Обявиха списъци на политици и магистрати с пари в КТБ

Синдиците на Корпоративна търговска банка публикуваха списъците с имената на политици, магистрати и на партии, които са имали пари в банката.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха списъци на политици и магистрати с пари в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както знаем много често банките дават кредити срещу обезпечение пари на влог. Много ми е интересно от тези вложители кой какъв кредит е изтеглил. Както и да сравнят влоговете с представените декларации за доходите.

Направо съм шашнат!!! Съпруги и съпрузи на висши държавни чиновници, съдии, следователи с заплати от порядъка на 2000-3000лв. нето с гигантски депозити!!! Това е материал за НАП за поне 200 проверки на физически лица. Какво следва от тези списъци, от публикуването им? Всички да бъдат изтърбушени от проверки. Това е огледало на корупцията в България.

НЕЩО МНОГО ВАЖНО!!! ОГЛЕДАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО СПИСЪКА- СЪДИИ И ПРОКУРОРИ СА МАСОВО!!!! НА КАКВИ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЛИХВИ СА ИМ ДЕПОЗИТИТЕ, ДЕКЛАРИРАНИ ЛИ СА В НАП? ДА СЕ ПРОСЛЕДЯТ ПРЕВОДИТЕ ПО ТЕЗИ СМЕТКИ, ВНОСКИТЕ НА КАСА!!!! НАПРИМЕР-ПРОКУРОРА РОМАН ВАСИЛЕВ! ДОРИ И ДА ДОКАЖЕ ДОХОДА, ПРОВЕРЕТЕ ИМОТНИЯ РЕГИСТЪР- ПРОДАДЕН ИМОТ- НА КОГО, НА ФИРМА, КОЯТО Е ВЗЕЛА КРЕДИТ ОТ КТБ ЛИ??????????????

Това е кьор фишек.Я да попитаме за сметките в чужди банки на политици и магистрати и свързаните с тях лица,че да лъсне в истинските си размери пладнешкия обир.Ама няма КОЙ да свърши това,защото всички са в кюпа.

За теб пак нищо няма да има

Не тъжете за вложители и кредитополучатели. Всичките пари бяха възстановени за наша сметка.Ако не беше така щяха да ореват света. Какво са 3-4 млрд за българският народ.

Така, така забравяш че има и почтенни граждани с влогове над 100000лв. Всички те пият вода.

Тиквоооооо, къде са парите - 3,5 млрд., това искаме да знаем, а не кой какво е имал по сметки. 2 години ни замазвате очите, а следите на парите няма кой да проследи - най-лесната операция според всички експерти ....

Кьорфишеци! Туквун и прасето прибраха парите, Ореха и Василев обраха парсата. Какво да говорим в управляващите няма желание и мотивация да се търси виновника. Всички публични личности с влогове в КТБ минаха през задната врата и си върнаха парите чрез държавния фонд, а за оФците остана да блеят. Всъщност защо спасиха ПИБ с 1 млрд., а КТБ не. Трябваше протести до дупка и да има провесени по дърветата.

Не видях името на нито един пенсионер или работещ беден. Това е показателно кой краде народа.

Кои имат непогасени кредити.Това покажете!Те са престъпниците.Но това няма да бъде никога публикувано!Мафия!

Е!!! И !!!! КАКВО ОТ ТОВА? А ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ПРОКОРАТУРАТА И НАП И ДА ПОПИТАТ ГОСПОЖИТЕ И ГОСПОДДАТА ОТ КЪДЕ ИМАТ ПАРИТЕ И ДАЛИ СА СИ ПЛАТИЛИ ДАНЪЦИТЕ? НАИВЕН БЪЛГАРИНО , ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ НИКОГА. ВСИЧКИ ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ВЛАСТТА , ПОЛИТИЦИ, ПРОКОРАТУРАТТА, СЛЕДСТВИЕТО И СЪДА СА НЕДОСЕГАЕМИ ОТ ЗАКОНА, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ СА В РЪЦЕТЕ ИМ.

Способни и успели хора имаме в България.

