Христо убит с куршум в сърцето, братовчед му вече е обвиняем

20-годишният Христо Борецов, който с братовчед си Бойко се опита да ограби инкасо автомобил в Средец, е починал от кръвозагуба. Младежът бе прострелян от гард.

Обратно в новината

Коментари - Христо убит с куршум в сърцето, братовчед му вече е обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не в сърцето, а в главата куршум за тези крадливи к.у.р.в.и

Защо всички се правите на много разбиращи и взимате ролята на съдии? Каквото и да е било момчето, в случая, не е заслужавало изстрел в сърцето. Както се подразбира от новината Христо не е разполагал с пистолет. Според Наказателния кодекс превишаване пределите на неизбежна отбрана има, когато защитата явно не съответства на характера и опасността на нападението. Следователно според мен е налице такова превишаване.

Очевидно ти не си запознат със законите.

Близките на Бойко и Христо са потресени защото биле много добри момчета. # А те знаят ли колко добър комсомолец е бил Александър Томов (Лупи), и как добре прибра инкасото на Кремиковци и на ЦСКА . . . ? ? ?

Какво се бави прокуратурата а не завежда дело за предумишлено убийство извършено от охранителите на инкасаторският автомобил. Това не е самоотбрана а убийство на бягащи и никого не заплашващи обирджии. В крайна сметка всички по конституция сме равноправни. Не може гражданин убил нападател да бъде съден за убийство а служителите на банката не. Като ще правим правен абсурд в страната нека той да е за всички.

По-добре тия изроди да са в Земята,вместо хората,които си вършат работата

Защо не е стрелял в краката, а в сърцето?! Да бъде привлечен под отговорност, ако не - вендета!

Ако ти вдигна пистолет и те взема на мушка, в кой крак си избираш да ме стреляш - левия или десния? Кажи, бе!

Момчето взело ли е на мушка охранителя? - Не. Следователно примерът ти няма връзка.

каква мизерия какъв глад.... Не се е опитал да открадне сандвич, а инкасо автомобил с един чувал пари :D Но ако охранителя е стрелял, след като крадеца е тръгнал да бяга.... охраната ще гризне дръвцето... охраната няма право да гони крадци

Не е вярно, че е бил гладен и затова е посегнал на парите! По тая логика пенсионерите трябваше да вършат престъпленията ! Ама не! Такова му е домашното възпитание и интелекта!

Ама той е посегнал не на пари на банка, а на парите на най-беззащитните- пенсионерите. Тези пари, които се чудим как да им ги дадем малко повече, за да не гладуват. Това са НАШИТЕ пари, моите и вашите пари за нашите родители!

Да наричате престъпника "момче"- няма да го оневините с умалителни именца. Тези страхливи изроди са тръгнали да грабят и убиват. Подготвили са се. Единият е имал пистолет, а другият спрей- ако те напръска поне 30 минути ти текат сълзи от очите и се задушаваш. Давате ли си сметка- пръска всички наоколо, а другия ако се наложи стреля. Да ама е страхлив- нито стреля нито колата успява да запали и хуква като заек, примрял от страх, за да го хване и обезоръжи първия минувач. Та кой за каквото се е подгорвял и търсил, това и намерил.

Колко от нашите Първенци!? Са същите престъпници, които просто не са хванали или са били по- хитри? И каква е разликата между някой, който краде от банка, рискувайки живота си и този, който обира цял народ с един-два подписа? Обира го удобно разположен в меко кресло, без рискове.

Ама те са ни политическия елит. Строят стадиони, плащат луди пари на некадърни футболисти и треньори, големи лихви на Костов и сие. Визирам Цветан Василев, ама и той не размахва пистолет по улиците!

По-често такива новини ще допринесат за бързото възмъжаване на подобни "момченца",да не налитат на пенсиите и заплатите на хората

Обирджиите вече са генно- моднати! За сега бягат само 200 метра с куршум боцнат в сърцето! Следващото поколение със сигурност ще могат да пробягат- при същите условия поне 2000 метра!

