Цацаров сезира Съвета на Европа заради Цветан Василев

Главният прокурор Сотир Цацаров сезира Генералния секретариат на Съвета на Европа за липсата на отговор от сръбските власти за екстрадицията на Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров сезира Съвета на Европа заради Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръгнал Цацаров да търси помощ, тя Сърбия сега ще се стресне и уплаши, тъпак!Престъпници те в България той търси под вола теле!!

Цацаров като се е радвижил и решил пак да имитира дейност, що не вземе да се оплаче на тези или на Арменския поп и от Швейцария, дето не му давала, а той уж много силно поискал и информация за Христо Бисеров, и така и така се е сетил какво прави и се очаква от главния прокурор напоследък, поне за пред ЕС след доклада...

4 милиарда ги няма, а на единствения виновен Цветан Василев Цацаров му търси 266 милиона..., мила родна картинка в българското "праворадаване" и прикриватура. Ами Мустака да извади малко от джобните пари и да им затвори устата, а другите да си ги харчи със здраве - той, Катарзиса, Хирдомелиоратора, Тиквата и кръговете и обръчите им. Колко му е - няма да купят по още някоя къщичка в Барселона на някои от любовниците и това е!

Цаца, да ти рекна нещо!: Ти си за пандиза И...ще влезнеш там Помни ми думата И знаеш ли защо? Щот си Цаца

цацаров ,а твоита вина ,на боико борисов,на делянчо пеевски и искров за ктб кои,кои ще разследва.

И з апред кого е този цирк? Май нещо го пришпориха.... явно Пеевски много пари му е платил, а цацата само е лажал и за това е пробирал милиони тлуста комисионна.... и сега като им позагряха ушите реши да се направи, че уж си върши всичките задължения.... това е за пред простите, на умен човек няма как да мине номера му? С една дума скапана държава, скапана прокуратура и много нагли крадци, а ние чакаме да ни извеждат от блатото... е как д астане с толкова прости управляващи бе????

Пред кой съд да се яви, реформирания или този, за които пишат от ЕС? Вие бихте ли се явили на негово място?

Защо Съвета на Европа? Не е необходимо да ходи до Варна и Бургас. И в Пловдив има арменски поп.

Братя сърби пуснете Цецо ,за да завършим СЪДЕБНАТА ''РЕФОРМА'' в Бг.

Ако мистър икономика не беше колибарски крадец, щеше сам да поиска да се яви пред съда, а е да се укрива под крилото на руснаците в Сърбия.

цаца ,твоя верен приятель пеевски те е помолил да ускориш темпото за Василев Но мустака накря ще ви изненада отзаде :)

Сетила се Мара да се побара !?

трябваше да се чака до сега? Опит да се отклони вниманието от ЛИПСАТА НА СЪДЕБНА РЕФОРМА!

Цацаров сезира Съвета на Европа заради Цветан Василев Мисля , че за да предприеме тази стъпка, Цацаров е сигурен, че Съвета на Европа нищо не може да помогне.Защото акоп върнат Цветан Василев жив и здрав в България, Пеевски,Доган,Местан , а може би и Цацаров ще трябва да бъдат изправени на подсъдимата скамейка.

Защо да ги осъдят. Дори и да си дойде , дори горните да си признаят че са окрали банката , съда ще каже - те са го направили, но няма да лежат в затвора ,защото ние сме една корумпирана система и са ни платили подкуп. След това няма да последва абсолютно нищо , понеже сме робе.

До там вече стига наглостта на съд и политици , а ние викаме - бутнете ни го още малко

не мишка а гаден отвратителен плъх си ти без мозъчни гънки

Имитации и пушилки. Само той ли е виновен ? Цацаров имитира активност че п,Раи нещо си ? През 2019 г. еврофондовете свършват и България свършва.