За фалита на банката са виновни не вложителите, а кредитополучателите

А ЗАЩО Б.Б. ЦВ.ЦВ. Ц.Ц. И МНОГО ОТ ГЕРБ БЛИЗКИ ДО Б.Б. НЯМАТ ПАРИ В КТБ, КЪДЕ СА ТЯХНИТЕ ПАРИ??? МНОГО ЯСНО ЗАЩОТО СИ ИМАТ БАНКА НИЩО ЧЕ СЕ ВОДИ НА ДРУГО ИМЕ ТАКА ЛИ Е ???????

Всичко е цирк за пред публиката!

Нищо ново. Направили си политиците банка, избрали си банкер, захранили я с държани пари, вземали нисколихвени заеми и преференциални лихви. Частно използване на държавни средства. Масрафа го платихме ние, данъкоплатците.

Бая са награбили народна пара тези изедници. Гледай народе и мисли,за тези паразити ли живота си даваш. Виж къде кътали парици още да спечелят. А колко още грабители има собственици на веи ,фотоволтаици ,вец, тец и още фокусници.А офшорковци още колко са . Хубава работа демокрацията , лъжи граби кради разрушавай.

Това са списъците но без няколко нули в сметките и без най-важното, а именно баш главните крадци и инициаторите на грабежа.

Ами в неизплатени огромни кредити.Просто крадлива държава.

ето къде са били парите за пенсии и помощи! тези стотици милиони долари преминаха от сметките на едни олигарси в сметките на други олигарси

като терминират тия изброените светът ще стане по-добър

Живота в Източна Европа беше супер, а никоя страна после разпада на СССР не се присъедини към нея. Странно ? А, Сирия...ами след време....

Един единствен въпрос към Премиера - а, защо тази банка КТБ фалира?

орешарски вече не е премиер,ако не знаеш , да ти кажа !

Да имаш голям влог с недоказани доходи е неморално и може би осъдително. Това НАП, Съда може да го прецени. Но да си взел кредит и то за милиони, който да не обслужващ е престъпление. Покажете тези кредитни милионери, другите мишки за сега не ни интересуват !

дипутати,адвокати, съдий, политици и др. сволач що нема еди работник или селянин?!

ми ето ти например си опраскан , и явно не си депут. адвок. съд.и полит. !

Е па това са само трохите. Даите сега и останалото.

лошо и е мой човек че властта в Китай взе официално да я девалвира за да стимулира икономическия растеж понеже нещо се забави...

на Ахмед Доган с а му поизтрили 4-5 нули от сметките да не бие на очи...

Ахмед Доган може би е спонсориран от Турция.

Крадец до крадеца, разбойник до разбойника, това е "елита" на България днес. Мафия, която е узурпирала властта.

Едно стана ясно - Пеевски е най - беден и едно не стана ясно - Къде са парите?

Значи аз ще опъвам жили ще гладувам ще бачкам по 15часа и тая крадлива пасмина ще ме облага само с данъци и бял ден не съм видял.Аз мога ли да ви е-а мамата да си събера багажа и да ма фаните за опинци

Работата е ясна, всичко е заметено!Булгартабак нямал кредити. Доган нямал кредити. Преди месец излезе обратна информация, според която Доган, Пеевски, Емел Етем са най-големите кредитополучатели.

Бойко Борисов да отиде да си прегледа очите. Получил е лек кръвоизлив в лявото око.

Борисов да отиде спешно на очен лекар, защото при напрежението му може и да получи инсулт.

Списъкът на вложителите не е интересен. Интересин е списъкът на взелите кредити, които няма да бъдат изплатени. Защо толкова шум около вложителите. И аз съм вложител и, ако искате и името си мага да напиша. Не отмествайте въпроса в грешна посока.

нещо се крие не се виждат гербери а от пръв прочит се вижда че сметките не излизат а не са малко покритите хайдуци май темида трябва да прогледне вече

Ама некъде паднаа през скъсанио джеб и сеа ги не знам куде са.

не ме интересува. Колко невинни хора изгърмяха???

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган има влог от 1 359 144 лв., както и малко над 1000 евро. Изтеглил е 4000 лева кредит, които е погасил. - АБЕ ВИЕ ЕБАВАТИ ЛИ СЕ С БЪЛГАСКИЯТ НАРОД?