Мам....му стара, пак се намериха хора, които имат за нормално това някой да напада инкасо и да краде. Пък и добри момчета били. Еееех, българи, май ценностната ни система е доста объркана. Затова сме на този хал. Имал ли е право охранителят да стреля. Ами запознайте се със закона - ИМА! Точка! А има ли право някой да краде - НЯМА! Каквото и да било! Жалко за майката на застреляния...

Хайде сега, преди да взимаме страна да помислим, дали освен парите останаха у нас някакви ценности? Къде са духовните, моралните, семейните, чисто човешките ценности. Какво е "успех'? Да имаш много пари! И нека погледнем, колко от тези със многото пари и демонстрация на "престижен" живот са ги спечелили със честен и благороден труд в полза на обществото !? Всички филми, медии, шоу програми натрапват тезата, че единствено важното е да имаш много пари, независимо от начина на придобиване! Парите не миришат нали! Че самите банки ако се задълбочим в тях, какво честно има при тях? Бог да прости и приеме душата на момчето! И дано по- малко деца губят душата и живота си в този все по- сатанински свят!

Айде с тия тези обратно в комунизЪма. Само той учеше, че парите са мръзно нещо! На мен като ми трябват - сядам си на дъто и бачкам! Имам 2 специалности и говоря 3 езика - т.е. загубил съм си достатъчно време с книжките, а не по кафетата като бях млад! Инвестирал съм в себе си, сега инвестирам в детето си! Да, карам хубава кола и хода на почивка в чужбина! НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛ и лев! Изкарал съм си го! Не се оправдавайте за родителските си грешки с ТВ, кино и държава!

Дано някой със още по- голям хъс към парите не ти вземе и това, което имаш. Или някой от тези, които нахлуват от изток и за които ценностите са и други.

от случая с иконописеца? и моя апартамент струва повече от 125х. - какво ще стане ако застрелям крадец? живота и образованието на мен и съпругата ми е повече от 125 000лв!

До "ахЪ"... Ти си невероятен идиот и кретен...увреден биологичен материал!!!

Я трай, бе, плювалник.

Странен народ сме. Гледам доста хора смятат, че гарда е виновен щото застрелял "момчето" пък то не било с оръжие. Да било повдигнато обвинение. Според други Боко бил виновен. Плевнята и той виновен. Само обирджията - невинен. Видиш ли довели го /боко, плевнята и други/ до просешка тояга и затова тръгнал да краде. Ама краде пари. О бронирана машина. С въоражена охрана. Не краде 10 лева за хляб а 125 хилки. Каквото е търсил - намерил го е. Сега чакам да видя как роднините ще ни обяснят колко добро дете е, и как на мравката път правил. Като келеша от Враца дето излязъл с бокс ама иначе бил много кротък.

Господи събери си вересиите.....не е завършил деянието по независещи от него причини.....напротив.....само той е имал пистолет от нападателите и той е взел решение да не стреля, а да избяга.....с тази всеобща простотия при следващия обир престъпниците ще стрелят превантивно, за да няма пострадали сред тях, а и да могат да си завършат деянието.

аз затова питам, шото имам зъб нан яколко куки. Искам да ги гръмна превантивно, ама не ми се лежи в затвора, затова какво трябва да направя? Да го накарам да ми извади оръжие? Да ме напсува, или просто да се почувствам застрашен? Лесно ще си нбамеря свидетели.

Повярвай ми, в такава държава живеем, че свидетели няма да ти трябват. Гръмнеш ли го, три дена ще има голяма врява и после тихо. И след известен период, както си вървиш...просто ще изчезнеш. Бързо, лесно и без свидетели! Всички куки ще те знаят къде точно омирисваш почвата, но никой няма да те търси. Ей такава ни е държавата.

КАКВО СЕ ЧУДИТЕ, ЧЕ ОХРАНИТЕЛЯ СТРЕЛЯ ПО НЕВЪОРЪЖЕНИ! ГЕРБ ДОВЕДЕ НАРОДА ДО ПОБЪРКВАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЛИЧНО БОРИСОВ НАСЪСКВА ПРОСТАЦИТЕ ДА УБИВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти нормален ли си бе? Да не би гарда да е виновен а? Да беше го питал първо с какво е въоражен а? Боко ли го е накарал да ходи да краде? Малоумник.

