България номинира Ирина Бокова за генерален секретар на ООН

Министерството на външните работи съобщи, че Ирина Бокова е българската номинация за поста Генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - България номинира Ирина Бокова за генерален секретар на ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЗИ НОМИНАЦИЯ Е, КАТО ДА НОМИНИРАШ КУМЧО ВЪЛЧО ДА ПАЗИ СТАДОТО!!!! БОЙКООО, ЗАРЕЖИ ГОЦЕ И ТАЗИ ПАСМИНА, ОТИВАЙ НА ИЗБОРИ, ЗАЩОТО НИКОЙ ОСВЕН ТЕБ НЕ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ОСВЕН АКО НЕ ЛИКВИДИРАШ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НА ТАТО !!!!!!!

Ако Паисий беше видял този позор дали щеше да пита защо се срамуваме че сме българи?Слугите на Пут(лер)ин,които ни управляват със сигурност не се чувстват такива.

кървавочервена комунистка.

БКП,БКП,БКП,БКП.....и защо бе 10.11.1989, защо бе студената война , защо бе Свободна Европа, Дойче Веле....защо , като комунистите сега са по добре и на постове здрави отколкото при Бай Тошо .....защо ??????????????

Радомирските лаптопчета пак са се активизирали! Активното мероприятие е в сила ! Интересно как ще се опплювате, когато тази "световна" ( на Коминтерна ) номинация не мине? Дето има една реклама - "мечти-и-и-и-........" .

По всичко изглежда България е фаворит в надпреварата, кой има нещо против? Който и да е той е скаран с българският интерес.

Бокова с Боко и Доган, Свинчо, и възлюбената му барабар с Цецко и цялото руско, турско и американско посолства да си вдигат партакешите и да се постват с ООН да си живеят за вечни времена за тяха сметка. Гаси му се в червените изтърбушляци дето единственно ги вълнуват схеми, схеми и икаква мисъл за народа. Не че очаквам такова нещо от изпърдели агенти на "братска" русия и краварска америка, а да не пропусна да награня и чалмите проклети дет са ни мачкали и продължават.

Каква е връзката между Боко и Бокова? Червена.

Ирина Бокова я номинира световната общественост въпреки нас!!!!! Ние щяхме да номинираме оня американски агент Николай Младенов за заместник. Една жена, една българка да заслужи такъв международен авторитет и ние да се чудим. Да я коментират неграмотни тролове, които за една баничка могат да оплюят и майка си, или недоспалите реформатори които един свестен министър не могат да излъчат. Успех г-жа Бикова. Стискам Ви палци!!!!!

Много лошо, че народа започна да разсъждава и да има собствено мнение. Гърчите ли се?

Молодец, Иринушка!

Абе нашите додето се натуткат кандидатурата на Бокова бе вече направена от 5-6 латиноамерикански страни преди седмица, ако не и повече от Дойче веле, а Нюйорк таймс преди десетина дни заяви, че забавиме ли се още ЩЕ ПРОПУСНЕМ ИСТОРИЧЕСКИЯТ шанс да оглавим ООН! И знаете ли че Бокова управлява 5 години НАЙ-Голямата агенция на ООН.ЮНЕСКО, като е с огромна международна подкрепа! А и заплатата и е на второ място след тази на Генералният секретар на ООН! Това го пиша за онези дето се опитват да злословят по неин адрес! Да освен това, тя бе избрана, а не назначена в ООН!

Имиджа на България е достатъчно осран и баз тази глупост. Агент на КГБ кандидат за главен секретар на ООН. И това доживяхме. Бойко, Бойко, червен ти е гъза, като на маймун.

Турчин се загрижил, за авторитета на България!

Не е само КГБ. Тази червена твар е дъщеря на убиец.....и тя дори не се извине на потомците на жертвите. Срама, срам, срам.

Както казаха наскоро едни пичове - ако Бокова беше гъркиня или албанка с шанс за шеф на ООН, тогава щяхте да видите какво е подкрепа на национално ниво.

