Петима граничари от Елхово обвинени за подкупи от каналджии

Петима полицаи от граничния пункт в Елхово бяха обвинени за получаване на подкупи от каналджии, прекарващи чужди граждани от Турция към Западна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Петима граничари от Елхово обвинени за подкупи от каналджии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия трябва да ги садят за предателство,клетва са давали да слузат вярно.

"Гордост е да служиш в редовете на България и МВР!"

едни от многото корумпирани граничари.дългоочакван заслужен арест.

Това не става без най-висши мутренски протекции. Търсете човека!

И щот съм ви набрал , на всички платени и неплатени мискинини и всякакви БГ корумпета и минцифаи, дето с вихрят в танца на точно този коментаторски форум . Та да ви кажа , малко ви е Бойко и Румяна ви е малко и Пеевски ви е малко и Кунева ви е малко ... Всикото ей туй , плюс Премянов и Жан Виденов , начело с Ваньо Костов, умножено по 100 , може би има някакви шансове да вкара простата БГ сган в някакъв много дълъг и криволичест път!

Във всяка банда има полицаи.Дали са гранични или други все е тая.Иначе у нас корупцията намалява според вожда Б.Б.Рибата се е вмирисала откъм главата.Това е само част от айсберга наречен корупция.Никога няма да се оправим след като тези дето трябва да спазват най-вече законите го нарушават първи.В софия карат без колани говорят по телефони не пускат фарове но те са над закона.Може да ги санкционира сямо дядо Боже.Пускат бурканите при задръстване тъй като народонаселението няма никакви права освен да плаща.

Задава се нова бежанска вълна,Ердоган ше пропусне 1.5 милиона Сипийци,с автобуси ще ги закара до нашата граница и тая тълпа ще изпочупят огражденията ни.Затова гранична полиция и армията да застанат там с автомати и да стрелят на месо,Като убият един двама,ще се откажат да приминават,изпуснем ли ги.За нула време цяла Бйлгария ще налазят и ще чакат да ги хранем и да им даваме подслон,а имаме толкова много хора българи който са под летвата на бедността,кой ще се погрижи за тях ?

Ovazhaemi gospudin4o...ne posazhdai tuka ksinofobski nastroenia..Tova sa hora (glavno deza) vav beda..I tuk vav Germania e ve4e palno,no sa mnogo...I zhiveeme sas tiah normalno vav altroizam.

Абе я кажи в кое уни и каква специалност си, да те видим какъв си стОдент?

хаха. видя ли как се издаде сам, че си един от етническите малценства! студент бил.... учил право в университета... даже и ти не си вярваш на тези врели-некипели, нали?

А като си стодент, барем да беше се научил, да си сложиш една кирилица, неграмо.тник.

Или ти плащат от медресето да пишеш подобни простотии, след като и на децата им стана ясно какво въсщност представлява тази бежанска криза и кой я вдъхновява. Поитересувай се от изказването по този повод пред ЕС на лидера на ЕНП! Не е за вярване, че си толкова издухан.

По 20 лева за кожата на 1 талибан ще свърши работа!

Задава се нова бежанска вълна,Ердоган ше пропусне 1.5 милиона Сипийци,с автобуси ще ги закара до нашата граница и тая тълпа ще изпочупят огражденията ни.Затова гранична полиция и армията да застанат там с автомати и да стрелят на месо,Като убият един двама,ще се откажат да приминават,изпуснем ли ги.За нула време цяла Бйлгария ще налазят и ще чакат да ги хранем и да им даваме подслон,а имаме толкова много хора българи който са под летвата на бедността,кой ще се погрижи за тях ?

Няма да стане, ще им искат кинти и ще ги пускат. По-добре да дойде ЕС полиция. Нашите са продажници.

Идея си нямаш, какви еврокорумпета има.