Един полицай ме напсува и ме заплаши с оръжие. Мога ли и аз да го застрелям в сърцето, без да ми повдигнат обвинение после?

Зависи от типа на заплахата. Едно е да те заплаши, че ще ти вземе пакет цигари, щото му дължиш 5 лева, друго е да се заплаши със смърт. Примерно нас Борисов, ПлЕВНелиев, Пръмова и прочие, ни заплашват всеки ден. Единствената причина, че още са живи, е че нямам достъп до нужния хардуер.

A каква в заплахата от гърба на невъоръжено 20 годишно момче? Защо няма повдигнато обвинение за убийство срещу охранителя?

Ако пък си мислете, че тези които си дават парите и трият т.нар. "скреч" карти, талони или както там им казват са много по-умни от тези двамцата - бъркате. Народ полудял и готов на всичко, само не и да се учи и труди, за да печели пари не е далеч от манталитета и интелекта на т.нар. роми

Значи, викаш, този на снимката много те кефи, а?

Браво на гарда ! А имаме и много хубава поговорка за случая : Да би мирно седяло , не би чудо видяло ! Честито на братовчедите и родата !

Демокрация Означава РЕД и Законност, а не престъпници газещи всичко. Не престъпници погазващи дори и Конституцията, като ЕРПта, Топлофъкации, ВЕИта, Водни дружества, концесионери и най-вече общински съвети, правителства и парламенти, нали?

При соца беше по-добре.

Защо не направите нещо за умиращите от глад пенсионери, които друг път с удоволствие плювате, щом сте видимо толкова загрижено за тях? Пенсионерите ще продължат да умират от глад, както са умирали и през последните 20 години.

тъи като говориме за ,,вероятни,, невероятности??? тази баба ако беше ,,охранител,, как трябваше да постъпи??? ,,..Маскиран влязъл в дома на жената, която е инвалид. Пребил я, душил я и със заплахи я принудил да му даде спестяванията си..,,!!! криминално проявен!!! може и да го пуснат от страх съдиите, да не му се ,,отрази,, зле затворът и да не може да се ,,ресоциализира,,!!! разбираи:,,да се квалифицира в криминалния си ,,бранш,,!!!

Как смятате, дали е време да сложим точка на тази игра на "демокрация", която в момента бясно и жестоко плячкосва България и материално и духовно? До кога ще върлуват престъпници в райските ни географски ширини, които превръщат всичко в един горящ ад, погубващ и млади и стари, и тела и души, и жени и деца, и старци и млади, и т. н?

това е системата!!! ,,страх и хаос,,!!! от ,,наръчника:,,как да погубиш една нация,,!!! два и половина милиона избягаха , останалите умират бавно по различни начини!!!

Именно. Та на въпроса: Крайно време ли е да ликвидираме тази система, вкупом с престъпниците които я изграждат, финансират, поддържат и усъвършенстват, или да? Все пак тази система върти милиарди оборот на мафията, в нея са вложени милиарди човекочасове труд и инвестиции, за да може същата тази мафия да се укрепи и окопае вовеки веков. Но системата е лесно пробиваема. Нужна е вяра и съобразителност. Пример - 500-годишното турско робство също е била "непробиваема" система...

А бе, времето отдавна мина. Който го няма на време, по добре изобщо да го няма. Прогонихме слънчев политически порядък, доведохме си изроди да ни командват и строяват по нагло от съжителите ни. Другояче казано, -изгонихме питомното, сега дълго ще гоним да хващаме дивото. Само че, да знаеш, много е трудно вече. От нищо, трудно се прави нещо. Тия "тра -ла-ла" демокрации, избори, най добре си ги завревте, дето слънце не огрява. Решението е само едно единствено. Но днес не са партизанските времена. Няма ятаци, няма фабрики, няма идеи, няма революционери, няма възрожденци, няма и никаква логистика. Осъзнайте го. Само с голи призиви няма да стане.

