Зеленогорски: Ако не мине антикорупционният закон - избори

Ако антикорупционният закон не мине отново, трябва да се отиде на предсрочни избори, коментира съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден Зеленогорски

Обратно в новината

Коментари - Зеленогорски: Ако не мине антикорупционният закон - избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде на бас ,че ще има предсрочни избори есента. Това е единствения начин да прецакат задължителния референдум и да го пратят в светлото бъдеще.

Когато Костов окраде България защо не искахте избори? Сега искаме избори не защото не е приет този закон, тъй като има достатъчно закони да приберат на топло крадците , а защото цялата управляваща пасмина сте за затвора. Така, че не обвързвайте изборите точно с този закон, а помислете с кого се коалирахте и защо

Боко си лапа със свиньо и ви гледа сеира. Румънците вече са на светлинни години от нас а ние си имаме правешки вожд от Банкя. Те го питат за корупцията той им отговаря за еврофондовете(които ги краде със свиньо) Избори!

Зализан олигофрен.Да се измитат от властта всички куневчета

Опа-а-а, хайде не плаши гаргите. После кой ще те избере теб и пасмената от РБ и къде ще питате къде серат гладните?

"Зеленогорски: Ако не мине антикорупционният закон - избори" зелен огорски, я ме светни, какво значи да мине? Щото аз правя разлика между минаване и приемане! А избори ще има, но след референдума. Ще мотаете, ще протакате решението, но на края или ще "клекнете" или ще бъдете изметени от властта!

Червената линия, седерастки гьонсурат, е кривата муцуна да е на власт - като секретарка, министър, поп, ходжа или извънземно. Важно е, да има келепир.

Преди месец Зеленогорски каза, че ако сега излезем на избори, в следващия парламент ще влезнат само две партии.

Да. ТОЧКА с корупцията. Всичко да се плаща да се по законите, които обаче трябва да се върнат от миналото, когато на повечето хора им бяха "реституирани" имотите.

трябва веднага да си ходят.

ли закон за Иван Кастовите далавери?

15 години след Костов комунисти командват парада.Що не го вкараха в затвора?

Да, бре, това супер интересно. Все срещу Костов лаят, а така и не го вкараха в затвора, другарите! Толкова ли сте, зле дрогаре, че един Костов не можахте да затворите?

Пука му на Борисов какво ще кажат "реформаторите",та нали зад гърба му са ДПС-то и Атака?Пък ако се наложи и БСП-то ще ударят едно рамо. Интересът клати феса.

Вече никой не е зад гърба на Бойко Борисов, защото той се провали.

.Защо Бойко бяга от този закон ,нали ОБЕЩА да бори корупцията ?????? ..Защо не ИСКА да се справи с битовата престъпност ,нали ОБЕЩА , ЕЕЕ ГА ТИ И СТРАХЛИВИЯ ПОЛИЦАЙ !!!

Ама не вярвам...тъкмо налапахте образователното министерство...

Какви нови избори, то ако има нови избори Вие нямате да влезете в Народното събрание. ДОкога с тези номера по извиване на ръце...

А защо ГЕРБ са против този закон и това добре ли е за ....България !?

Не е само ГЕРЪБ , всички са против

Ало, Зеленгорски ? --КОГО СИ ТРЪГНАЛ ДА ПЛАШИШ ,СЪС 1 %

НАЛИ СЕ ВИДЯХТЕ НА ИЗБОРИТЕ БЕ, СЕДЕСАРСКИ БОКЛУЦИИИИИИИИ!!!! И 1% НЕ ХВАНАХТЕ ЗА ИЗБОРИ ДРЪНКАШ?!?!?! Я ИДИ ДА ТИ ТРЕСНАТ ЕДНА ИНЖЕКЦИЯ С ЙОД В КУХАТА БОЛНА КРАТУНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Писна ми от този плашипАтарник и неговата тайфа ....Зелено-главочев !

