в Турция. Родителите му са също турци.

Ами още в Османската империя сме имали влиятелни българи в държавните институции. Иван няма, но има Стефан и Александър. Това са съответно Стефан Богориди и Александър Богориди. Княз Александър Богориди, иначе известен на турски като Алеко Паша е един от най-влиятелните хора в Османската империя, и заедно с баща му, княз Стефан Богориди, известен като Стефанаки Бей, са преки потомци на Софроний Врачански. Мисля, че не е необходимо да пояснявам повече за абитуриенти, бивши или настоящи, завършили поне гимназиално образование. Тези, които нямат средно образование да се обадят - за тях ще разяснявам по-подробно.

Прав си така е! Стефан заема някаква отговорна длъжност в градската управа на Цариград но сигурно е имал турско тескере.

Османската империя е донесла зло за родината ни. Не е положително сравнението ти. Подобни паралели за успехи на българи в Османското робство се пишат от турци в този форум.

Отдавна трябваше да го направи, а сега може да отиде в партията на Местан, защото е уредил всичко

"Заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов е на път да подаде оставка."

Ако е мъж и не е съгласен с нещата,които се случват ще подаде оставка,а няма да декларира че е ГОТОВ за това.Бойко все на педали е случил.

Такова явление като подаване доброволно на оставка на власт имащ, който е несъгласен с водената политика или със структурни реформи, се е случвало само веднъж от 26 г. Това е случаят с Костадин Паскалев.

има новина, то тя трябва да е "турска".

са турски уж български, ама все по-цигански такави! Нали ТЕ управлеват БГ-то! Ние сме само мат'ряла дето ще му сменят чипа, чрез размножаване с ислямските нашественици!

Никой от спорещите не го еня за сигурността и отбраната на България. Ритането по кокалчетата е за едрия кокал и паричните потоци

Как може турчин да е зам.мин. на отбраната? Нима в Турция има зам.мин. на отбраната българин. Гавра с България и загиналите за свободата и.Не ми излизайте с номера,че има български паспорт.

Вземи единия, та удари другия. Стига простотии, време е да за нови избори.

Майната му и на тоя!