НАТО увеличава войските си в Източна Европа

Министрите на отбраната от НАТО ще приемат решение за допълнително увеличение на присъствието на изток, съобщи генералният секретар на алианса.

Обратно в новината

Коментари - НАТО увеличава войските си в Източна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези луди хора за печалба и от демагогия ще провалят целия свят! Но на мен ми се струва, че скоро ще им приседне!!!!!!

алчни евреи си мислят за господари на света , между другото не са по различни от терористи ислямисти

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ НА САЩ ОТ КОГО ДА НИ ПАЗИ - ЕВРОПА Е РАЗГРАДЕН ДВОР

Шефът на НАТО споменава хибридните войни и това наистина е една много сериозна тема. Промиеш ли съзнанието на хората, ще ти бъде много лесно да ги подчиниш с военни средства. Но за такъв тип войни ти трябват много добре обучени кадри -интелигентни, знаещи, добри психолози и стратези. Селски бабаити и умствено ограничени пропагандатори-лъжци, ползващи заплахи и циничен език, не стават за това. Така че, другари не се напъвайте толкова за вашите сребърници, защото в крайна сметка постигате обратен ефект. Успяхте ли с простотиите си да вдигнете "масите" пред Народното събрание миналият месец?

Демагогия, демагогия и само демагогия! Както се казва: "Всяко идиотско деяние, има своето философско оправдание"!... Но какво друго може да се очаква от този войнстващ евреин, начело на тази НАПЪЛНО подчинена на военната доктрина на САЩ, военна организация...

TIREX

"""въздушното пространство на НАТО. """" от кога нато има въздушно пространство? или всичко е негово? мама ви мръсна.

И Напальона и Чичко тръгнаха на Иизток с силни армии единият си яде конете другият разори цяла Швабия. Сега е на път да се разори Европа и Турцията заедно и важното е ,че еврейските задници дето разпалват това нещо ще бъдат изпържени защото столетия работят срещу човечеството еле най вече против България но оцеляхме но те нема да изкрякат. Нашите пхолитически изроди им служат преданно но първи ще си отидат курбан . Български народе недей спа!! Гласят да те унищожават пък на тебе нети дреме и пак са същите гадове евреи, турци и цигани. Как можещ да ги търпиш тези паразити ! Пътят е оръжието другите възможности не работят.

ПИПАЛ ЛИ Е ПУШКА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ? Дайте един пример в който нато е защитило държава членка .

Наполеон е казал :С наемна армия битка се печели но не и война!

Мунчо от "Под игото"

Това хич не ми харесва, Ами онзи сопол, премиера им, нали през ден беше в щатите да се цифливи.. Той и Хитлер се пъчеше, ама яде бой. Сега е ред на онзи опушен лешник Обама. Казано е, когато много говориш за мир, то готви се за война. Дано Путин им даде добър урок на тази тема !!

Не искаме НАТО! Искаме мир!

НАТО увеличава войските си в Източна Европа. Готви се за война с Русия. Нас ще ни ползват за пушечно месо.

НАТО ВИНАГИ СА БИЛИ МАША НА АГРЕСИВНАТА ПОЛИТИКА НА САЩ, ДОКОГА ЕВРОПА ЩЕ ТЪРПИ ТОВА, НАТО Е НАЙ ГОЛЕМИЯ АГРЕСОР И ОТ КАКВО ЩЕ НИ ПАЗИ?

1941 посрещнахме "синеоките рицари" с цветя на Орлов мост, през 1944 "здравствуйте братушки" пак без пушка да пукне. НАТО е скъпоплатена бутафория, тези армии от професионалисти наемници не могат да спрат "непобедимая" - просто няма да имат финансов стимул за след ядрената зима, а и в Сибир ще са на оскъден порцион и мнооого труд.

от къв зор, кой ни заплашва или по този начин ща докарат идил под носа ни, далеч от тях, не ги искаме, проведете референдум и ще видите резултата

Как кой?Лудият Путин ни заплашва!Затова нашите сзници от NATO взимат мерки.Трябва още повече модерни оръжия да разположат в България.Защото лудият гном е опасен.Болеста му напредва!

много са ти промили мозъка, ако изобщо е имало такъв....

