В Лондон се продава място за паркиране за 500 хиляди долара

Място за паркиране в централната част на Лондон е обявено за продажба за 350 000 паунда (506 000 долара).

Обратно в новината

Коментари - В Лондон се продава място за паркиране за 500 хиляди долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко хубаво. Лошото е, че ще го купи някой мазен, брадат арабин.

Изнудвачите от СО си пуснали статийка. Когато отидат при лекар, адвокат или архитект не искат да плащат, а за обществена поръчка искат минимална оферта по цена и робски труд за изпълнение. Сега същите тия пробутват нови 37 зелени зони, за да скубят , който им падне в София. Сигурно е удоволствие да ви стрижат, но показва и какви подлеци сте спрямо себе си.

НА КОЙ МУ ПУКА???

Не ми дреме

Трябва и тук да въведат такова правило - за да си регистрираш колата, доказваш, че притежаваш гараж или паркомясто. Много станаха автомобилите, някои имат по два, по три, по пет и хленчат нямало къде да паркират. Имаш гараж - държиш си колата там. Нямаш гараж- плащаш такса на общината затова, че ползваш общински терен да си държиш бараката. Примерно 730 лева на година - по 1 евро на ден! Нищо не е!

Тъпо зомби ненормално, колата не е за да седи в гаража само! МНОГО ИМАТ САМО ПО ЕДНА ИЛИ НЯМАТ И НИТО ЕДНА! Трябва да "докажеш", че общината е построила и поддържа улици и булеварди, и всички дестинации - обществени и частни, също притежават по един паркинг специално за теб?!?! С ПАРИТЕ ОТ ДАНЪК МПС И АКЦИЗА ТРЯБВА НАЙ-МАЛКОТО ДА СЕ ПОДДЪРЖА И ИЗГРАЖДА ИНФРАСТРУКТУРАТА!!! Основният проблем, който сталинистко зомби като теб не ще да разбере, е че СОФИЯ Е ПРЕЗАСТРОЕНА И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ СТРОИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИНФРАСТРУКТУРАТА НЕ СЕ ПОДДЪРЖА И НЕ СЕ РАЗШИРЯВА!!!!

Миличките селяни от София. Мъка....

Иди в Япония да видиш как е.

с тази статия се доказва за пореден път до къде може да стигне човешкото изкривяване в разбирането за водене на нормален живот. Вместо да му се радваш безплатно - си принуден да плащаш за да си оставиш колата от която нямаш нужда на място за което трябва да платиш.

Tuka upper west side prdavat parking miasto za $1 million i e trudno da go vzemesh a ako si okolo 59 uliza sa nad 1 milion

Пиши на кирилица и няма да допускаш правописни грешки.

Мъж без парици и жена без цици са за никаде

Ако мястото за паркиране е половин милион, колко ли им плащат американците за базите си? Не е колкото на нас нали?

Много евтин станал долара!

И за това ли всички са хукнали да емигрират на запад?

Защо е толкова скъпо това място се питате - ами мястото е наторявано от Пра-бабата , Бабата и самата Марги и тетака ....

506 долара , за собствено парко място в лондон си е без пари! паркиране в софия 2 лв ч. 24ч. = 48 лв. 1 година =17 520лв. 30 г =525 600лв. и не е твое , и не можеш да го продадеш !

...нещо май, забрави нулите бе, КоУегааа! Не са 506 долара, а 506 000 долара!!... Чудя се и на тези, дето са ти наслагали плюсчета... Т'ва "инерцията" е стрaшна сила ;-D

За 12-1300 паунда на месец можеш да хванеш накой българин, румънец или друг мизерник да върти кръгчета с колата наоколо. Е, верно трябва да се харчиш и за ароматизатори, щото ще ти я опърди скота.

А колко е глобата за паркиране на непозволено място?

65 ако си я платиш до 14 дни, след това 130

hm

В Сингапур е по страшно - там за да ти позволят да имаш кола в града, доказваш че имаш собствен частен гараж където ще я държиш, плащаш 20 000$ на общината и ти позволяват... Също нямат проблем с паркирането! Обаче имат проблем със земята и си - извоюват от океана чрез насипи...

И в Токио е така, да си регистрираш автомобил в тамошното 'КАТ' се изисква да докажеш, че имаш паркомясто или гараж. Иначе не.

Супер, построяваш си гараж и след това какво? По уличка метър и 50 трябва да преминат милиони автомобили на ден? Лумпениада, та дрънка! А като строят блокове защо да не са задължително с паркинг - надземен или подземен, и като селяндур иска да се нанесе в софето да е задължен да си купи и паркомястото???? А гладния архитект вместо да си чопли носа да спре да одобрява проекти на дружките си, преди да е оправил инфраструктурата!

hm

Така се решава проблема с паркирането! В Лондон, нямат такъв проблем, а града е над 8 000 000 души. Такса от 8 Паунда за влизане в центъра и по 8 паунда на час, но не повече от 2 часа за деня! Така беше преди няколко години. И това важи за всички! Няма да купуват ли?... Не мога да си представя паркирана кола в градинка или тротоар, като в столицата ни. Това е недопустимо!