номинира я авторитета й нещастници!!! долни и непотребни завистници пишат глупости само моабет да става!!!!!!!!!! саме че има един виц дето плюят една госпожа а тя си се вози във файтона маха им с шапка с перо и повтаря да благодаря ви но аз съм госпожа хаджидимова!? т.е. жената го може и ще стане генерален секретар на оон т.е. тя е хаджидимова вие се задавяйте в собствените си лиги от злоба.........ха ха ...............

Няма да стане.

КОЙ и КАК я "номинира" ?! С номинацията на КОИ "партии" в България стана това?! Да,МНОГО ВАЖНО е това!!!

Ами номинира я световната общественост, ЕС, а ние сме идиоти, вместо да се гордеем, че те са я оценили и е една от кандидатурите!

Полезните идиоти на чужда служба са се компрометират един друг. В случая България чрез Бокова е фаворит , за ООН това е шанс един път на 100 г. Трябва наистина да сме идиоти , за да не се възползваме. И още нещо Борисов няма загубени избори. А Бокова според много наблюдатели е фаворит. Така, че успех и България в сърцето госпожо!

това е недостоен човек

А то има ли някой от всичките тези на хранилката на народа, дето да не са били родителите им комунисти - дори "Генерала"? Преди 10.11.1989г за да имаш просперитет - задължително трябваше да си член на БКП, ... та всички са от майката БКП, ... а не може да се отрече и постигнатото през този период - както е имало хубави неща за народа, така и много залитания, което сега не е така - сега има свобода на чалгата, на рекета, на безнаказаността!

Мисля, че ще е хърватката.

сега газ ще пикае

45 години живяхме в комунизма,а сега през следващите 45 ще преживяваме кой какъв бил и родата му каква била...Щом президента Плевнелиев е издънка от стар комунистически род и беше мажоритарно избран за президент,какво да очакваме за другите?

Първанов

"Министерството на външните работи съобщи, че Ирина Бокова е българската номинация за поста Генерален секретар на ООН." Американското ни протеже на най-външните работи най-после склонило

Много и отива червено, знаете ли, че комунистите си слагат на надгробните плочи петолъчки вместо кръстове....подчертавам, че тези хора, като нея са лепкави, адаптивни, без скрупули, не вярват в нищо освен в парите, властта, ценности нула!!!

Как така я оценихте на бързо, вий да не сте от царските юпита, които щяха да ни оправят за 800 дни.

и ти ли имаш петолъчка

Защо се заблуждава ме , че тази кандидатура може да мине.Това е пореден мираж за отвличане на вниманието на народа ни от насъщите проблеми на властта.В същото време управляващите си плетът кошниците и ги пълнят с парички от еврофондовете.А народа да си мери езиците за Бокова.

Какво печели България, ако ИБ е начело на ООН, колкото спечели и с КриСталина?

индианци от Перник с пера по тиквите аресваме Бокова! другите племена само ни завиждат и плюят на божеството..

да я правим доктор на хонорар на П.У.Т.К.А. - наш ни баш университет!

че знаем ние под кои кащи и блокове има кюмур...да не тарсите после оонеето?

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА Г-ЖА БОКОВА ! АЗ СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ ИМАМЕ ТАКАВА ДОСТОЙНА БЪЛГАРКА. ТЯ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ООН.

и аз се гордея че има толкова изпростели ганки иначе как мошетата ще вършеем ако няма гои и гяури

Аз пък и желая да гушне букета.

с тая нелепа кандидатура на кърваво червената комунистка Бокова. Сега всички знаят, че нямаме какво да предложим освен стари лица на комунизма.

Не бъди говедо. Виждам, че имаш проблем в разсъжденията.

О...О...НЕЕЕ...

Обикновен червен боклук, дете на червен гад!!!