най много твоят фес ердоган да пусне кафевото

Боже мой Емо а с какви простотии занимаваме родната си столична полиция умът ти няма да ги побере...За това че си решил да подкастриш изгнилите клонки на живия плед до блог.ка си се пишат "ЖАЛБИ" със заплашителен тон за саморазправа ако родните полицай не вземат "мерки"!На това какво ще му кажем? Просто нямам думи ако нахълтат тези гладни премръзнали ,сирийци и за коричка хляб ще ни превърнат живота наистина в ад!Тогава и този плет няма да ни помогне както и горките полицай разкарвани за щяло и нещяло по порутените ни домове и дворове!

5 полицаи или плицаи от 5 области?

Е , да ако обаче умните се опитат да помислят малко поне , че разберат какво е станало... Вариантите са всенасе - 2 (два) : 1. Или "заловените" каналджии са се опитали да го играят "соло" (понеже парата така влиза чиста в джоба ...) ...... а пред МАФИЯТА това не върви и се наказва сурово .... 2. Или са просто от конкуренцията която май напоследък сваля цената и подбива "пазара" ... ако ме разбират разбирачите от "бранша"... ДРУГО НЯМА !!! НЕ СИ МИСЛЕТЕ , ЧЕ СЛУЧАЙНО , ЕЙ ТАКА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ ПРИ МВР И СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО ЗВЕНО НА ПРОКЦАЦАРАТУРАТА , ЩЕ СЕДНЕ ТОЧНО СЕГА ДА ЛОВИ КАНАЛДЖИИ ... НЕ НЯМА , ЗАЩОТО ТОЧНО ТИЯ ГИ ПАЗЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АКО МОЖЕ ЕДНО ПОЯСНЕНИЕ ...На последното изречение : Точно това са двата органа които имат за задача да пазят "нашите каналджии" и от случайни подозрения и лоши погледи ..и от конкуренцията.. Та май сам си открих отговора ... Така де ..КОНКУРЕНЦИЯТА ... СЕ НАКАЗВА..НЯМА ПАЗАРЕН ПРИНЦИПО В НИШИТЕ СЪС СИГУРЕН ВИСОК ДОХОД .. ЗАЕТ Е САМО ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА...ОПИТАЙТЕ СЕ ДА СТЕ КАНАЛДЖИИ..АКО НЕ ВИ УТРЕПЯТ ..ЩЕ ВИ АРЕСТИВАТ .. А НЯКОИ- ПРЕКАРВАТ С ГОДИНИ "ОРКИ" ... И САМО ЕЛА ТА ГЛЕДАЙ ... :))))

Е, време е за поговорката: "Око за око, зъб за зъб". Нека митничарите да кажат имената на каналджиите. У тях също има голяма вина и много пари.

Охо значи тия ни ги вкарват. Вместо да пазят границите те отварят врата в полето. Тия по времето на Троянската война какви се наричат. По времето на Берлинската стена какви биха го играли? Тия ги дайте на националистите и въпроса ще бъде решен по "бързата процедура".

Защо не ги гърмят в сърцето, тия крадливи мръсници?

Какви обвинения бе, Разстрел му е майката! Да го видя следващия продажник, що ще чини?

Така ще е, докато на невероятното имуществено състояние на митничари и граничари се гледа, като на нещо абсолютно нормално.Толкова ли не е възможно да се проследи стандарта им на живот, банкови трансфери, придобити имоти, автомобили?И не само на тях, а и на децата им, роднините.Къде са данъчните, икономическа полиция, не знаят кого да проверят или не им се иска?Всевъзможни инспектори правят показни акции по пазари, малки магазинчета, складове, където човека се опитва да изкара за хляба, а граничари и митничари са оставени да богатеят демонстративно, сякаш границата им е бащиния.

Ich werde lieber da bleiben und nie wieder retour nach Bulgarien kommen...Es ist alles in BG sooo unbeholfen

Bleiben Sie dort, es ist einfacher, nicht wahr?

Eben...genauso ist das-das meinte ich ja......Sonst ist man hin (in Bulgarien)

Genau!

В Берлин е пълно с мангали, в кое предградие се подвизаваш?

Ти не си стОдент, вероятно бачкаш на някой строеж с джагали, или крадеш от забутани къщи. Ей такива отрепки сте ми ясни. Като ви видя в посолството направо ме е срам да се нарека Българин.