Шило

Дръну дрън...Украйна, Грузия....Извинявайте, ама през август на 2008г., руснаците влязоха в спалнята на Саакашвили. Казаха му "бау" и си тръгнаха. Кое е това нещо, което им е попречило да останат там? Ца Украйна-същата работа. Поводи...

Всички българи се радваме че сме в НАТО.

Шило

Че ти българин ли си?

като се погледнеш в огледалото кого виждаш? Пеевски или Кириакстефчоф?

от чуждо име. Кажи например "всички соросоиди се радваме ... " и т.н. българите не се радваме нито на натото, нито на евр.съюз, нито на съжителството, нито на чехъла, нито на костов ,ДС отрочетата мутрите и ББ ,приватизацията и демо-крацията... Пий хапчета дано се освестиш и ти някой ден!

Новата студена война е факт.Като знаем как свърши първата ( разпад на СССР,СИВ и Варшавския договор ) не е трудно да се прогнозира как ще свърши и тази нова студена война.......А мурзилките нека си драскат в нета,заработват си парите все пак-да бъдем снизходителни към тях......:-)

FuckTheEU

Горбита в Русия вече няма. Сащ обучиха и разчитаха на един навални ама той тотално се осра.

FuckTheEU

Не се хабете, Москва отдавна не вярва на сълзите на североатлантическата терористична организация. Думите ви пет пари не струват. Времето за приказки май свърши.

ОБЕДИНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЙЕЗУИТСКИ РЕШЕНИЯ,ЗАЩОТО АКО ИМА ПОСЛЕ,ЩЕ Е КЪСНО И СТРАШНО!!!АМА МНОГО СТРАШНО!!!

няма да има после.Отговори си на кого е най-трудно да се раздели с живота и ще разбереш,че всичко е пушилка за много пари.Така че спокойно им гледай цирка и безсилната злоба.

Украйна номер 2 ? Искат да ползват България и Румъния да си струпат воиските ? И кой е потърпевш ? Обикновенния гражданин....НАТО какво ни даде НАТО ? Взеха ни въздушното пространство ?Намалиха ни армията ?Ползват ни като пионки ?....а Правителството нищо ?...Дребни човеченца си въртят далавери...Наи добрия пълководец е този който не влиза във воина ....т.ее да мрът източноевропеиците а ние ще си ги наблюдаваме....

На вълка му е дебел врата ,защото....Знаете. Нато е сбирщина от нации ,всеки разчита на другия ,не дай боже ..ще настъпи пълна какафония.А американците са филмови бойци и го вадят само на араби.Как се виждат с/у трениран и модерно въоръжен противник.

грешка за даржавите от източна европа,която прескапо ще платят обикновените граждани.натото е воено- полицеиска организця в услуга на глобалният капитал.кадето е натото сее се смарт ,мизеря и разрушения.в балгария след освобождението от турско робство чужди воиски не е имало,вапреки ,че сме били саюзници на германия и ссср.

Иване, Иванееееее, прозрачен си като пенсионерска пикня за изследване.

и ТУРСКО-синия показва предизвестена позиция.

"НАТО без колебание окупират териториите на всички свои съюзници,така както турция окпуира северната част на суверенен Ирак и се готви за агресия и окупация срещу Сирия. Но това е нормално за политиката на НАТО,която с бездействието си поощри през 1974 окупирането на Северен Кипър от Турция. Затова САЩ,Великобритания и Турция са си лика прилика като водещи членове на НАТО в налагането с военна агресия на окупаторските и имперските си интереси."

С едни бежанци не можете да се справите, а камо ли с Русия.

тя Русия е по-зле от бежанците бе..

Ще уплашат някой :D

трябва да разположат и ядрено оръжие в Източна Европа и оня лудия в Кремъл ше си седне на задника..както едно време Рейгън като разположи в ГФР ядрени ракети ПЪРШИНГ и КРУЗ и на Брежнев му паднаха гащите....

Сега не е Брежнев и нема СССР така,че в момента ти си без гащи.

сега на русняците гащите са им паднали и без да се разполага ядрено оръжие в Източна Европа,щом един евтин нефт им скъса шортите...

Ти луд ли си бе? В България ли ще живееш или ще бягаш на вън? Искаш да станем мишена на руските ракети ли? Е гаси простия натовски гей...