кураж....мислех че се е изказал оня малкия...Атнони Тренчев...дето го пускат по всички телевизии да дрънка глупости.Пък и си вярва даже..че говори смислени неща..смях. Скрийте го тоя Тренчев бе,за нищо не става!

DIDA

Този Найденчо е толкова жаден за власт, че е готов да затрие и РБ и държавата!

Баце като се стресне че чак ще си го премести в другия крачол. Найденчо кака Кунка ли ти разреши така да отправяш заплахи. Страхливи нагаждачи сте вие от сдс-та дбг-та и разни там кви бяхте...

Всички сте пътници, Найденчо, нема лабаво. Дори тиквата не е наясно какво става и се крие в неловко мълчание. Само дето треперите от страх кога ДПС-то ще реши да дръпне шалтера, от вас нищо не зависи.

Реформатори и всякаква друга паплач много са си повярвали.Но може би има нещо, което се крие от общестевността:те са се нагушири вече и искат легално да излязат от управлението, защото при едни нови избори ще видят парламент само на картинка!

Каква оценка ще давате за министрите, като тая оценка я гледаме всяка сутрин по телевизията. Плачещи стари хора по селата, страдащи от неспиращото насилие на циганската престъпност. Кой и кога ще изтрие сълзите на тия беззащитни хора, оставени в лапите на хора, изгубили човешки облик?. Убийства, убийства - почти всеки ден и все по жестоки и безсмислени. А справедливост няма и няма. От завършилите тая година лекари 75% отиват да работят в чужбина. За какво ги учехме, за какво държавата харчеше пари за тях? И все по опустяващи села. Едно ли беше, за да го напиша. И с нищо не подстазвате, че нещата вървят към оправяне. Записи, подслушвания, компромати, лафове, общи приказки- край нямат. Търпението се изчерпва вече. Време е голямата промяна, която вие не желаете и не можете да направите.

Добре си го казал, но ако мислиш, че фюрера ти ще донесе голямата промяна - жестоко се лъжеш... Апропо, кво стана с него, разучава си новата роля ли, че така се изгуби... Я що скандали се случиха, пък не го пускат да отвлече вниманието - за какво ли го готвят?

Зеленогорски: Ако не мине антикорупционният закон - избори Зеленогорски, нека преди това мине референдума иницииран от Трифонов, да си кажем и ние мнението за този 27 годишен политически "кенеф" незнайно защо наречен система, пък след това ще се види кой , кой е.

в държавата на мафията е немислим !!! Така че , всичко е прах в очите !

От сега е ясно , че нема да мине. Дори от РБ, ще има въздържали се. Присъстващите, ще са 121 палячовци. ТИКВАТА ЩЕ ИГРА МАЧЛЕ и всичко, както си беше

Ще мине колкото и пунтажа за правосъдието. И предсрочни избори няма да има докато боко не каже. Вие сте незначещи фигури - грешки от пейзажа.

Какав горски бре, они изсекоа горите и окраднаа парите !

деер

Корупцията се изкоренява много лесно! Просто преди всеки избор общият кредит се прехвърля по-равно върху всеки - т.е. става личен кредит и се изземва в рамките на предизборната кампания. Тогава да видим, как ще се напират паразитите и проститутките на мафията да стават депутати, министри, президенти, кметове и общински служители!!

Докато има обществен ресурс, който да се изпълнява от частен капитал ще има корупция.

Тия деформатори и по-специално Зеления горски ги е страх да произнесат словосъчетанието ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ. Ако се състоят такиве, ще видят парламент през КРИВ МАКАРОН.

Комунистите родината разграждат, Комсомолците след тях вървят Комунисти, комсомолци Са в един и същи строй

И сега - какво? Който не му мине искането /номера/ и избори?

Изкарайте България на избори и изчезвате като дим. Да не се чудите защо ГРЕБ ще управлявас този , с който остане в парламента. Но няма да сте вие.

Избори. И след изборите бандата РБ отива в историята.

Kой се интересува от вашите закони и закончита, ние сме във война.