Да, според мен също много закъсняхме. Но според мен. Защото Истината не достига еднакво бързо до всички приспани от БиТиВи и Нова и другите умове. Все пак по-добре късно, отколкото никога, нали? А ако процентът на пробудилите се е твърде нисък, бих казал даже, че още е рано.. нека страдат още, белким от болката се събудят, от страданието изреват, от несправедливостите и престъпността да се ядосат, от мерзостта около тях да станат, да изгасят телевизорите и не грабнат каквото докопат! Все пак престъпниците са само 40-50000. Ние все още сме повече! Скоро ще имаме и подкрепления от нелегални имигранти, които пък хич няма да се церемонят да режат глави на политици, на кметове, на депутати и министри. Е, покрай сухото ще изгори и суровото, ама който спи, ще трябва да поеме риска, нали?

Хайде стига сте ни занимавали с този престъпник. В сърцето, в задника...какво ни занимавате!?!? Дайте новина, как награждават служителят на охранителната фирма и завършете с нещо позитивно! Добре, че не е успял., нещастника му с нещастник. Щеше да окраде толкова много пенсионери, които и без него мрат от глад. И после щеше да окраде и нас! Защото някой трябва да възстанови тези пари на старите хора. Щяха да ни бръкнат в джобовете за пореден път, докато този бандит ги харчи някъде светкавично за абсолютни глупости.

""Бойко Барецов напръскал единия охранител със спрей, а през това време Христо се опитал да запали колата. "Впоследствие единият от охранителите е успял да простреля един от извършителите (Христо Борецов - бел. ред), който е починал на място. Другият извършител е побягнал, но скоро след това е задържан", обясни прокурор Петров." "Въоръжения" престъпник явно се опитвал да открадне колата, като по никакъв начин не е застрашавал охранителите. Можеше да му спукат гумите?"

Правилно ама е можел да изчезне с парите ако подпали колата, тогава спуканите гуми не вършат работа, трябва да стреляш на месо за да предотвратиш грабежа...

нека на месо, но защо в сърцето??? в случая защитата (неизбежната отбрана) явно не съответства на характера и опасността на нападението.

И съдебните ни медици са голяма работа!С разкъсано сърце и бял дроб да пробягаш 200 метра и да умреш след 10-12 минути, голям здравеняк трябва да си!А ако те ударят в корема, направо в съседния окръг може да спреш!

И те гледат много филми.

НЯКОЙ Е ТРЯБВАЛО ДА ОБЯСНИ, ЧЕ КИНОТО СИ Е КИНО, В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ Е РАЗЛИЧНО !

Който притежава пистолет той знае, че пистолета е като члена - извадиш ли го трябва да го ползваш, защото всичко останало е педерастияяяяя!

Просто момче да ме извинят родителите. За 140 хиляди лева може ли да си слагаш главата в торбата. Да не говорим за срама дето ще берат неговите родители.

И в главата да е било - все тая - надценил е уменията и възможностите си..... - смятайки себе си за тарикат, а другите за прости......

"Направил опит да отнеме , с намерение незаконно да присвои"- в човешки превод е "канил се да краде"! Защо едно нещо да се каже ясно и просто, като може да се изрази "витиевато", за да покажем колко сме умни...?

ами ако това момче беше застреляло или намушкало някой, който е откраднал милиони, кой от тях ще е по-виновен?Някой ще ме опровергае и ще каже, че не това е начина! А кой? За 30 години не можахме да го открием! Или, ако го знаем, защо не го приложихме? Защото тихите крадци и убийци не искат това! А докога? Това момче откакто се е родило, все е мизерствало! Защо?При това с добро възпитание и с работливи родители? ЗАЩО ТО ДА Е НАЙ-ВИНОВНО?

човешка храна поемаш ли? Принтирай го това и го дай на някой психиатър. Ще се изненадаш, какво ще чуеш!

Абе, аудиторията на този сайт ли е много лоша или в България е пълно с прости и злобни хора? Пълно е с неграмотни коментари, които излъчват изключителна доза простотия и злоба.