и аз това му казах, ама то - не! това е проблема на простите хора - мислят си , че всички са като тях. тои сигурне не е и минавал краи университета в берлин - камо ли да е судент там.... хихи...

Сами виждате, че българската позиция по въпроса за бежанците зависи само и единствено от средствата, които съответния българин взема. Докато няма полза е против бежанците, но за 5000 долара вече е пръв техен приятел. Мила родна КЪРТИнка!

Затова трябва да има държавен монопол върху каналджийството. С данъци, разрешителни, концесии на участъците по границата и т.н.. То е като проститутките - има ги, печелят, хранят и сводниците, ама щото са незаконни, държавата не печели от тях.

Ми то има такъв ама тия са заработвали за себе си. Когато се смени глобалната и местната политика такива като тия изгърмяват като бушони в удобния момент.

Годишния брутен продукт на калпак за година е към 5-6000 долара. Тия полицаи са преизпълнили тяхната част за няколко часа. А държавата вместо да поощрява хората които увеличават БВПто, тя ги арестува. Кой ще произвежда БВП? Пенсионерите ли или мрънкащите дебили по форумите?

Пич , тя "държавата" на тия патаци им е осигурила доста достоен животец, всички в тая "държава" им купуват униформи , патъчки , осигуряват им заплати , пенсийки по- ранни и доста по- височки .... отпусчица -платена , служебни кикиримикита ... Ай да вземат да свършат нещо смиселоно за хората , които ги носят на гърба си . Носят ма мамо , влачат ма!

българите са продажници, а обвинявате турците за всички злини в държавата. хаххахаха

ти се загърни по-добре с фереджето, че се видя, че не си българка...

истината боли страшно много, лицемерието е дълбоко вкоренено у българина

Такъв граничен пункт "Елхово"няма!!! Пак недоразбрали журналисти!

хаха. то ще вземе да се окаже няма и арестувани полицаи накрая...

Тия отрепки трябва да ги съдят за измяна към родината или национално предателство - каквато е правилната формулировка. Съмнявам се, че те изобщо знаят значението на понятието "Родина".

...Еби си мамата Жозеф, за мен ти си само един тъп полицай... рефрен от една стара песничка....

Нищо лошо не са направили.Подобрили са материалното състояние на семействата си.В тая безработица и безпаричие какво да правят.Да не мислите ,че турците не им съдират кожите на тия псевдо бежанци.Тия мангали носят пари от петрола който ни продават.Дедовия не ми търсят в бг.Вземайте им всичко.

Пожелавам и на теб като отидеш в друга държава да ти вземат всичко.

Ходил съм в много държави ,но никъде през браздата и прекарван от трафиканти , а през регламентираните КПП-та !

От юли миналата година ама като стана натопорчено около боко взехте че ги ''разкрихте'' ама от ден до пладне защото едва ли толкоз време са ги прекарвали бежанците без нагоре да не са се облажили,,

Ако някой мисли че като сменят 5 полицаи и пет съдии нещата в Б-я ще потръгнат се лъже

Матряла, матряла трябва да са смени. Сегашният е кофти.

преди 27 години, след 6 месеца щяха да им правят понос за 3-те месеца, а семействата им бял свят нямаше да видят, защото и те са знаели.

а стига бе! 5 полицая само са в съучастие с каналлджиите. че останалите да не би да са по-прости?! я разнищете по-добре случая и пак ще си говарим. 5 полицая... ама за много прости ни имате,бе!...хехехе...

Ако го разнищят както трябва , ще излезе че "само 5 полицаи не са били в далаверата с каналджиите";о)

Бамамата, в тая държава само народ, който иска да унищожи държавата! Едни иска да продадат всичко на всеки, други искат да докраат Путин да завладее България, а те с негова благословия да изтрепят, който не им харесва, за да се чувстват велики, че все някой външен им е виновен. За Римляните и Аллахакбаровците да няма нужда дори да говорим! Как няма да е такава кочина тук, като толкова много продажен народ има!

Боклуците станаха обвинители...