пълни глупости, ти в Лондон имаш само 2 часа влизане и излизане с автомобил. А тези врътки с паркиранията важат само за централните райони, в крайните квартали можеш да си паркираш колкото искаш..

hm

Да, точно за центъра на Лондон пиша! Както и центъра на София - там са проблемите с паркирането! В покрайнините на всеки град НЯМА проблеми с паркирането!

8 беше преди, сега е 12 лири, ограниченията за паркиране на всяка улица са различни, ако седиш на едно место 2 часа, после може да си мръднеш колата на друга улица и те така. паркоместа има ама не на всеки му се плаща по 5-6 лири на час. на некои определени места и повече

Това просто показва колко са обезценени парите...

За да има богаство - някъде другаде трябва да има съответния глад. По-скоро доста хора са довели до просешка тояга.

Да се оправят,кво ми пука !

Англичаните изобщо не ги интересува колко струват имотите? Банката и клиент ги интересуват само дали може да плащаш седмичните си вноски 80 или 100 г. Така седмичната вноска става примерно 30-50 паунда което си е поносимо. Ако умреш до 50-тата година дават имота на някой друг и пак така до безкрай. Същата е процедурата ако са ти намалили заплатата. Нямаш никакви грижи банката се грижи да даде имота на друг.

A супер отивам да паркирам напреки на входа му. Ще пия кафе на съседната улица.

малоумници. явно колкото повече пари имаш, токова по-голям олигофрен си, щото , ако само олигофрен ще даде толкова пари за 2кв метри. и в малашевци има такива парцели :))))

То тоя малоумник, който ще ги даде тия пари ги прави за няколко дни :D Имаше един CEO, който печелеше по 60 000 долара на час, дори когато спи.

Ако тоя малоумник е с малко ум да прави пари, докато спи, ние изобщо класираме ли се около думата 'ум'?!?

Сравнено с цената на апартаментите на улицата даже е евтино - 14 000 000 евро апартамента, 500 000 евро паркомястото. Все едно в центъра на София 140 000 евро апартамента, 5 000 евро паркомястото. А се продават за 10-15 000 евро.

То хубаво, ама в Лондон, има ли англичани?! Звучи ми като: Паркомясто за две крави...

Това е западния свят - пари, удобства, стандарт, ред.....Не като у кална Колхозия къде мурзиликите си паркират ръждивите Масквичи из локви и храсти в центъра на Масква

Само забрави да споменеш, колко златоглави и диамантеноръки Русские се разхождат с Ламбургинитата и Ролсовете си из Лондон, от тия дето мразят Запада и Западния лукс?!

всички го мраят прогнилият Запад, обаче руснаците се убиват да купуват имоти в Лондон, яхти и автомобили. Никой не обича рАсия и никой не инвестира в рАсия ;))

Напълно нормално. Лондон е най-голямата перачница на пари с имоти

Путин ще си го купи и ще си паркира личната "Армата", ако не закъса на Красния площад!

FuckTheEU

И да закъса, Ми-26 ще го изтегли, както изтегли оня закъсалия Чинук в Афганистан. Що резил беше за янките тогава, помниш ли :D

а баш за Афган недей приказва, че рАсия точно там се наяде на уй..

Да им имам парите ,но не и акъла ! Аз ако ги имам тези 500 000$, ще си взема една китна къщичка на някое тихо местенце ,една сгодна женица и ще си гледам живота докато господ е решил !

Тоя дето има тия пари за това парко-място колата му струва повече пари, отколкото живота ти :D Освен това има дузина готини женички, както и още толкова пари, че да си купи и личен остров, плюс няколко замъчета, самолет два-три и т.н. Ти тези "тъпаци" не ги мисли :D

Не се кахъри! Ти техния акъл го нямаш, затуй и техните пари няма да ги имаш!

парите са проклятие и са фиксидея само са идиотите. и заради същите тея идиоти това уникално място във вселената, на което се намираме, е на крачка от самоунищожението.

Да не го е купил някой от нашите мигранти, които бяха в амбасадата при Бойко?

Пословична е глупостта на англоговорящите но не спират да ни изненадват с някое тяхно ново безумие.

Те оти са много глупави са на този хал.А ние оти сме много умни сме къде-къде по добре от тях:-))) Изглежда и разните му там руснаци- православни милионери и те са глупави оти са се преместили да живеят в Лондон.

Ама между другото такива "скъпи имоти" ги купуват рускоговорящи!

щом е толкова скъпо трябва да е близо до джамията

"с добра транспортна връзка, недалеч от столичната железница Кросрейл." само дето Кросрейл още не е готов ама айде... научете се да пишете бе дир, не мога повече с вашите изцепки

Кризааа, нема пари за нищо

Така се поддържа култът към парите.

мястото е в Орландовци

Не знам какво ще стане, когато се пукне и този балон.

ето възможност,някои български народен представител ,чрез подставено лице да купи апетитния имот, нашата мафия има пари!те цялото черноморие закупиха и презастроиха а какво е един паркинг във лондон!

Будали. За какво ми е да купувам място за 500 000 паунда като мога да паркирам на тротоара или в някоя градинка? Паркирал съм си и двете коли пред блока, жена ми също си е паркирала колата отсреща, тя и без това не кара много.

под 'двете коли' и 'кола' имаш предвид 30 годишни Опели, Пасати и др. подобни кенефи с буркани от село и вътрешна миризма на масло и мокро куче, нали ;))