ЗАКОНЪ за изтребление на разбойниците Утвърденъ съ Указъ 721 отъ 7.12.1922 г., обн., ДВ, бр. 205 от 12.12.1922 г. Чл. 1. Разбойникъ се счита онзи, който по навикъ или занаятъ самъ или съ други лица извършва грабежъ, насилие или убийство съ цель за ограбване. Чл. 2. Изтреблението на разбойниците въ околията, дето са се появили, се възлага на полицията, жандармерията и войската . Чл. 3. Потераджия, който убие или залови разбойникъ, получава награда отъ 5-20 хиляди лева. Ако ли потераджията или длъжностното лице, което ги преследва бъде убито, семейството му получава до 50.000 лв. обезщетение и инвалидна пенсия. Лекуването на всички ранени и заболели по преследване на разбойниците е безплатно. Чл. 4. Ако някое лице, посочено отъ общинската власть за членъ въ потера, искана отъ околийския началникъ умишлено откаже да участвува въ нея или като участникъ въ нея скрие или избегне да изпълни дълга си, като откаже да изпълни заповедите давани му отъ началника, наказва се съ тъмниченъ затворъ до 1 година. Чл. 5. Заловените разбойници се съдятъ отъ областния съдъ въ околийския центъръ, въ района на който са заловени, въ 7-дневенъ срокъ отъ залавянето имъ по закона за углавното съдопроизводство. Чл. 6. Осъдениятъ на смърть разбойникъ се обесва на публично място въ центъра на околията!!!

Че то от 25 г. всичките правителства в БГ са една безкрайна потеря, разбира се с чуждестранно участие.

Какво ме интересуват тези дето са внесли пари в банката? Важно е списък на тези дето са изнесли парите от банката а него не го давате, защо?

при коритаров каза че за партия требат 100 милиона. подозрително малко са обявените суми! че и не излиза сметката за милиардите още от птичи поглед. нещо не е наред с инфото за крадците на бюджет.

Списъците - на големи табла по билбордовете !! Та споменатите в тях да знаят, че ние знаем кои са капутите, и да са наясно относно презрението и ненавистта към тях. И Миков - и той чорбаджия, и той с як влог там !! Егати !!!

Честит ви КАПИТАЛИ8ЪМ, вашите родители го направиха накъв! А, сега вие ще обуете пак цървулите и обратно на село, защото ще продължавате да обеднявате прогресивно!!!

без костов да е премиер, няма да има справедливост, свикваите

Така е. С нищо шега не бива, защото рано или късно всичко излиза на светло.

Безспорно е важно какъв е произхода на парите на държавните мъже, но мисля че един въпрос виси със страшна сила във въздуха?! Кой поръча фалита на КТБ? Видно е колко банкери и хора от власта са имали депозити там и защо никой не ги е предупредил??? Също е интересно защо по времето на специалния надзор никой не протестираше??? През цялото време правителство, народно събрание се ослушваха и суетяха след приказките на Искров за отмъкнати 200 милиона в чували от Ц.В. Мисля че атаката дойде от мън, затова и до днес българските държавници единственото което можаха да кажат че КТБ била пирамида.... В такъв случай излиза че 8ържавните ни мъже са глупаци, щом са си 8ържали парите там!!!

Николай Бареков има няколко влога в лева на обща стойност 718 410 лева, както и два в евро на стойност 1 806 000 евро. От къде тоя капут има тия пари ? Този е може би е най-големия измамник , събра парите и дим да го няма в Европарламента . В каква държава живея само ---УЖАС .

Българите ни бракуваха гепенето.Велики са!

КЪДЕ Е СПИСЪКА С ОБЕСЕНИТЕ ДЕТО ОКРАДОХА ПАРИТЕ НА НАРОДА? Нали никой не смята, че с копане са изкарали тези хиляди и милиони. СРАМОТА! А в това време обикновения гражданин на тази страна няма с какво да си купи лекарствата, няма с какво да плати тока, топлото и водата. Няма как да издържа децата си.