Много лош знак е,че тези полицаи са арестувани. Те са взимали подкупи от каналджии прекарващи чужди граждани от Турция към Западна Европа. Т.е. не остават в БГ,и не се регистрират в БГ. Да не би с тази акция ББ и Бъчварова да искат нашествениците да остават в БГ,и да се регистрират тук?! Това е бгфобска акция.

веднага оставката на министра на мвр защото нее способна да рководи мвр

И така: какво виждат, четат и слушат ежедневно децата ни?! Всеки ден, без изключение: този полицай и шефа му това, този граничен пазител и шефа му онова, този политик, онзи депутат и еди кой си магистрат - и това, и онова... Кое го обединява изброените: - "това " и "онова" са все "дейности", наказуеми от закона; - изброените групи - всички са на данъкоплатска хранилка; - действително наказани, както закона повелява - нищожно малко, щото и магистратите на копанята; Е, дами и господа, какво искаме тогава от поколението?! Как да расте читаво и законопослушно, влюбено в труда и страната си, когато всеки божи ден вижда едни тарикати на държавна хранилка, които 5 пари не дават нито за държавата си, нито за гражданите, нито за каквото и да било! Затова или ще правят това, което виждат, или ще бягат навън, погнусени от мръсотията!

Глупости - това не е възможно! Нали вкупом оплюхме Дойче веле, че изнесе същата информация?! Апропо, нещо се потули случая със стрелбата по мостове и убития каналджия. .. нали щяхме да даваме орден Стара планина на срелеца. Да не се окаже че и той нещо ... фокус - бокус?!

На калотина е същото всички са подкупни всички знаят и никой нищо не прави!!!

За да се постъпи на работа където и да е, може би е време освен освен по документи и интервюта, да се въведат и психотестове за съответната работа. Кадърни и независими психолози биха могли да съставят такива тестове. И да се надяваме, че тогава порядко ще четем подобни срамни новини.

loyola

Хайде бе! Митничарите си УЗАКОНИХА вилите в чашката на язовира, та какво остава са се оправдаят за обвинение за 5000щд?

На тези по 30 години минимум и изземване на цялото имущество! Заради такива,като тези десетки са изгубили живота си,а те са си трупали пачки без да им мигнат очите!!!Ако ги осъдите на по 1 - 2 години и с малките глоби,които им слагате,то те след 1 година ще излязат и отново ще се включат в каналджийството по един или друг начин! За да имат респект тези трябва да влизат за 30 години минимум при първоначален строг режим!!!!

След като държавата е абдикирила от всякаква си задължения по реда и охраната на границата ,тези ,ще си вземат от нарушителите ! Така ще бъде ,докато Държавата и обществото не застане зад тях и започне да ги възнаграждава подобяващо за всеки "НАРИТАН ОБРАТНО" или дори "ЗАСТРЕЛЯН" ....НАРУШИТЕЛ ! СМЯТАЙТЕ как бързо ще се спре този поток от навлеци ! Ще настане такъв "ловен" сезон ,че дори сахарски скакалец няма да смее да прехвъктне през браздата ! ВЕрвайте ми !

Това не може да бъде. Познавам тези хора. Чисти са като момина сълза. Някой клати стола на Бъчварова. Да жи вее Бачварова. Да живее Бойко. Viva лорд Петир =Кутрето" Бейлиш

Ако българските граничари не вземат парите на бежанците ,то на следващата граница ще ги Ошушкат до дупка.

Петима граничари от Елхово обвинени за подкупи от каналджии Това не може да бъде.Грешката е вярна.

някой е бачкал на частно и не се е отчитал нагоре по хранителната верига...

Или само тия са били против голямата игра по извозването срешу пари.

Каква парична гаранция бе, да заличат следите ли? И нали се сещате че за голяма контрабанда има отговорен висш началник в София. Така че, къде са се отчитаил, колко групи и колко хора са минавали, вадете калкулатора. Липсващата сума е някъде в София.

Не само арест. И бой, и стригане, и сръбска музика до припадък! За 166,66 USD на човек???!!!! Какви хора сте, бе?

Петима граничари от Елхово обвинени за подкупи от каналджии Явно, че само телената ограда по границата е неподкупна.

топлата вода.