Миналата година е рекордна по нападения на акули срещу хора

Акули са нападали хора рекордните 98 пъти през 2015 г., съобщи Ройтерс, цитирайки оповестен снощи глобален обзор.

Обратно в новината

Коментари - Миналата година е рекордна по нападения на акули срещу хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКУЛИТЕ ОТ"УОЛСТРИЙТ",ПОДПАЛВАТ СВЕТА!!!

А колко хиляди акули са били убити?

колко де ?!

"Непредизвикани" май есс... Причините са: 1. Много хора. 2. Недостатъчна обичайна храна. 3. Прекалено топла вода, гонеща акулите към полюсите. За всичко е виновен човекът. И... акулите не са изяли никого в Банкя... за съжаление.

Както се казва, супер "сериозна" и "информативна" новина.Предлагам следващата да е за изядените от крокодили.

А стига бе! Не знах, че в Средиземно море има акули, а още по-малко че в Италия, Гърция и Хърватия има толкова много смъртни случаи - 11, 13 и 12 съответно...

Че то даже и в Черно море има акули. Познай как се казват. Средно достигат до 150 cm дължина, но има регистрирани случаи, в които този размер е 180200 cm. Теглото и е около 7 кг (при достигане на зрялост). Най-едрите представители могат да достигнат 14 кг. Това едва ли може да те изяде, ама си пази по-дребнит израстъци.

180200 см. си са направо 1802метра , което си е множко !

Пак хАмериканците ги ядат акулите.... Защо няма един руснак изяден от акула ? Защо ? Защото Путин бди над народа си , а не като Обонго който хвърля хАмриканците на Акулите....

Абсолютно съм съгласен с тази статистика , миналата година е преломна в Българската история с най-много жертви на финансови , корпоративни , политически и какви ли не други акули . Сравнена с далечната петдесет е девета , и миналата е 1/7564758 хиляди .

Нас повече ни интересува колко хора са убити от "неизвестен извършител" в България. Какво ни интересуват убитите от акули хора в света, у нас няма акули! Защо не кажат по каква причина няма статистика на децата, болни от определена болест в България.

Да избием акулите, предлагам аз !

Всичките акули на филета.

Какви благородни хищници, повечето чакат да ги провокираш за да закусят с теб. И между другото повечето видове акули нападащи хора не се притесняват да водят скитнически живот мотаейки се от полярните води до тропическите лагуни, та ми е чудно как са набъркали и глобалното затопляне в тая каша.

...Акулите не излизат на сушата да нападат хората ...Хората им "ходят на гости" в тяхната среда ! Така че проблема не е в акулите !

Колко жени и деца бяха изнасилени в Европа 2015 година от нашествениците? Колко хора бяха убити с ножове от тях? Трябва статистика,за да сравним с 2016 година.

колкото са били и преди това и то не от нашественици, а от home grown "мъже".

Що за псевдоновини! Това освен за промиване на мъзъци за друго не става. В родната ни Вългария всеки ден минимум по 6 човека намират смъртта си било на пътя било от глад, било като жертви на пресктъпления. А вие сте се загрижили за убитите от акули по света.

А тази година ще е рекордна по нападения на 'бежанци' над приелите ги юропейци

това не е НОВИНА! Защо пишете такива текстове - само за пълнеж?! Какво искате да кажете с този текст?!

Абе, тази изключително важна статия с "google-translator" ли я преведохте?! Още от заглавието си личи...:-D

Българските акулите рядко изяждат някой,за да има кого да хапят,къде повечко,къде по-малко.Иначе "новината" е много важна,за целия свят и околностите.

Миналата година е рекордна по нападения на акули против хора Да бе , особен в центъра на София.

От нападенията на "финансовите акули" са умрели поне милион пъти по толкова.

Ако съберем броя нападения на диви животни и ги сравним с броя нападения на хора над хора и хора над животни, определено не трябва да изпитваме никакво съжаление към хората.

Слаба работа са акулите. При нас по толкова се трепят на ден, като има тридневни "празници" :)

Акулите изяли 6 човека миналата година . А хората колко акули са изяли през това време?!?!?!

една и съща изяде 5тима, а шестия си го разделиха няколко малки

а колко са умряли ритнати от коне, магарета, ухапани от кучета или ухапани змии?

няма умрели от шут на кон, но нападенията значително са се повишили, около 100 бр. само за 2 месеца тази година. едно е завършило с дву седмична кома, като се наложило да се учат думички и имена на ново

ujabg

Не е ли правилно да напишете "акули срещу хора", вместо "акули против хора" ?

ujabg

Браво! Така ми харесва повече.