Бившият министър на отбраната на Западна Германия Манфред Вьорнер (1982-1988) като настоящ генерален секретар на НАТО (1988-1994) на 19 май 1990 г заяви: "Ние заявихме, че НАТО няма да се разширява на изток от ГФР. Това е голямата гаранция за сигурността на СССР" На 28 март 2015 г. бившият германски канцлер Герхард Шрьодер заяви: "С разпадането на Съветския съюз Организацията на Варшавския договор престана да съществува, докато НАТО не само продължи съществуването си, но и значително се придвижи на Изток"

Грузия беше БРАТСКИ народ за Русия, а тя ги нападна! Украйна беше БРАТСКИ народ за Русия, а тя ги нападна! Крим беше част от Украйна, а Русия я окупира! Латвия, Литва и Естония бяха БРАТСКИ народи на Русия а неини самолети постоянно нарушават въздушното им пространство! Ние бяхме РОБИ на Русия (и някои са още такива), а техни самолети дразнят наща авиация и това струва пари на всички ни! Та според мен НАТО много се бави!!!

Луди чичко от НАТО,яж малко повече,понатрупай повече килца,че в Сибир ще те пазят в студа докато угасне живота ти на военнопрестъпник.Ако не вярваш питай чистата арийска раса немците, наторили Сибир с кокалите си.

Петрол 30 долара и за по-дълго! Само това му е цаката.

Русия планира да спре изнпса на петрол. Мислиш ли, че ще ги уплашиш?

И ще ядат на Муро...

Хи!Хи!Хи! Ний познаваме едно присъствие на изток - 500 годишно. Вашето за колко ще е?!

Айде, осигури си заплатката този нещастник. Измекяр.

Само така! Каталясалият Жужак трябва да е наясно,че НАТО не е Грузия или Украйна и сегашните "смешни" санкции ще му се видят като розов сън ако посмее да "освободи" някоя от съседните му държави.

VIPER

Ко речи троле ?

ПРОСТОТИЯТА БЕГЕЕЦ ТИ Е ПРИСЪЩА ОТДАВНА

Блядь!

Да те и тебе у НАТОвеца.!. С два полски двигатла и една ръждясала кремаклиика, направо си страшилището от НАТО.!. Коларино коларино от близо година и половина ги дъвчеш тия рядките исе неможеш да се наядеш.!. Сега и НАТОвския турчин ша ти пази жената от беженците, доде ти одиш по пътищата с TIRо.!.};-)))

Що не си написал на края на умната си мисъл "Ха Ха Ха"?){}}))((::;????

Vladimir Borisov

Кажи за евронивата и контейнерите ве! Нали само това дъфффчешш?

много грубо

Крайно време беше.

освободете ни от наглото сиприсъствие- никой не ви е викал, щот после да няма недоразумение

По--добре и по--лесно е русофилите при Путин да ходят. МАРШ

ТОЗИ НИЩО ПОВЕЧЕ ЗАЩОТО ОТ ЕДНА ТУХЛА !!! КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ БЕЗ МОЗЪК ЗА ДА ГОВОРИШ БЕЗ ДА МИЛИШ (ВПРОЧЕМ ТУХЛА И НЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ! КАТОЧЕЛИ НЕ ЗНАЯТ КОЙ СПРЯ ВОИНАТА С АРАБСКИЯ МИР В ЧЕЧНЯ - МАКАР И ДА НЕ БЕШЕ И ОЩЕ Е БЕЗ ВОЕННИ ЗНАНИЯ НО СПЕЧЕЛИ ВОИНАТА С АРАБСКИЯ МИР СПЕЧЕЛИ И Я И С ГРУЗИЯ КОЯТО БЕШЕ С АМЕРИКАСКИ ИНСТРУКТОРИ И НАЙ СЪВРЕННО ОРЪЖИЕ ! СПЕЧЕЛИ И В УКРАИНА И ЗАВ ТЪПОТИЯТА НА НАТО СИ ВЪРНАХА И КРИМ И ТО БЕЗ ЕДИН ИСТРЕЛ !!! А ТОЯ ЩУШЛЯК КАКВО Е НАПРАВИЛ ЧЕ НА ТОЗИ ПОСТ - НЕ СТУВА И ПОДМЕТКИТЕ НА ПУТИН - ПРОСТОТИЯ

Блядь!

