Хакнаха сайта на МОН с провокативен колаж с Кунева

Сайтът на МОН се оказа изключително уязвим на хакерски атаки. За броени часове потребители успяха да качат няколко провокативни колажа.

Обратно в новината

Коментари - Хакнаха сайта на МОН с провокативен колаж с Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само споменавам ;) link

Удачен колаж. Показва ясно неприкрития дослук на главатарите на Турция и България който в никакъв случай не е в интерес на втората. Показва и болестното властолюбие на нашенското копие на Хилари Клинтън, готова на всякакви низости за пост, както и безгръбначието на измекярите щастливи че и те са на софрата.

Смешници!!!

истината, но време е да свикват. Нал сички се бият в гърдите, че са уж демократи.

Независимо от подбудите за мен това е позорно занимание!Все пак тя е българси просветен министър!Направилите това не са Българи!Не протестираха зрещу изопочаването на историята през време на комунизма,а сега лаят и защитават Русия сякаш тя е родината им!За тях мисля ,че биха продали и майките си на магистралата срещу кървави РУБЛИ!

поставена на поста български просветен министър. Да, позорно е.

И на НАП, и на НАП :Д

Върховна тъпота. Тези мозъци могат да свършат нещо полезно,а не да се занимават с простотии.

Ами това е доста полезно - изразяват мнението на народа за новоназначената министърка. Нека и тя да знае колко радушно я приемаме, колко я обичаме и най-вече колко и вярваме.

Колажът е чудничък.Поздравления за хакера.Един човек с чест, като знае какво мислят за него хората ,на мястото на г-жа всезнаеща би си направил харакири.Такова влечуго ,дебелооко заслужава не само подигравки ,но и съд за золумите.

Така мислят всички интелигентно ограничени българи.Битието определя съзнанието,затова болшинството е интелигентно тъпо и излага България с такива "творби". Затова и сме предпочитани за евтина работна ръка.Много заводи и фирми се управляват на такива софри

Софрата на днешните чорбаджии-изедници.

На Бат Бойко най- много му отива феса

Сайта не е хакнат - просто се използва един бъг ако мога така да го нарека. Не ми се обяснява, но горе-долу е това: Бъга е в търсачката на конкретния сайт и позволява там освет да се търси по стринг и да се сложи връзка към външен сайт, след което резултатът да излиза на сайта на МОН или друг, имащ този бъг. В общи линии е това. Най-хубавото от цялата работа е, че се видя на какво дередже са сайтовете, не зная дари са правени с обществени поръчки и дали някой е взел пари за това.

вземани са мангизи ,вземани са милиони...и познаи каде са отишли в червената пат*8ца на кака ти кунева.....а колко още ще се стекат там...да ти е здрав разсъдакът....

Бъди сигурен, че пари за сайта е взел някой. Браво на хакера, и колажа е актуален, с вкус, с политически подтекст. Като гледам как се гневят поддръжниците на Герб, явно има резултати. Още веднъж браво на изпълнителите!

Sm3hurk0

Поздравления за успешното хакване ! Тарикатска работа !

Епа добър си е колажът, авторът е точен, поздравления. Кунева - беж от МОН, натрапнице!

Ако сме нормална държава ,досега атакаджийските рублопомияри да са изведени по списъци с камионетките и до 2-3 дена безследно изчезнали! Да въри Путя да им търси лешовете из бъзето!

Така става в Турция.Сигурно много ти харесва.Хайде ,беж натам.

Как не ви обясниха от Минправды, че постоянното дъвкане на темата "Турция" и слагането й под път и над път, където падне, не само дискредитира тролската общност, но показва ограничения умствен капацитет на руб(л)ашките, списоващи тук срещу копейки! Мурзилски шефове, вземете се в ръце, защото вашите подчинени тотално се о.ират!

ОТ ОЩЕ ЖИВИТЕ/ЗА СЪЖАЛЕНИЕ/ ПОЛКОВНИЦИ ОТ ДС ?!

Те я плюят, тя вика: роса ме роси!!!

лапешка е работата.. искат да обвиняват младежите на бсп и атака.. ся ша требе да са прават на тъпи.

Адмирации за хакерите !! За съжаление, обаче, дебелокожата и безскрупулна БКП-снаха едва ли би се впечатлила от убийствената ирония в колажа. Спасението от такива е само едно.

ощи ни зела е плата и вечи требе да плаща.. дано и да дават назаем и са опази ...

мисля си, че французойците са измислили една машинария в края на 18 век (по спомен). та тази машинария би ни свършила идеална работа в момента. тези от колажа до един са за нея. за по-консервативните има и други машинарии, които са за развлечение. такава например е една прелестна вдовица направена от метал.