КОМУНИСТКАТА ИРИНА БОКОВА, ДЕТО ЛЕЛИНОТО КРАДЕШЕ КОЛИ /СИНА НА БРАТ Й ФИЛИП БОКОВ, НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ/, ПРОСТО Й ПРОВЪРВЯ В ЖИВОТА. КОГАТО Я НОМИНИРАХА /В НАЧАЛОТО НА ПЪРВИЯ МАНДАТ НА Б.Б./ ТОЙ Я ПОДКРЕПИ, КАТО СЕ НАДЯВАШЕ, ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДКРЕПАТА НА БСП ЗА ЩУРОТИИТЕ СИ.НАЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ 26 ГОДИНИ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ СТАНАХА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КАПИТАЛИСТИ, ДРУГИ СЕ ИЗМЪКНАХА ПО ЧУЖБИНИТЕ /КРИСТАЛИНКА, НИКОЛАЙЧО МЛАДЕНОВ И Т.Н./СЕГА ОБАЧЕ НИКОЛАЙЧО /ДЕТО СТАНА МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА БЕЗ ПУШКА ДА Е ХВАЩАЛ СЕ ГЛАСИ ЗА ГОЛЯМ ПОСТ ПАК ПРИ ТЕЗИ ЧИНОВНИЦИ, ООН, / ТА ПОДКРЕПАТА ДЕТО СЕ БАВИ ТОЛКОВА НЕ СЕ ЗНАЕ С КАКВИ ПАЗАРЛЪЦИ Е ДАДЕНА. НО ПЪК ГЕН.СЕКРЕТАР И ЗАМЕСТНИК ОТ ЕДНА ДЪРЖАВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ, ТА НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВА ЩЕ Е ИНТРИГАТА.ЖАЛКО ЗА БЕДНИЯ ИЗСТРАДАЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД, А ТО КОМУНИСТИТЕ ДЕТО ЛЕГНАХА ЧЕРВЕНИ СТАНАХА СИНИ, ЗЕЛЕНИ, ЖЪЛТИ И Т.Н. ВСЕ СЕ ОПРАВЯТ. ДАЛИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ИЗВЪН НЕЯ ВСЕ ТАЯ. А ЛЕЛИНОТО ЩЕ ГО ВЗЕМЕ ЛИ, ИЛИ И ТО Е В АМЕРИКА В ИМОТА ПРИ ДЕЧИЦАТА Й. ТЕ НА ВСИЧКИТЕ, МИЛИТЕ ИМ ДЕЧИЦА СА ВСЕ В ДОБРЕ ПОДРЕДЕНИТЕ ДЪРЖАВИ, С НАС ТУК СИ ИГРАЯТ КАТО СЪС СТАДО ОВЦЕ.

Най-доволна ще е Русия-да има още един троянски кон.

какво означава на турски бокова

... на турски... не знам, ама... на руски - обратното на... набокова... демек - лолита...

български интерес - дрън-дрън. Все едно дъщеря на Гьобелс - ако беше малко детенце, а тя живяла близо 40 години с всички привилегии, състудентка на сегашния външен министър на Путин в Института по международни отношения -школа за съветски шпиони. Ай сиктир бабушкера. ,

Тази България не е на хората,които превиват гръб за насъщния.Тази България е ваша на бандитите ,мошениците и шарлатаните,които смучат хората и демонстрират богатството си дръзко и безнаказано.

А как пееше Тодор Колев: ...синьо елече Ирина облече...

Българската кандидатура за оон е неперспективна, твърде незначителна в глобален план, за да бъде подкрепена.

Борисов няма загубени избори. И сега, ще е така.

Другарката Бокова НЕ Е ИЗБОР на Борисов. Просто му я натрапиха. Ако Бокова загуби (за което се надявам), това няма да е загуба на Борисов, а нейна лична, както и на кукловодите зад нея.

След дъжд качулка! Методи Андреев - политически хамелион, последно приютен в ГЕРБ и много други подобни нему, изляха по всички възможни медии по заръка на партията, тонове помия и клевети, така, че свалиха шансовете и до 0! Как да я оценят в чужбина и Съвета за Сигурност при ООН, след като наши български лайномети проявиха невиждана зктивност!