една педя земя сме, а бандитите ни ставват все повече и повече! малки глупави бандити, с детски наивитет, да ги съжалиш, и големи охранение коремести мустакати и веждести разбойници с минилони в наши и чужди банки! кое престъпление е по голямо: да притежаваш милиони долари и да знаеш че в африка умират деца от глад и мизерия, или да стоиш и да чакаш богатия да даде на бедния? не сме ли виновни и ние че оставихме да се развият тези богати гниди и сега ни държат в това положение и ще ни държат до безкрай!

крадците дружно крещят :дръжте крадеца ! това е истинското заглавие !

ГРУХ ГРУХ ДЕБЕЛАН ПРАСЕЕШКИ + ЦАЦАРАТУРАТА ИЗГЛЕЖДАТ ЕДНАКВО КРАСИВИ !

ЦВ.Василев ще бъде изгонен от Сърбия ,когато му вземат целият бизнес....,не се ли вижда? Затова го държат още там,....Цветан В. ще остане гол и бос .

при УЖ приключилото разследване обяви - ТЕЗИ 206 МИЛИОН СА РЕДОВНИ КРЕДИТИ НА БАНКАТА!!! А сега - пак ги търсят!! Дали не са намерили нейде ЧЕРНИТЕ чували, дет ГЛАВНИЯ ЦАЦАРАТОР ги сънувал... Сърбите веднъж вече му отговориха с ЗАЩО ДА ЕКСТРАДИРАМЕ ЧОВЕК, ЗА КОЙТО ВИЕ САМИТЕ КАЗВАТЕ, ЧЕ Е ДАЛ РЕДОВНИ КРЕДИТИ.

Чета коментарите и виждам същата бокова логика - другите виновни :(((Сърбия НЕ ви е винопвна че си търпите боковата подлога цацата дето едно елементарно ЮРИДИЧЕСКО издържано и подкрепено с ФАКТИ а не с приказки бокови не е подал а иска сръбските служби да работят като българските - пълно подчинение на бостан:(((

по последни сведения , василев е бил забелязан в кипър , изглежда отдавна е напуснал нашата съседка !

След цецо мустака,стражарски кон трябва да запръхти и зад ушаците на златното пръстче 121 -варадеро-сидераста от атака ,който най намаза от ктб,вързан на осморка с прангите отзад,окован с гюлета - на урановите мини!

Пеевски, ти ли си ма?

когато няма риба и цацата е риба, т.е. арестувай играчите в България и не се оправдавай с липсата на черешката на тортата !

Смее ли Ще получи СМС-че

Г-н Цацаров се прави на разсеян, защото му е безпределно ясно, че сърбите ще екстрадират Василев, само ако за това има разрешение от Москва. А такова няма да има, защото току-виж взел, че се разприказвал...

Разрешение от Москва няма да получи, освен ако и когато духът излети и напусне душата !

Сърбите докато не го изцедят нито ще отговорят, нито ще го екстрадират ! та така стоят нещата с големите пари и мошеници !

Цацаров, много добре знаеш, че хората, които ограбиха КТБ са тук в България ! И понеже се страхуваш да им повдигнеш обвинения, затова имитираш работа ! Цветан Василев, не е единственият виновник, затова разследвай тези, които са тук в България !..

Как да разследва шефовете и покровителите си?

Търсят го за 206 млн, защо не потърсят виновните за останалите до 4.3 млрд. те са си тук, в бг.

Таз пък Цаца, кой я слуша. В ЕС не гомат да я понасят

Накрая ще очистят Василев в Сърбия, където непускането му е отдавна платено... Така грабежът на КТБ ще бъде надлежно заметен...

Ама той наистина ли мисли,че някой ще му повярва,че я иска тази екстрадиция?По традиция нашите прокурори по-скоро искат обратното.

Не е съгласен със "завръщането",май?!

И какво ще му помогне Съвета на Европа?Единствено ако евентуалните преговори на Сърбия за членство в Обединена Европа приключат успешно можем да им наложим "вето"!Но до тогава Ц.Василев може да е на Каймановите острови примерно!

и здрав Мишо Бирата

Единственото по-лошо за Цацаров и Компания от невръщането на банкера е... неговото връщане!