замисъл, поздравления, много сполучливо!! Айде всеки ден така, дорде главната героиня я досрамее /ще отнеме време/ и реши да се омете...

тия цербери като кунева са оперирани от срам

Баба ми казваше "У тая срам, колкото у кучито гащи" Времената се промениха и кучетата се обзаведоха с модни тоалети, но срама в това недоразумение - никога няма да се появи!

Много добра,реалистична творба! Би трябвало да остане като корица ...

реално нещата са си такива,б/я я потурчват и ислямизират,а на българите се прилага геноцид

Г-жо Кунева до кога ще "ИЗДЪРЖИТЕ" ?! Защото това ,което правите ,не е нищо друго освен ИНАТ!? ПОМИСЛЕТЕ и за България!!!

На това се радва днешна България.

Липсват две ключови фигури - Агент Гоце и Агент Сава.

путеноиди простаци.какво да очакваш от такива..

Абе ти само Путин та Путин...да не си влюбен в него,ама той не ти обръща внимание:))

както е тръгнало , скоро само народа няма да има проблеми с хакерите ! браво мили деца , дерзайте ! успех!

След като всичко кадърно забегна в чужбина, кой да развива тези състеми?

всъщност по-кадърните останахме тук. работим в мрежата. няма значение къде сме физически.

парамова кунева баш кючек мадам.хахаха.

работа има в това министерство г-жа пенкелер, да захлебва от еврофондовете ли? Няколко дългогодишни български учители са достатъчни и лекар педиатър, че нямат мярка в натоварването на учениците.

ХЛЕВОУСТАТА КУНЕВА ДЕТО НИЩО НЕ КАЗВА КАТО СЛОВОПЛЕТСТВА ИЗГЛЕЖДА РЕАЛИСТИЧНО

Което си е право, право си е!

Трябвало е да сложат и "посланничката " ни в Турция, Надето-ку-вето на масата !

САМО ТРЯБВАЛО Е ДА Е С БУРКА

ако хакера си търси гадже, аз съм насреща. Това с куневица е върха, по-добре не можеше и да им го кажат/покажат!!!!!!!

Поздравления за колажа :)))) Отразява перфектно реалноста едно към едно . Само радето трябваше да е по прашки. До нея данито митева с розова кипа , ухажвани от аграрното тупе , веещо усарски флаг . Локум и кафе сервират бъчвата , мендата и няколко калинки - клонинги , все министърки . С прозрачни шалвари и разноцветни бурки. Не , не !!!! Не са прозрачни , че ще се наложи леене на куршум против уплаха :)))) Не спирам да се хиля :))))) Със здраве !

След като вчера Пощенска банка имаше проблем със СЪРВЪРА(!), днес лапетиите се разходили на МОН из сайта!

Вижте хора, От тази само господ може да ни отърве. Истина е. Не се шегувам.

Ами 16 години само простотии и пак ни я нахлузват...

Когато ..нещо е реално , думи , отношение и тн..се мисли ....а не се чати : )

По почерка е ясно, кой е хакнал сайта и е извършил престъпление! Това е работа само на АТАКИСТИТЕ от ЮРУШ Цацаров пак спи и похърква! Реакция никаква!

ТЕ СА!

Днешна България в една рисунка. За жалост и мъка на всички ни.

потурковците и вечната Амбър, но ние им плащаме за удоволствията...

Ахахах, само новината за скиора в Банско, висял цяла нощ на дърво поради страх от диви зверове, ме разсмя повече днес :)) Евала на момчетата, може колажът да изглежда малко дървен, но поне отразява реалната ситуация!

Толкова си могат.

sanches1

Помислете, приятели, какво некадърници работят в министерствата, недоучени връзкарчета!!! Нищо не става от повечето държавни служители!

прав си. за съжаление същото е и по частните фирми. тук-там е останал някой пред пенсия, който си разбира от работата.

Държавната администрация изпълнява строго социална функция. Некадърниците трябва нещо да ядат. На никой не му пука за продукта създаден от тях.

В администрацията можеш да се 706издигнеш само ако покажеш че си некадърен! Кадърните се принуждават да напуснат!

Сигурността на правителствените сайтове е под всякаква критика, изглежда всеки който поиска може да се изгаври, не с друг, а с държавата. То небеше веднъж и два, но вече става твърде много.

автентичност и истина не е имало досега в България - отразена на снимката.

съжаление това е действителността в България.

не са го баш "хакнали", но пак е идейна снимката. напълно вярна си е представената ситуация. все пак, колкото и да не ви се вярва, кунева е десетки пъти по-добър избор от предишния олигофрен.

Бачо Тодар е незаменим! Госпожата само ни преподава в час, а учебниците не ги и отваряме на занималнята!? Шиши -даващ на баба да си припомня историята от учебника, щото я е забравила!?