Повечето коментари се пишат от едни и същи лица, като някои от тях вероятно имат и някаква връзка със самия сайт, защото е малко вероятно да го правят нон-стоп на добра воля.

Според мен е второто, сигурен съм

Какво трябва да прави "аудиторията" на този сайт - да ръкопляска от радост или да тъжи , че един обирджия е бил застрелян, или...?Кажи ти какво правиш, та да се наредим до теб, за да не сме "прости"!

Ако защитавате престъпниците - обричате невинните! Ако защитавате престъпниците - значи сте един от тях! Значи сте им съучастник! Милиони пъти По-добре един престъпник в гроба, отколкото хиляда пенсионери без пенсия! Трилиони пъти по-добре 40000 мафиота в гробищата, отколкото 9 милиона Българи подлагани на Геноцид вече 30 години, половината от които вече измряха! Видяхте ли, че цената на 40000 мафиота е заплатена с цената на 4 милиона Българи?!? Това ли е справедливост? Ако да, то значи сте от тези 40000 престъпници!

Виждате ли? Минусите показват, че дори и тук има престъпници защитаващи престъпници. Може пък да не са 40000, а да са станали повече! Все пак всички знаем #КОЙ е във властта от 80 години насам. И все пак, Съветското посолство преди имаше май по-сносен кадрови ресурс отколкото американското посолство последните 27 години, как смятате? Гей-мерри-канците се излагат тотално... Разочарован съм, другари и господа.

Мутренската държава ще осъди един човек, решил или да загуби себе си или да открадне за да живее живот , който му се полага. Много други не биха го направили.Риск губи , риск печели. Ще му бъде дадена тежка присъда за въоръжен грабеж, а тези които обират държавата , ще го правят и за в бъдеще , докато българският народ не стигне до предела на крайно отчаяние и тотално изперкване. Бог да прости починалият и даде сили на другият в трудният за него път.

Не обиждай животнсото, то има повече акъл от тебе, значи всеки сопол, който реши че му се полага да получи 125000 лева без да работи за тях, като размахва пистолет и между другото гръмне някого ако се наложи е оправдан !!?? Сега като влезе в панделата на 20 години ще разбере дълбочината на мъжкото приятелство :):):):)

престъпниците да се разстрелват на място,оръжие на населението за защита,щом няма държава и правосъдие,иначе няма оправия....

Само смърт за такива престъпници...нама млад, няма стар!

Каквото е търсил, това е намерил!

По повод изказванията на някои, че охранителят не е трябвало да застреля крадеца.Докато има такива педераски закони за неизбежната самоотбрана положението ще е такова, ще се краде от долу до горе. Само за сравнение.В Щатите като те спре полицай на пътя(особено през нощта)след като е направил задължителната проверка на компа дали колата се издирва, след като е предупредил диспечера че е спрял еди каква си кола еди къде си с Н-брой заподозряни(suspects)вътре, се приближава към колата с едната ръка на пистолета/револвера за да поиска документите.Там законът гласи:Нарушителят трябва да бъде заловен с всички средства!А на качване на магистралата пише:Пътят се контролира от немаркирани полицейски коли и това е единственото предупреждение за полиция на пътя.А не както в България да се публикува къде били полицаите, къде били камерите, па спреният за проверка да си говори с полицая все едно се пазарят за цена на сергия и други такива еврогейски ценности.Съдът в САЩ не би се занимавал въобще с охранител, че по време на работа е застрелял въоръжен грабител.Затова му е дадено оръжие, отделно че има и клаузата ако е уплашен за живота си, преценката и реакциите му не подлежат на обсъждане

loyola

Така де, ама тука става дума за концесия - тези охранители НЕ СА полицаи! Това е тънката разлика. По Европата охранителя има право само да извика полицията...

Добре, сигурно си прав, аз не познавам закона в Европа за охра ителната дейност.Но защо е разрешено да носи оръжие тогава?Би следвало да има само радио за връзка с полицията.В коментара ми горе забравих да добавя елиминиран, след Престъпникът трябва да бъде заловен.