то защото оправи престъпниците в България...та е тръгнал набедените да ги търси по света.........преждеговорившите добре са го казали така, че няма какво повече да е пише ....

Цацата нещо е сбъркал - Сърбия не е България. Единственият му печеливш ход е да преговаря със сърбите за замяна - Дилян Пеевски срещу Цветан Василев. Сърбите ще се съгласят, защото Мамин Златен е много по-богат от Василев, защото чрез Цацата открадна по-големия пай от Банката ИМ.

ИМА ЗАВЕДЕНО ДЕЛО В ЕВРОПЕЙСКИ СЪД, КОЙТО ТРЯБВА ДА РЕШИ, ЗАЩО И КАК БЕШЕ ОБЯВЕНА БАНКАТА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА БАНКАТА И ПАРИТЕ...В РАЗСЛЕДВАНЕТО СЕ ПИТА КАКВО ПРАВИ ГЛАВНА ПРОКОРАТУРА В БАНКАТА? ИМА ХВАТКИ, НО НЯМА КАДЪРНИ ДА КАЖАТ! А В ТОВА ВРЕМЕ ПЕЕВСКИ КУПУВА ЛИ КУПУВА....

А Цацаров кога ще бъде съден ?Със своите некомпетентни действия придизвика хаос и фатален край на КТБ .

То добре да си вземем "тези" 206 милиона, ама какво се случва с "онези" близо 5 милиарда, дето ни ги тропосахте с фалита на КТБ?! Питам, щото крадците на 5-те милиарда са си тук, в БГ, и няма нужда от заповед за екстрадиране, а само Ти и прокуратурата Ти да си свършите работата, за която доволно ви плащаме!

В затвора може така да се влиза ама в следствения арест се влиза кога нареди цацата по нареждане на боко и като те ''опраскат'' там чакай правосъдие на кукуво лято

По точно не му се ще да му запълнят дупката истинските крадци и манипулатори в България,,,,

Абе тоя не си ли види собствените магартии та по почина на ментора му все се оплакват от другите??Когато не си дал надежни доказателства за това което искаш ходи се оплачи на арменския поп защото сръбските власти не са българските,

Относно парите - едни хора бяха запланували да спечелят от Южен поток едни 4 милиарда и когато той не се състоя, си ги взеха от банката на Василев. Парите не ги търсете в България. Проверете кой трябваше да строи газопровода и там търсете парите(ония фирми, дето по времето на Орешарски ги определиха за 2 дни без конкурс преди нова година). Не търсете Боко, Цоко, Моко и Доко.

Безмислено е.Василев е покровителстван от Русия и никога Сърбия няма да го екстрадира.има си гръб.смееш ли да се дървиш на лудия Путин?има си хас. Аз следя какво става в Молдова.Там по аналогичен начин комунистите опоскаха най голямата им банка.явно е схема разработена от кремъл да трови живота на свои противници.

Са у Винету и Пеевски

Pesh0

Да не забравяме , че Цветан Василев искаше да се върне в България и да оправи всичко , с единствено условие , да не го арестуват , защото го е страх за живота му в затвора . Цацаров , искаше да го навре в затвора , на всяка цена . Сега , се жалва .... ама парата вече я похарчи Пеевски , файда няма .

Има ли някой интерес Цв. Валисев да се появи в България?! Ще вземе да каже нещо, нелицеприятно за някой от властимащите и ще се наложи да се елиминира!!!

Pesh0

Имат интерес да до няма от лицето на земята . Че знае ли се , какви документи пази . Може да намери тези милиарди дето и се губят на КТБ . А някой предпочита да са изчезнали .

Dobromir Dimitrow

Нищо не изчезва на този свят! Или преминава в друго състояние, или преминава в друга собственост!

Пълното име е: КОНВЕНЦИЯ, съставена на основание член К.3. от Договора за Европейския съюз, за екстрадицията между ДЪРЖАВИТЕ-ЧЛЕНКИ на Европейския съюз...Или според Цацаров Сърбия вече е страна-членка, или за пореден път демонстрира на висок глас своето нищонеправене, та белким някой му се хване на номерата.