БОЛИ ЛИ , СУКА

Путин е скъп защото носи скъпи обувки...иначе свали ли обувките и пет копейки не струва..ха.ха жуже без стойност

То и Сталин ходеше с високи обувки. Нали беше 1,61 м. Накрая си уби обущаря.

От ситуацията с Kрим минаха почти 2 години Толкова време ли ви отне да вземете някакво решение , колкото и глупаво да е че вие сте на светлинни години от Варшавския договор! Той беше в състояние до 48 часа да хвърли всичките сили в боя А на вас ви трябваха 2 години Пълни смешници

Защо му верваш на тоя норвег? Той не можа да опази сигурността на народа си като беше министър-председател. 70 човека загинаха в Осло и на Ютойя от един луд Брейвик и смотаната им заспала полиция не си мръдна дебелия задник в течение на 4 часа да направи нещо. А ти - нато та нато! Не го ли подуши тоя, че си проправя път за някой висок дипломтически пост от световен мащаб, спокоен и чистичък? Не му се надявай на НАТО толкоз. Скоро ще се пръсне като пренадут пикочен мехур.

То и Америка нямаше да я има... То и ЕС щеше да загине... Ама май Рашата се самопогреба...

Мълчи, синко! Да не те чуе ония с рогата. Че на територията на САЩ тлее един вулкан, който ако се разгневи ще покрие половината им територия. А за ЕС - трябва наистина да повикат НАТО да свърши малко полезна работа с мигрантите. Че тоя шизик Ердоган може и да наводни Европа с мигранти.

военното "укрепване" на руската армия и спецслужби с "мащабни" учения, при които взриви четири жилищни блока със спящи руснаци... След това с изпитанията за радиационно оцеляване на морячетата от "Курск". А за да убие няколко терористи (нищо чудно и те да са излъгани от ФСБ) видя сметката на около двеста читави руснаци. И след година хората му си организираха парти с отрупани с качествени напитки и деликатеси шведски маси - за отбележат годишнината от успешната акция?!? Да здраствует тов. Путин!

На мен ли ми се привижда или май наистина завиждаш? Слаби карти вадиш.

Да не забравяме цивилните жертви в театъра на ул. Добровка и децата от Беслан.....

Сега руска армия е по-могъща от всякога и ще уничтожи всички свои врагове! Българи трябва да решат дали ще продължават да бъдат врагове на Русия или ще помолят за прошка и възстановяване на дружески взаимоотношения!

За сметка на това , българската армия е по-насрана от всякога и ще ви обяви война хахахах

Бем ти армията пияна!

не сме врагове на Русия, просто не и щем 'приятелството'. Така добре ли е ?

враг на Русия! И нищо не иска от нея! Даже вече и газа няма да й иска - или за това, дорогая, я наричаш враг??? Врагове му трябват на Путин - за да оправдава некадърното си управление и да получава подкрепата на нежелаещите да мислят свои поданици.

Руска армия е по-силна от всегда, но Путин не е тъпак да затейва война. Путин иска негова родина да не се управлява отвън. И ти за какви к черту извинения ломотиш?

Вместе с твоего Путина!

бляд нещастна, да не си мислиш, че само русия се въоражава а другите дремят. Едно е вярно Русия както преди и СССР приема всички останали държави по два начина или са и роби или врагове !

И как да приеме Русия думите на Мадлен Олбрайт, че не е честно такива богатства като Сибирь да е само руска? Ние тук за наште Родопи сме готови на турците вратовете им да извием, а ти казваш че Русия считала другите за врагове...

Кой е тоя Столтенберг? Та се прави на по-голяма пут*ка от Плевнелиев... Не си ли дава сметка че САЩ вече можеха да са назад с есминеца Доналд кук и два РС 135 ...

Да ама не. Щатите имат 62 подобни 'есминеца' и отписват и продават далеч по-читави кораби от настоящите руски.

Сбогом Путлер! Сбогом и благодаря за рибката! :))))))))))))

А кери, ти ли си с та синьо око?