Пълни глупости, които нямат нищо общо с реалността. 1. Спри да гледаш американски филми, че явно ти действат зле. 2. Излез малко по другите държави в ЕС, където навсякъде има знаци за камери. Единствено фарове не съм видял да използват другаде целодневно, тоест не са задължително както в БГ.

Благодаря за съвета да разгледам как е из Европа.Наистина нямам опит там, но не съм казал че само в България има знаци за камери. А за американските филми, последния такъв който гледах беше през 2003г, главно защото не отговарят изцяло на реалността. Но като виждам тона, с който се обръщаш към мен и нарежданията които ми даваш, няма и смисъл да обяснявам какво, къде или защо.Няма да може да ме разбереш.Със здраве и нищо лично, просто за България!

Значи си идваме на думата че охранителят се е насрал от шубе и е застрелял невъоръжен грабител. Затова грабежът не е работа за новобранци: щом като стрелят без да са застрашени първо ги застрелват тях пък после правиш каквото правиш...

Човекът надали чак се е насрал от страх, като гледам как се е прицелил.Но преценка за реакциите му е само негова, защото той е бил в положението на застрашен.Отстрани ние можем само да си говорим, допускаме, предполагаме, но не и да твърдим със сигурност как той се е чувствувал и как е трябвало да реагира.

Ще го обявят ли за национален герой?

С това описание - малко име, години, битие... може би се опитвате да събудите съжаление, а ДИР? Този е застрелян по време на въоръжен грабеж! Престъпник!

Когато се показва снимка на престъпник (пък бил той и мъртъв) не е ли редно очите му да се закриват с черна лента?

pegenes

защо?

loyola

Ми така се правеше едно време с вредителите - за да не му се възхищаваш

Работата на охранителя е да предотврати грабеж и да достави пратката невредима, а не да застрелва всеки който му хрумне да извади спрей или газов пистолет уж за да ограби инкасото. След като маскираните дасе уплашили и са търсили да бягат защото е трябвало да се стреля по тях?! Това не във функционалните задължения да преследват грабители. Осуетили са грабежа, браво и толкоз. Защо трябва да се убива?! Никой не те напада повече, няма опасност от трабеж. Затова сега единият в моргата, а охранителят убиец - в затвора! Смешното е че и такива измислени юристи като оня зевзек журналист агента от ДС Димитър Цонев в предаването му по БНТ Още от деня не може да се ориентира правилно в елементарния казус и отново за пореден път си позволи да прави грешни внушения на аудиторията. Крайно време е да го махнат от националната държавна медия. Нека ходи при "върха на а сберга" Пеевски.

а стига бе,а за какво му е оръжие на охранителя,сигурно да се подпира на него

loyola

А дано, ама надали. Няма да го махнат, защото навремето спаси госта от Мадрит, когато се оказа, че е с чуждо гражданство...

pegenes

който нож вади, от нож умира

така е - охранителите е трябвало да извадят кутия бонбони и да ги почерпят - докато единия се е гърчел от болка от спрея , а другия е рискувал да изгори жив ако малоумника беше успял да запали колата...

има се предвид да подкара колата а не да подпали колата... То пък мече...

Четеш ли внимателно - "...Тогава единият от гардовете стрелял. Братовчедите побягнали, но след около 200 метра Христо паднал и починал." Нападат, имат и пистолет, пръскат със спрей, тогава се стреля по тях /а според теб не трябва - да си ги оставят, така ли?/, след което бягат и единия пада от раната.

Не са ясни фактите, какъв пистолет са имали? Какво са правили в момента на изстрела и защо е улучен този който е опитвал да подкара колата който очевидно не е бил въоръжен? Според мен те въобще не са имали пистолет. Искали са да избягат с инкасото някъде да се скрият и да разбият колата на спокойствие. За тази цел не им е нужен пистолет. Затова и са побягнали когато се е стреляло срещу тях. Охранителят е помислил може би че ще избягат с инкасото и затова е стрелял. Но нека да видим дали наистина е имало пистолет или е подхвърлен после както обичат да правят в тия случаи. Оживеният ще каже всичко и ще се разбере...