България ще става все по-значима на световната сцена. Ще дойде време някои от т.нар. велики сили да съобразяват позициите си спрямо нас.

Бих нарекъл поведението на протестърите срамно и недостойно, от гледна точка на българският интерес. Китай затова е велик, защото, "Няма значение дали котката е синя или червена а дали лови мишки".

ееее а честито..... и с това червено сако си се барнала като по онова време....еееех носталгия.....сега ако можеше и на нас простосмъртните да се забрани да излизаме от страната и да оставиме на вас да ни информирате колко западнал е запада....ееех, ще стане чудесно. Що си мисля, че ще те бламират много елегантно и няма да те изберат?!

Тази комунистическа отрепка(цитирам) е с този с когото е келепира и точно затова е направила кариера и точно затова има шанс да бъде избрана. Защото този който следва келепира слушка келепиродателя си. Понастоящем в комунизма няма ама абсолютно никакъв келипир, и за това няма и комунисти. Както може би забелязвате има само бивши комунисти и те всичките ни плашат с комунизма (като почнете от министър председателя ни ББ, през председателя на народното ни събрание ЦЦ и президента РП) Всичките станаха я БСП, я ГЕРБ, я СДС (там нещо не можаха да си поделят келепира), я ДСБ и т.н., пръкнаха се разни застояли движения. Тази комунистическа отрепка е същата, като капиталистическите отрепки от Брюксел и точно затова така добре се разбират. Те защитават единствено своя си интерес и ничий друг, затова се наричат и чиновници, тоест имат чин(пост) и чинно(послушно) слушат ако искат да си запазят местенцето и заплатката си. Та питате с кого ще бъде тази комунистическа отрепка ли? отговор: с богатите отрепки, с тези с които пазаруват заедно от парижките бутици и бижутерски магазини, с тези с които закусва и вечеря, с тези с които ходи на почивка и с които си разменя новогодишни картички и благопожелания. Но това не сме нито вие нито аз нали?

Парадокс е ,че точно такива като тази и родата и са се гаврили с българите по най-отвратителния начин!Ако си от нашите - в Москва и живота ти е уреден! Ако не си - враг! Морала е над болните амбиции на разни политици , които бленуват келепир за България, ако Бокова стане шеф на ООН. Ще стане - ''дръжки''! САЩ ще я отрежат, но защо ние българите трябва да си спомняме мракобесния ''социализъм'' като гледаме тази безскруполна другарка ?!

Гнусната антибългарска кампания на, ,българите с чуждо самосъзнание" няма да хване дикиш.Гордеем се с Теб Ирина!Имаш нашата подкрепа!

В друг форум една Мечтателка каза: Хилари подкрепя Ирина Бокова и ако стане президент на Америка, нашата е сигурна за шеф на ООН. Кристалина е топ-комисар и ако престарелият Юнкерс даде фира, нашата има шансове за шеф на Европейската комисия. Ще се сбъдне пророчеството на Ванга, че жените ни ще оправят България.

ДИРА ЗАЩО СКРИХТЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ.

ПО ТОЧНО ОТ13.40 ДО 15.00

бокова има големи шансове, америка много обича жени с комунистическо минало - лесно манипулируеми, лесно компромпроментируеми.

От коментарите до тук се набива в съзнанието на мислещите една аналогия: -Изнасилено (след като е докарано до безпомощност ) 16 годишно дете от животното Иван Евстатиев (или комунист-все едно) -Изнасилена след като е докарана до безпомощност цяла България с кандидатура на върла комунистка за най висок пост в световната политика!

Интересно, много интересно с какво разгневих толкова цензурата на свободното слово, че не само: *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име, ами и изобщо не се появи като: Отговор към коментар на абе Тошо От 10.02.2016 12:12. А нямаше нищо подобно на многото други нецензурни и груби коментари.