Благодарим на русофила г-н Първанов че подписа за членството на България в НАТО. Вече е сигурно че руски ботуш няма да тъпче българска родна земя...Не случайно всички съседи на руския агресор искат да са в НАТО.НАТО няма алтернатива за защита от варварите.

Щерефф, мешка имаш ли? Ако нямаш, купи си, защото ще си първия на амбразурата!

Сигурен съм, че "Щерев" има договор със Здравната каса - щом се появи, всички, които страдат от ниско кръвно, веднага започват да се чувстват по-добре.

Нормално-правителствата им са на ясла при американците. Обаче ти не се доверявай кой знае колко на натото-те европейците навремето сумарно бяха по-силни от германците,ама ядоха дървото...Добре че после бяха руснаците...

След Либия, Ирак,Сирия и.т.н., май е ред на ЕВРОПА !

Много силна дрога си купуват тези хора. Направо не е за вярване!

VIPER

НАТО , първо избършете говната , които изакахте в Ирак и Либия и после мислете за Русия Толкова сте се омазали в говна , че смърдите от километри

от съветските фекалии в Ирак, Либия, Алжир, Египет, Сирия, Етиопия, Уганда, Ангола, Мозамбик, Корея (за радост само северната), Виетнам, Афганистан, Монголия, Куба, Чили, Никарагуа... Първите "армии" на международния тероризъм се подготвят масово още от 60-те години от ГРУ в Одеското ВОКУ (висше общовойсково командно училище) - за освобождаване на народите от цял свят от капиталистическия гнет (?). А кой финансираше и подпомагаше терористите от "Червените бригади", "Сияйна зора", Карлос Чакала (Илич Рамирес Санчес)? Не че американците и британците са безгрешни, но началото на международния тероризъм го полага СССР!

Русия никога не е била заплаха за България. Ако някой се съмнява или е достатъчно млад, за да бъде манипулиран, или преднамерено недобросъвестен. Свидетел съм на времената, когато наши политици предлагаха да станем 16-та република. Не стана, защото руснаците са достатъчно умни, за да допуснат такова нещо. Но винаги бяха готови да ни защитят. Сега Западът неоснователно се конфронтира с Русия - огромен пазар, който би помогнал за възхода на всички европейски държави. Отвъд океана мислят иначе, а това е опасно за целия свят.

в спомените, не станахме 16-та република защото Чаушеско не им даде иначе Брежнев щеше да ни лапне барабар с Румъния, наште предатели бяха готови на всичко .

Това е открита и враждебна провокация на Фашистка Америка и васалите и от НАТО срещу Русия ! Тези влечуги говорят ,че Русия била увеличила финансирането си за отбрана ,но не казват ,че бюджета им за отбрана е колкото на Великобритания ,10пъти по нисък от този на САЩ и около 15 пъти по-нисък от този на НАТО ...при цялата си огромна територия ,подържане на ядрена триада-на земя ,суша и във въздуха ,при разработка на нови оръжия и модернизация ,която вече е приключила на 50% !! ..След всичко това ,много военни експерти /главно западни /открито заявяват ,че НАТО иСАЩ са небоеспособни срещу Русия и за страшната корупция в американската армия и ВПК където потъват стотици милиарди всяка година !

наистина??? Или само за да заработиш някоя и друга копейка пишеш глупости в стила на съветската пропаганда от 60-те? Ако е първото - не мога да те успокоя - спасение от сериозни ментални отклонения просто няма!

Щом NATO разполагат войски в Източна Европа значи е сигурно,че болеста на лудия в Кремъл напредва.И хората взимат мерки.Хубаво ще бъде поеечр техника да разчпложат и в България!Особено Ракетна!Румънците добре направиха с ЕГИДАТА!Трябва и ние!

Не знам защо, ама свързвам НАТОто с Храбрия войник Швейк?!

Де го Хашек ,а . На времето бе написал че след всяка битка минавали да събарят мъртвите немци , защото още стояли прави . Как ги е предвидил , и това още през ПСВ .

Администрацията на Путин са големи пичове!?!?

Браво на румънците. Помислиха за нас - сега те са основната мишена. Остава само да се надяваме, че ще ни се размине!

Е, Падишахът опира на Дунав ..до Виена!?