ти пък откъде разбра,че първо са хукнали и после е стреляно,а не обратно?

loyola

Абе едно време беше задължително да се произведе предупредителен изстрел, а сега направо стрелят в сърцето? Да не говорим че това са частни охранители, как така ще разстрелват наляво и надясно? Нали имаме най много полицаи на глава от населението, защо се налага полицейската дейност да се отдава на концесия?

А ти в час ли си с материята, та се изказваш по този начин ? Защото аз съм доста в час, но не е мястото да го демонстрирам. Накрая ще ти кажа, че в цяла Европа охранителната дейност се извършва от специалните фирми,полицията е ангажирана с криминалните дейности.

Очевидно не си в час и очевидно си трол на заплата.

Така е ама у нас куцо и сакато е охранител, а там за където говориш и въобще всички които по служба носят оръжие са доста по големи професионалисти от нашите пишман охранители. Какво имаме? Охранители обрали инкасо... Колко пъти? Сега охранители застреляли без нужда грабители при опит за обир на инкасо и какво ще последва сега? Който иска да обира банка или инкасов автомобил първо ще застреля охранителите и после ще действа, това е логиката когато никой в държавата не си е на мястото като почнеш от първия до последния човек в йерархията...

е на Държавната граница "Стой на място", следва изстрел във въздуха и след това на мушка. Но това става за секунди и диверсията веднъж забелязана не може да избяга от обсега на куршумите до третата стъпка, която е изстрел по целта. Е, ако нямаш насреща добър стрелец може и да имаш късмет,ама до време, но не разчитай на това.

...Ти как си мислиш ,че ако е стрелял във въздуха ,онзи ще се спре да бяга и пусне торбата с парите ли ?

Да не забравяме, че тези момчета посегнаха на пенсиите на старци, които определено не са по-богати от тях. Да, старците щяха да получат парите си, но забавянето можеше да е фатално за някои от тях. Нищо не ги оправдава - глупав риск на още по-глупави, но алчни момчета.

Починалият Другар не е толкова млад - на цели 20 години е бил! Повечето терористи от ИДИЛ са главорези на подобна или по-малка възраст. А многобройните многодетни самотни майки започват от 12 годишни да забременяват, въпреки че техните "половинки", "третинки", "четвъртинки" и пр. ги осеменяват още от 8-9 годишна възраст, щото едва на 12 започват да се появяват яйцеклетки! В Швеция убитото 10 годишно МОМЧЕ е било ИЗНАСИЛВАНО от гейове ислямисти, какъвто е и Обамлер ака Обонго. Затова кажете, каква е възрастовата граница за ПРЕСТЪПНИЦИТЕ? Буда, Ушев, Пръмова, Москов, Калфин, Горанов, Ненчев, Митов, ПлЕВНелиев, Гоце, Сатанишев, Местан, Доган, Рамадан, Мургина, Костов, Семерджиев, Иванов и прочие отговарят ли на този КРИТЕРИИ да бъдат наречени престъпници, за да бъдат разстреляни и те за откраднатите МИЛИАРДИ? Ми те доказателството го самопризнават всеки ден с публичните си изявления "Няма пари в държавата"! Моля? Да не би аз да им събирам ДДСтата и прочие данъци и рекети? Щом няма пари, значи ГИ КРАДАТ ЕЖЕДНЕВНО!

Този гръмнатия дали е бил с пистолет в ръка.Ако е насочил оръжие охранителя не е имал време да мисли.

за кокошка няма прошка! сто хиляди несъмнено са доста пари, на като си спомня колко знайни и незнайни червени и сини другари източиха милиарди от държавата и продължават да го правят жалко за момчето подлъгало се манията за бързо и леко забогатяване която ни се набива от всички страни както с примера на крадливите ни управници така и с американските филми направени за промиване на мозъците на окупираните туземци

е, че това оправдание ли е? и аз съм гледал американски филми пък не съм тръгнал да правя въоръжени грабежи??? никой не го е екзекутирал хладнокръвно - станало е меле и е имал лош късмет

Най-големите грешки в живота си човек прави поради алчност или страх.